Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Thailand & Sri Lanka is een unieke ervaring

Help als vrijwilliger de olifanten en andere
wilde dieren in Thailand en Sri Lanka

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende te gekke vrijwilligerswerk projecten in Thailand en Sri Lanka. Namelijk werken met olifanten, apen, honden en andere wilde dieren. Hierbij help je als vrijwilliger de dieren aan een betere toekomst. En niet alleen het werken als vrijwilliger in Thailand en Sri Lanka is al een avontuur op zich, maar ook is het gaaf om door Thailand en Sri Lanka te reizen. Bekijk dus ook onze groepsreizen of de buspassen waarmee je deze twee landen kunt combineren met bijvoorbeeld Cambodja, Laos en Vietnam!

1 tot 12 weken
Vanaf €495,-

Bekijk Project

1 tot 12 weken
Vanaf €765,-

Bekijk Project

1 tot 12 weken
Vanaf €595,-

Bekijk Project

€100,- korting

bij het combineren van
vrijwilligerswerk met een 

Groepsreis

Olifanten Vrijwilligerswerk
Project

Via Oak Travel kun je deelnemen aan een vrijwilligerswerk project in Thailand. Zoals het werken bij een opvang voor olifanten en andere wilde dieren, want de opvangcentrums kunnen wel wat hulp gebruiken! Als je ervoor kiest om vrijwilligerswerk te gaan doen in Thailand, dan ervaar je de perfecte combinatie van vriendelijke bevolking, prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden. Dit maakt Thailand een gave bestemming om vrijwilligerswerk te doen.

De wilde olifanten in Thailand vechten op dit moment om te overleven, want er leven namelijk nog maar zo’n 2000 wilde olifanten in de regenwouden. De olifanten die worden opgevangen, zijn voornamelijk werkolifanten die vroeger werken gebruikt in de houtindustrie. Helaas zijn er in Thailand geen wetten om het misbruik en de mishandeling te voorkomen, daarom is het een noodzaak om deze prachtige dieren te helpen.

Wildlife Vrijwilligerswerk
Project

Het Wildlife Rescue Centre in Thailand is opgericht, om wilde dieren te redden en te rehabiliteren. Vaak worden er dieren opgevangen, die werden gebruikt als toeristische attractie of als huisdier. En in de meeste gevallen gaat het dan om apen en halfapen. Op dit moment heeft het opvangcentrum al aan veel verschillende wilde dieren onderdak gegeven, waarvan een aantal van hen voor een korte periode en een aantal permanent.

Wie geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk met dieren, in het bijzonder met olifanten en apen, zijn altijd welkom! Dus pak deze geweldige kans om deel te nemen aan een leuk vrijwilligersproject. Naast het meewerken aan dit project, is het gaaf om dit te combineren met een groepsreis en kennis te maken met de Thaise cultuur.