Vrijwilligerswerk

neem deel aan een vrijwilligerswerk project

en leer de Spaanse taal in Latijns-Amerika

Wil je graag Spaans leren in Costa Rica, Cuba of Ecuador en dan ook nog actief bezig zijn? Neem dan deel aan één van onze programma’s waarbij je naast Spaanse les, ook leert surfen of dansen. Voor het surfen ga je naar Santa Teresa in Costa Rica, maar ook in Ecuador leer je surfen en een eigen balsa surfboard maken! Zie jij jezelf al surfen en genieten van het strand? 

Ben je niet echt een type om met een surfboard in de golven te liggen? Dan past het dansen in Cuba misschien beter bij je. In het plaatsje Havana leer je van een professional onder andere de Rumba, Salsa, Cha Cha Cha, Kizomba en de Mambo.

Dus zet Costa Rica, Ecuador en Cuba maar op je bucket list! En kies voor de leukste surf- en danslessen in combinatie met het leren van de Spaanse taal. 

CUBA
COMMUNITY & SPAANS
15 dagen

Havana
€825,-

Als vrijwilliger aan de slag

Help de lokale dieren, milieu en community

Als je vrijwilliger wilt worden in Australië kun je kiezen voor diverse projecten met meerdere verblijfsmogelijkheden. Wil je graag in het regenwoud werken met onder andere koala’s en kangoeroes? Dan zijn de Wildlife projecten in Port Douglas en Cairns echt iets voor jou. Hier bereid je eten voor de dieren en kun je ze wassen, voeden en met ze spelen. Ook verzorg je de hokken, verzamel je verschillende soorten planten en ook plant je nieuwe bomen. Help je liever in een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren, dan zijn met name Tasmanië en Cairns geweldige vrijwilligersprojecten. Hier ondersteun je onder andere de medewerkers van het opvangcentrum bij het verzorgen en revalideren van Tasmanian Devils, pinguïns en zeeschildpadden.

Vrijwilligerswerk in Australië is ontzettend leuk, lonend en leerzaam, maar natuurlijk wel onbetaald. Ben je van plan een paar maanden of een jaar in Australië te blijven? Dan wil je waarschijnlijk ook wel wat geld verdienen. Met een Working Holiday Visum is dat mogelijk. Met dit werkvisum kun je twaalf maanden werken en reizen in Australië en mag je maximaal zes maanden voor dezelfde werkgever aan de slag. Het Working Holiday visum kun je via E-visums.nl gemakkelijk en snel aanvragen.

Wil je naast je vrijwilligerswerk of werk in Australië ook nog reizen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het reizen door Australië. Natuurlijk kunnen wij ook samen met jou een reis op maat samenstellen, zodat jij je droomreis waar kunt maken!