oost-azie

Een jongerenreis maken naar dit deel van Azië moet zeker bovenaan je bucket list staan! Japan is een land met een ongelooflijk contrast, een verbluffende mix van ultra modern en ultra traditioneel. En ontdek Zuid-Korea's unieke geschiedenis, natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en heerlijke gerechten..

Bucket list reizen in

Japan & Zuid-Korea

Wil je een reis maken naar Oost-Azië? Begin dan zeker eerst met Japan! Dit indrukwekkende land beschikt namelijk over een rijke traditionele cultuur en de meest fantastische bezienswaardigheden. Maar ook de adembenemende natuur maakt een reis naar Japan meer dan de moeite waard, denk hierbij onder andere aan de Iya Vallei, Shiretoko National Park en natuurlijk Mount Fuji. Ontdek het land van de neonlichten en interessante geschiedenis tijdens een gave groepsreis voor internationale jongeren.

Op maar een uur vliegen en toch een hele andere wereld. Ontdek in het dichtbevolkte Zuid-Korea de prachtige paleizen en tempels. Natuurlijk mag de hoofdstad Seoul niet aan je reis ontbreken, wat na Tokyo de grootste stad ter wereld is. Ook de havenstad Busan is een favoriete bestemming, geniet hier van een vers visje en relax op het strand. Ontdek dit bijzondere land in Oost-Azië, met een van de jongerenreizen! Ook niet onbelangrijk, is het aanvragen van een reisverzekering met werelddekking. Vraag hier met korting een Globetrotter Reisverzekering van Allianz aan.

Groepsreizen door Japan

Ontdek het veelzijdige Japan tijdens een gezellige jongerenreis..

of liever naar Zuid-Korea?

Het is ook mogelijk om groepsreizen in Japan en Zuid-Korea te combineren..

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van de jongerenreizen in Japan of Zuid-Korea?
Zuidoost-Azie

Niet alleen in Japan en Zuid-Korea is een unieke geschiedenis, natuurlijke schoonheid en rijke cultuur te vinden. Maar ook in Zuidoost-Azië is er nog heel veel te ontdekken. Hier wordt je door de lokale bevolking met open armen ontvangen en zij zullen jou met trots een kijkje laten nemen in hun cultuur. Met name Bali en Thailand zijn zeer populaire bestemming onder de backpackers. En de laatste jaren wordt Vietnam ook steeds beter door de jonge reizigers gevonden.

Of je nu wilt leren surfen, de cultuur en natuur wilt ontdekken of aanschuiven bij een van de vele strandfeestjes. Zuidoost-Azië heeft voor iedere reiziger, ontzettend veel te bieden. Bekijk dus snel al onze reizen!

Bekijk de reizen in Zuidoost-Azie

Ook in Zuidoost-Azië heeft Oak Travel gave groepsreizen voor jongeren..