Sydney Explorer Groepsreis

€595,-
Sydney
Sydney
9 dagen
Met een jongerenreis

Sydney verkennen

Met deze 9-daagse Sydney Explorer jongerenreis zie je het beste van Sydney en ontmoet je de leukste reisgenoten. Of je nu alleen of met een vriend(in) door Australie gaat reizen, je hebt de tijd van je leven!

We laten je kennismaken met deze geweldige stad en zijn adembenemende bezienswaardigheden; van Sydney Opera House en de Harbour Bridge naar Bondi Beach en Port Stephens, we laten je de beste plekken zien! We verkennen Sydney tijdens een leuke wandeling, varen door de haven van Sydney op een privé catamaran, surfen op een paar golven in het zonnige Bondi, verkennen het plaatsje Port Stephens en feesten de hele nacht door! En nog beter, je doet dit allemaal met een groep nieuwe vrienden!

De gidsen staan 24/7 voor je klaar! Het zijn namelijk zelf ook reizigers, dus experts in wat ze doen! Zij zorgen voor alles, dus sit back and relax in Sydney, Bondi en Port Stephens. De Sydney Explorer jongerenreis is de perfecte manier om je tijd in Australië te beginnen! Wil je ook gaan werken in Australie? Kies dan voor het Sydney Plus startpakket.

Inclusief

 • Vliegveld ophaalservice
 • 7 overnachtingen in Sydney
 • 1 overnachting Port Stephens
 • 1x ontbijt, 4x lunch, 2x diner
 • Transport
 • Professionele begeleiding
 • Leuke internationale reisgenoten
 • Reisadvies
 • Activiteiten zoals omschreven bij hoogtepunten

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven

Hoogtepunten

 • Sydney City Tour
 • Jet Boating in de Harbour van Sydney
 • Privé Catamaran Cruise
 • Bondi Beach kustwandeling
 • BBQ, snorkelen en volleyballen
 • Surfles
 • Port Stephens
 • Zandboarden
 • Kangoeroes spotten
 • Dolfijnen spotten tijdens een cruise
 • Nachtleven van Sydney ontdekken
 • Sydney Tower afscheidsdiner

Reisschema

Dag 1 - Aankomst

Welkom in Sydney Australië! Er staat een shuttle bus voor je klaar, die je rechtstreeks naar het hostel brengt. Ga inchecken en maak je klaar voor een week plezier in Sydney. Ga relaxen of zelf de stad even verkennen. ‘s Avonds ontmoet je de groep en stafleden.

Dag 2 - Sydney & Jet Boating

Vandaag krijg je een rondleiding door stad, en bezoeken we o.a. de Harbour Bridge, Opera House, Botanical Garden en Sydney Harbour. Bij de Harbour gaan we Jet Boating met de ThunderJet. Deze snelle boot laat je op een gave manier de omgeving van Sydney zien. ‘s Avonds gaan we met de groep wat drinken bij een paar leuke bars.

Dag 3 - Prive Catamaran Harbour Cruise

Vandaag geven we je eerst wat informatie over reizen in Australie. Daarna gaan we met de groep aan boord van een privé catamaran. We cruisen door de Harbour, zodat je een prachtig uitzicht hebt op o.a. de Opera House, skyline en Harbour Bridge.

Dag 4 - Bondi Beach & Snorkelen

Bondi Beach staat vandaag op het programma. Je kunt op het strand lekker zonnen of zwem in het zalige water van Bondi. Daarna maken we een prachtige kustwandeling van Bondi naar Coogee, dit is echt een supermooi! Er is dan ook tijd om te snorkelen bij een verlaten baai, of ga volleyballen met een paar mede-reisgenoten. We eindigen deze gave dag met een BBQ een paar biertjes.

Dag 5 - Surfen & Port Stephens

We reizen vandaag van Sydney naar Port Stephens. Voordat we aankomen in Port Stephens, gaan we nog het surfen leren van lokale professionele surf instructeurs. In Port Stephens verblijven we in bush bungalow, en steken we de BBQ aan onder een prachtige sterrenhemel.

Dag 6 - Zandboarden, Dolfijnen & Party Night

Wordt rustig wakker in deze bush bungalow en geniet van de prachtige omgeving. Daarna is het tijd om richting de hoge zandduinen te rijden, want we gaan vandaag zandboarden…Joehoe!
Na de lunch pakken we met de groep een boot om de dolfijnen in deze regio te spotten. Daarna rijden we terug naar Sydney, zodat we op tijd zijn voor een gaaf feest.

Dag 7 - relaxen & reisadvies

Slaap vandaag lekker uit! Vandaag geven je tips en reisadvies over Australie, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azie. Ze kunnen heel veel voor je boeken, maar ook gewoon tips geven over hoe je verder kunt gaan reizen. Stel al je vragen vandaag, want nu kun je alles vragen over dit prachtige land.

Dag 8 - Afscheidsdiner Sydney Tower

Vandaag kun je doen wat je zelf wilt. Ga met je mede-reisgenoten de stad verkennen of winkelen.
‘s Avonds staat er een spectaculaire afscheidsdiner op het programma. We gaan namelijk met de groep dineren in Sydney Tower, met een prachtig uitzicht over deze stad.

Dag 9 - Uitchecken

Vandaag gaan we uitchecken, en kun je de reis vervolgen met je eventuele nieuwe vrienden.
De begeleiders staan voor je klaar, dus je kunt ze nog een keer alles vragen. Je kunt ook eventueel Oak Travel telefonisch of per e-mail contacten voor al je vragen.

Extra informatie

Ondersteuning voor vertrek

Tot aan vertrek is een medewerker van Oak Travel je directe contactpersoon. Als je in Australie bent kunt je natuurlijk terecht bij de reisleider, maar ook wij van Oak Travel staan voor je klaar via WhatsApp, e-mail of telefonisch.

Transfer van vliegveld naar hostel

Bij aankomst op het vliegveld van Sydney word je opgehaald door een shuttle bus. De shuttle bus brengt je naar een 5-sterren hostel midden in het centrum van Sydney.

Accommodatie

Tijdens de Sydney Explorer jongerenreis wordt er gebruik gemaakt van verschillende accommodaties. Het aantal personen in een kamer is afhankelijk van het type accommodatie. Voornamelijk verblijf je in een 4-persoonskamer met reizigers van hetzelfde geslacht.

Lokale gids

De gidsen bieden je een waardevol inzicht in de lokale cultuur en geschiedenis. Ook praktische dingen kunnen ze regelen, zoals het boeken van optionele activiteiten en extra overnachtingen.

Startdatums

In het formulier hieronder vind je de startdatums voor deze Sydney Explorer jongerenreis. Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in en stel je vraag aan ons!

Maaltijden

Tijdens deze 9-daagse Sydney Explorer jongeren groepsreis zijn er een aantal maaltijden inbegrepen. Zoals 1x een ontbijt, 4x lunch en 1x diner in de Sydney Eye Tower. In de accommodatie is er ook een keuken aanwezig, waar je zelf maaltijden kunt bereiden.

Mede-reisgenoten

Tijdens de Sydney Explorer jongerenreis gaan er maximaal 15 andere avontuurlijke internationale reizigers mee. Een kleine groep heeft een behoorlijk voordeel, want je kunt dan onderweg veel meer ondernemen en zien. Je maakt tijdens de trip ook snel nieuwe vrienden, dus wie weet kun je na de jongerenreis met een mede-reisgenoot verder reizen. De groep bestaat voornamelijk uit backpackers tussen de 18 en 32 jaar.

Reisvoorbereiding

Het is belangrijk om je reis goed voor te bereiden, check bijvoorbeeld of je al een goede reisverzekering hebt en vraag op tijd een visum aan. Bekijk voor uitgebreide info en het direct aanvragen van een visum en een reisverzekering, onze pagina Reisvoorbereiding in Australië.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan de Sydney Explorer Groepsreis als je 18 jaar of ouder bent. Natuurlijk is een portie avontuur en gezelligheid ook heel belangrijk!

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

vraag maar raak

 • DD slash MM slash JJJJ