Paradise Surf Weekend

299,-
Sydney
Sydney
3 dagen

Een weekend surftrip
van Sydney naar Bendalong

Met trots kunnen wij je melden dat dit surf weekend volgens TripAdvisor de beste in Sydney is! Dit avontuur duurt 3 dagen en is het meest authentieke surf weekend die Australië te bieden heeft. Het surfkamp ligt op 3 uur rijden ten zuiden van Sydney, vlak bij het surfers strand van Bendalong.

In deze omgeving kun je elke nacht de sterren tellen. Het zal een tijdje duren, want ze zijn hier ontelbaar. Dit is toch veel beter dan al die stadslichten in Sydney? In Bendalong zal je kennismaken met surfen en de levensstijl die hier bij hoort. Zoals wonen op het strand, genieten van het buitenleven met vrienden, zwemmen, muziek en kampvuurtjes maken en natuurlijk de vrijheid.

Maak kennis met de lokale dieren in Australië, zoals kangoeroes die ’s ochtends rondspringen bij het surfkamp en buidelratten die ’s nachts naar beneden komen op zoek naar een gratis maaltijd. Daarnaast nemen we je mee naar een geheime plek op de oceaan waar je grote pijlstaartroggen met de hand kunt voeren. En er is ook een grote kans dat als je aan het surfen bent, er misschien wel een dolfijn op bezoek komt. Grijp nu je kans om te genieten van dit geweldige Paradise Surf Weekend in een typisch Australische stijl!

Wil je nog beter leren surfen? Ga dan voor het Surfkamp Sydney, waarbij je in 8 of 15 dagen je surfskills naar een hoger level tilt!

Inclusief

 • Transfers van en naar Sydney
 • 2 overnachtingen op een camping aan het strand
 • 3 gezonde maaltijden per dag
 • 3 surflessen
 • Alle surf benodigdheden; zoals surfboard en wetsuit
 • De beste stranden!

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum
 • Persoonlijke uitgaven

Hoogtepunten

 • Surfen op de mooiste stranden rondom Bendalong
 • De leukste en vriendelijkste stafleden
 • 3 gezonde en verse maaltijden per dag
 • Kangoeroes, papegaaien en pijlstaartroggen voeren
 • Zwemmen in natuurlijke rots zwembaden
 • Een gezellig kampvuur op het strand
 • Een hoop nieuwe vrienden en onvergetelijke herinneringen

Extra informatie

ondersteuning voor vertrek

Tot aan vertrek onderhouden wij het contact met jou. Je kunt ons alles vragen, want wij vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel op reis gaat.

Transfers Surfkamp

Je wordt vrijdagmiddag opgehaald door het surf team bij het Wake Up! hostel in Sydney. Op zondagmiddag wordt je hier ook weer afgezet. Het Oak Travel team kan eventueel extra overnachtingen boeken bij Wake Up!.

Visum & reisverzekering

Bij het voorbereiden van je reis, is het belangrijk dat je checkt of je een goede reisverzekering hebt en vraag natuurlijk op tijd je e-visitor visum aan. Voor meer informatie over het voorbereiden van je reis vind je op onze pagina Reisvoorbereiding Australië.

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van het surf weekend in Sydney, Australië.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Accommodatie

Het surfkamp ligt in de duinen van Bengalong Beach. De kampeeruitrusting die ze gebruiken is gekozen om de gasten maximaal comfort te bieden. Als je de hele dag surft, heb je namelijk een goede nachtrust nodig! Er zijn speciale comfortabele luxe camping bedden aanwezig, zodat niemand op de grond slaapt. Al het beddengoed is inbegrepen, dus je krijgt het gevoel van slapen in een hotel.

Maaltijden

Alle maaltijden zijn inbegrepen tijdens het surf weekend. De maaltijden die worden geserveerd zijn vers en gezond. Heb je bepaalde dieetwensen, laat het ons dan weten.

Materiaal

Tijdens het surfkamp zijn alle surfbenodigdheden inbegrepen, zoals een surfboard en wetsuit. Je mag natuurlijk ook altijd je eigen wetsuit of surfboard meenemen. Ook buiten de lessen om is het mogelijk om gebruik te maken van alle materialen.

Toelatingseisen

Om deel te nemen aan het Paradise Surf Weekend moet je minimaal 18 jaar zijn. Ben je 17 jaar en wil je toch graag deelnemen, laat het ons dan weten. In overleg met onze partner in Sydney kunnen we eventueel een uitzondering maken. Daarnaast is een passie voor surfen ook wel echt een must!

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4300 7911

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl