Werken & Reizen

Hier begint jouw Working Holiday avontuur in Nieuw-Zeeland

Werken in Nieuw-Zeeland met je
Working Holiday Visum

Ben je van plan om een tussenjaar te nemen en te gaan werken en reizen in Nieuw-Zeeland? Met een startpakket van Oak Travel zit je dan namelijk altijd goed! De startpakketten in Auckland bestaan onder andere uit accommodatie, verschillende activiteiten, SIM kaart, Nieuw-Zeelandse bankrekening en tax file number. Onze partner ter plaatse helpt je natuurlijk ook met het zoeken naar werk en het opbouwen van je Engelse CV.

€75,- korting

bij het combineren van
een startpakket met een 

Stray Buspas

Werken en Reizen
in Australië

Veel backpackers gaan in Nieuw-Zeeland werken, zodat ze met hun welverdiende geld het land verder kunnen ontdekken. Nieuw-Zeeland heeft namelijk zoveel te bieden voor jonge reizigers! Het Noordereiland staat vooral bekend om de vulkanen, warmwaterbronnen en geisers. Daarentegen kent het Zuidereiland geen actieve vulkanen, maar wel prachtige fjorden en natuurlijk de giga Southern Alps.

Dus verken het prachtige Nieuw-Zeeland, naast het harde werken en geld verdienen. Maar ook ontmoet je natuurlijk tijdens werktijd leuke mensen en leer je alles over de Maori cultuur. Dus wil jij snel in Nieuw-Zeeland aan de slag, maak dan gebruik van de Oak Travel startpakketten in Auckland!

Belangrijk om te regelen
voor vertrek

Als je in Nieuw-Zeeland wilt werken dan moet je een Working Holiday visum aanvragen. Binnen zeven werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, zoals de Globetrotter Reisverzekering van Allianz. Vraag nu bij Oak Travel i.s.m. Allianz een Globetrotter Reisverzekering met korting aan!

Wanneer je in bijvoorbeeld Auckland, Wellington, Queenstown of Christchurch gaat werken, dan kun je van daaruit direct gaan reizen. Doormiddel van een hop-on hop-off buspas van Stray, heb je de mogelijkheid het Noorder- en Zuidereiland op eigen tempo verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is namelijk 12 maanden geldig vanaf het moment dat je het voor de eerste keer gebruikt.