Surfen

Pak je surfboard en surf de beste golven van Indonesië

Surfen in Indonesië is er voor
beginnende en gevorderden surfers

Indonesië kent de beste golven ter wereld om op te surfen. Er zijn golven om het surfen te leren, maar ook voor de ervaren surfers zijn er genoeg golven met uitdaging. Daarom heeft Oak Travel verschillende surftours waarbij de professionele surfinstructerus je meenemen naar de mooiste eilanden van Indonesië. Dus er wordt niet alleen gesurft, maar ook verken je deze gave plekken met een gezellige groep reizigers. Natuurlijk is het ook mogelijk je surftrip te combineren met een groepsreis door Indonesië of ga naar bijvoorbeeld Vietnam!

Vrouw aan het surfen op de golven van Mentawai Indonesië

10 tot 17 dagen
Vanaf €1275,-

Mentawai
Sumatra

Bekijk Surfkamp
Vrouw leert Surf en Yoga

3 tot 5 nachten
Vanaf €325,-

Canggu
Bali

Bekijk Surfpakket
Accommodatie Nusa Lembongan

8 dagen
€689,-

Bali – Red Island –
Nusa Lembongan

Bekijk Surftour
Man aan het surfen op de golven van Red Island

16 dagen
€1525,-

Bali – Red Island –
Lombok – Nusa Lembongan

Bekijk Surftour
Bali Surf & Stay

3 tot 7 nachten
Vanaf €259,-

Bali
Lombok

Bekijk Surfpakket
Surfer geniet van het uitzicht tijdens Bali Surfen en Eilandhoppen

6 dagen
€569,-

Bali
Red Island

Bekijk Surftour
Meiden op het strand voor een surfles in Indonesië

26 dagen
€2589,-

Bali – Lombok –
Nusa Lembongan

Bekijk Surfcursus

Surf de beste golven
van Indonesië

Surfen in Indonesië is een gave en unieke ervaring. Indonesië beschikt namelijk over de beste surflocaties, zoals op het wereldberoemde eiland Bali, Mentawai, Lombok en Red Island. Of je nu begint met surfen of dat je al een ervaren surfer bent, de surf instructeurs brengen je naar golven die bij jouw niveau passen.

Het 8-daagse avontuur Bali Surfen & Eilandhoppen, biedt voor ieder surf niveau de beste surfspots. Je verblijft in Canggu op Bali, Red Island op Java en op het prachtige Nusa Lembongan. Ontdek de prachtige witte stranden en het heldere water van Nusa Lembongan. Je kunt als extra activiteit zwemmen met de grote manta roggen! Je kan ook deelnemen aan het 16-daagse surfavontuur, waarbij je ook nog een bezoek brengt aan het mooie Lombok.

Of stap uit je comfort zone en ga surfen op Mentawai, want bij de Mentawai eilanden zijn de beste golven ter wereld te vinden! Het surfkamp op Mentawai ligt bij het eiland Sumatra. Het eiland Sumatra is niet heel erg toeristisch, maar surfen bij de Mentawai eilanden moet je echt gedaan hebben. Hier zijn de mooiste golven te vinden voor beginnende en gevorderde surfers!

Aanvragen van een
toeristenvisum

Ga je niet langer dan 30 dagen reizen en surfen in Indonesië, dan is het niet nodig een visum aan te vragen. Je krijgt in dit geval bij aankomst op het vliegveld kosteloos een visum. Maar is je plan om langer dan 30 dagen in Indonesië te blijven, dan is het mogelijk bij aankomst op het vliegveld een ‘Visa On Arrival’ voor 30 dagen kopen, die je met nog eens 30 dagen kunt verlengen. Het is dus handig om tijdens het voorbereiden van je reis, uit te zoeken hoelang je in Indonesië wilt blijven.

Ook is het een optie om voor vertrek het 60 dagen visum aan te vragen. Dit kun je online gemakkelijk en snel via E-visums.nl regelen. Op deze manier verspeel je geen tijd aan het wachten bij een immigratiekantoor en kun je lekker genieten van je reis.

Ben je van plan langer dan 2 maanden in Indonesië te blijven? Neem dan met ons contact op over de mogelijkheden voor een Sociaal Cultureel Visum. Dit visum is namelijk tot maximaal 6 maanden geldig!