Jongerenreizen

unieke activiteiten in Japan en Zuid-Korea

Jongerenreizen in oost-azie

Staat Japan of Zuid-Korea ook al héél lang op jouw bucket-list? Kies dan uit één van de jongerenreizen in Oost-Azië! En wij zorgen ervoor dat jouw reis ongelooflijk gaaf en bijzonder wordt. Japan is namelijk een land met een ongelooflijk contrast, een verbluffende mix van ultra modern en ultra traditioneel. Van de flikkerende neonlichten in de futuristische stad Tokyo tot oude tempels genesteld bovenop besneeuwde bergen. Maar ook de adembenemende natuur maakt een reis naar Japan meer dan de moeite waard.

Ontdek Zuid-Korea’s unieke geschiedenis, natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en heerlijke gerechten. Van bruisende, met neon verlichte metropolen tot glooiende heuvels op het platteland, lange zandstranden en de tempels in de bergen. Natuurlijk mag de hoofdstad Seoul niet aan je reis ontbreken, wat na Tokyo de grootste stad ter wereld is. Dus kies snel uit een van deze jongerenreizen in Oost-Azië en ontdek wat Japan en Zuid-Korea te bieden hebben! Wil je graag deze reis combineren met Zuidoost-Azië? Kijk dan eens op onze pagina backpacken voor leuke groepsreizen.

JAPAN
EXPERIENCE
10 dagen

Tokyo »
Osaka
€1625,-

JAPAN
WANDERER
13 dagen

Tokyo »
Tokyo
€2195,-  €2075,-

€120,- KORTING
JAPAN
ADVENTURE
13 dagen

Tokyo »
Kyoto
€2185,-  €2085,-

€100,- KORTING
JAPAN
EXPLORER
14 dagen

Tokyo »
Hiroshima
€2195,-  €2095,-

€100,- KORTING
ZUID-KOREA
ADVENTURE
12 dagen

Seoul »
Jeju Island
€1465,-

€100,- KORTING

Combineer jouw reis met een jongerenreis in Zuidoost-Azië

ontdek de rijke cultuur en geschiedenis

van Japan en Zuid-Korea

Ga op reis met een van de groepsreizen door Japan of Zuid-Korea en laat je onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis die deze landen in Oost-Azië te bieden hebben. En deze reis maak je niet alleen, want je gaat namelijk samen met een gezellige groep van internationale reizigers en een professionele reisgids dit unieke avontuur aan. De lokale reisgidsen weten je veel te vertellen over de landen en hun geschiedenis, maar ook krijg je tips waar je lekker kunt eten en gezellig met de groep een drankje kan doen. Zij zorgen ervoor dat jouw reis een “once in a lifetime trip” wordt!

Aan alles wordt gedacht tijdens de jongeren groepsreizen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Denk hierbij aan accommodatie, vervoer, professionele gidsen en de beste activiteiten. Waar jij wel voor moet zorgen is een eventueel visum en goede reisverzekering. Of je een visum nodig hebt kun je eenvoudig nagaan op de website van visumbureau e-visums.nl. Kijk ook even of jouw reisverzekering een goede dekking heeft voor reizen buiten Europa. Mocht je een uitgebreide reisverzekering willen afsluiten, dan is Allianz een goede keuze! Op onze pagina reisvoorbereiding in Oost-Azië vind je hier meer informatie over.

Mocht je vragen hebben over de jongerenreizen in Oost-Azië of wil je misschien reizen combineren? Aarzel dan niet en neem contact op met Oak Travel!