Skip to main content

Werkvakantie Nieuw-Zeeland

Working Holiday startpakketten tijdens je tussenjaar

Wil jij graag werken en reizen in Nieuw-Zeeland? Met het 9- of 17-daagse startpakket van Oak Travel maak je een vliegende start in Auckland of Queenstown! Begin jouw ultieme werkvakantie in dit prachtige land met fantastische accommodaties, nieuwe vrienden, gave activiteiten, een simkaart, bankrekening en belastingnummer. Voor werken en reizen in Nieuw-Zeeland ontvang je ter plaatse alle benodigde informatie, inclusief een werksessie en toegang tot een betaalde vacaturedatabase. Verblijf met een leuke groep internationale reizigers op het Noorder- of Zuidereiland en onderneem verschillende activiteiten, zoals Hobbiton Town, Milford Sound en de Glowworm Caves.

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland tijdens jouw tussenjaar is geweldig! Overigens kun je met een Working Holiday visum ook in Australië een leuke baan vinden. Dus haal het beste uit jouw tussenjaar en combineer deze twee landen voor een fantastische werkvakantie Down Under. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alles tot in de puntjes voor je regelen!

AUCKLAND INTRO
WERKVAKANTIE
9 dagen

 

Auckland » Rotorua » Taupo
1275,-
Groep

QUEENSTOWN INTRO
WERKVAKANTIE
9 dagen

 

Queenstown » Milford Sound » Wanaka
1295,-
Groep

NIEUW-ZEELAND INTRO
WERKVAKANTIE
17 dagen

 

Auckland » Wanaka » Queenstown
2495,-
Groep

TOCH LIEVER WERKEN
IN HET LAND VAN
DE ABORIGINALS?

 

Ga tijdens je tussenjaar met een Working Holiday visum in Australië aan de slag!

7 redenen waarom je moet kiezen voor

een tussenjaar in Nieuw-Zeeland

Door een tussenjaar te nemen, kun je meer levenservaring opdoen, buiten je comfortzone treden, ontmoet je leuke mensen en maak herinneringen die een leven lang meegaan. En voor al deze punten is Nieuw-Zeeland een geweldig land! Nieuw-Zeeland is niet alleen doordrenkt met geschiedenis en culturele ervaringen, maar ook met indrukwekkende natuurverschijnselen. Daarom hebben we voor jou 7 redenen opgesomd waarom je een tussenjaar in Nieuw-Zeeland zou moeten nemen.

#1. Doe meer levenservaring op

Hoe vaak krijg je de kans om 6 of zelfs 12 maanden vrij te krijgen om te reizen en te werken in een land dat zo schoon en groen is als Nieuw-Zeeland? Doe het! Je bent tenslotte maar één keer jong. Met de auto, camper of bus kun je beide eilanden verkennen en enkele van de meest verbluffende locaties ter wereld ontdekken.

Nieuw-Zeeland is de thuisbasis van de avonturenhoofdstad, Queenstown. In dit pittoreske stadje op het Zuidereiland kun je bij AJ Hackett een bungy sprong in het diepe wagen. Beklim op het Noordereiland ‘Mount Doom’ uit The Lord of the Rings films of bezoek de wereldberoemde Waitomo Glowworm Caves en laat je adrenaline stromen met de ondergrondse watervallen tijdens Black Water Rafting. Verken het thermaal wonderland van Rotorua, graaf een zwembad bij Hot Water Beach en neem deel aan een aantal ongelooflijke Maori culturele ervaringen terwijl je reist.

Dit zijn levenservaringen die je in geen enkel ander land zult opdoen en zijn slechts een voorproefje van wat je kunt ontdekken tijdens je reis door Nieuw-Zeeland. Bekijk onze flexibele reizen met Kiwi Experience, of boek een gave jongeren groepsreis.

#2. Culturele ervaringen die je nooit zult vergeten

Een tussenjaar geeft je de mogelijkheid om te reizen en te zien hoe mensen in verschillende delen van de wereld leven. Ervaar de Maori cultuur in Nieuw-Zeeland in Tamaki Maori Village, een cultuur die uniek is voor Nieuw-Zeeland. Leer alles over de Maori cultuur en neem deel aan een traditionele Hāngi-feest: stevig eten gekookt in traditionele Maori stijl, ondergronds en gestoomd.

In Waitomo delen de afstammelingen van de oorspronkelijke Maori Chief Tane Tinorau hun ondergrondse wereld met bezoekers. Stap uit je comfortzone en krijg een nieuwe kijk op het leven, een ander cultuur, klimaat en valuta – je zult een compleet nieuw persoon zijn zodra je weer thuis bent. Nieuw-Zeeland zit vol met verhalen, dus koester en deel ze bij thuiskomst met je familie en vrienden.

#3. Een geweldig land voor persoonlijke ontwikkeling

Tijdens je werkvakantie in Nieuw-Zeeland is het belangrijk om verschillende dingen te proberen en delen van jezelf te ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Met zoveel buitengewone activiteiten en bestemmingen is Nieuw-Zeeland de perfecte plek om je tussenjaar door te brengen. Het verkennen van een nieuw land is een behoorlijke uitdaging, vooral als je alleen reist (zoals veel jonge reizigers). Een backpack reiservaring in Nieuw-Zeeland zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé. Zoals ze zeggen; Nieuw-Zeelanders werken om te leven!

#4. Verbeter je taalvaardigheid terwijl je reist

Altijd al de Engelse taal beter willen spreken? Een tussenjaar in Nieuw-Zeeland geeft je volop mogelijkheden om je Engels te oefenen of te verbeteren. Nieuw-Zeeland is een cultuurrijk land met zoveel verschillende culturen en talen die worden gesproken. Maar maak je geen zorgen, iedereen spreekt Engels, dus je zult de Engelse taal binnen de kortste keren onder de knie krijgen.

Veel bedrijven zijn op zoek naar medewerkers met een goede taalvaardigheid, aangezien steeds meer bedrijven wereldwijd zaken doen, dus het verbeteren van de Engelse taal zal niet alleen je zelfvertrouwen ten goede komen, maar ook je carrière vooruit helpen. Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om Kiwi jargon te leren, zoals Chur Bro! en Sweet As! Dit zijn enkele van de termen waarmee je ongetwijfeld zeer vertrouwd zult raken. De Maori taal is ook prachtig, en ook deze taal kun je onderweg leren.

#5. Upgrade je CV met een tussenjaar in Nieuw-Zeeland

Een tussenjaar in Nieuw-Zeeland is zonder twijfel een leuke en opwindende ervaring, maar wat het nog beter maakt, is dat het de rest van je leven voordelen zal opleveren. Het maakt niet uit of je werkt op een boerderij als schaapscheerder, bij een ijskraam in Auckland of bij de Nieuw-Zeelandse ambassade – je zult internationale werkervaring hebben en samenwerken met mensen uit verschillende landen.

Bovendien laat je zien dat je onafhankelijk bent, het avontuur opzoekt en gemotiveerd bent voor verschillende uitdagingen. Dit zijn geweldige kwaliteiten voor een werkgever om te zien! Met een startpakket van Oak Travel begint je werkvakantie tijdens je tussenjaar in Nieuw-Zeeland al direct goed.

#6. Tijdens je werkvakantie geld verdienen

Verdien geld, verbeter je persoonlijke vaardigheden en verken tegelijkertijd het prachtige Nieuw-Zeeland. Met een tussenjaar via Oak Travel kun je het allemaal waarmaken! Spaar wat geld tijdens het werken in Nieuw-Zeeland om te zien wat het ‘land van de lange witte wolk’ te bieden heeft. Avontuur is nooit ver weg als je met de bus, camper of auto door het land reist. Stap voor het weekend op de bus naar Bay of Islands en ga maandag weer aan het werk. Gebruik de weekenden en de rest van je vrije tijd om het land te verkennen met nieuwe vrienden die je tijdens deze werkvakantie ontmoet.

#7. Maak vrienden voor het leven

Waar je ook reist of werkt, je zult nooit alleen zijn in Nieuw-Zeeland. Een van de belangrijkste voordelen van een tussenjaar in Nieuw-Zeeland is de mogelijkheid om andere gelijkgestemde reizigers tijdens het reizen te ontmoeten. Tijdens het reizen leer je niet alleen de lokale bevolking kennen, maar zul je ongetwijfeld ook vriendschappen voor het leven maken. Nieuw-Zeeland bruist van de backpackers van over de hele wereld. Verken het land met de auto, camper of buspas van Kiwi Experience.