Skip to main content

Host jouw eigen unieke groepsreis

1

Pitch bij jouw volgers

Vraag jouw volgers of er interesse is in een reis waarbij jij de reisleider bent. Ja?! Dan beginnen we met het plannen van jouw reis!
2

Kies jouw avontuur

Samen met Oak Travel maak je een eigen groepsreis op maat, met een unieke bestemming naar keuze!
3

Promoot & verdien

Promoot jouw unieke reis bij je volgers. Zodra de eerste boekingen binnenkomen verdien jij al aan je eigen groepsreis!
4

De reis gaat van start!

Is de groepsreis volgeboekt? Dan kan het avontuur beginnen en ga jij samen met je volgers op reis!

Waarom een eigen groepsreis organiseren?

Heb jij een bepaalde expertise en wil jij dit op een unieke manier met je volgers delen? Organiseer dan jouw eigen groepsreis, waarmee je een bijzondere band met je achterban creëert. Neem contact met ons op en ga in gesprek over de mogelijkheden!

Verbind met je volgers op een bijzondere manier

 • Versterk de band met je volgers
 • Verhoog je merkloyaliteit
 • Authentieke inhoud genereren
 • Creëer een nieuwe inkomstenbron
 • Geef wat terug aan de lokale economieën die je bezoekt

Platform voor verre en unieke reizen op maat

 • Kies je eigen verdiensten
 • Ontwerp je eigen reis
 • Wij beheren alle boekingen
 • Doe kennis op van de bestemming
 • Communicatie voor, tijdens en na de groepsreis

Jouw reis organiseren zonder stress

 • Luchthaventransfers
 • Unieke accommodaties
 • Activiteiten en maaltijden
 • Verschillende soorten vervoer
 • Engels of Nederlands sprekende gids tijdens de reis

Laat je inspireren!

Bekijk de onderstaande voorbeeld reizen en doe inspiratie op voor jouw eigen groepsreis op maat. Blog, vlog, schrijf en vertel jij over een bepaald thema? Dan kunnen wij de groepsreis hierop aanpassen! Voor de foodbloggers hebben we de heerlijkste reizen die in het teken staan van de unieke en traditionele keuken. De fotografen kunnen zich klaarmaken voor een instagrammable tripje. Maar voor de sportievelingen staat actief, sport en voeding op de planning tijdens de groepsreis.

Veelgestelde vragen..

Op een unieke manier de band met je volgers versterken? Organiseer en host dan jouw eigen groepsreis op één van de 24 bestemmingen. Speciaal op maat en die aansluit bij jouw expertise.

Bereid jouw reis goed voor met een inpaklijst

Is de groepsreis voor mij gratis?

Alles wat inclusief is in het reisschema voor jouw deelnemers/volgers, is voor jou gratis inbegrepen. Denk aan accommodatie, maaltijden, vervoer en activiteiten.

Hoe zit het met mijn vliegtickets?

Je vliegtickets zijn niet inbegrepen, maar het Oak Travel team staat wel voor je klaar om hierin advies te geven.

Wat zijn mijn inkomsten?

Jij bepaalt zelf je inkomsten door de verkooprijs van de groepsreis in te stellen. Samen met Oak Travel kijk je naar welke verkoopprijs het beste bij de groepsreis past, zodat prijs kwaliteit verhouding goed in evenwicht is.

Wanneer worden mijn inkomsten uitbetaald?

45 dagen voor vertrek betalen wij 50% van je inkomsten uit. De resterende 50% van je inkomsten ontvang je aan het einde van de groepsreis.

Kan het reisschema worden aangepast?

Je kunt het reisschema altijd aanpassen en speciale verzoeken doen tijdens de planningsfase. Tijdens de groepsreis kan de lokale gids eventueel op verzoek afwijken van het reisschema, maar dat kan niet worden gegarandeerd.

Wie leidt mijn groepsreis?

Alle groepsreizen zijn inclusief een lokale gids en chauffeur die de Engelse en/of Nederlandse taal van begin tot eind spreekt.

Moet ik kennis hebben van de bestemming?

Je hoeft zeker geen bestemmingsexpert te zijn, want daar is het team van Oak Travel voor! Het is wel goed om je in te lezen voordat je naar de bestemming vertrekt.

Hoever van te voren worden de groepsreizen gepland?

Het is belangrijk om je deelnemers/volgers voldoende tijd te geven, en daarom raden we een planning van 6 maanden aan.

Wanneer wordt mijn groepsreis bevestigd?

Bij minimaal 9 boekingen is de groepsreis gegarandeerd. Succesvolle reizen worden doorgaans binnen de eerste 3 maanden na lancering al definitief bevestigd.

Wat als iemand annuleert?

Deelnemers betalen 25% aan om hun plek veilig te stellen. Teruggave voor de aanbetaling is mogelijk totdat de groepsreis definitief is bevestigd. Nadat de reis is bevestigd, kan de aanbetaling niet meer worden gerestitueerd. Het resterende bedrag wordt 60 dagen voor vertrek gefactureerd. Het resterende bedrag kan niet worden gerestitueerd nadat het is betaald.

Wat als ik niet aan minimaal 9 boekingen kom?

Je hebt tot 60 dagen voor vertrek de tijd om minimaal 9 deelnemers op de reis te plaatsen. Als je het minimum aantal niet haalt, word je reis geannuleerd of verplaatst en krijgen de reizigers hun aanbetaling volledig terug.

In welke accommodaties verblijven we?

Accommodaties zijn afhankelijk van de bestemming en route. Ga je voor een budget groepsreis, dan kunnen we kiezen voor hostels. Ben je meer opzoek naar een reis met unieke elementen, dan kunnen we kiezen voor boutique hotels en accommodaties op fantastische plekken. We zorgen voor volledige transparantie tijdens de planningsfase.

In welke landen is een groepsreis mogelijk?

In de volgende 24 landen kunnen wij een unieke groepsreis organiseren:

Argentinië, Bolivia, Brazilië, Cambodja, China, Chili, Cambodja, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Ecuador & Galapagos, Hong Kong, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië & Borneo, Mexico, Myanmar, Namibië, Nieuw-Zeeland, Peru, Singapore, Thailand, Vietnam en Zuid-Afrika.

In de komende jaren zullen we gaan uitbreiden naar ongeveer 40 landen.