Over Ons

Het team

van oak travel

Als specialist in jongerenreizen weten we precies wat jij nodig hebt voor het maken van een verre reis. We hebben gave programma’s samengesteld op verschillende continenten! Bekijk onze reizen in Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Azië, Noord-Amerika en Afrika.

Kies voor een persoonlijke reis op maat als je andere plannen hebt en met vrijheid door Australië wilt reizen. Laat je verrassen door ons aanbod en droom weg bij de leukste bestemmingen. Of je nu zelfstandig wilt reizen, jouw reis met een jongerenreis wilt beleven, cultuur wilt snuiven of een actieve vakantie op het oog hebt, bij ons is alles mogelijk! Je kunt onze pakketten ook met elkaar combineren of ervoor kiezen om deel te nemen aan een vrijwilligerswerk project met lokale kinderen of wilde dieren in nood.

Onze reizen bieden daarnaast zekerheid, kwaliteit en gemak, maar ook houden wij zo veel mogelijk rekening met flexibiliteit en vrijheid. Beschik je over een avontuurlijke instelling? En zoek je meer dan de gewone toerist? Check dan onze website en kies voor Oak Travel!

Over ons - Reisspecialist Oak Travel
Travel Specialist

Joey Spraakman

Joey is een echte globetrotter! Zijn favoriete landen zijn Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië, maar in Australië voelt hij zich het meest thuis.

Joey is een echte globetrotter en mede-eigenaar van Oak Travel. Het reisvirus begon eigenlijk al in zijn vroege jaren, maar op 22-jarige leeftijd was zijn eerste grote verre reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met een Working Holiday visum op zak ging Joey in Melbourne werken en wonen. Een unieke ervaring en dit geeft hij ook mee aan de nieuwe reizigers van Oak Travel. Zijn favoriete landen zijn Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Alleen Australië heeft voor Joey altijd een speciaal gevoel. Als hij daar aankomt voelt het als thuis. Hij is dan ook al 4 keer Down Under geweest en heeft alles van dit prachtige land gezien. Een echte specialist dus!
Content Creator

Mirjam Mos

Dutchie Mirjam voelt zich al een echte Aussie, want deze creatieve Social & Website Content Creator woont namelijk al een decennium in Australië!

Mirjam ging op haar 18e voor het eerst als backpacker naar Australië en kreeg de smaak van het reizen direct te pakken. Landen in Amerika, Afrika en Azië volgden en 10 jaar na haar eerste Australië reis, besloot ze om voor onbepaalde tijd naar Australië te verhuizen. Met een achtergrond in journalistiek en een passie voor fotografie en de oceaan, wil ze door content creation iedereen met het reisvirus besmetten. ‘De wereld is te groot om op een plek te blijven. Er is zoveel te zien en je kunt zoveel leren door het beleven en ontmoeten van andere culturen tijdens het reizen. Reizen is een avontuur dat iedereen moet meemaken :).’
Over ons - Reisspecialist Oak Travel
Marketing & Admin

Karin Remmerswaal

Karin zorgt met haar positieve mindset en enthousiasme dat iedere reiziger zich op zijn of haar gemak voelt en daardoor onbezorgd op reis kan gaan.

Karin is de planner en mede-eigenaar van Oak Travel. Nadat ze in 2011 een mooie reis door Californië had gemaakt, kreeg ze de smaak van het reizen te pakken. Inmiddels 4 keer in Amerika geweest, maar ook andere continenten zijn niet aan haar voorbij gaan. In 2018 stond er namelijk samen met Joey en hun 2 dochters een reis op de planning naar Australië, Singapore, Nieuw-Zeeland, Fiji en Indonesië. Door deze levenservaring staat Karin ontzettend relaxed in het leven en probeert ze dat ook door te geven aan de reizigers. Karin zorgt met haar positieve mindset, enthousiasme en haar liefde voor alles wat leeft dat iedere reiziger zich op zijn of haar gemak voelt en daardoor onbezorgd op reis kan gaan.
Op reis in Europa met Manuka Travel

CONTACT ONS

Stel je vraag aan het Oak Travel team