Prijs vanaf €595,-
Santa Teresa
8 of 15 dagen

Altijd al willen surfen in Costa Rica? Pak dan nu je kans in het Costa Rica Surfkamp en ga voor 8 of 15 dagen het surfen combineren met Spaanse lessen en eventueel yoga.

Je verblijft in een jungle surfkamp in Santa Teresa compleet met zwembad en een uitzicht op een rijk tropisch bos vol wilde dieren, waaronder rode eekhoorns, brulapen en kleine magische kolibries. Daarnaast ligt het surfkamp op 10 minuten lopen van cafés, bars en winkels van Playa Santa Teresa en Playa El Carmen. Tijdens deze 8 of 15 dagen ben je behoorlijk druk bezig met de Spaanse lessen en surfen, maar er is ook genoeg vrije tijd om te genieten van de geweldige omgeving en activiteiten.

Als je toch in Santa Teresa bent, dan moet je ook wel echt het schiereiland Nicoya – een gebied met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid – hebben gezien. Dit ga je tijdens de eerste week op woensdag met de groep ondernemen. De woensdag in de tweede week maak je met de groep een wandeling langs het strand naar de rotspoelen, waar je een ontspannen duik kunt nemen in de warme natuurlijke zwembaden. Daarnaast kun je in deze week ook op zaterdag optioneel vrijwilligerswerk doen. Je onderneemt dan activiteiten samen met de kinderen van de lokale gemeenschap.

Inclusief
 • 7 of 14 overnachtingen in het surfkamp

 • Elke dag ontbijt & lunch

 • Begeleiding

 • Alle surfbenodigdheden

 • Professionele surf instructeurs

 • 4x per week Surf- of Yogales

 • 5x per week Spaanse les

 • Vrijwilligerswerk bij een lokale gemeenschap

 • Jungle trektocht Nicoya schiereiland

 • Wandeling naar de rotspoelen

Exclusief
 • Vliegticket

 • Reisverzekering

 • Vliegveld ophaalservice

 • Visum

 • Vaccinaties

 • Overige maaltijden

 • Persoonlijke uitgaven

Uitstekende reviews op Trustpilot!
Gegarandeerd de laagste prijs!
Boek nu met een 25% aanbetaling
24/7 ondersteuning onderweg

Week 1

Op zondag wordt je opgehaald en naar het surfkamp in Santa Teresa gebracht (als je hebt gekozen voor de ophaalservice - $75,- USD enkele reis). Tijdens de eerste week heb je van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur Spaanse les. Na de lunch is het tijd om van 14.00 tot 16.00 uur te leren surfen. Wanneer je eventueel niet wilt surfen, dan is het ook mogelijk om verschillende yogalessen te volgen.

Op woensdag is er geen surfen of yoga, want dan gaan je met de groep een Jungle trektocht maken. Deze must-do stevige wandeling duurt ongeveer 2 uur. In het weekend ben je vrij, maar er is natuurlijk wel een ontbijt en een stevige brunch inbegrepen. Ga met je nieuwe vrienden apen en vogels spotten, en geniet 's avonds van een aantal drankjes in het surfkamp of in het plaatsje Santa Teresa.

Week 2

Tijdens week 2 heb je precies hetzelfde programma. Na het ontbijt krijg je van 09.00 tot 11.00 uur Spaanse les, en na de lunch is het tijd voor surfen of yoga van 14.00 tot 16.00 uur. Op de woensdag is er geen surfen of yoga, want dan gaan je met de groep een 2 uur durende trektocht maken naar de rotspoelen.

Op zaterdag is er een optionele vrijwilligersproject mogelijk, namelijk werken met kinderen van de lokale gemeenschap in Santa Teresa. Samen met lokale studenten en vrijwilligers organiseer je leuke activiteiten voor de kinderen. Denk hierbij aan sport, kunst en ambacht, Engelse les, surfles en milieu- en sociaal bewustzijn. Op zondag is het tijd om afscheid te nemen en terug te reizen naar het vliegveld van San José.

Ophaalservice

Voor $75,- USD komt de coördinator van het surfkamp je ophalen, en wordt je naar het surfkamp in Santa Teresa gebracht. Dit is wel alleen mogelijk wanneer je in de ochtend of begin van de middag aankomt, want de trip naar Santa Teresa duurt ongeveer 4 uur. Wanneer je aan het einde van de middag aankomt, dan regelen we natuurlijk een hostel met ophaalservice voor $60,- USD.

Ondersteuning

Wij onderhouden het contact met jou tot aan vertrek. In het Costa Rica surfkamp is er genoeg professionele begeleiding aanwezig, maar ook dan staan wij 24/7 voor je klaar. Je kunt Oak Travel altijd bellen, mailen of whatsappen met al je vragen of eventuele problemen.

Maaltijden

Er is elke dag ontbijt en lunch inbegrepen. Al het eten is biologisch en afkomstig van lokale boeren en vissers in de omgeving. Het menu is overwegend vegetarisch, maar er wordt ook lokaal vlees en vis geserveerd. Tijdens het ontbijt en lunch er is water, thee, koffie of natuurlijke frisdranken inbegrepen. Op 5 a 10 minuten lopen van het surfkamp heb je genoeg cafe’s, restaurants en supermarkten om te dineren.

Startdatums

Het programma in het Costa Rica Surfkamp start iedere eerste en derde zondag van elke maand. Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in onder het tabblad ‘Vraag meer info aan’ en stel je vraag aan ons!

Accommodatie

Het Costa Rica Surfkamp is compleet met zwembad en een tropisch bos vol wilde dieren, waaronder kapucijnapen, vogels en brulapen. De accommodatie bestaat uit kamers met stapelbedden, en een apart toilet en warme douche. Een upgrade naar een privé een- of tweepersoonskamer is ook mogelijk (extra kosten).

Mede-reisgenoten

In het Costa Rica Surfkamp zijn er verschillende nationaliteiten aanwezig. Daarnaast is de begeleiding ook afkomstig uit verschillende landen, wat het avontuur helemaal leuk maakt. Je maakt snel nieuwe vrienden, dus wie weet kun je na dit surfkamp met een nieuw reisgenoot eventueel verder reizen.

Minimum leeftijd

Je kunt deelnemen aan de Costa Rica Surfkamp als je 18 jaar of ouder bent. En natuurlijk is een portie avontuur en gezelligheid ook heel belangrijk! Het is eventueel ook mogelijk om als 17-jarige deel te nemen, maar neem dan eerst contact met ons op!

 • € 0,00
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.