Reisdetails Surf Project

Prijs €1085,-
Sydney → Arrawarra → Byron Bay
11 dagen

Het duurzame 11-daagse programma Surf & Care Vrijwilligerswerk, start in Sydney en eindigt in Byron Bay. Tijdens de eerste 9 dagen reis je naar de stranden van Arrawarra en Byron Bay, om te werken aan de duinvernieuwing en je pakt met de groep de Beach Clean Ups aan. Daarnaast ruim je afval op uit de rivieren tijdens een educatieve kajak tour, en leer je van een lokale milieuactivist alles over het bestaan en het behouden van de haaien.

Natuurlijk heet dit programma niet voor niks Surf & Care, want je krijgt tussen het vrijwilligerswerk door ook surflessen van de beste lokale surfinstructeurs. Misschien vindt je het leuk om een aantal surflessen in te ruilen voor andere activiteiten, zoals Suppen, kajakken, raften of yoga. Geniet van alles wat dit Surf & Care programma te bieden heeft, want naast surfen en vrijwilligerswerk is er ook genoeg tijd voor chillen met je nieuwe vrienden.

Na deze 8 dagen kom je aan in Byron Bay, dus je hebt hier nog 2 dagen om te genieten! Naast het relaxen breng je ook tijd door op de Organic Farm. Je leert hier alles over duurzame en ecologische landbouw en je past dit ook toe in de praktijk. Daarnaast ga je ook een eigen boom planten! Kom dus over een paar jaar nog eens terug, om te kijken hoe jouw boom gegroeid is.

Tijdens het Surf & Care Vrijwilligerswerk is alles voor je geregeld. Denk hierbij aan alle overnachtingen, de transfer van Sydney naar Byron Bay, maar ook alle maaltijden zijn inbegrepen. Je wordt uitstekend begeleidt tijdens alle vrijwilligerswerk werkzaamheden, en tijdens het surfen staan er professionele surfinstructeurs voor je klaar. Ook is het gebruik van alle surfbenodigdheden inbegrepen, zoals surfboard, wetsuit, maar ook bijvoorbeeld de kajaks en de SUP-boarden.

Inclusief
  • Hulp voor vertrek

  • Transfer Sydney – Surfkamp (nachtbus)

  • Transfer Surfkamp – Byron Bay

  • 6 surflessen of ruil deze in voor SUP, kajakken, raften, yoga of andere activiteiten

  • Alle maaltijden

  • 7 overnachtingen Surfkamp

  • 2 overnachtingen Byron Bay

Werkzaamheden
  • Beach Clean Ups

  • Duin- en kustverzorging

  • Shark conservation workshop

  • Plastic verzamelen

  • Ecologische kajaktour

  • Byron Bay Organic farming

  • Plant je eigen boom op een boerderij

Extra informatie

Accommodatie Surfkamp en Byron Bay

Je verblijft de eerste 7 nachten op het Surfkamp, waar je overnacht in een gedeelde kamer. De kamers bevinden zich direct aan het strand, dus je kunt zo op je surfboard stappen en de golven trotseren. De laatste 2 nachten verblijf je in Byron Bay, waar je in de zomer in een tipi overnacht en in de winter in een gedeelde kamer.

Maaltijden

Alle maaltijden zijn tijdens het 11-daagse Surf & Care Vrijwilligerswerk programma inbegrepen. De chefkoks zorgen voor gezonde maaltijden, zowel ontbijt, lunch en diner worden als buffet voor je klaar gezet. Heb je bepaalde dieetwensen, laat het ons dan weten.

Projecten combineren

Ja, dit is zeker mogelijk! Bekijk onze andere vrijwilligersprojecten en surftrips, en contact ons over je wensen en ideeën.

Visum & Reisverzekering

Het is belangrijk dat je voor vertrek beschikt over een goede reisverzekering en vraag op tijd je e-visitor visum aan. Heb je nog geen reisverzekering, kijk dan eens naar de Globetrotter van Allianz. Meer informatie hiervoor en het berekenen van je premie kun je vinden op Reisvoorbereiding Australië. En vraag hier ook direct via E-visums.nl een visum aan.

Vrije tijd

Je hebt tussen het surfen en het vrijwilligerswerk door, nog genoeg vrije tijd om te chillen en te genieten van de omgeving. Na het diner wordt het kampvuur aangestoken en kun je ervaringen delen en genieten van een biertje. Ook kun je in de omgeving van Byron Bay het nachtleven ontdekken.

Vaccinaties

Je komt tijdens het programma niet in aanraking met dieren, het is dus niet noodzakelijk om vaccinaties te halen. Ga je dit project combineren met een wildlife vrijwilligerswerk project, dan is het vaccineren wel verplicht. Je kunt hiervoor een afspraak maken via bijvoorbeeld Reisprik.nl.

Vraag meer informatie aan!
Surf & Care Project

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • € 0,00
  • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.