Taalcursus Spaans Costa Rica

vanaf 625,-
Turrialba
2 tot 6 weken

Volg een taalcursus
Spaans in Costa Rica

Volg een taalcursus Spaans in het schattige stadje Turrialba gelegen middenin Costa Rica vlakbij de hoofdstad San José. Hier ben je omringd door vulkanen, woeste rivieren en weelderige, groene regenwouden. Het kleine en gastvrije stadje Turrialba, genesteld tussen mistige bergtoppen, is een ideale locatie om Spaans te studeren in een kleine groep. Maar laat je niet voor de gek houden door de eigenaardigheid van de stad; het aantal dagelijkse activiteiten en evenementen zowel binnen als buiten is talrijk. Bovendien moedigt deze supervriendelijke, niet-toeristische en niet-Engels sprekende gemeenschap een echte taalonderdompeling aan op een plek die aanvoelt als thuis.

Spaanse taallessen

De Spaanse school in Turrialba is perfect voor avontuurlijke jongeren die graag meer willen leren over verschillende culturen, ecosystemen en tropische landbouw. De school is opgericht in juni 2002 en ligt iets buiten de typische “Tico” stad Turrialba. Bij de Spaanse school heerst er een oase van rust en is daarom een ​​geweldige plek om een taalcursus Spaans te volgen.

De Spaanse taallessen worden meestal buiten gegeven, in een van de kleine hutjes of op de ruime veranda, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de vulkaan en de weelderige, groene omgeving. Je kunt exotische vogels zoals toekans, kolibries en andere tropische soorten spotten tijdens het volgen van Spaanse lessen. In de pauzes wordt er heerlijke koffie of thee geserveerd uit de omliggende hooglanden. Probeer ondertussen ook een luiaard te spotten, want die zijn er hier in de omgeving genoeg.

Ben je op zoek naar een authentieke woonervaring in het buitenland op een plek waar Spaans wordt gesproken en grote reisgroepen zelden komen? Boek dan nu deze Spaanse taalcursus in een kleine groep, en maak vrienden voor het leven! Maar als je liever dichtbij het strand Spaanse taallessen wilt volgen, dan is de Taalcursus Spaans in Puerto Viejo meer jouw ding of ga voor de combinatie Surf & Spaans.

Inclusief

 • Alle overnachtingen in een gedeelde hostel kamer in Turrialba
 • Registratiekosten
 • 20 uur Spaanse les per week
 • Digitale werkboek standaard Spaanse les
 • Leuke kleine groep studenten
 • WiFi
 • Gemeenschappelijke keuken
 • Sociale en educatieve activiteiten

Exclusief

 • Vliegticket
 • Vliegveld ophaalservice
 • Reisverzekering
 • Visum (indien nodig)
 • Vaccinaties
 • Maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven

Extra informatie

prijzen Turrialba

– 2 weken voor €625,-
– 3 weken voor €895,-
– 4 weken voor €1.165,-
– 5 weken voor €1.435,-
– 6 weken voor €1.705,-

Vliegveld ophaalservice

Er is geen vliegveld ophaalservice inbegrepen, maar je hebt twee opties om in Turrialba te komen. De goedkoopste optie is de lokale bus, maar je kan ook de taxi of shuttle boeken voor omgerekend €85,- vanuit San José.

Locatie

Deze Spaanse school is opgericht in juni 2002 en kijkt uit over de omliggende bergvalleien met rivieren van wereldklasse, regenwouden, een torenhoge vulkaan en het schilderachtige stadje Turrialba. Bekend om zijn authentieke Costa Ricaanse uitstraling, vind je hier gemakkelijk alles wat je nodig hebt: hotels, restaurants, karaokebars, gastronomische coffeeshops, ijssalons, zwembaden, banken, internetcafés, sportscholen, boekhandels, postkantoor, boetiekjes en de wekelijkse boerenmarkt.

De school zelf bestaat uit een hostel voor 12 personen en 4 klaslokalen in de buitenlucht met uitzicht op de jungle en vulkaan als achtergrond voor je Spaanse lessen. Er is ook een balkon met hangmatten, een tuinboerderij om te studeren, een groot kantoor en een tuin vol fruitbomen.

Visum & Reisverzekering

Ben je van plan om korter dan 90 dagen door Costa Rica te reizen? Zo ja, dan heb je geen visum nodig. Een goede reisverzekering met werelddekking is van belang tijdens je reis door Costa Rica. Via deze link kun je de Allianz Globetrotter Reisverzekering met 5% korting aanvragen. Check onze pagina Reisvoorbereiding in Latijns-Amerika voor meer informatie.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

ondersteuning

Tot aan vertrek is het team van Oak Travel je aanspreekpunt. Tijdens de Spaanse taalcursus in groepsverband is er genoeg professionele begeleiding aanwezig, maar ook dan staan wij 24/7 via e-mail, telefoon en WhatsApp voor je klaar.

Accommodatie

Je verblijft in een gedeelde hostel kamer, maar indien gewenst kun je dit upgraden naar een privé kamer in het hostel. Neem contact op met het team via info@oaktravel.nl voor een prijsopgave.

Maaltijden

Tijdens het verblijf zijn er geen maaltijden inbegrepen. In de omgeving zijn er wel supermarkten en restaurants aanwezig. Je kan wat inkopen doen bij een supermarkt, en dan klaarmaken in de gemeenschappelijke keuken in het hostel.

Taalcursus Spaans

Standaard Spaanse groepslessen omvatten 4 uur les per dag van maandag tot en met vrijdag. De cursus is van 08.00 tot 12.00 uur met een pauze van 9:50 tot 10:10, of van 13.00 tot 17.00 uur met een pauze van 14:50 tot 15:10. Als er maar één student is, dan krijg je 2 uur privélessen voor dezelfde prijs.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan deze taalcursus Spaans als je 17 jaar of ouder bent. En natuurlijk is een portie gezelligheid ook heel belangrijk!

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van deze Spaanse taalcursus in Turrialba, Costa Rica.

Vaccinaties

Check altijd goed of je reisvaccinaties nodig hebt voor een reis naar Costa Rica. Op de website van thuisvaccinatie.nl kun je meer informatie vinden.

Stel je vraag aan ons!

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4300 7911

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl