Ontdek de verre bestemmingen
met Oak Travel..

Verken Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Azië en Noord-Amerika met onze verschillende jongerenreizen. Kies voor een leerzaam vrijwilligerswerk project, neem deel aan een surfkamp of ga werken met een Working Holiday visum Down Under. Korte vakantie? Huur dan een camper of boek een buspas, en ontdek op eigen tempo je bestemming.

“Check de video voor meer inspiratie over het reizen door Australië,
en maak je klaar voor een unieke ervaring langs de oostkust.”
Oak Travel is dé specialist

in verre reizen voor jongeren

Als specialist in verre reizen weten we exact wat interessant is als je een grote reis gaat maken. Daarom hebben we pakketten samengesteld die alles bevatten wat jij leuk zult vinden. Bekijk onze reispakketten in Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië of kies voor een persoonlijke Reis op Maat als je andere plannen hebt. Laat je verrassen door ons aanbod en droom weg bij de leukste bestemmingen. Of je nu zelfstandig wilt reizen, een jongerenreis wilt beleven, cultuur wilt snuiven of een actieve vakantie op het oog hebt, bij Oak Travel is alles mogelijk. Je kunt met onze pakketten zelfs werken en reizen combineren of ervoor kiezen om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Oak Travel helpt je graag je ultieme droomreis te realiseren. Bij ons boek je de leukste jongerenreizen, buspassen, surftours, campers, working holiday startpakketten en vrijwilligersprojecten én krijg je persoonlijk advies. Als je een verre reis wilt maken komt daar vaak een hoop bij kijken. Zie jij door de bomen het bos niet meer en zoek je nuttige tips en informatie? Met onze kennis en ervaring stellen wij de mooiste reizen samen en adviseren we je met passie over de meest interessantste routes, de beste vervoer opties en leukste activiteiten.

Bali Premium Groepsreis met luxe accommodatie
Eden project Oak Travel
Waarom kiezen voor Oak Travel
Waarom kiezen voor

Oak Travel

Aanbetaling

Betaal nu 25% en het restant pas 8 weken voor vertrek.

Persoonlijk

Voor, tijdens en na de reis zijn wij 24/7 via WhatsApp, e-mail en telefonisch bereikbaar.

Reis op maat Australië.

Samenstellen met Oak Travel.

Ongekend veel mogelijkheden.

Heb jij hele specifieke wensen als je naar Australië wilt of wil je een aantal van onze pakketten combineren tot jouw favoriete droomreis? Met onze Reis op Maat service voor Australië stellen we jouw eigen unieke en persoonlijke trip samen. Op basis van jouw interesses en wensen zoeken we samen naar de gaafste activiteiten, leukste hostels en de mooiste hoogtepunten. Ons enthousiasme voor reizen, onze eigen ervaringen én die van jouw voorgangers zorgen voor een afwisselende en avontuurlijke reis die je nooit meer zult vergeten.

Kies voor een reis op maat in Australië of
combineer een aantal bestemmingen tot jouw droomreis!

CHECK DE MOGELIJKHEDEN

Genoten van een top reis met Oak Travel! Het was een super vakantie die ik zeker niet snel zal vergeten...”

Afgelopen maand heb ik gereisd door Australië met veel dank aan Oak Travel. Een hele fijne organisatie die altijd voor je klaar staat! Ook als je al aan de andere kant van de wereld bent. Dit was mijn eerste verre reis en ook alleen, waardoor ik van te voren zenuwachtig was. Joey heeft mij voor vertrek gebeld en alles doorgenomen, zodat ik met een gerust hart naar Australië kon gaan, erg fijn!
BEKIJK MEER REVIEWS
Oak Travel reviews op Trustpilot
Op avontuur in het buitenland met

de populairste reizen van Oak Travel

Bekijk hier

Jongerenreizen

Vrijwilligerswerk bij Oak Travel

Bekijk hier

Vrijwilligerswerk

Bekijk hier

Camperhuur

Surfen met Oak TravelBekijk hier

Surftours