Skip to main content

Over Ons

Het team

van oak travel

Als expert in reizen voor jongvolwassenen weten we precies wat jij nodig hebt om een geweldige avontuurlijke reis te maken. We hebben te gekke programma’s samengesteld op verschillende plekken over de hele wereld! Ontdek onze reizen in Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Azië, Noord-Amerika en Afrika.

Kies voor een op maat gemaakte reis als je andere plannen hebt en vrij wilt rondreizen in Australië. Laat je verrassen door ons aanbod en droom weg bij de coolste bestemmingen. Of je nu zelfstandig wilt reizen, samen met andere jonge reizigers op avontuur wilt gaan, de cultuur wilt ervaren of een actieve vakantie wilt beleven, bij ons kan het allemaal! Je kunt ook onze pakketten combineren of ervoor kiezen om deel te nemen aan een vrijwilligersproject met lokale kinderen of wilde dieren in nood.

Dus waar wacht je nog op? Pak je backpack, laat je dromen werkelijkheid worden en zet de eerste stap naar het avontuur van je leven! Bij ons ben je verzekerd van een reiservaring die je nooit meer zult vergeten.

Het Team

Bij Oak Travel, dé specialist in avontuurlijke reizen voor jongvolwassenen, begrijpen we dat jij op zoek bent naar zekerheid, kwaliteit en gemak, maar ook naar flexibiliteit en vrijheid. We weten dat jij geen gewone toerist bent, maar een avonturier in hart en nieren. Daarom nodigen we je uit om onze website te bekijken en te kiezen voor Oak Travel, jouw ticket naar onvergetelijke avonturen!

“Ik heb de 3-weekse groepsreis naar Thailand en de 2-weekse groepsreis naar Bali bij Oak Travel geboekt. Het team heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van reizen die goed op elkaar aansloten. Ik heb geweldige herinneringen gemaakt en nieuwe vrienden gemaakt! Voordat ik op reis ging, had ik veel vragen en die werden altijd snel beantwoord. Ik ben dus meer dan tevreden met Oak Travel!”

Luna de FauwKlant Oak Travel
General Manager

Karin Remmerswaal

Dankzij haar positieve mindset en enthousiasme zorgt Karin ervoor dat elke reiziger zich op zijn of haar gemak voelt en zorgeloos kan genieten van de reis.

Karin is de planner en mede-eigenaar van Oak Travel. Nadat ze in 2011 een prachtige reis door Californië had gemaakt, raakte ze verslingerd aan het reizen. Sindsdien is ze al 4 keer in Amerika geweest, maar ook andere continenten zijn niet aan haar voorbijgegaan. In 2018 stond er namelijk een reis op de planning naar Australië, Singapore, Nieuw-Zeeland, Fiji en Indonesië, samen met Joey en hun twee dochters. Dankzij deze levenservaring staat Karin ontzettend ontspannen in het leven en probeert ze dit ook over te brengen op de reizigers. Met haar positieve mindset, enthousiasme en liefde voor al het leven zorgt Karin ervoor dat elke reiziger zich op zijn of haar gemak voelt en zonder zorgen kan genieten van de reis.
Product Developer

Joey Spraakman

Joey is een echte globetrotter en gaat graag met zijn gezin op avontuur. Zijn specialisme ligt in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Afrika.

Joey is een echte globetrotter en tevens mede-eigenaar van Oak Travel. Het reisvirus begon eigenlijk al in zijn vroege jaren, maar op 22-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste grote verre reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met een Working Holiday-visum op zak ging Joey in Melbourne werken en wonen, wat een unieke ervaring was die hij graag deelt met nieuwe reizigers van Oak Travel. Hoewel Joey Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië tot zijn favoriete landen rekent, heeft Australië altijd een speciaal plekje in zijn hart. Bij aankomst voelt het voor hem als thuiskomen. Hij heeft al vier keer Down Under gereisd en alles wat dit prachtige land te bieden heeft ontdekt. Joey is dus een echte specialist op dit gebied!
Travel Specialist

Glen Geerligs

Glen is een echte avonturier die af en toe de grenzen opzoekt. Je kunt hem 's nachts wakker maken voor een survivaltocht in 'the middle of nowhere'. Zijn specialisme ligt in de continenten Azië, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.

Toerisme blijft groeien en reizigers zijn altijd op zoek naar nieuwe en unieke avonturen. Glen heeft door zijn bijzondere reizen naar onder andere India, Colombia en Zuidoost-Azië veel reis- en levenservaring opgedaan! Zijn passie voor reizen en persoonlijke ontwikkeling is ontstaan uit diverse levenservaringen. Neem contact op met Glen en vraag er gerust naar!
Travel Administrator

Mirjam Mos

Mirjam, een Dutchie, voelt zich al een echte Aussie, want deze creatieve content creator woont namelijk al meer dan 10 jaar Down Under! Als onze social expert deelt ze graag tips en advies over je aankomende reis.

Mirjam ging op haar 18e voor het eerst als backpacker naar Australië en raakte direct verslaafd aan het reizen. Ze bezocht vervolgens landen in Amerika, Afrika en Azië, en 10 jaar na haar eerste reis naar Australië besloot ze daar voor onbepaalde tijd te gaan wonen. Met een achtergrond in journalistiek en een passie voor fotografie en de oceaan, wil ze door middel van contentcreatie iedereen besmetten met het reisvirus. "De wereld is te groot om op één plek te blijven. Er valt zoveel te ontdekken en je kunt zoveel leren door andere culturen te ervaren en ontmoeten tijdens het reizen. Reizen is een avontuur dat iedereen moet meemaken."