Een backpackreis in Australie

met de flexibele Greyhound buspassen

Backpacken door Australië is de perfecte manier van reizen als je graag op eigen tempo het land Down Under wilt verkennen. Wil je een trip van Sydney naar Cairns maken? Kies je liever voor een langere route vanuit Melbourne? Of wil je door de Outback naar Darwin reizen? Waar je ook voor kiest, al onze flexibele reizen zijn inclusief vervoer, de leukste activiteiten en overnachtingen in gezellige hostels. Zo weet je zeker dat je backpackreis door Australië een fantastisch avontuur wordt!

Het plannen van een reis naar een verre bestemming kan best stressvol zijn. Vooral bij het organiseren van accommodatie, activiteiten en vervoer. Maar ook de route uitstippelen en alle fijne details uitwerken is veel werk. Daarvoor bieden onze flexibele busreizen in Australië de perfecte oplossing! Wij zorgen namelijk voor al deze dingen.. Het enigste wat jij moet doen is zorgen dat je in Australië bent.

Heb je geen tijd voor een flexibele reis? Bekijk dan de Oostkust Backpackreis, waarbij je als individuele reiziger met een vast reisschema van Sydney naar Cairns reist. En als je toch liever met een vaste groep reist, neem dan een kijkje bij onze jongerenreizen in Australië. Daarmee reis je in een internationale groep en maak je nieuwe vrienden voor het leven!

BACKPACKREIS
FLEXIBEL OOSTKUST
Minimaal 16 dagen

 

Sydney «» Cairns
1295,-  1095,-

200,- Euro Korting
BACKPACKREIS
FLEXIBEL EXPLORER
Minimaal 21 dagen

 

Melbourne «» Cairns
1495,-  1295,-

200,- Euro korting
BACKPACKREIS
FLEXIBEL ULTIMATE
Minimaal 28 dagen

 

Cairns «» Darwin
1795,-

BACKPACKREIS
OOSTKUST
22 dagen

 

Sydney «» Cairns
1995,- 1745,-

250,- Euro korting
GREYHOUND
WHIMIT! BUSPAS

 

Laagste prijsgarantie!

YHA HOSTELPAS
AUSTRALIË

 

Laagste prijsgarantie!

STEL JE INDIVIDUELE
REIS ZELF SAMEN

 

Creëer je eigen droomreis

Met een flexibele buspas een

backpackreis maken door Australie

Het verkennen van Australië kan een fascinerende reis zijn. Je onderdompelen in een nieuwe cultuur, manier van leven, vele mooie bestemmingen ontdekken en genieten van de lokale keuken. Daarom vinden wij backpacken door Australië zo te gek!

De Greyhound bus is voor een backpackreis het ideale vervoersmiddel, waarmee je een behoorlijk deel van Australië kunt zien. Deze bussen worden speciaal ingezet voor de internationale budget reizigers, waardoor je onderweg snel contact maakt met gelijkgestemde jonge reizigers. Dit maakt het zo veel makkelijker om door een nieuw land te reizen.

Flexibele backpackreis: de perfecte manier om door Australië te reizen

Als je op zoek bent naar een stressvrij en gemakkelijk avontuur in Australië, dan zijn de buspassen van Greyhound perfect voor jou. Je kunt genieten van het leven in het moment, in plaats van je zorgen te maken over morgen. Als je gelukkig bent op je bestemming, kun je gemakkelijk uit de bus stappen en weer opstappen op een later tijdstip, waardoor je veel vrijheid hebt.

Voor de reiziger die een echte backpack ervaring wilt, maar met de veiligheid en het comfort van een groepsreis, bieden wij het met onze buspassen van Greyhound het beste van twee werelden.

Flexibele busreizen in Australië: hoe werkt het?

De buspassen van Greyhound zijn ontzettend makkelijk te gebruiken. Je krijgt een eigen online account waarin je gemakkelijk de datums van het reisschema kunt wijzigen. Op deze manier kun je langer op een gekozen bestemming door brengen (hop-off). Boek later gewoon de volgende Greyhound bus die langskomt en reis verder naar je volgende bestemming (hop-on).

Zorg ervoor dat je op tijd de volgende busreis plant, vooral in het hoogseizoen, aangezien de bus dan snel volzit. Wat betekent dat je weer langer op de volgende bus moet wachten. Gelukkig rijden de Greyhound bussen 365 dagen per jaar!

Het is zoveel meer dan een busrit

Een van de dingen die wij erg leuk vinden aan de flexibele busreizen, zijn de activiteiten die zijn inbegrepen. Denk aan een Whitsundays zeiltrip in Airlie Beach, snorkelen in de Great Barrier Reef en een Fraser Island 4wd tour die aan de Backpackreis Flexibel Oostkust buspas zijn toegevoegd.

Heb je specifieke wensen die je niet kunt terugvinden in een van de buspassen, dan is een Reis Op Maat door Australië een geweldige oplossing. Ook hier kun je kiezen voor een buspas, alle activiteiten die jij graag wilt doen met open datum boeken en verblijf in de beste hostels.

Reis op eigen tempo door Australië

Een groot voordeel van de backpackreizen is de flexibiliteit die het je geeft tijdens het backpacken in Australië. Je weet bij welke plaatsen de bus stopt en met een klein beetje onderzoek of een praatje met de gids, kun je zelf beslissen of je een paar extra nachten nodig hebt. Zoek een plek die jij leuk vindt en je zou er weken kunnen doorbrengen totdat je weer op pad gaat. Er is geen druk, dus reis op eigen tempo en maak je reisplanning gaandeweg. Houd natuurlijk wel rekening met de geldigheid van je visum en buspas.

Ontmoet gelijkgestemde reizigers

Reizen door Australië met Greyhound bus is een geweldige manier om nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken. Dit is vooral gezellig als je alleen reist, maar ook voor koppels is het leuk om reizigers te ontmoeten die hetzelfde doel hebben. Samen kun je activiteiten ondernemen of ergens een hapje gaan eten. Het is een geweldige manier om Australië te ontdekken en mensen te leren kennen!