Een backpackreis in Zuidoost-Azie

maak je met een flexibele Stray buspas

Met de flexibele Stray buspassen in Azië kun je op een geweldige manier rondreizen. Het busnetwerk is uitstekend, je treedt buiten de gebaande paden en de bussen bieden veel comfort. Met deze backpackreizen in Azië kun je reizen in Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos. Kies jij er voor om op je gemak één land te verkennen of neem je de tijd om elke bijzondere plek in Zuidoost-Azië aan te doen? Het kan allebei want iedere Stray buspas is twaalf maanden geldig en jij bepaalt zelf waar en wanneer je in- of uitstapt. Met een Stray backpackreis krijg je niet alleen vervoer naar een bestemming, maar ook een reisgids en vele leuke activiteiten.

Heb je geen zin om steeds een hostel te zoeken om te overnachten? Dan kun je ook kiezen voor de Buspas Plus inclusief accommodatie. Zo wordt rondreizen in Azië wel heel erg leuk! Onderstaande busreizen zijn een greep uit de vele mogelijkheden. Bekijk ook de website van Stray Travel voor alle buspassen in Cambodja, Thailand, Laos en Vietnam en boek je ideale busreis met een leuke korting via Oak Travel!

STRAY
LOT BUSPAS
Minimaal 38 dagen

 

Thailand – Laos –
Cambodja – Vietnam
Laagste prijsgarantie!

STRAY
MEKONG BUSPAS
Minimaal 26 dagen

 

Thailand – Laos –
Cambodja
Laagste prijsgarantie!

STRAY
MOC BAI BUSPAS
Minimaal 24 dagen

 

Cambodja –
Vietnam
Laagste prijsgarantie!

STRAY LITTLE
MEKONG BUSPAS
Minimaal 17 dagen

 

Thailand –
Laos
Laagste prijsgarantie!

Waarom kiezen voor reizen

met een buspas van Stray Travel

Een Stray busreis in Zuidoost-Azië betekent nieuwe vrienden ontmoeten en bijzondere locaties ontdekken buiten de bekende toeristische routes. Met de buspassen van Stray krijg je een waardevol inzicht in de lokale cultuur, de geschiedenis van alle landen en de heerlijke Aziatische keuken. Deze buspassen bieden je de mogelijkheid om te reizen door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een combinatie van deze landen te kiezen. De routes van de busreizen zijn dus erg gevarieerd.

Alle pluspunten op een rij

Sanne heeft een blog geschreven over waarom jij met een Stray bus door Azië zou moeten reizen. Lees de blog als je nog niet overtuigd bent of natuurlijk gewoon omdat je het leuk vindt om te lezen.

Stray Moc Bai instappen

Het beste van Azië

Thailand is in Zuidoost-Azië de meest populaire bestemming vanwege zijn mooie stranden, vriendelijke bevolking en de Full Moon feestjes. Vietnam mag ook niet aan je reis ontbreken, het land biedt namelijk alles wat je kunt verwachten van een land in Zuidoost-Azië. De geschiedenis, gastvrije bevolking en natuurlijk de Vietnamese keuken zijn echte hoogtepunten. Wil je ook Cambodja ontdekken? Een goed idee. Het land kent een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde tempel complex Angkor Wat. Ook een busreis door Laos biedt vele extra’s in je reis. De grenzen van Laos zijn pas sinds 1990 geopend voor toeristen, waardoor het land nog erg puur is.

Wil jij liever in een leuke internationale groep door Azië reizen? Dan kun je ook kiezen voor onze jongerenreizen.We bieden jongerenreizen aan naar Japan, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Filipijnen, Zuid-Korea en Cambodja. Tijdens deze groepsreizen maak je snel contact met andere reizigers en kun je iedere bijzondere ervaring met elkaar delen. Je kunt er ook voor kiezen om vrijwilligerswerk te doen in Thailand of misschien wil je wel surfen op Bali. Waar je ook voor kiest, jouw reis door Azië wordt een bijzondere tijd met geweldige herinneringen!