Surfen

Pak je surfboard en surf op de beste golven van Indonesië...

Kom surfen in Indonesië
op de beste golven ter wereld

Surfen in Indonesië, wie wil dat nu niet? De geweldige golven, het helderblauwe water, de witte stranden en de tropische omgeving maken jouw surf vakantie tot een paradijselijk verblijf dat je niet snel zult vergeten. Indonesië biedt wereldberoemde surf locaties waar zowel beginners als gevorderden hun hart kunnen ophalen. Je kunt in Indonesië surfen op Bali, Metawai, Lokbok en Red Island. Wil jij leren surfen of ben je er juist al een kei in en wil je puur genieten van het surfen in Indonesië? In beide gevallen zit je hier goed. De vele bijzondere stranden bieden ieder wat wils en je kunt diverse trips boeken die stuk voor stuk een hoop te bieden hebben. Ga jij eilandhoppen of kies je voor een surfkamp? Wil je een Ultimate Surf Adventure of spreekt een surf & yoga vakantie je meer aan? Wat je ook kiest, jouw surfvakantie in Indonesië is uitdagend want je bezoekt tevens vele leuke bezienswaardigheden om het land beter te leren kennen.

Bekijk hier de leukste mogelijkheden om te surfen in Indonesië.

BALI
SURF & YOGA

3 tot 5 nachten
Vanaf €325,-
Canggu Bali

BALI LOMBOK
SURF & STAY

3 tot 7 nachten
Vanaf €259,-
Bali – Lombok

RED ISLAND
SURFTRIP

6 dagen
€569,-
Bali – Red Island

EILANDHOPPEN
SURFEN

8 dagen
€689,-
Bali – Red Island – Nusa Lembongan

MENTAWAI
SURFKAMP

10 of 17 dagen
Vanaf €1275,-
Mentawai Sumatra

ULTIMATE INDO
SURF ADVENTURE

16 dagen
€1525,-
Bali – Red Island – Lombok – Nusa Lembongan

INDONESIË
SURFCURSUS

26 dagen
€2589,-
Bali – Lombok – Nusa Lembongan

Surfen in Indonesië,
een unieke ervaring

Als je besluit om te gaan surfen in Indonesië zul je daar zeker geen spijt van krijgen. Indonesië beschikt over de beste surf locaties die geschikt zijn voor zowel gevorderden als beginners. De surf instructeurs kennen de omgeving en brengen je naar golven die passen bij jouw niveau. Ben je toe aan wat meer uitdaging? Dan ga je naar andere stranden waar de golven je wederom uit zullen dagen om het beste uit jezelf te halen. Ben je een beginnende surfer en wil je graag beter leren surfen? Dan zijn de surfreizen Bali Surfen & Eilandhoppen of de Ultimate Indo Surf echt iets voor jou. De surfinstructeur staat hier iedere dag voor je klaar en begeleidt je al snel naar een hoger niveau. Ben je een gevorderde surfen? Dan zijn de Metawai eilanden een surf mekka waar je volop kunt genieten. Hier vind je de beste golven ter wereld met de mooiste stranden.

Als je gaat surfen in Indonesië met één van onze startpakketten krijg je volop waarde voor je geld. Je wordt opgehaald van het vliegveld, kunt overnachten in een kamp of hotel en krijgt de beste Indonesische maaltijden voorgeschoteld. Vele surfreizen bieden daarnaast extra’s, zoals gratis boottochten naar prachtige surflocaties en afgelegen stranden, barbecues, yoga oefeningen en zwemmen met malta roggen. Kun je geen keuze maken uit de leuke surfcursussen die we aanbieden? Je kunt onze reizen prima met elkaar combineren. Surfen in Indonesië kun je vanaf drie dagen tot bijna een maand. Bekijk de vele mogelijkheden! Wil je na je surf avontuur Indonesië en de rest van Zuidoost-Azië verkennen? Lees dan meer over de mogelijkheden bij backpacken, buspassen en vrijwilligerswerk.

Reizen en surfen in Indonesië?
Regel een toeristenvisum

Als je lang in Indonesië wilt blijven dan is de kans groot dat je een toeristenvisum nodig hebt. Ga je korter dan dertig dagen reizen en surfen in Indonesië dan is het niet nodig om een visum aan te vragen. In dit geval krijg je bij aankomst op het vliegveld kosteloos een visum. Is het je plan langer dan dertig dagen in Indonesië te blijven? Dan kun je bij aankomst op het vliegveld een “Visa on Arrival” kopen voor dertig dagen, dat je indien nodig met dertig dagen kunt verlengen. Ga je op reis naar Indonesië, dan is het altijd handig om tijdens de voorbereidingen uit te zoeken hoe lang je in Indonesië wilt blijven.

Vind je het zonde om tijd te verspillen aan wachten bij een immigratiekantoor in Indonesië en wil je direct kunnen genieten van je verblijf? Dan is het ook een optie om een zestig dagen visum aan te vragen via e-visums.nl. Ben je van plan om langer dan twee maanden in Indonesië te verblijven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden tot een Sociaal Cultureel Visum te bespreken. Dit visum is namelijk geldig tot maximaal zes maanden!

Ga je surfen in Indonesië, check dan ook even of je reisverzekering voldoende dekking biedt buiten Europa. Heb je een uitgebreidere reisverzekering nodig, dan kun je die via ons met een leuke korting afsluiten bij Allianz.