Ontdek het echte leven in Costa Rica, Cuba of Ecuador door surf, dans en Spaanse les

Wil je graag Spaans leren in Costa Rica, Cuba of Ecuador en dan ook nog actief bezig zijn? Neem dan deel aan één van onze programma’s waarbij je naast Spaanse les, ook leert surfen of dansen. Voor het surfen ga je naar Santa Teresa in Costa Rica, maar ook in Ecuador leer je surfen en een eigen balsa surfboard maken! Zie jij jezelf al surfen en genieten van het strand? 

Ben je niet echt een type om met een surfboard in de golven te liggen? Dan past het dansen en Spaans leren in Cuba misschien beter bij je. In het plaatsje Havana leer je van een professional onder andere de Rumba, Salsa, Cha Cha Cha, Kizomba en de Mambo.

Dus zet Costa Rica, Ecuador en Cuba maar op je bucket list! En kies voor de leukste surf- en danslessen in combinatie met het leren van de Spaanse taal. 

COSTA RICA
SURFKAMP

Santa Teresa
8 of 15 dagen | vanaf €595,-

CUBA
DANS & CULTUUR

Havana
15 of 29 dagen | vanaf €795,-

Spaans leren in combinatie met

surfen of danslessen

Haal naast het leren van de Spaanse taal nog meer uit je reis door Midden-Amerika. Ga surfen in het paradijselijke Costa Rica of leer als de beste dansen in het kleurrijke Cuba. En in het Zuid-Amerikaanse Ecuador krijg je kans de beste golven te pakken en ook nog eens je eigen Balsa surfboard te maken.

 

Surfen & Spaans leren in Costa Rica:
Niet voor niks is Costa Rica de surfhotspot voor surfers vanuit de hele wereld. En in het paradijselijke Surfkamp van Santa Teresa, beleef je Costa Rica op zijn best. Je bent hier omringt door prachtige natuur, lieve mensen, de mooiste stranden en natuurlijk heerlijk eten. In de ochtend krijg je Spaanse les en in de middag kun je op jouw niveau surfen.

Dansen & Spaans leren in Cuba:
Altijd al de salsa willen leren, of een andere swingende dans zoals de tango of de merengue? Maak dan een reis naar Cuba waar je deze ritmische klanken overal hoort. Tijdens het programma ‘Dansen & Cultuur’ zul je het dansen snel onder de knie krijgen. Niet alleen dansen, maar ook krijg je iedere dag Spaanse les en wordt je ondergedompeld in de boeiende cultuur van Cuba.

Surfen & Spaans leren in Ecuador:
Wij hebben het perfecte kustplaatsje voor jou gevonden om Spaans te leren en waar je heerlijk kunt surfen. We hebben het hier over Montañita in Ecuador! De sfeer die hier hangt is super relaxt, de locals zijn open en vriendelijk en als je van een feestje houdt dan zit je hier goed. Dus na een paar dagen in het surfkamp van Montañita, spreek je een aardig woordje Spaans en krijg je het surfen onder de knie.

Visum aanvragen voor Costa Rica,

Cuba en Ecuador

Jouw reis naar Latijns-Amerika komt steeds dichterbij. Je moet er dus voor zorgen dat je reisdocumenten in orde zijn. Denk hierbij altijd aan een paspoort, die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Ook is het belangrijk om te checken of je een visum nodig hebt.

 

Costa Rica:
Voor een reis naar Costa Rica korter dan 90 dagen, heb je geen visum nodig. Je moet wel een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming kunnen aantonen bij de douane. En natuurlijk een geldig paspoort, hierin krijg je een stempel bij aankomst.

Cuba:
Ruim voor vertrek naar Cuba dien je een toeristenvisum aan te vragen. Deze is 30 dagen geldig en kun je alleen voor vertrek aanvragen. Zodra je de aanvraag hebt gedaan, krijg je een blanco visum toegestuurd. Deze moet je dus zelf invullen, maar doe dit zorgvuldig anders moet je het visum weer opnieuw aanvragen. Schrijf in je gegevens zoals in je paspoort met blokletters en zonder fouten, want anders is je visum ongeldig. De douane in Cuba vult de velden ‘Entrada’ en ‘Salida’ in.

Ecuador:
Net als voor Costa Rica is het niet nodig een visum aan te vragen voor Ecuador. Bij aankomst krijg je een toeristenstempel in je paspoort. Zorg wel dat deze nog minimaal 6 maanden geldig is en dat je een terugvlucht of vlucht naar een andere bestemming kunt aantonen.