Reisdetails Startpakket

Prijs €595,-
Melbourne
8 dagen

Werk vinden in Melbourne is nog nooit zo makkelijk geweest! Neem deel aan het Melbourne Adventure Startpakket en maak op een geweldige manier kennis met deze wereldstad. Dus niet alleen krijg je hulp met het aanvragen van je bankrekening en je Tax File Number, maar je gaat ook gave activiteiten ondernemen met de groep. Hierbij wordt je begeleidt door professionele en gezellige stafleden. Dus je bent in goede handen en je ook na deze week, kun je bij hen terecht voor al je vragen betreft het werken en reizen in Australië.

Dus wil jij gaan werken in Melbourne en kun je wat hulp gebruiken bij het waarmaken hiervan? Vul dan onderstaand het formulier in of bel, mail of app ons. Wij zorgen ervoor dat je alle hulp krijgt, die nodig is om te mogen werken in Australië. Maar naast het saaie papierwerk is er natuurlijk ook tijd voor leuke dingen! Zoals een Food & Drink tour, surfles, Phillip Island Penguin Parade en paddleboarden. Wil je liever in de omgeving van Sydney aan het werk? Bekijk dan het Sydney Ultimate of het Sydney Wake Up! startpakket.

Inclusief
 • Hulp voor vertrek

 • Vliegveld ophaalservice

 • 7 overnachtingen

 • Hulp met het openen van een bankrekening

 • Hulp met het aanvragen van een Tax File Number

 • SIM kaart

 • Hulp met het zoeken naar werk

 • Lidmaatschap en ondersteuning

 • Kortingen op RSA cursussen

 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Hoogtepunten
 • Melbourne City tour

 • Welkomstdiner en drankje

 • Mornington Peninsula en Phillip Island

 • Surfles

 • Wildlife Park tour

 • Phillip Island Penguin Parade

 • Food & Drink tour

 • St Kilda

 • Paddleboarden

 • Wijnproeverij

 • Kroegentocht met 4 drankjes en een pizza

 • BBQ afscheidsdiner

 • “Geheime activiteiten” gedurende de week

Reisschema

Dag 1 – Zondag

Dit is je aankomstdag, met alle actie beginnend op de maandagochtend. Dit betekent dat je in Melbourne moet zijn op de zondagavond. Land je een aantal dagen eerder? No worries…..onze partner haalt je dan ook gewoon op bij het vliegveld.

Dag 2 – Maandag

In de ochtend ontmoet je de groep tijdens een meet-and-greet, voordat we je helpen met het openen van een bankrekening, Australisch telefoonnummer en Tax File Number. Dit betekent dat je direct al bent voorbereid op het leven in Australië!

Hierna nemen we je mee voor een begeleide wandeling in Melbourne, waar je zult zien waarom Melbourne zo’n fantastische stad is. We eindigen de dag met een welkomstdiner (inclusief) in Southbank, één van Australisch meest iconische plekken.

Dag 3 – Dinsdag

Melbourne heeft de grootste openlucht markt van het zuidelijke halfrond, en het is een traktatie voor al je zintuigen! Na het kopen van souvenirs en het bewonderen van Queen Victoria Market, besteden we de rest van de dag in Melbourne etend en drinkend door. Het voelt alsof Melbourne meer eettentjes heeft dan waar dan ook ter wereld, dus dan is een Food & Drink tour de beste oplossing!

Dag 4 – Woensdag

Natuurlijk willen we je zoveel mogelijk laten ervaren van deze geweldige stad, maar wij willen je ook de schitterende omgeving laten zien. De Mornington Peninsula en Phillip Island zijn twee van de meest iconische, echter onaangetaste, plekken in Australië.

We zullen wat welverdiende tijd doorbrengen op het strand, een wijnproeverij doen en geweldige uitkijkpunten bezoeken. Om de avond goed af te sluiten gaan we ook kijken naar zo’n 500 over het strand hobbelende penguins. Ja, dat lees je goed!!

Dag 5 – Donderdag

Australië is uiteraard bekend vanwege zijn geweldige surfstranden, en vandaag is de dag dat je wederom weer een bucketlist item van je lijst kunt strepen, terwijl je leert de golven te rijden.

Deze dag heeft een aantal “geheime activiteiten”. Je krijgt de kans heel dichtij koalas en kangoeroes te komen! Weer een item van je bucketlist, dat is nummer 2 vandaag!

Dag 6 – Vrijdag

Melbourne heeft veel bruisende buitenwijken en St. Kilda is de meest bekende. We gaan richting deze aparte strandplaats, en lopen langs de promenade, cafés en bekende bezienswaardigheden. De middag wordt lekker lui doorgebracht op het strand, of wellicht op een paddleboard!?

April-September: De stranddag wordt vervangen met eerst een “geheime activiteit” en dan een interessante Aboriginal Heritage Walk & Smoke Ceremony. Dit vindt plaats in de Royal Botanical Gardens, voordat we Melbourne zullen bezichtigen van de Eureka Skydeck.

Dag 7 – Zaterdag

Wil je werken of reizen? Hoe dan ook, we helpen je hiermee! Zaterdag is de perfecte dag om te kijken naar wat je verder nog nodig hebt na je eerste week in Australië. We nemen alles op werkgebied met je door, zoals CV ondersteuning, onze werkgevers database, boerderijwerk mogelijkheden en we laten zien hoe je dit geweldige land het beste en makkelijkste kunt ontdekken. Hierna is het natuurlijk tijd voor een kroegentocht door Melbourne!

Dag 8 – Zondag

En voordat je het weet is de week weer voorbij. Geen betere manier om de laatste zondagmiddag af te sluiten, is dan ook op een dakterras met uitzicht over de stad, samen met de groep. We zetten de BBQ aan en genieten met een biertje van het prachtige uitzicht.

Extra informatie

Visum & Reisverzekering

Om te mogen werken in Australië, moet je in het bezit zijn van een Working Holiday visum. Vraag deze dus ruim voor vertrek aan. Zorg ook voor een reisverzekering die past bij jouw manier van werken en reizen. Je vindt hierover meer informatie op Reisvoorbereiding Australië en vraag hier direct je verzekering en visum aan.

Transfer van vliegveld naar hostel

Na aankomst op het vliegveld van Melbourne, wordt je naar het YHA hostel gebracht in het centrum van Melbourne.

Accommodatie

Je verblijft voor 6 nachten in het 5 sterren YHA Melbourne hostel, en 1 nacht bij het prachtige Philip Island.

Australische bankrekening

Je persoonlijke begeleider helpt je met het openen van een Australische bankrekening. In overleg wordt er bepaald bij welke bank het beste is om een rekening te openen.

Tax file number

Zodra het Tax File Number voor je is aangevraagd, ontvang je deze binnen 2 weken per mail. Terwijl je nog in afwachting bent van een Tax File Number, is het wel mogelijk om al met je baan te starten.

SIM kaart

Je ontvangt bij aankomst een prepaid SIM kaart met een Australisch telefoonnummer. Je kunt dus direct het thuisfront laten weten dat je goed bent aangekomen in Melbourne.

Lidmaatschap vacaturedatabase

Je ontvangt een lidmaatschap voor een betaalde vacaturedatabase voor reizigers. Ze hebben door heel Australië banen beschikbaar en met een online CV kun je solliciteren terwijl je reist.

CV ondersteuning

Met een juiste CV in het Engels, zul je gemakkelijk en snel een baan vinden in Australië. Je wordt natuurlijk hierin begeleidt en de stafleden zullen je CV nakijken en eventueel verbeteren.

Vraag meer informatie aan!
Melbourne Adventure

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • € 0,00
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.