Nicaragua Surfkamp

vanaf €645,-
Maderas
8 tot 16 dagen
Surflessen volgen

in Nicaragua

Het gebied rond Playa Maderas in Nicaragua behoort tot de beste surfbestemmingen wereldwijd, voornamelijk vanwege de optimale weersomstandigheden het hele jaar door. Ook staat de regio bekend als een offshore-paradijs met meer dan 330 dagen offshore wind per jaar. Surfen in Nicaragua is het hele jaar door echt perfect. Ongeacht op welk tijdstip of op welk niveau je aankomt, het team zal je altijd naar de plekken brengen die het beste bij je passen. Via een lokaal netwerk kunnen ze permanent de omstandigheden in het gebied volgen en daardoor dagelijks informatie geven over de perfecte surfspot.

Het Nicaragua surfkamp biedt uitstekende surflessen bij Playa Maderas in een prachtige omgeving. Alle surfcursussen worden gegeven door deskundige en ervaren surf instructeurs in een vriendelijke leeromgeving. Het gebied rondom het surfkamp ervaart meer dan 300 dagen offshore wind per jaar, waardoor je bijna elke dag kunt surfen. De surfspots bieden golven voor alle niveaus. De meeste stranden zijn geweldig voor beginners en voor surfers die hun techniek verder willen ontwikkelen.

De surflessen vinden plaats in Playa Maderas, Playa Remanso en Playa Hermosa, bekend als enkele van de beste surflocaties in Nicaragua. Deze stranden liggen aan de kust van San Juan del Sur. Deze surf- en feesthoofdstad van Nicaragua beschikt over veel leuke restaurants, surfwinkels en barretjes. Bovendien kunnen op aanvraag boottochten naar plaatsen als Playa Manzanillo, Colorado, Panga Drops, Lances Left en Playgrounds worden georganiseerd.

Het is ook mogelijk om je surftrip in Nicaragua te combineren met een surfkamp in Costa Rica. Vanaf het strand van Avellanas pak je de beste golven! Maar misschien wil je ook graag de Spaanse taal leren? Ga dan voor het Costa Rica Surf & Spaans programma. Hier verblijf je in de jungle, met het strand van Santa Teresa op loopafstand.

Inclusief

 • 7, 11 of 15 overnachtingen in het surfkamp
 • Elke dag een gezond ontbijt
 • Van zondag tot en met donderdag een stevig diner
 • 6, 8 of 12 surflessen
 • Transport naar de stranden
 • Begeleiding
 • Elke dag Yogales (m.u.v. zondag)
 • Alle surfbenodigdheden
 • Professionele surf instructeurs
 • 3 video-analyses
 • 3 surf theorielessen per week
 • Wifi

exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Vliegveld ophaalservice
 • Visum (indien nodig)
 • Overige maaltijden
 • Vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven

prijzen

– 8 dagen voor €645,-
– 12 dagen voor €895,-
– 16 dagen voor €1290,-

ondersteuning

In het Nicaragua surfkamp is er genoeg professionele begeleiding aanwezig, maar het team van Oak Travel 24/7 via whatsapp, e-mail en telefonisch voor je klaar.

ophaalservice

Er is een ophaalservice vanaf het vliegveld Managua met een persoonlijke chauffeur in een comfortabele 4×4 auto. Deze optie kost omgerekend €85,- voor maximaal 4 personen. De rit duurt 2,5 uur, dus we raden aan om in de ochtend aan te komen.

Het is ook mogelijk om te worden opgehaald vanaf San Juan del Sur. Deze optie kost omgerekend €25,-. Je kan bij het surfkamp alleen maar komen met een 4×4 auto, want een normale taxi kan daar niet omhoog rijden.

surfkamp

Welkom bij het surfkamp in Nicaragua, een surf resort dat bekend staat als het surf reservaat van Playa Maderas. Op slechts 2,5 uur rijden van de hoofdstad Managua, ligt het surfkamp op de heuvels boven Playa Maderas, net buiten San Juan del Sur. Vanuit een jungle omgeving kijk je uit over de Stille Oceaan met indrukwekkende zonsondergangen.

De surf hoofdstad van Nicaragua, San Juan del Sur, ligt op 30 minuten rijden van de camping. Dit gebied is de thuisbasis van de meest legendarische surfspots van het land, geschikt voor zowel beginners als professionals. In het Nicaragua surfkamp worden de surflessen gegeven door ervaren en deskundige lokale instructeurs.

startdatums

Je kunt iedere dag starten met surfen in het Nicaragua Surfkamp. Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in onder het tabblad ‘Vraag info aan’ en stel je vraag aan ons!

maaltijden

Er is iedere dag een gezond ontbijt, en van zondag tot en met donderdag een stevig diner inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen? No worries, want alles is mogelijk in het surfkamp.

accommodatie

Je kunt ervoor kiezen om te verblijven in groepsbungalows, luxe appartementen of privé glamping tenten. Met uitzicht op de jungle en Stille Oceaan, bieden de voorzieningen genoeg ontspanning voor de surfers. Je verblijft standaard in een 4- tot 8-persoons kamer, maar een privé kamer is tegen extra kosten ook mogelijk.

mede-reisgenoten

In het Nicaragua Surfkamp zijn er verschillende nationaliteiten aanwezig. Daarnaast is de begeleiding ook afkomstig uit verschillende landen, wat het avontuur helemaal leuk maakt. Je maakt hier snel nieuwe vrienden voor het leven!

toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan het Nicaragua Surfkamp als je 18 jaar of ouder bent. Het is ook eventueel mogelijk om als 17-jarige deel te nemen, maar neem dan eerst contact met op met het Oak Travel team!

surf instructeurs

Of je nu een beginner bent of veel surf ervaring hebt, de surf instructeurs van deze surfschool kennen de omgeving uit hun hoofd. Ze brengen je naar de beste plek passend bij jouw niveau, afhankelijk van de getijden en weersomstandigheden. Wanneer je surflessen volgt, leren de surf instructeurs je eerst de basis tijdens een surf theorie les.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.