Backpacken

Bekijk hieronder onze flexibele busreizen in Australië

Backpacken in Australië
betekent reizen met vrijheid

Wil je graag op eigen tempo door Australië reizen, kies dan voor backpacken in Australië met de bus. Dit zijn speciale bussen voor internationale reizigers met WiFi en comfortabele stoelen. Het busnetwerk is zo groot, dat je een behoorlijk gedeelte van Australië kunt zien met deze bussen. Hieronder kun je kiezen uit verschillende pakketten langs de oostkust en outback. Deze pakketten hebben wij samengesteld op basis van eigen ervaring en van de reiziger zelf. Of reis mee met een van onze jongerenreizen! Zo’n jongerenreis maak je niet alleen met een gezellige groep, maar ook maak je vrienden voor het leven.

Reis je liever in een groep door Australië?
Bekijk dan onze

jongerenreizen

Hop-on Hop-off reizen
in Australië

Backpacken in Australië betekent nieuwe ervaringen opdoen en vrienden maken voor het leven! Kies voor een samengestelde hop-on hop-off reis langs de oostkust of outback, inclusief activiteiten en een Greyhound buspas. Jij bepaalt zelf waar je in- en uitstapt en wanneer je een activiteit gaat doen. De flexibele buspas geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt.

Maak je reis helemaal compleet, door er een YHA hostelpas aan toe te voegen. Wil je meer vrijheid tijdens het backpacken, en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Check dan onze Reis op Maat pagina. Wij kunnen alles met een open datum boeken, zodat je zelf bepaalt wanneer je wat gaat ondernemen. Het Oak Travel Team stelt met jou een ultieme reis door Australië samen.

Aanvragen van een
Working Holiday visum

Als je naast het backpacken ook wilt gaan werken in Australië, dan moet je een Working Holiday visum aanvragen. Met deze visum kun je 12 maanden in Australië werken, waarvan maximaal 6 maanden voor één en dezelfde werkgever. Het is van belang dat je een Working Holiday visum buiten Australie aanvraagt, en dat je aan de volgende eisen voldoet. Je moet onder andere tussen de 18 en de 30 jaar oud zijn en kunnen aantonen dat je over minimaal $5000,- AUD beschikt.

Als je het lastig vindt om zelf de aanvraag van je Working Holiday Visum te regelen, laat het dan allemaal over aan onze partner E-visums.nl. Zij zorgen voor een snelle en uitstekende service, zodat jij je kunt richten op de voorbereiding van je ultieme reis. Voor een 30 dagen visum kun je ook terecht bij E-visums.nl.