Buspassen

Met deze complete buspassen ontdek je het beste van Zuidoost-Azië

Maak een geweldige busreis door
Zuidoost-Azië

Reizen door Zuidoost-Azië doe je met een Stray buspas! En wat het reizen met de Stray bus zo fantastisch maakt, is dat je de mogelijkheid hebt om Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos te combineren. Naast de onderstaande busreizen, zijn er op de site van Stray Travel nog meer buspassen te vinden. En boek dan jouw buspas naar keuze via Oak Travel met een leuke korting! Indien je het lastig vindt een keuze te maken uit de vele buspassen, neem dan contact op en wij zullen je hierbij helpen.

Reizen met de Stray bus
door Zuidoost-Azië

Reizen met de Stray bus door Zuidoost-Azië betekent nieuwe vrienden ontmoeten en zelf bepalen hoelang je over de trip doet. Elke Stray buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Door Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam te combineren, kun je het beste uit je reis door Zuidoost-Azië halen. En met ieder budget is een reis door Zuidoost-Azië mogelijk, want je kunt in luxe hotels verblijven, maar ook in een guesthouses.

De tourgids van Stray brengt je naar bijzondere locaties die van de toeristische plekken afwijken, waardoor deze buspassen echt uniek zijn. Je krijgt hierdoor een waardevol inzicht in de lokale cultuur, de geschiedenis en de Aziatische keuken. Er zijn twee mogelijkheden met de buspassen van Stray, namelijk een Buspas Basic zonder overnachtingen, maaltijden en extra activiteiten. Hierdoor heb je alle vrijheid om ergens langer of korter te blijven en deel je zelf de activiteiten in. Of je boekt een Buspas Plus inclusief overnachtingen, de beste activiteiten en een aantal maaltijden.

Thailand is de populairste bestemming door de mooie stranden, vriendelijke bevolking en de Full Moon Parties! Maar ook Vietnam mag niet aan je reis ontbreken. Vietnam heeft alles wat je van een land in Zuidoost-Azië verwacht, door de interessante geschiedenis, Vietnamese keuken en gastvrije bevolking als hoogtepunt. Cambodja kun je in een relatief korte periode doorheen reizen. Het land kent een aantal bezienswaardigheden, met de Tempels van Angkor als de meeste bekende. En ‘last but not least’.. Laos! Pas vanaf 1990 zijn de grenzen van Laos geopend voor het toerisme. Daardoor is het land nog puur en vrij van het massa toerisme.