Apollo 4WD Campers

Extra informatie over de 4WD campers van Apollo...

Apollo 4WD campers verzekeringen

Bij Oak Travel kun je kiezen tussen een basisverzekering of plusverzekering voor de Apollo 4WD Adventure, Overlander en X-Terrain campers in Australië.

Wanneer je kiest voor de basisverzekering, dan wordt er een bedrag van $8000,- AUD op je creditcard gereserveerd. Als er bij het inleveren van de camper geen schade wordt geconstateerd, dan zal de borg direct worden teruggestort op de creditcard.
Kies je voor de plusverzekering, dan is je eigen risico verlaagd naar $0,- AUD. Wij raden deze optie voor Apollo 4WD aan, zodat je goed verzekerd bent en niet voor eventuele extra kosten komt te staan. Wanneer je kiest voor de plusverzekering, dan zijn de volgende extra producten inbegrepen: volle gasfles, extra bestuurder, PLB tracker en campingspullen.

1. $8000,- AUD eigen risico – $0,- AUD extra per dag
borg bedraagt $8000,- AUD

2. $0,- AUD eigen risico – $52,- AUD extra per dag (maximaal $2600,- AUD)
borg bedraagt $500,- AUD

Lees hier meer over de algemene voorwaarden van Apollo 4WD Campers Australië.

Afkoop eigen risico verzekering

Als je het prijsverschil te groot vindt tussen de basis- en plusverzekering, dan kan je ook kiezen voor de Allianz afkoop eigen risico verzekering via Reisverzekering Direct. Je boekt bij Oak Travel dan alleen de basisverzekering en de eventuele extra producten (zoals campingspullen en de extra bestuurder).

Daarna kun je zelf via deze link een afkoop eigen risico verzekering bij Reisverzekering Direct afsluiten. Lukt het niet om deze verzekering aan te vragen, dan kunnen de medewerkers Reisverzekering Direct je hierbij ondersteunen.

Uitsluitingen bij elke gekozen verzekering
  • Onvoorzichtig, opzettelijk onverantwoord of roekeloos rijgedrag.
  • Onder invloed van alcohol of drugs.
  • Schade veroorzaakt door een individueel ongeval met rollover.
  • Eventuele schade veroorzaakt door rijden op een aantal onverharde wegen (zie voorwaarden Apollo).
  • Schade aan boven- en onderkant van de camper (behalve als je de extra verzekering hebt afgesloten)
  • Verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Het gebruik van onjuist of besmette brandstof.
  • Schade veroorzaakt door het gedeeltelijk of geheel onderdompelen in zoet of zout water.
  • Gevolgen voor het vervoeren van meer dan het toegestane aantal personen in het voertuig.
  • Schade veroorzaakt door bestuurders, die niet in het overnamecontract geregistreerd zijn en personen die bij de overname geen geldig rijbewijs getoond hebben.

Reisverzekering & Visum

Heb je nog geen reisverzekering aangevraagd voor Australië? Boek dan bij Reisverzekering Direct een kortlopende reisverzekering van Allianz. Ga je alleen met de campervan reizen, dan is een kortlopende voldoende. Ga je ook werken of vrijwilligerswerk doen, dan kun je een globetrotter reisverzekering met korting bij Reisverzekering Direct aanvragen. Klik hier voor de voorwaarden van de globetrotter reisverzekering.

Ga je niet langer dan 3 maanden in Australie reizen, dan kun je een e-visitor visum aanvragen bij e-visums.nl. Vul het formulier in op hun website, en e-visums doet de rest. Het visum kost €14,95 en je kunt o.a. betalen met IDEAL of Paypal.