Busreizen

Reizen met Stray Travel

Flexibele busreizen in Zuidoost-Azie

Met de Stray busreizen in Zuidoost-Azië kun je op een geweldige manier rondreizen. Het busnetwerk is uitstekend, je treedt buiten de toeristische paden en de bussen bieden veel comfort. Met de buspassen in Zuidoost-Azië kun je reizen in Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos. Kies jij er voor op je gemak één land te verkennen of neem je de tijd om elke bijzondere plek in Zuidoost-Azië aan te doen? Het kan allebei want Iedere Stray buspas is twaalf maanden geldig en jij bepaalt zelf waar en wanneer je in- of uitstapt. Met de Stray buspas krijg je niet alleen vervoer van plaats naar plaats, maar ook een reisgids en vele leuke activiteiten onderweg. Heb je geen zin om steeds een hotel te zoeken om te overnachten? Dan kun je ook kiezen voor de plus buspas inclusief accommodatie. Zo wordt rondreizen in Zuidoost-Azië wel heel erg leuk!

Onderstaande busreizen zijn een greep uit de vele mogelijkheden. Bekijk de site van Stray Travel voor alle busreizen in Zuidoost-Azië en boek je ideale buspas met een leuke korting via Oak Travel!

STRAY
LOT BUSPAS
38+ dagen

Thailand – Laos – Cambodja – Vietnam
Laagste prijsgarantie!

STRAY
MEKONG BUSPAS
26+ dagen

Thailand – Laos – Cambodja
Laagste prijsgarantie!

STRAY
MOC BAI BUSPAS
24+ dagen

Cambodja – Vietnam
Laagste prijsgarantie!

STRAY
LITTLE MEKONG BUSPAS
17+ dagen

Thailand – Laos
Laagste prijsgarantie!

Met de bus reizen door

Thailand, Vietnam, Cambodja & Laos

De busreizen in Zuidoost-Azië van Stray Travel betekent nieuwe vrienden ontmoeten en bijzondere locaties ontdekken buiten de bekende toeristische routes. Met de buspassen van Stray krijg je een waardevol inzicht in de lokale cultuur, de geschiedenis van alle landen en de heerlijke Aziatische keuken. Reis jij alleen door Thailand, Laos, Vietnam of Cambodja of kies je voor een combinatie van deze landen? Je kunt zelf kiezen want de buspassen zijn erg gevarieerd. Kies jij voor een Basic buspas zonder overnachtingen en maaltijden of ga je voor de Plus buspas inclusief accommodatie, maaltijden en extra activiteiten? Deel zelf je vakantie in en kies voor de leukste bestemmingen!

Thailand is in Zuidoost-Azië de meest populaire bestemming vanwege zijn mooie stranden, vriendelijke bevolking en de Full Moon feestjes. Vietnam mag ook niet aan je reis ontbreken, het land biedt namelijk alles wat je kunt verwachten van een land in Zuidoost-Azië. De geschiedenis, gastvrije bevolking en natuurlijk de Vietnamese keuken zijn echte hoogtepunten. Wil je ook Cambodja ontdekken? Een goed idee. Het land kent een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde tempel complex Angkor Wat. Ook een busreis door Laos biedt vele extra’s in je reis. De grenzen van Laos zijn pas sinds 1990 geopend voor toeristen, waardoor het land nog erg puur is.

Wil jij liever in een leuke internationale groep door Zuidoost-Azië reizen? Dan kun je ook kiezen voor onze jongerenreizen.We bieden jongerenreizen aan naar Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Filipijnen en Cambodja. Tijdens deze groepsreizen maak je snel contact met andere reizigers en kun je iedere bijzondere ervaring met elkaar delen. Heb je na deze reis zin om verder te reizen met buspas? Ook dat is een prima idee. Je kunt er ook voor kiezen om vrijwilligerswerk te doen in Thailand of misschien wil je wel surfen op Bali. Waar je ook voor kiest, jouw verblijf in Zuidoost-Azië wordt een bijzondere tijd met geweldige herinneringen!