Wie is Oak Travel

De oprichters Joey en Karin staan 24/7 voor je klaar. Ze helpen je graag bij het samenstellen van een ultieme reis naar Australië, Afrika, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Azië.

De oprichters

van oak travel

Als specialist in verre reizen weten we exact wat interessant is als je een verre reis gaat maken. Daarom hebben we goed gevulde pakketten samengesteld, met alles wat jij nodig hebt! Bekijk onze reizen in Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Oost-Azië, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië.

Kies voor een persoonlijke Reis op Maat als je andere plannen hebt en met vrijheid door Australië wilt reizen. Laat je verrassen door ons aanbod en droom weg bij de leukste bestemmingen. Of je nu zelfstandig wilt reizen, jouw reis met een jongerenreis wilt beleven, cultuur wilt snuiven of een actieve vakantie op het oog hebt, bij Oak Travel is alles mogelijk! Je kunt onze pakketten ook met elkaar combineren of ervoor kiezen om deel te nemen aan een vrijwilligerswerk project met kinderen of wilde dieren in nood.

Onze reizen bieden zekerheid, kwaliteit en gemak, maar ook houden wij zo veel mogelijk rekening met flexibiliteit en vrijheid. Beschik je over een avontuurlijke instelling? En zoek je meer dan de gewone toerist? Check dan onze website en kies voor Oak Travel!

Over ons - Reisspecialist Oak Travel
Reisexpert

Joey Spraakman

Joey is een echte globetrotter! Zijn favoriete landen zijn Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië, maar in Australië voelt hij zich het meest thuis.

Joey is een echte globetrotter en mede-eigenaar van Oak Travel. Het reisvirus begon eigenlijk al in zijn vroege jaren, maar op 22-jarige leeftijd was zijn eerste grote verre reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met een Working Holiday visum op zak ging Joey in Melbourne werken en wonen. Een unieke ervaring en dit geeft hij ook mee aan de nieuwe reizigers van Oak Travel. Zijn favoriete landen zijn Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Alleen Australië heeft voor Joey altijd een speciaal gevoel. Als hij daar aankomt voelt het als thuis. Hij is dan ook al 4 keer Down Under geweest en heeft alles van dit prachtige land gezien. Een echte specialist dus!!
Over ons - Reisspecialist Oak Travel
Planner

Karin remmerswaal

Karin zorgt met haar positieve mindset en enthousiasme dat iedere reiziger zich op zijn of haar gemak voelt en daardoor een ‘once in a lifetime’ reis gaat maken.

Karin is de planner en mede-eigenaar van Oak Travel. Nadat ze in 2011 een mooie reis door Californië had gemaakt, kreeg ze de smaak van het reizen te pakken. Inmiddels 4 keer in Amerika geweest, maar ook andere continenten zijn niet aan haar voorbij gaan. Namelijk in 2018 stond een reis samen met Joey en hun 2 dochters op de planning naar Australië, Singapore, Nieuw-Zeeland, Fiji en Indonesië. Door deze levenservaring staat Karin ontzettend relaxed in het leven en probeert ze dat ook door te geven aan reizigers. Karin zorgt met haar positieve mindset, enthousiasme en haar liefde voor alles wat leeft dat iedere reiziger zich op zijn of haar gemak voelt en daardoor een ‘once in a lifetime’ reis gaat maken.