Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in

Costa Rica & Ecuador

Of je op een school in Ecuador Engelse lesgeeft of helpt bij het behoudt van de zeeschildpadden in Costa Rica, jij zult hier ongetwijfeld veel voldoening uit halen. Wil je als vrijwilliger helpen aan het natuurbehoud, dan is Costa Rica jouw bestemming! Als vrijwilliger vervul je een belangrijke taak en vrijwilligers zijn hard nodig bij de onderstaande projecten.

Nog leuker is dat het vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika gecombineerd kan worden met het leren van de Spaanse taal. Naast je taken als vrijwilliger, krijg je van maandag tot en met vrijdag in een klein groepje Spaanse taalles. Veel mensen spreken niet goed Engels in Latijns-Amerika, dus je kunt direct de Spaanse taal in praktijk brengen. Natuurlijk zullen de lokale mensen je altijd helpen en zijn ze hartstikke trots dat jij de moeite doet om hun taal te spreken.

Aarzel niet om de onderstaande vrijwilligerswerk projecten in Costa Rica en Ecuador te bekijken. Het zijn allemaal geweldige en dankbare projecten. Kan je geen keuze maken en heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

COSTA RICA
WILDLIFE RESCUE
4 tot 10 weken

 

vanaf €925,-

Project in Puerto Viejo • Bekent van de Netflix-docu Down to Earth with Zac Efron

COSTA RICA
WERKEN MET PAARDEN
2 tot 8 weken

 

vanaf €975,-

Paardenranch in Turrialba • Natural Horsemanship • Paardrijden & werken

COSTA RICA SPAANS
& VRIJWILLIGERSWERK
2 of 4 weken

 

vanaf €1095,-

Project in Santa Teresa • Schildpadden & natuurbehoud • Spaanse leren • Hiken

ECUADOR SPAANS
& VRIJWILLIGERSWERK
3 tot 8 weken

 

vanaf €835,-

Project in Montañita • Surfen • Spaans leren • Schildpadden behoud of lesgeven

ECUADOR DREAM
CENTRE PROJECT
3 tot 10 weken

 

vanaf €895,-

Project in Don Juan • Dromen creëren & vervullen • Betere toekomst voor kinderen

Waar vrijwilligerswerk doen

in Midden- & Zuid-Amerika

Adembenemende landschappen, kleurrijke culturen, bruisende steden, bijzondere natuur en de fascinerende geschiedenis zorgen in Latijns-Amerika voor een onvergetelijke vrijwilligerservaring. In veel landen van Midden- en Zuid-Amerika leven de gemeenschappen onder de armoedegrens. De leefomstandigheden zijn slecht en het onderwijs is niet zoals wij het in Nederland kennen. Hierdoor zijn er veel vrijwilligersprojecten beschikbaar die het leven van veel lokale gemeenschappen een beetje beter maken.

Costa Rica

Doe vrijwilligerswerk in Costa Rica en ontdek een van de meest duurzame landen ter wereld. Dit kleine landje is een absolute topper als het gaat om natuur, activiteiten, dieren in het wild en spannende avonturen. Costa Rica is de thuisbasis van prachtige landschappen, een aantal actieve en slapende vulkanen, prachtige watervallen, ongerepte stranden en weelderige groene oerwouden.

Red als vrijwilliger de baby zeeschildpadden in Costa Rica, werk mee aan het ‘blauwe vlag initiatief’ en leer de Spaanse taal. De vrijwilligerswerk projecten waar Oak Travel mee samenwerkt, zijn te vinden in de omgeving van Santa Teresa. Een adembenemende omgeving met geweldige stranden en levendige jungle. Ervaar in Costa Rica het ‘Pura Vida’-leven!

Ecuador

Naast de Galapagos-eilanden en het spotten van zeldzame diersoorten, heeft Ecuador nog veel meer te bieden. Zoals een overweldigende natuur, fascinerende culturen en tradities van het Amazone-oerwoud en de Andes. Kortom, Ecuador is een bestemming vol verbazingwekkende verrassingen.

Ecuador is een ontwikkelingsland dat de hulp van vrijwilligers nodig heeft om zijn burgers een betere levenskwaliteit te bieden. Of je nu vaardigheden hebt op het gebied van natuurbehoud, constructie of onderwijs, het vrijwilligerswerk in Ecuador biedt avontuur gecombineerd met de kans om meer over jezelf en de wereld te ontdekken.