Taalcursus Spaans Mexico

vanaf 895,-
Puerto Escondido
2 tot 6 weken

Volg een taalcursus
Spaans in Mexico

De Taalcursus Spaans in Mexico volg je vanaf een paradijselijke plek. Namelijk direct aan de kust van Puerto Escondido! Een heerlijke plek om de Spaanse taal te leren, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten het heerlijke zandstrand.

Hier in Puerto Escondido krijg je Spaanse taalles van een gekwalificeerde lokale docent in een klein groepje van 5 personen. De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. Tijdens die 5 uur durende taalcursus Spaans heb je ook nog een klein uurtje lunchpauze.

Natuurlijk heb je naast het volgen van de taalcursus nog genoeg tijd voor andere leuke dingen. De stranden hier geven surfers geweldige golven en dit is dan ook een geweldige plek om het surfen te leren. Wil je graag surflessen combineren met de taalcursus, dan is het Mexico Surf & Spaans programma perfect voor jou!

Inclusief

 • Vliegveld ophaalservice
 • Registratiekosten
 • 14 tot 42 overnachtingen in een privé kamer
 • 40 tot 120 Spaanse lessen
 • Gekwalificeerde lokale docent
 • Cursusmateriaal Spaanse les
 • Klein groepje studenten
 • WiFi

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum (indien nodig)
 • Maaltijden
 • Vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven

Extra informatie

prijzen Mexico

– 2 weken voor €895,-
– 3 weken voor €1.295,-
– 4 weken voor €1.695,-
– 5 weken voor €2.095,-
– 6 weken voor €2.395,-

vliegveld ophaalservice

Je wordt door de Spaanse taalschool vanaf de luchthaven in Puerto Escondido opgehaald. Wij raden aan om een vliegticket te boeken naar Puerto Escondido via Mexico City. Stuur een kopie van je vluchtschema naar Oak Travel, en wij zorgen er voor dat het team ter plaatse exact weet hoelaat ze je moeten ophalen.

maaltijden

Er zijn geen maaltijden inbegrepen tijdens deze taalcursus Spaans. De talenschool ligt midden in het centrum, dus er zijn genoeg supermarkten en restaurants in de buurt. Op de campus is ook een gemeenschappelijke keuken aanwezig, dus je kan daar alles zelf bereiden.

accommodatie

Je verblijft op de campus van de Spaanse school in een privé kamer met badkamer en een ventilator. Je eigen privé ruimte om even terug te trekken na je intensieve Spaanse lessen. Na een siësta kun je naar het strand wandelen of gezellig winkelen in de omgeving.

spaanse taalschool

De Spaanse taalschool en accommodatie liggen in het centrum van Puerto Escondido. Je krijgt hier les in de tropische tuin en je mag gebruik maken van de kleine bibliotheek, het restaurant, wifi en de ruimte om te relaxen.

startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van de Spaanse taalcursus in Puerto Escondido, Mexico.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Reisvoorbereiding

Op onze pagina Reisvoorbereiding in Latijns-Amerika vind je meer informatie over een visum en reisverzekering voor Mexico. Ga je langer dan een maand reizen, dan raden wij de Allianz Globetrotter Reisverzekering aan. Via deze link kun je een een reisverzekering met 5% korting aanvragen.

weekrooster

Maandag tot en met vrijdag
09.00 – 09.50 uur Spaanse Grammatica
09.50 – 10.00 uur Pauze
10.00 – 11.40 uur Spaanse Grammatica
11.40 uur – 12.20 uur Lunch (niet inbegrepen)
12.20 uur – 14.00 uur Praktijkles Spaans
Woensdag
18.30 uur Culturele Workshop
Vrijdag
21.00 uur Salsa Dansles
Zaterdag
Optionele Excursie

optionele activiteiten

Naast de Spaanse lessen kun je ook deelnemen aan een surf- of yogales. Of maak bijvoorbeeld een toffe weekendtrip in de omgeving. De school kan je helpen bij het boeken van deze optionele activiteiten.

toelatingseisen

Wil je graag de Spaanse taal leren in Mexico, en ben je 18 jaar of ouder? Klik dan op de groene ‘boek direct’ knop en begin met het plannen van je avontuur in Latijns-Amerika. Het is eventueel ook mogelijk om als 17-jarige deel te nemen, maar neem dan eerst contact op met het team van Oak Travel!

Vaccinaties

Op de website van thuisvaccinatie.nl kun je meer informatie vinden over de aanbevolen vaccinaties voor Mexico.

Stel je vraag aan ons!

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4300 7911

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl