Werken & reizen

Met je Working Holiday visum

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland

Wil jij graag werken en reizen in Nieuw-Zeeland? Met een pakket van Oak Travel maak je een vliegende start! Begin je ultieme trip in dit prachtige land met een goede accommodatie, een SIM-kaart, een bankrekening, een Tax File Number en andere zaken die van belang zijn. Voor het werken en reizen in Nieuw-Zeeland krijg je ter plekke alle informatie die je nodig hebt. Denk hierbij aan een presentatie, toegang tot de vacaturedatabase en een handboek. Verblijf met een leuke groep internationale reizigers in Auckland en onderneem sociale activiteiten in de omgeving. Wil je graag direct aan het werk op een fruitboerderij? Dan is het Auckland Plus startpakket ideaal. Ook als je startpakket voorbij is kun je twaalf maanden lang het kantoor gebruiken voor advies en noodgevallen.

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is geweldig.
Als je daar wat hulp bij kunt gebruiken regelen wij dat graag!

AUCKLAND
BASIS
5 of 8 dagen

Vanaf €395,-

AUCKLAND
PLUS
3 – 12 maanden

€695,-
Baangarantie!

ONTVANG
€75,- KORTING

Combineer jouw startpakket met een Stray of Kiwi Buspas!

Met een goede reisvoorbereiding kun je zorgeloos

werken en reizen in Nieuw-Zeeland

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is de ultieme manier om zo lang mogelijk in het land te blijven. Door te werken verdien je tenslotte geld en kun je weer verder reizen om op je gemak al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft te kunnen verkennen. Met onze praktische opstap en de vele adviezen heb jij al snel een baan gevonden in Nieuw Zeeland en kun je lekker aan de slag. Tijdens je vrije dagen of tussen twee banen in kun je al het moois dat Nieuw Zeeland te bieden heeft prima leren kennen. Ga naar het prachtige Noordereiland, dat bekend staat om vulkanen, geisers en warmwaterbronnen en vind een baan die helemaal bij je past. Bezoek de prachtige fjorden en de giga Zuidelijke Alpen tussen de baantjes door op het Zuidereiland.

Waar je ook gaat werken en reizen in Nieuw Zeeland, je geniet hier van het leven en ontmoet er de leukste mensen! Wil jij graag eerst Nieuw-Zeeland beter leren kennen voor je aan de slag gaat bij een werkgever? Dan kun je er ook voor kiezen om na je startpakket eerst een reis te maken met een groep internationale reizigers via onze jongerenreizen. Bekijk snel de vele mogelijkheden en haal het beste uit je verblijf in dit prachtige land.

Ga jij naar Nieuw-Zeeland om te werken en reizen? Dan dien je verschillende zaken goed te regelen. Als je langer dan drie maanden wilt blijven heb je bijvoorbeeld een visum nodig dat je kunt aanvragen bij de ambassade van Nieuw-Zeeland in Den Haag. Blijf je korter? Dan dien je sinds 1 oktober 2019 in het bezit te zijn van een reistoestemming, het zogenaamde Electronic Travel Authority (ETA). Deze kun je aanvragen via de website van de immigratiedienst van Nieuw-Zeeland. Wil je niet alleen reizen maar ook werken in Nieuw-Zeeland? Dan dien je tevens een Working Holiday Visum te regelen. Natuurlijk is het ook verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten voor je verblijf in Nieuw-Zeeland. De Globetrotter Reisverzekering van Allianz bijvoorbeeld biedt je een uitgebreide dekking. Heb je ook een vaccinatie nodig? Kijk voor alle informatie over je reis op onze pagina reisvoorbereiding Nieuw-Zeeland en bereken direct een premie voor je reisverzekering! Wil je op een leuke manier werken en reizen in Nieuw-Zeeland? Dan zijn onze buspassen een geweldige manier om Nieuw-Zeeland goed te leren kennen!