Vrijwilligerswerk

Combineer Spaanse taallessen met

vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika

Of je nu als vrijwilliger in Cuba voor een lokale gemeenschap werkt of op een school in Ecuador Engelse lesgeeft, jij zal hier zeker weten veel voldoening uit halen. Ook helpen bij het behoudt van de zeeschildpadden in Costa Rica, is een belangrijke taak en vrijwilligers zijn hard nodig op dit project. Dus wil je als vrijwilliger helpen aan het natuurbehoud, dan is Costa Rica jouw bestemming!

Nog leuker is dat het vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika gecombineerd kan worden met het leren van de Spaanse taal. Naast je taken als vrijwilliger, krijg je van maandag tot en met vrijdag in een klein groepje Spaanse taalles. Veel mensen spreken niet goed Engels in Latijns-Amerika, dus je kunt direct de Spaanse taal in praktijk brengen. Natuurlijk zullen de lokale mensen je altijd helpen en zijn ze hartstikke trots dat jij de moeite doet om hun taal te spreken.

Aarzel niet om de onderstaande vrijwilligerswerk projecten in Costa Rica, Cuba en Ecuador te bekijken. Het zijn allemaal geweldige en dankbare projecten. Kan je geen keuze maken en heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

ECUADOR SPAANS
& VRIJWILLIGERSWERK
3 tot 8 weken

 

Montañita
vanaf €835,-

ECUADOR DREAM
CENTRE PROJECT
3 tot 10 weken

 

Don Juan
vanaf €895,-

COSTA RICA SPAANS
& VRIJWILLIGERSWERK
2 of 4 weken

 

Santa Teresa
vanaf €1095,-

COSTA RICA
WILDLIFE RESCUE
4 tot 10 weken

 

Puerto Viejo
vanaf €975,-

CUBA SPAANS
& VRIJWILLIGERSWERK
2 weken

 

Havana
€825,-

Waar vrijwilligerswerk doen

in Midden- & Zuid-Amerika

Adembenemende landschappen, kleurrijke culturen, bruisende steden, bijzondere natuur en de fascinerende geschiedenis zorgen in Latijns-Amerika voor een onvergetelijke vrijwilligerservaring. In veel landen van Midden- en Zuid-Amerika leven de gemeenschappen onder de armoedegrens. De leefomstandigheden zijn slecht en het onderwijs is niet zoals wij het in Nederland kennen. Hierdoor zijn er veel vrijwilligersprojecten beschikbaar die het leven van veel lokale gemeenschappen een beetje beter maken.

Costa Rica

Doe vrijwilligerswerk in Costa Rica en ontdek een van de meest duurzame landen ter wereld. Dit kleine landje is een absolute topper als het gaat om natuur, activiteiten, dieren in het wild en spannende avonturen. Costa Rica is de thuisbasis van prachtige landschappen, een aantal actieve en slapende vulkanen, prachtige watervallen, ongerepte stranden en weelderige groene oerwouden.

Red als vrijwilliger de baby zeeschildpadden in Costa Rica, werk mee aan het ‘blauwe vlag initiatief’ en leer de Spaanse taal. De vrijwilligerswerk projecten waar Oak Travel mee samenwerkt, zijn te vinden in de omgeving van Santa Teresa. Een adembenemende omgeving met geweldige stranden en levendige jungle. Ervaar in Costa Rica het ‘Pura Vida’-leven!

Ecuador

Naast de Galapagos-eilanden en het spotten van zeldzame diersoorten, heeft Ecuador nog veel meer te bieden. Zoals een overweldigende natuur, fascinerende culturen en tradities van het Amazone-oerwoud en de Andes. Kortom, Ecuador is een bestemming vol verbazingwekkende verrassingen.

Ecuador is een ontwikkelingsland dat de hulp van vrijwilligers nodig heeft om zijn burgers een betere levenskwaliteit te bieden. Of je nu vaardigheden hebt op het gebied van natuurbehoud, constructie of onderwijs, het vrijwilligerswerk in Ecuador biedt avontuur gecombineerd met de kans om meer over jezelf en de wereld te ontdekken.

Cuba

Het lijkt misschien alsof Cuba de afgelopen zes decennia niet is veranderd. Als vrijwilliger in Cuba zul je snel beseffen hoe de tijd elk aspect van Cuba heeft beïnvloed. Als je in Cuba voor het eerst uit het vliegtuig stapt, is het alsof je een stap terug in de tijd doet; de auto’s, de muziek, de architectuur. Cuba is echt een feest voor de zintuigen. De beste manier om dit raadselachtige land te verkennen, is door je aan te melden als vrijwilliger in Cuba, en gelukkig voor jou is er iets dat bij ieders interesses past. Vrijwilligerswerk in Cuba is net zo uniek als de Cubaanse cultuur. Vanwege de ligging van Cuba is het een ideale locatie om een ​​verschil te maken, een rijke cultuur te ontdekken en erin te duiken.

Colombia

Gezegend met de kustlijnen van zowel de Atlantische als de Stille Oceaan, is Colombia een levendig en kleurrijk land. Vol met fantastische natuur, een rijke geschiedenis, diverse culturen, veel mogelijkheden voor avontuur en steden vol karakter en charme.

Colombia kent een hoge armoedegrens en veel mensen hebben geen toegang tot reguliere gezondheidszorg of onderwijsfaciliteiten. Vrijwilligersprojecten in Colombia zijn meestal gericht op het bevorderen van economische groei en gemeenschapsontwikkeling. Populaire vrijwilligersprogramma’s in Colombia zijn onder meer: gezondheidszorg, natuurbehoud, onderwijs, werken met kinderen en maatschappelijk werk.