Skip to main content

Backpacken in Australie

Door ons samengesteld of maak gratis een backpackreis op maat

Backpacken in Australië is de perfecte manier om op eigen tempo het land Down Under te verkennen. Wil je een trip maken van Sydney naar Cairns? Of geef je de voorkeur aan een langere route vanuit Melbourne? Misschien wil je door de Outback reizen naar Darwin? Wat je keuze ook is, al onze flexibele reizen zijn inclusief vervoer, leuke activiteiten en overnachtingen in gezellige hostels. Zo ben je verzekerd van een fantastisch avontuur tijdens het backpacken in Australië!

Het plannen van een reis naar een verre bestemming kan behoorlijk stressvol zijn, vooral als het gaat om het organiseren van accommodatie, activiteiten en vervoer. Het uitstippelen van de route en het regelen van alle details vergt veel werk. Daarom bieden onze flexibele Greyhound busreizen in Australië de perfecte oplossing! Wij zorgen voor alles, zodat jij kunt ontspannen en kunt genieten van het prachtige Australië.

Heb je geen tijd voor een flexibele reis in Australië? Bekijk dan onze oostkust backpackreis, waarbij je als individuele reiziger een vast reisschema volgt van Sydney naar Cairns. En als je liever met een vaste groep reist, neem dan een kijkje bij onze jongerenreizen in Australië. Hier reis je samen met een internationale groep en maak je nieuwe vrienden voor het leven!

BACKPACKREIS
FLEXIBEL OOSTKUST
Minimaal 2 weken

 

Sydney «» Cairns
1445,-  1245,-

 

200,- Korting
BACKPACKREIS
FLEXIBEL EXPLORER
Minimaal 4 weken

 

Melbourne «» Cairns
1525,-  1375,-

 

150,- korting
BACKPACKREIS
FLEXIBEL ULTIMATE
Minimaal 5 weken

 

Cairns «» Darwin
2025,-  1875,-

 

150,- korting
BACKPACKREIS
OOSTKUST
22 dagen

 

Sydney «» Cairns
1995,- 1895,-

 

100,- korting
STEL JE INDIVIDUELE
REIS ZELF SAMEN

 

Creëer je eigen droomreis

GREYHOUND
WHIMIT! BUSPAS

 

Laagste prijsgarantie!

BED HOPPER
HOSTELPAS

 

Laagste prijsgarantie!

Met een flexibele Greyhound buspas

backpacken in Australie

Het verkennen van Australië kan een fascinerend avontuur zijn. Je dompelt jezelf onder in een nieuwe cultuur, ontdekt vele prachtige bestemmingen en geniet van de lokale keuken. Daarom vinden wij backpacken in Australië zo geweldig!

De Greyhound bus is het ideale vervoermiddel voor een reis in Australië. Deze bussen zijn speciaal ontworpen voor internationale budgetreizigers, waardoor je onderweg gemakkelijk contact kunt maken met gelijkgestemde jonge reizigers. Dit maakt het backpacken door een nieuw land zoveel eenvoudiger.

Een flexibele backpackreis: de perfecte manier om door Australie te reizen

Als je op zoek bent naar een stressvrij en gemakkelijk avontuur in Australië, dan zijn de buspassen van Greyhound perfect voor jou. Je kunt genieten van het leven in het moment, zonder je zorgen te maken over morgen. Als je eenmaal op je bestemming bent, kun je eenvoudig uitstappen en later weer opstappen, waardoor je veel vrijheid hebt.

Voor reizigers die een echte backpackervaring willen, maar wel met de veiligheid en het comfort van een groepsreis, bieden onze buspassen van Greyhound het beste van beide werelden.

Flexibele busreizen in Australie: hoe werkt het?

De buspassen van Greyhound zijn ontzettend makkelijk te gebruiken. Je krijgt een eigen online account waarin je gemakkelijk de datums van het reisschema kunt wijzigen. Op deze manier kun je langer op een gekozen bestemming door brengen (hop-off). Boek later gewoon de volgende Greyhound bus die langskomt en reis verder naar je volgende bestemming (hop-on).

Zorg ervoor dat je op tijd de volgende busreis plant, vooral in het hoogseizoen, aangezien de bus dan snel volzit. Wat betekent dat je weer langer op de volgende bus moet wachten. Gelukkig rijden de Greyhound bussen 365 dagen per jaar!

Het is zoveel meer dan een busrit

Een van de dingen die wij erg leuk vinden aan de flexibele busreizen, zijn de activiteiten die zijn inbegrepen. Denk aan een Whitsundays zeiltrip in Airlie Beach, snorkelen in de Great Barrier Reef en een Fraser Island 4wd tour die aan de Backpackreis Flexibel Oostkust zijn toegevoegd.

Heb je specifieke wensen die je niet kunt terugvinden in een van de buspassen, dan is een Reis Op Maat in Australië een geweldige oplossing. Ook hier kun je kiezen voor een buspas, verschillenden activiteiten en overnachtingen in de beste hostels.

Op eigen tempo backpacken in Australie

Een groot voordeel van onze reizen is de flexibiliteit die het je geeft tijdens het backpacken in Australië. Je weet bij welke plaatsen de bus stopt en met een klein beetje onderzoek of een praatje met de gids, kun je zelf beslissen of je een paar extra nachten nodig hebt. Zoek een plek die jij leuk vindt en je zou er weken kunnen doorbrengen totdat je weer op pad gaat. Er is geen druk, dus reis op eigen tempo en maak je reisplanning gaandeweg. Houd natuurlijk wel rekening met de geldigheid van je visum en buspas.

Ontmoet gelijkgestemde reizigers

Backpacken in Australië met de Greyhound bus is een geweldige manier om nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken. Dit is vooral gezellig als je alleen reist, maar ook voor koppels is het leuk om reizigers te ontmoeten die hetzelfde doel hebben. Samen kun je activiteiten ondernemen of ergens een hapje gaan eten. Het is een geweldige manier om Australië te ontdekken en mensen te leren kennen!