Paardenvakantie Montana

vanaf 1395,-
Lovell, Wyoming
1 of 2 weken

Ranch Montana
paardenvakantie Amerika

Een paardenvakantie in Amerika is niet zomaar een vakantie. Want op deze werkende veeboerderij in Montana, waar het Oude Westen nog in leven is, steek jij je handen uit de mouwen. Op de paarden ranch in Montana kun je er even helemaal tussenuit. Rijden zonder grenzen en het leven van een cowboy leiden, voor een authentieke en onvergetelijke ervaring die je nooit zult vergeten.

Tijdens je paardenvakantie rijd je door het schilderachtige Montana gebergte en krijg je de kans om actief met paarden en vee te werken, net als de cowboys van het Oude Westen. Met bijna 1000 koeien, stieren en 100 paarden zijn ze hele seizoen druk bezig. Wil je assisteren bij de kalveren en paarden? Of eventueel een kudde begeleiden langs een pad? Dit kun je hier in Amerika op deze ranch allemaal doen en zelfs nog veel meer.

Er zijn verder een groot aantal activiteiten op de ranch mogelijk waarbij runderen en paarden betrokken zijn. Van vaccineren tot het bijeenbrengen van vee en het drijven van vee naar de juiste locaties. Alle gasten worden volledig ondergedompeld in deze Amerikaanse ranch vakantie. En daarnaast kun je ook nog genieten van het panoramische landschap van Montana en Wyoming, wat wil je nog meer!

Wil je graag deze paardenvakantie combineren met andere ranch in Amerika? Bekijk dan eens de Ranch Vakantie Wyoming en ga voor 1 tot 3 weken genieten van deze prachtige omgeving en dieren.

Inclusief

 • Hulp voor vertrek
 • Vliegveld transfer service
 • Oriëntatie dag
 • Alle overnachtingen op de ranch
 • Alle maaltijden op de ranch
 • Begeleiding en training
 • 24/7 noodhulp
 • Werkzaamheden op de ranch zoals beschreven

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum
 • Persoonlijke uitgaven

Hoogtepunten

 • Vree drijven met paarden
 • Paarden verzorgen
 • Het voederen van de dieren
 • Assisteren bij het vaccineren
 • Special Horsemanship Clinic met de beroemde trainer Sam Wagler (4 tot 11 juli en 11 tot 18 juli)
 • Paardrijden (trail ritten) in de omgeving met begeleiding
 • Ervaar het Cowboy leven
 • Relaxen en genieten van de prachtige omgeving

Programma

Ervaar het leven van een cowboy

Voel het touw in je handen en het stof in de lucht wanneer je deelneemt aan de paardenvakantie in Montana. Stap in de voetsporen van de vroege pioniers, terwijl je geniet van een authentieke boerderijervaring met meer dan 1000 stuks vee.

Maar voordat je begint, wordt je geholpen bij het kiezen van een paard dat het beste bij jouw en je rijniveau past. De ranch paarden kennen hun werk, ze weten gemakkelijk een pad te kiezen op alle terreinen, met verschillende elementen. De paarden staan erom bekend goed voor hun ruiter te zorgen. En zodra je door de bergen rijdt, duurt het niet lang voordat je op je gemak bent en je thuis voelt in het zadel.

Paardenvakantie met veel mogelijkheden

Op de veeboerderij zijn alle seizoensgebonden vee- en paardrijactiviteiten zeer oprecht en noodzakelijk. Iedere week zijn er vee-aandrijvingen, werkende vee-activiteiten en uitzonderlijke schilderachtige ritten. Ze bieden elke dag van de week volop rij- en werkmogelijkheden voor alle niveaus. En je mag zo vaak als jij wilt hieraan deelnemen. De kudden bij elkaar drijven, brandmerken, hekken plaatsen, paarden verzorgen alles komt aanbod tijdens jouw paardenvakantie. Maak deel uit van de familie en voel je als een van de cowboys.

Wekelijks zijn er 6 volledige rijdagen, vee- en paard gerelateerde activiteiten en alles wat je nodig hebt inclusief maaltijden. Geweldige huisgemaakte maaltijden in ranchstijl worden bereid en geserveerd in de kampeerhut. De avonden worden vaak doorgebracht met het uitwisselen van verhalen rond het kampvuur, onder de sterren met op de achtergrond de treurige kreet van een coyote die in de verte huilt.

Extra informatie

Prijzen & Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van de paardenvakantie in Montana, Amerika. Bekijk wanneer je wilt starten en hoeveel weken je op de ranch wilt verblijven. Aan de hand hiervan word een prijs berekend. Heb je hier vragen over? Neem dan direct contact met ons op.

Vliegveld transfer service

Er is op de zaterdagen tussen 17.00 en 17.30 een gratis vliegveld ophaalservice inbegrepen vanaf het vliegveld in Billings, Montana. Als je eventueel eerder aankomt in Montana, laat het ons dan weten. We kunnen dan namelijk tegen een speciaal tarief een hotel boeken in Billings. Ook het terugbrengen naar het vliegveld wordt op zaterdag geregeld tijdens de volgende vaste tijden:
– van april tot en met juni om 13:00 – 13:30 uur
– van juli tot oktober om 11:30 – 12:00 uur

Visum & reisverzekering

Wanneer je wilt deelnemen aan een paardenvakantie in Amerika, dan is het aanvragen van een ESTA reistoestemming verplicht. Daarnaast is een reisverzekering met werelddekking ook erg belangrijk. Kijk goed of je verzekering ook paardrijden in het buitenland dekt. Voor meer informatie check onze pagina Reisvoorbereiding Noord-Amerika.

Accommodatie & Maaltijden

De paardenvakantie is op een authentieke manier opgezet. Je krijgt het gevoel dat je deel uitmaakt van het gezin en één van de cowboys bent. In een gezellige en rustieke blokhut worden de maaltijden gemaakt en geserveerd. Dit zijn gezonde, huisgemaakte maaltijden in boerderij stijl en natuurlijk staat er vers drinkwater van de tap en warme/koude drankjes voor je klaar.

De accommodaties zijn in kampeerstijl met douchefaciliteiten en toiletten. Je overnacht in canvas safari tenten, elk met een warmtekachel en stevige bedden met dikke schuimrubberen matrassen. Alles is zo ingericht dat je kunt ontspannen en kunt genieten van de schilderachtige en afgelegen omgeving.

Paardrijden voor ieder niveau

Elke dag zijn er volop rij- en werkmogelijkheden voor alle niveaus. Je kunt zo vaak als jij wilt hieraan deelnemen. Het is dus niet erg als je nog geen ervaring hebt, want je leert hier alles! En met alles bedoelen we ook alles… van paardrijden tot veedrijven, maar ook brandmerken en hekken plaatsen. We willen dat je een deel uitmaakt van de ranch familie en je als een van de cowboys voelt.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

De omgeving van Montana en Wyoming

De paarden ranch is een echt werkende veeboerderij die meer dan 30.000 hectare beslaat op de grens van Wyoming en Montana. Het gebied strekt zich uit tussen het prachtige Pryor-gebergte tot aan de Big Horn Canyon. Deze plek staat garant voor geweldige uitzichten en adembenemende landschappen. Het is sinds 1895 eigendom van de familie Tillett en ze zijn trots om de ranch zo authentiek mogelijk te houden.

Handig om mee te nemen

Houd er rekening mee dat het weer in de lente en herfst koud en winderig kan zijn. Zorg dus voor comfortabele, warme kleding en een jas die je goed kunt dichtristen. En eigen helm en laarzen raden wij aan ivm hygiëne en maat. Is dit niet mogelijk, dan kun je het ook huren op de ranch. Hieronder hebben we een lijst met artikelen die we aanraden mee te nemen:

– Warme, wind- of weerbestendige jas
– Handschoenen en sjaal
– Poncho
– Cowboylaarzen of laarzen met gladde zolen
– Een extra paar stevige, comfortabele schoenen voor kamperen
– Warme sokken en sokken tot over de kuit
– Een hoed met brede rand of pet
– Warme slaapzak en comfortabele nachtkleding
– Waterfles en zaklamp
– Licht, goedkoop kleed of handdoek voor tentvloer
– Handdoek en toiletartikelen
– Twee plastic zakken voor wasgoed en afval
– Camera
– Zonnebrandcrème
– Persoonlijke EHBO artikelen
– Rij-uitrusting
– Rijhelm

Toelatingseisen

Je kunt aan dit programma deelnemen als je 17 jaar en ouder bent. Je hebt verder geen ervaring nodig in paardrijden of werken met paarden, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen. Na je tijd op de ranch zal je zeker weten kunnen paardrijden en ze ook verzorgen.

Stel je vraag aan ons!

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4300 7911

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl