Backpacken

In vrijheid reizen met de bus

is backpacken in Australie

Backpacken in Australië is ideaal als je graag op eigen tempo met de bus door Australië wilt reizen. Door te backpacken met de Greyhound of Stay bus kun je een behoorlijk deel van Australië zien. De bussen waarmee je reist worden speciaal ingezet voor de internationale budget reizigers. De Greyhound bus beschikt over comfortabele stoelen en je kunt tijdens de reis gebruik maken van Wifi en USB poorten.

Wil jij met de bus backpacken in Australië, dan kun je bij ons kiezen uit de leukste bestemmingen en reizen. Reis je van Sydney naar Cairns, kies je liever voor de langere route Melbourne naar Cairns of wil je in het noorden reizen van Cairns naar Darwin? Waar je ook voor kiest, al onze reizen zijn samengesteld op basis van ervaringen van onze reizigers. Onze routes zijn altijd inclusief vervoer, de leukste activiteiten en overnachtingen in bijzondere hostels. Zo weet je zeker dat je reis door Australië fantastisch wordt!

Vind je het leuker om met een groep te reizen? Neem dan een kijkje bij onze jongerenreizen in Australië. Daarmee reis je in een groep en maak je nieuwe vrienden voor het leven!

BACKPACKREIS
FLEXIBEL OOSTKUST
16+ dagen

 

Buspas + Activiteiten
Sydney «» Cairns
€1245,-  €1095,-

 

€150,- korting
BACKPACKREIS
FLEXIBEL EXPLORER
21+ dagen

 

Buspas + Activiteiten
Melbourne «» Cairns
€1395,-  €1295,-

 

€100,- korting
BACKPACKREIS
FLEXIBEL ULTIMATE
28+ dagen

 

Buspas + Activiteiten
Cairns «» Darwin
€1795,-

BACKPACKREIS
OOSTKUST
22 dagen

 

Individuele Rondreis
Sydney «» Cairns
€1995,- €1745,-

 

€250,- korting
FLEXIBELE MICK
BUSPAS
21+ dagen

 

Sydney » Cairns
Laagste prijsgarantie!

FLEXIBELE TREV
BUSPAS
16+ dagen

 

Cairns » Sydney
Laagste prijsgarantie!

FLEXIBELE STU
BUSPAS
9+ dagen

 

Brisbane » Cairns
Laagste prijsgarantie!

GREYHOUND
WHIMIT! BUSPAS
15+ dagen

 

Laagste prijsgarantie!

YHA HOSTELPAS
AUSTRALIË

 

Laagste prijsgarantie!

STEL JE INDIVIDUELE
REIS ZELF SAMEN

 

Kies zelf je activiteiten,
overnachtingen en vervoer

LIEVER IN EEN VASTE GROEP REIZEN?

 

Onderneem met de leukste mensen de gaafste activiteiten

Met een flexibele buspas een

backpackreis maken door Australie

Het verkennen van Australië kan een fascinerende reis zijn. Je onderdompelen in een nieuwe cultuur, manier van leven, vele mooie bestemmingen ontdekken en genieten van de lokale keuken.

Het plannen van reizen kan stressvol zijn, vooral bij het organiseren van accommodatie, activiteiten en vervoer. Routes maken en alle fijne details uitwerken is veel werk. De flexibele busreizen die Oak travel aanbiedt zorgen voor al deze dingen. Dit is een van de redenen waarom wij deze backpackreizen door Australië zo te gek vinden. Dit omdat het jou als reiziger, zo veel gemakkelijker wordt maakt om door een nieuw land te reizen.

Flexibele busreizen in Australië: hoe werkt het?

Er zijn verschillende backpack busreizen mogelijkheden in Australië. Twee daarvan zijn Stray Travel en Greyhound. De buspassen die zij aanbieden zijn ontzettend makkelijk te gebruiken. Je krijgt een eigen online account waarin je gemakkelijk de datums van het reisschema kunt wijzigen. Op deze manier kun je langer op een gekozen bestemming door brengen (hop-off). Boek later gewoon de volgende Stray of Greyhound bus die langskomt en reis verder naar je volgende bestemming (hop-on).

Zorg ervoor dat je op tijd de volgende busreis plant, vooral in het hoogseizoen, aangezien de bus vol kan zijn. Wat betekent dat je langer op de volgende bus moet wachten. De Stray bussen rijden niet dagelijks, dus als je uitstapt, controleer dan de datum en tijd van je volgende vertrek. Echter hebben de Greyhound bussen wel een dagelijks vertrek.

Ontmoet gelijkgestemde reizigers

Reizen met Stray of Greyhound is een geweldige manier om nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken. Dit is vooral gezellig als je alleen reist, maar ook voor koppels is het leuk om reizigers te ontmoeten die hetzelfde doel hebben. Samen kun je activiteiten ondernemen of ergens een hapje gaan eten. Het is een geweldige manier om Australië te ontdekken en mensen te leren kennen!

Reis op eigen tempo door Australië

Een groot voordeel van de backpackreizen is de flexibiliteit die het je geeft tijdens het reizen in Australië. Je weet bij welke plaatsen de bus stopt en met een klein beetje onderzoek of een praatje met de gids, kun je zelf beslissen of je een paar extra nachten nodig hebt. Zoek een plek die jij leuk vindt en je zou er weken kunnen doorbrengen totdat je weer op pad gaat. Er is geen druk, dus reis op eigen tempo en maak je reisplanning gaandeweg. Houd natuurlijk wel rekening met de geldigheid van je visum.

Het is zoveel meer dan een busrit

Een van de dingen die wij erg leuk vinden aan de flexibele busreizen, zijn de activiteiten die zijn inbegrepen. Denk hierbij aan een Whitsundays zeiltrip, snorkelen in de Great Barrier Reef en een Fraser Island 4wd tour die aan de Backpackreis Flexibel Oostkust buspas zijn toegevoegd.

Heb je specifieke wensen die je niet kunt terugvinden in een van de buspassen, dan is een Reis Op Maat door Australië een geweldige oplossing. Ook hierbij kun je kiezen voor een buspas, alle activiteiten die jij graag wilt doen met open-datum boeken en verblijf in de beste hostels.

Flexibele backpackreis: de perfecte manier om door Australië te reizen

Als je op zoek bent naar een stressvrij en gemakkelijk avontuur in Australië, dan zijn de buspassen van Stray en Greyhound perfect voor jou. Je kunt genieten van het leven in het moment, in plaats van je zorgen te maken over morgen. Als je gelukkig bent op je bestemming, kun je gemakkelijk uit de bus stappen en weer opstappen op een later tijdstip, waardoor je veel vrijheid hebt.

Voor de reiziger die een echte backpack ervaring wilt, maar met de veiligheid en het comfort van een groepsreis, bieden wij het met onze buspassen van Stray en Greyhound het beste van twee werelden.