Werken met Paarden

Kies voor vakantie of vrijwilligerswerk op

een Amerikaanse paarden ranch

Amerika.. het land van de cowboys en cowgirls! En jij kunt in hun laarzen stappen en ervaren hoe het leven is op een ranch. De ranch in Florida vangt verwaarloosde mustangs op en samen met internationale vrijwilligers word er voor gezorgd dat deze mooie paarden weer een liefdevolle toekomst krijgen. En jij kunt hieraan een geweldige bijdrage leveren door je aan te melden voor het vrijwilligerswerkprogramma.

Wil je liever meedraaien op het ritme van een Amerikaanse Ranch? Dan is de Ranch Vakantie Wyoming zeker iets voor jou! Hier leer je het Western paardrijden op je eigen toegewezen paard, en maak je onvergetelijke trail ritten door de Rocky Mountains. Je werkt hands-on mee op de ranch en leert alles over de horsemanship-trainingsmethodes. Ben je van plan om na dit unieke avontuur nog te gaan reizen? Huur dan een camper en ontdek op eigen tempo Amerika.

FLORIDA RANCH
VRIJWILLIGERSWERK
1 tot 8 weken

Vanaf €795,-

WYOMING RANCH
WERKVAKANTIE
1 tot 3 weken

Vanaf €1125,-

ONTVANG €100,- KORTING

Combineer werken op een ranch met een jongerenreis!

BEKIJK OOK…

Onze vrijwilligerswerk projecten in Australië

Werken op een paarden ranch

in Florida & Wyoming

Werken op een paarden ranch in Amerika is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Het maakt niet uit of je nu 1 of 3 weken op de ranch in Wyoming gaat werken of tot 8 weken vrijwilligerswerk gaat doen bij de mustangs in Florida. In beide gevallen zal je met een voldaan gevoel teruggaan naar huis en ben je een geweldige ervaring rijker. Want het werken met paarden is iets waar je ontzettend veel voldoening uithaalt. Natuurlijk is het ook is het mogelijk de 2 programma’s met elkaar te combineren. Of plak 1 van de gave jongerenreizen er achteraan.

Beide paarden ranches bieden je een andere manier van werken, maar het gevoel is hetzelfde. In Florida wordt je door Diane Delano en Mary Alice Smith opgevangen en je helpt hun bij het behalen van maar 1 doel. En dat is de verwaarloosde paarden verzorgen, hun vertrouwen terugwinnen en de wilde mustangs temmen. Zo kunnen de paarden later weer op een Amerikaanse boerderij aan het werk om bijvoorbeeld te helpen bij het drijven van vee. En dit is natuurlijk geweldig om hierin een bijdrage te leveren! Op de ranch in Wyoming vind je geen verwaarloosde paarden, maar krijg je wel het ultieme wilde westen gevoel. Al tientallen jaren is deze goedlopende paardenranch een begrip in de wijde omgeving van Wyoming. Je bent hier gegarandeerd van een optimale inkijk in het leven op een ranch en draai je mee in de dagelijkse taken.

Zorg er natuurlijk voor dat je reis naar Amerika goed is voorbereid. Denk hierbij aan de juiste reisverzekering. Maar ook het aanvragen van je ESTA-reistoestemming moet je ruim voor vertrek geregeld hebben. Via visumbureau e-visums.nl kun je een ESTA voor Amerika aanvragen. Meer informatie hierover kun je nalezen op de pagina ‘Reisvoorbereiding Noord-Amerika’.