Paardenvakantie Ranch Wyoming

vanaf €1295,-
Thermopolis, Wyoming
1 tot 3 weken
Ranch Wyoming
paardenvakantie Amerika

De Ranch Paardenvakantie Wyoming biedt iedereen de mogelijkheid om te genieten van het paardrijden. Ongeacht of je kunt paardrijden en wat je achtergrond is. In de eerste week krijg je een eigen paard, waar je een band mee opbouwt. Natuurlijk gaan we uitgebreid in op de veiligheid en leer je in de praktijk het Western paardrijden.

Samen met de groep maak je mooie trailritten, ga je in de wilde natuur in een tipi overnachten en ervaar in Cody het echte cowboy leven. Daarnaast ga je de jonge paarden trainen, in de ochtend de paarden uit de wei halen en de koeien samenbrengen. Maar natuurlijk is er ook nog genoeg tijd voor leuke activiteiten in en om de ranch. Zoals het heerlijk relaxen in de warmwaterbronnen en (optioneel) kamperen in Yellowstone National Park.

Na deze week wordt er gekeken naar de ervaring die je hebt opgedaan en waar je interesses liggen. In week 2 en 3 gaan we dit verder in de praktijk brengen. Bekijk hoe wij op de ranch werken met de veulens en de paarden en hoe de horsemanship-trainingsmethoden worden toegepast. Samen met ons volg je het dagritme van de ranch en leer je alles op het gebied van paarden en het verzorgen van deze geweldige dieren. Neem je liever deel aan een vrijwilligersproject met paarden in Amerika? Bekijk dan het programma werken met wilde paarden in Florida.

Inclusief

 • Hulp voor vertrek
 • Vliegveld ophaalservice
 • Oriëntatie dag
 • Alle overnachtingen op de ranch
 • Alle maaltijden op de ranch
 • Begeleiding en training
 • 24/7 noodhulp
 • Werkzaamheden op de ranch zoals beschreven

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum
 • Persoonlijke uitgaven

Hoogtepunten

 • Vee drijven met paarden
 • De paarden verzorgen
 • Het voederen van de dieren
 • Horsemanship
 • Paardrijden (trail ritten) in de omgeving met begeleiding
 • Oriëntatie op het gebied van veiligheid, procedures van de ranch en paarden
 • Het Cowboy leven ervaren
 • Overnachten in de natuur in een tipi

Programma

Zondag

Vandaag kom je aan op Cody Airport, waar je wordt ontvangen door de head wrangler. Eenmaal aangekomen op de ranch kun je even bijkomen van je vlucht. Verken een beetje de omgeving en ontmoet de rest van de groep.

Maandag

In de ochtend vertellen we je alles over Western paardrijden. Hiervoor krijg je een uitgebreide instructie, we leren je de regels en zorgen dat je van alle veiligheidsaspecten op de hoogte bent. Want veiligheid staat natuurlijk voorop en daar zullen we dan ook uitgebreid de aandacht aan geven.

Dit is ook de dag dat je een paard krijgt die helemaal bij jou past. Jij en je paard kunnen elkaar vandaag beter leren kennen en dit zorgt voor een band. Na de kennismaking helpt de instructeur je met rijden en de instructies van vanmorgen in praktijk te brengen. Want ons doel is natuurlijk met plezier veel te gaan paardrijden!

Dinsdag

We gaan vandaag de natuur in! Alle theorie en praktijklessen van gister, gaan we met deze trailrit onder de knie krijgen.

Natuurlijk krijg je alle vrijheid in deze weken. Misschien heb je een middag zin om lekker te relaxen. Of wil je een uitdagende rit maken. Alles is mogelijk! Bespreek dit met de coördinator als je iets wilt ondernemen. Want om de prachtige omgeving te verkennen, moet je wel goed voorbereidt zijn. Het weer kan namelijk onvoorstelbaar zijn!

Woensdag & donderdag

Deze 2 dagen gaan we een fantastisch mooie rit maken! We rijden met de paarden door de overweldigende natuur en na ongeveer 4 uur rijden komen we aan op onze overnachtingsplek. Hier zetten we de tipi tenten op en kunnen we genieten van een heerlijk BBQ-diner. Rond het kampvuur luisteren we naar elkaars verhalen en sta je versteld van de geweldige sterrenhemel.

Na een goede nachtrust in de tipi, rijden we in de ochtend weer terug naar de ranch. En als het goed weer is, dan kunnen we onderweg nog werken met de koeien.

Eenmaal weer terug op de ranch kun je je even opfrissen en klaarmaken voor een gezellige middag vol activiteiten! We verlaten de ranch en gaan onder andere naar de hot springs en de rivier. Ter afsluiting van deze leuke middag gaan we ergens een hapje eten.

Vrijdag

Vandaag maken we in de ochtend weer een heerlijke trailrit. Ook nu maken we deze geweldige tocht in de fantastisch mooie omgeving van de ranch. En om je het echte western gevoel te geven, gaan we vanmiddag met de groep naar Cody Town. Struin de winkels af en misschien wil je in een internetcafe even Skypen met je familie. In de avond gaan we uit eten in een restaurant waar vaak ook country shows worden gehouden. Dus misschien hebben we geluk vanavond!

(Cody Nite Rodeo iedere eerste vrijdag in juni, juli en augustus)

Zaterdag & Zondag

Als je het leuk vindt gaan we vandaag kamperen in het Yellowstone National Park! Deze geweldige omgeving is meer dan de moeite waard om te verkennen. Dit kampeerweekendje is optioneel ($150,00 USD)

Week 2 & 3

Rond 6 uur in de ochtend sta je op want de paarden die ‘s nachts vrij rondlopen, moeten binnen gehaald worden. Of je kunt meelopen met een speciale training voor jonge paarden. Aan het begin van week 2 wordt er gekeken naar je ervaring en wat je voorkeur heeft. Denk hierbij aan wat je nog wilt leren en wat je wilt doen in de omgeving. Aan de hand hiervan worden week 2 en 3 ingepland.

Wat kun je verder allemaal verwachten?

• Lasso leren gooien
• Hekken repareren
• Riviertocht
• Rodeo bezoek
• Voedingsactiviteiten
• Ranch werk
• Jonge paarden trainen

Extra informatie

Prijzen

Onder het tabblad ‘Vraag info aan’ vind je de prijzen voor de Ranch vakantie in Wyoming. Bekijk wanneer je wilt starten en hoeveel weken je op de ranch wilt blijven. Aan de hand hiervan wordt een prijs berekend. Heb je hier vragen over, vul dan het formulier in of neem direct contact met ons op.

Transfer van vliegveld naar ranch

Je wordt opgehaald van het Yellowstone vliegveld in Cody door de ranch eigenaar. Ga lekker relaxt in de auto zitten, want het is ongeveer een uur rijden naar de ranch.

Visum & reisverzekering

Zorg voor een goede reisvoorbereiding als je naar Amerika gaat reizen. Het aanvragen van een ESTA reistoestemming is verplicht. Verder is het belangrijk dat je reisverzekering ook het paardrijden in het buitenland dekt. Voor meer informatie check onze pagina Reisvoorbereiding Noord-Amerika.

Startdatums

In het formulier hieronder vind je de startdatums voor deze paardenvakantie in Wyoming. Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in en stel je vraag aan ons!

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Wat moet je meenemen

– Laarzen
– Helm
– Zonnebrand met hoge factor
– Kleding
– Werkschoenen
– Muggenspray
– Camera

Wij raden aan om een eigen helm en laarzen mee te nemen ivm hygiëne en maat. Is dit niet mogelijk, dan kunnen we altijd in overleg met de ranch wat regelen.

Accommodatie & Maaltijden

Op de ranch verblijf je met andere internationale reizigers in gave rustieke cabins. Je deelt een cabin met maximaal 4 andere vrijwilligers. Er is verder een keuken, eetkamer en badkamer aanwezig. Alle maaltijden op de ranch zijn verder inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen, laat het ons dan na de boeking weten.

Toelatingseisen

Je kunt aan dit programma deelnemen als je 17 jaar en ouder bent. Je hebt verder geen ervaring nodig in paardrijden of werken met paarden, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen. Na je tijd op de ranch zal je zeker weten kunnen paardrijden en ze ook verzorgen.

vraag maar raak

 • € 0,00