Vrijwilligerswerk

engels lesgeven of werken met wilde dieren

Vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azie

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië? Dan vind je bij ons geweldige vrijwilligersprojecten! Je kunt als vrijwilliger zorgen voor wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Maar ook is het mogelijk Engelse les te geven aan kansarme kinderen, monniken of op een openbare school in Chiang Mai of Bangkok. Houd je van olifanten, wil je graag meer weten over hun habitat of zorg je graag voor hen op hun oude dag? Dan zijn onze vrijwilligersprojecten in Thailand een perfecte gelegenheid om deze grote dieren beter te leren kennen. Ook als je van apen, honden en andere exotische dieren houdt kun je een steentje bijdrage en ondertussen genieten van een prachtige omgeving. Maar dus ook werken op een school is als vrijwilliger mogelijk in Thailand. Op ieder niveau krijgen de vrijwilligers de mogelijkheid Engelse les te geven op verschillende locaties. De partner ter plaatse is altijd op zoek naar scholen die het hardst de vrijwilligers nodig hebben. Vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië is dankbaar werk waar je veel plezier aan zult beleven. Onze vrijwilligersprojecten zijn inclusief accommodatie, begeleiding, training en maaltijden.

Maak je reis naar Thailand compleet, door het vrijwilligerswerk te combineren met een reis. Kies uit één van de busreizen of ga gezellig backpacken met onze jongerenreizen.

THAILAND
DIERENKLINIEK
1 tot 8 weken

Hua Hin
Vanaf €465,-

THAILAND
WILDLIFE RESCUE
1 tot 12 weken

Phetchaburi
Vanaf €475,-

THAILAND
OLIFANTEN
1 tot 12 weken

Phetchaburi
Vanaf €495,-

THAILAND
OLIFANTEN
1 tot 12 weken

Chiang Mai
Vanaf €685,-

THAILAND
ENGELS LESGEVEN
OPENBARE SCHOOL
2 tot 12 weken

Chiang Mai – Bangkok
Vanaf €695,-

THAILAND
ENGELS LESGEVEN
MONNIKEN SCHOOL
2 tot 12 weken

Chiang Mai – Bangkok
Vanaf €695,-

Werk als vrijwilliger in Thailand

Wildlife verzorgen & lesgeven aan kinderen

Als je vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië wilt gaan doen, dan kun je kiezen uit verschillende projecten in Thailand. Je kunt bijvoorbeeld in Thailand werken met olifanten, waar deze dieren op dit moment vechten om te overleven. Er leven nog maar zo’n tweeduizend wilde olifanten in de verschillende regenwouden. De olifanten die worden opgevangen in Thailand zijn voornamelijk werkolifanten. Helaas zijn hier geen wetten om misbruik en mishandeling te voorkomen. Daarom is het een noodzaak deze prachtige dieren te helpen.

Wil je graag andere wilde dieren verzorgen? Dan kun je ook kiezen voor vrijwilligerswerk in Thailand waarbij je zorgt draagt voor wilde dieren zoals makaken, luipaarden, krokodillen, beren, tijgers, gibbons en diverse exotische vogels. Het Wildlife Rescue Centre in Thailand is opgericht om wilde dieren te redden en rehabiliteren. Vaak worden hier dieren opgevangen die werden gebruikt als huisdier of erger nog, toeristische attractie. In de meeste gevallen gaat het dan om apen.

Het opvangcentrum heeft veel verschillende wilde dieren onderdak gegeven, waarvan een aantal voor een korte periode en andere permanent. De behuizingen van de dieren staan vaak vlak bij de natuur, zodat de dieren uiteindelijk weer eenvoudig teruggeplaatst kunnen worden in het wild. Tijdens jouw verblijf help je mee met het bereiden van voedsel, het schoonmaken van de hokken, het rondleiden van bezoekers en het ondersteunen van de ontwikkeling van het opvangcentrum.

Wil je graag naar Thailand om een handje te helpen? Bekijk dan ook onze pagina Reisvoorbereiding Thailand voor mer informatie over het aanvragen van een reisverzekering, vaccinatie en visum. Voor het eventueel aanvragen van een visum raden wij onze partner e-visums.nl aan.