Buspassen

Bekijk HIER onze buspassen

Met buspassen door Zuidoost-Azië reizen,

een geweldig avontuur

Met de Stray buspassen in Zuidoost-Azië kun je op een geweldige manier rondreizen. Het busnetwerk is uitstekend, je treedt buiten de toeristische paden en de bussen bieden veel comfort. Met de buspassen in Zuidoost-Azië kun je reizen in Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos. Kies jij er voor op je gemak één land te verkennen of neem je de tijd om elke bijzondere plek in Zuidoost-Azië aan te doen? Het kan allebei want Iedere Stray buspas is twaalf maanden geldig en jij bepaalt zelf waar en wanneer je in- of uitstapt. Met de Stray Buspas krijg je niet alleen vervoer van plaats naar plaats, maar ook een reisgids en vele leuke activiteiten onderweg. Heb je geen zin om steeds een hotel te zoeken om te overnachten? Dan kun je zelfs kiezen voor een Plus buspas inclusief accommodatie. Zo wordt rondreizen in Zuidoost-Azië wel heel erg leuk!

Onderstaande busreizen zijn een greep uit de vele mogelijkheden. Bekijk de site van Stray Travel voor alle buspassen in Zuidoost-Azië en boek je ideale buspas met een leuke korting via Oak Travel!

STRAY
LOT PASS
7+ weken

Thailand – Laos – Cambodja – Vietnam

Met korting!

STRAY
MEKONG PASS
5+ weken

Thailand – Laos – Cambodja

Met korting!

STRAY
MOC BAI PASS
4+ weken

Cambodja – Vietnam

Met korting!

STRAY
LITTLE MEKONG PASS
3+ weken

Thailand – Laos

Met korting!

Reizen met buspassen
door Zuidoost-Azië

Reizen met buspassen in Zuidoost-Azië betekent nieuwe vrienden ontmoeten en bijzondere locaties ontdekken buiten de bekende toeristische routes. Met de Stray buspassen krijg je een waardevol inzicht in de lokale cultuur, de geschiedenis van alle landen en de heerlijke Aziatische keuken. Reis jij alleen door Thailand, Laos, Vietnam of Cambodja of kies je voor een combinatie van deze landen? Je kunt zelf kiezen want de buspassen zijn erg gevarieerd. Iedere buspas garandeert je een bezoek aan de meest bijzondere hoogtepunten en een lokale gids die je begeleidt tijdens je reis. Kies jij voor een Basic buspas zonder overnachtingen en maaltijden of ga je voor de Plus Pas inclusief accommodatie, maaltijden en extra activiteiten? Deel zelf je vakantie in en kies voor de leukste bestemmingen!

Thailand is in Zuidoost-Azië de meest populaire bestemming door de mooie stranden, vriendelijke bevolking en de Full Moon party’s. Vietnam mag ook niet aan je reis ontbreken, het land biedt alles wat je kunt verwachten van een land in Zuidoost-Azië. De geschiedenis, de gastvrije bevolking en Vietnamese keuken zijn echte hoogtepunten. Wil je ook Cambodja ontdekken? Een goed idee. Het land kent een aantal prachtige bezienswaardigheden, waarvan de Tempels van Angkor de meest bekende is. Ook een busreis door Laos biedt vele extra’s in je reis. De grenzen van Laos zijn pas sinds 1990 geopend voor toeristen en daardoor is het land nog puur en vind je er geen massatoerisme.

De vele mogelijkheden van

reizen door Zuidoost-Azië

De buspassen in Zuidoost-Azië bieden een geweldige mogelijkheid om de diverse landen op je eigen houtje goed te leren kennen. Wil jij liever met een leuk gezelschap door Zuidoost-Azië reizen? Dan kun je ook kiezen voor backpacken in Zuidoost-Azië met onze leuke jongerenreizen. We bieden groepsreizen aan naar De Filipijnen, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam en Cambodja. Tijdens deze jongerenreizen maak je snel contact met andere internationale reizigers en kun je iedere bijzondere ervaring delen. Heb je na een jongerenreis zin om verder te reizen met buspassen? Ook dat is een prima idee. Je kunt er ook voor kiezen vrijwilligerswerk te doen in Thailand of Sri Lanka of misschien wil je wel surfen in Indonesië. Waar je ook voor kiest, jouw verblijf in Zuidoost-Azië wordt een bijzondere tijd met geweldige herinneringen!

Heb je vragen over onze buspassen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Als je in Zuidoost-Azië reist heb je veelal een visum nodig. Wil je daar meer over weten, bekijk dan de website van e-visums.nl. Ga je naar Zuidoost-Azië, controleer dan ook even of je reisverzekering een goede dekking heeft buiten Europa. Wil je een uitgebreidere reisverzekering afsluiten, dan biedt bijvoorbeeld Allianz de Globetrotter verzekering, die je met korting kunt afsluiten bij Oak Travel.