Jongerenreizen

Bekijk HIER onze groepsreizen

Bucket-list reizen door Japan,
& Zuid-Korea

Een reis maken naar dit deel van Azië moet zeker bovenaan je bucket-list staan! Japan is een land met een ongelooflijk contrast, een verbluffende mix van ultra modern en ultra traditioneel. Van de flikkerende neonlichten in de futuristische stad Tokyo tot oude tempels genesteld bovenop besneeuwde bergen. Maar ook de adembenemende natuur maakt een reis naar Japan meer dan de moeite waard.

Ontdek Zuid-Korea’s unieke geschiedenis, natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en heerlijke gerechten. Van bruisende, met neon verlichte metropolen tot glooiende heuvels op het platteland, lange zandstranden en de tempels in de bergen. Natuurlijk mag de hoofdstad Seoul niet aan je reis ontbreken, wat na Tokyo de grootste stad ter wereld is. Ontdek dus deze bijzondere landen in Oost-Azië, met een van deze jongerenreizen!

JAPAN
EXPERIENCE

Tokyo —>
Osaka
10 dagen | €1625,-

JAPAN
WANDERER

Tokyo —>
Tokyo
13 dagen | €2075,-

JAPAN
ADVENTURE

Tokyo —>
Kyoto
13 dagen | €2085,-

JAPAN
EXPLORER

Tokyo —>
Hiroshima
14 dagen | €2095,-

ZUID-KOREA
ADVENTURE

Seoul —>
Jeju Island
12 dagen | €1465,-

€100,- KORTING

Combineer jouw reis met een jongerenreis in Zuidoost-Azië

Jongerenreizen
in Japan & Zuid-Korea

Ga op reis met een van de groepsreizen door Japan of Zuid-Korea en laat je onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis die deze landen te bieden hebben. En deze reis maak je niet alleen, je gaat namelijk samen met een gezellige groep van internationale reizigers en een professionele reisgids dit avontuur aan. De lokale reisgidsen weten je veel te vertellen over de landen en hun geschiedenis, maar ook krijg je tips waar je lekker kunt eten en gezellig met de groep een drankje kan doen. Zij zorgen ervoor dat jouw reis een “once in a lifetime trip” wordt!

Aan alles wordt gedacht tijdens de groepsreizen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Denk hierbij aan accommodatie, vervoer, professionele gidsen en de beste activiteiten. Waar jij wel voor moet zorgen is een eventueel visum en goede reisverzekering. Of je een visum nodig hebt kun je eenvoudig nagaan op de site van E-visums.nl. Kijk ook even of jouw reisverzekering een goede dekking heeft voor reizen buiten Europa. Mocht je een uitgebreide reisverzekering willen afsluiten, dan is Allianz een goede keuze! Vraag nu bij Oak Travel i.s.m. Allianz de reisverzekering die bij jou past met korting aan!

Mocht je vragen hebben over de groepsreizen of wil je misschien reizen combineren, aarzel dan niet en neem contact op met Oak Travel!