Backpacken

In vrijheid reizen met de bus

is backpacken in Australie

Backpacken in Australië is ideaal als je graag op eigen tempo met de bus door Australië wilt reizen. Door te backpacken met de Greyhound of Stay bus kun je een behoorlijk deel van Australië zien. De bussen waarmee je reist worden speciaal ingezet voor de internationale budget reizigers. De Greyhound bus beschikt over comfortabele stoelen en je kunt tijdens de reis gebruik maken van Wifi en USB poorten.

Wil jij met de bus backpacken in Australië, dan kun je bij ons kiezen uit de leukste bestemmingen en reizen. Reis je van Sydney naar Cairns, kies je liever voor de langere route Melbourne naar Cairns of wil je in het noorden reizen van Cairns naar Darwin? Waar je ook voor kiest, al onze reizen zijn samengesteld op basis van ervaringen van onze reizigers. Onze routes zijn altijd inclusief vervoer, de leukste activiteiten en overnachtingen in bijzondere hostels. Zo weet je zeker dat je reis door Australië fantastisch wordt!

Vind je het leuker om met een groep te reizen? Kies dan voor onze jongerenreizen in Australië. Daarmee maak je nieuwe vrienden voor het leven!

HOP-ON HOP-OFF
OOSTKUST
16+ dagen

Sydney «»
Cairns
€1245,-  €1095,-

€150,- KORTING
HOP-ON HOP-OFF
EXPLORER
21+ dagen

Melbourne «»
Cairns
€1395,-  €1295,-

€100,- KORTING
HOP-ON HOP-OFF
ULTIMATE
28+ dagen

Cairns «»
Darwin
€1795,-

RONDREIS
OOSTKUST
22 dagen

Sydney «»
Cairns
€1995,-  €1745,-

€250,- KORTING
STEL JE INDIVIDUELE
REIS ZELF SAMEN

Kies zelf je vervoer,
overnachtingen en
activiteiten

FLEXIBELE MICK
BUSPAS
14+ dagen

Sydney »
Cairns
Laagste Prijsgarantie!

FLEXIBELE TREV
BUSPAS
16+ dagen

Cairns »
Sydney
Laagste Prijsgarantie!

FLEXIBELE STU
BUSPAS
9+ dagen

Brisbane »
Cairns
Laagste Prijsgarantie!

GREYHOUND
WHIMIT! BUSPAS

Laagste Prijsgarantie!

YHA HOSTELPAS
AUSTRALIË

Laagste Prijsgarantie!

LIEVER IN EEN GROEP REIZEN?

Bekijk dan onze gave jongerenreizen! Ontmoet de leukste mensen en onderneem de gaafste activiteiten..

MEER HALEN UIT JE REIS DOOR AUSTRALIË?

Combineer het dan met surfen! En dit leer je bij de beste surfscholen van Australië..

Waarom met een Hop-on Hop-off buspas

reizen door Australie

Het verkennen van Australië kan een fascinerende reis zijn. Je onderdompelen in een nieuwe cultuur, manier van leven, vele mooie bestemmingen ontdekken en genieten van de lokale keuken.

Het plannen van reizen kan stressvol zijn, vooral bij het organiseren van accommodatie, activiteiten en vervoer. Routes maken en alle fijne details uitwerken is veel werk. De hop-on hop-off busreizen die Oak travel aanbiedt zorgen voor al deze dingen. Dit is een van de redenen waarom wij deze busreizen door Australië zo te gek vinden. Dit omdat het jou als reiziger, zo veel gemakkelijker wordt maakt om door een nieuw land te reizen.

Hop-on Hop-off busreizen in Australië: hoe werkt het?

Er zijn verschillende hop-on hop-off mogelijkheden in Australië. Twee daarvan zijn Stray Travel en Greyhound. De buspassen die zij aanbieden zijn ontzettend makkelijk te gebruiken. Je krijgt een eigen online account waarin je gemakkelijk de datums van het reisschema kunt wijzigen. Op deze manier kun je langer op een gekozen bestemming door brengen (hop-off). Boek later gewoon de volgende Stray of Greyhound bus die langskomt en reis verder naar je volgende bestemming (hop-on).

Zorg ervoor dat je op tijd de volgende busreis plant, vooral in het hoogseizoen, aangezien de bus vol kan zijn. Wat betekent dat je langer op de volgende bus moet wachten. De Stray bussen rijden niet dagelijks, dus als je uitstapt, controleer dan de datum en tijd van je volgende vertrek. Echter hebben de Greyhound bussen wel een dagelijks vertrek.

Maak vrienden tijdens je reis langs de oostkust van Australie

Ontmoet gelijkgestemde reizigers

Reizen met Stray of Greyhound is een geweldige manier om nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken. Dit is vooral gezellig als je alleen reist, maar ook voor koppels is het leuk om reizigers te ontmoeten die hetzelfde doel hebben. Samen kun je activiteiten ondernemen of ergens een hapje gaan eten. Het is een geweldige manier om Australië te ontdekken en mensen te leren kennen!

Reis op eigen tempo door Australië

Een groot voordeel van hop-on hop-off busreizen is de flexibiliteit die het je geeft in vergelijking met het backpacken in Australië. Je weet bij welke plaatsen de bus stopt en met een klein beetje onderzoek of een praatje met de gids, kun je zelf beslissen of je een paar extra nachten nodig hebt. Zoek een plek die jij leuk vindt en je zou er weken kunnen doorbrengen totdat je weer op pad gaat. Er is geen druk, dus reis op eigen tempo en maak je reisplanning gaandeweg. Houd natuurlijk wel rekening met de geldigheid van je visum.

Het is zoveel meer dan een busrit

Een van de dingen die wij erg leuk vinden aan de hop-on hop-off busreizen, zijn de activiteiten die zijn inbegrepen. Denk hierbij aan een Whitsundays zeiltrip, snorkelen in de Great Barrier Reef en een Fraser Island 4wd tour die aan de Hop-on Hop-off Oostkust buspas zijn toegevoegd.

Heb je specifieke wensen die je niet kunt terugvinden in een van de buspassen, dan is een Reis Op Maat door Australië een geweldige oplossing. Ook hierbij kun je kiezen voor een buspas, alle activiteiten die jij graag wilt doen met open-datum boeken en verblijf in de beste hostels.

Hop-on Hop-off busreis door Australie

Hop-on hop-off: de perfecte manier om door Australië te reizen

Als je op zoek bent naar een stressvrij en gemakkelijk avontuur in Australië, dan zijn de buspassen van Stray en Greyhound perfect voor jou. Je kunt genieten van het leven in het moment, in plaats van je zorgen te maken over morgen. Als je gelukkig bent op je bestemming, kun je gemakkelijk uit de bus stappen en weer opstappen op een later tijdstip, waardoor je veel vrijheid hebt.

Voor de reiziger die een echte backpack ervaring wilt, maar met de veiligheid en het comfort van een groepsreis, bieden wij het met onze buspassen van Stray en Greyhound het beste van twee werelden.