Backpacken

In vrijheid reizen met de bus

is backpacken in Australie

Backpacken in Australië is ideaal als je graag op eigen tempo met de bus door Australië wilt reizen. Door te backpacken met de Greyhound of Stay bus kun je een behoorlijk deel van Australië zien. De bussen waarmee je reist worden speciaal ingezet voor de internationale budget reizigers. De Greyhound bus beschikt over comfortabele stoelen en je kunt tijdens de reis gebruik maken van Wifi en USB poorten.

Wil jij met de bus backpacken in Australië, dan kun je bij ons kiezen uit de leukste bestemmingen en reizen. Reis je van Sydney naar Cairns, kies je liever voor de langere route Melbourne naar Cairns of wil je in het noorden reizen van Cairns naar Darwin? Waar je ook voor kiest, al onze reizen zijn samengesteld op basis van ervaringen van onze reizigers. Onze routes zijn altijd inclusief vervoer, de leukste activiteiten en overnachtingen in bijzondere hostels. Zo weet je zeker dat je reis door Australië fantastisch wordt!

Vind je het leuker om met een groep te reizen? Kies dan voor onze jongerenreizen in Australië. Daarmee maak je nieuwe vrienden voor het leven!

HOP-ON HOP-OFF
OOSTKUST
16+ dagen

Sydney «»
Cairns
€1245,-  €1095,-

€150,- KORTING
HOP-ON HOP-OFF
EXPLORER
21+ dagen

Melbourne «»
Cairns
€1395,-  €1295,-

€100,- KORTING
HOP-ON HOP-OFF
ULTIMATE
28+ dagen

Cairns «»
Darwin
€1795,-

RONDREIS
OOSTKUST
22 dagen

Sydney «»
Cairns
€1995,-  €1745,-

€250,- KORTING
STEL JE INDIVIDUELE
REIS ZELF SAMEN

Kies zelf je vervoer,
overnachtingen en
activiteiten

FLEXIBELE MICK
BUSPAS
14+ dagen

Sydney »
Cairns
Laagste Prijsgarantie!

FLEXIBELE TREV
BUSPAS
16+ dagen

Cairns »
Sydney
Laagste Prijsgarantie!

FLEXIBELE STU
BUSPAS
9+ dagen

Brisbane »
Cairns
Laagste Prijsgarantie!

GREYHOUND
WHIMIT! BUSPAS

Laagste Prijsgarantie!

YHA HOSTELPAS
AUSTRALIË

Laagste Prijsgarantie!

LIEVER IN EEN GROEP REIZEN?

Bekijk dan onze gave jongerenreizen! Ontmoet de leukste mensen en onderneem de gaafste activiteiten..

MEER HALEN UIT JE REIS DOOR AUSTRALIË?

Combineer het dan met surfen! En dit leer je bij de beste surfscholen van Australië..

Stel met oak Travel jouw

reis op maat samen

Wil jij tijdens het backpacken in Australië liever zelf bepalen wanneer je reist en waarnaartoe? Dan kun je ook kiezen voor het samenstellen van een reis op maat. Je bepaalt zelf waar je slaapt, wanneer je in of uit de bus stapt en welke activiteiten je wilt ondernemen. Ideaal als je de vrijheid wilt om te gaan en staan waar jij wilt. Bij Oak Travel stel je de perfecte Reis op Maat samen en kies je zelf voor vervoer, hostels en activiteiten. Wij kunnen alles met een open datum boeken en stellen graag samen met jou een ultieme reis samen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag je droomreis te verwezenlijken!

Onderneem de gaafste activiteiten als je reist langs de oostkust van Australië. Ontdek het grootste zandeiland ter wereld, Fraser Island en zeil langs parelwitte zandstranden van de Whitsunday Islands. En als je toch in Australië bent, dan moet je natuurlijk ook een poging doen om op een surfboard te staan. Niet alleen de oostkust heeft veel te bieden, maar ook het zuiden van Australië en de Outback zijn meer dan de moeite waard om naartoe te reizen.

Wil je meer vrijheid tijdens het backpacken? Dan is een camper huren wellicht iets voor jou. Met een camper kun je gaan en staan waar jij wilt. En als je lowbudget reist, kies er dan voor om op gratis campings te overnachten. Is een camper huren geen optie voor jou? Boek dan de Greyhound Whimit! buspas in combinatie met een YHA hostelpas. Wij helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Natuurlijk geven wij je ook de leukste tips voor activiteiten op iedere bestemming die je bezoekt tijdens je bus- of camperreis. Zo wordt jouw trip in Australië een droom die uitkomt!