Backpacken

Bekijk hieronder de flexibele busreizen in Australië...

Backpacken in Australië:
reizen in vrijheid

Backpacken in Australië is ideaal als je graag op je eigen tempo met de bus door Australië wilt reizen. Door te backpacken met de bus kun je een behoorlijk deel van Australië zien. De bussen waarmee je reist worden speciaal ingezet voor internationale reizigers. Ze hebben heerlijke comfortabele stoelen en je kunt tijdens de reis gebruik maken van Wifi.

Wil jij met de bus backpacken in Australië, dan kun je bij ons kiezen uit de leukste bestemmingen en reizen. Reis je van Sydney naar Cairns, kies je liever voor de langere route Melbourne naar Cairns of wil je in het Noorden reizen van Cairns naar Darwin? Waar je ook voor kiest, al onze reizen zijn samengesteld op basis van ervaringen van onze reizigers. Onze routes zijn altijd inclusief de leukste activiteiten en overnachtingen in bijzondere hostels. Zo weet je zeker dat je reis fantastisch wordt!

Vind je het leuker om met een groep te reizen? Kies dan voor onze jongerenreizen Australië. Daarmee maak je vrienden voor het leven!

HOP-ON HOP-OFF
OOSTKUST

Sydney <–>
Cairns
€1095,-

HOP-ON HOP-OFF
EXPLORER

Melbourne <–>
Cairns
€1295,-

HOP-ON HOP-OFF
ULTIMATE

Oostkust + Outback
Kies je eigen
Start & Finish
€1795,-

STEL JE INDIVIDUELE
REIS ZELF SAMEN

Kies zelf je vervoer,
hostels en tours

LIEVER IN EEN GROEP REIZEN?

Bekijk dan onze gave jongerenreizen! Ontmoet de leukste mensen en onderneem de gaafste activiteiten..

FLEXIBELE MICK
BUSPAS

Sydney –>
Cairns
Met korting!

FLEXIBELE TREV
BUSPAS

Cairns –>
Sydney
Met korting!

FLEXIBELE STU
BUSPAS

Brisbane –>
Cairns
Met korting!

GREYHOUND
WHIMIT! BUSPAS

Met korting!

HOSTELPASSEN
AUSTRALIË

Met korting!

MEER HALEN UIT JE REIS?

Combineer het dan met surfen! En dit leer je bij de beste surfscholen van Australië..

Stel je eigen
Reis op Maat samen

Wil jij tijdens het backpacken in Australië liever zelf bepalen wanneer je reist en waarnaartoe? Dan kun je ook kiezen voor het samenstellen van een Reis op maat. Je bepaalt zelf waar je slaapt, wanneer je in of uit de bus stapt en welke activiteiten je wilt ondernemen. Ideaal als je de vrijheid wilt om te gaan en staan waar jij wilt. Bij Oak Travel stel je je perfecte Reis op Maat samen en kies zelf je vervoer, hostels en tours. Wij kunnen alles met een open datum boeken en stellen graag samen met jou je ultieme reis samen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag je droomreis te verwezenlijken. Je kunt zelfs een reis boeken om te surfen.

Wil je graag een camper huren of wil je meer vrijheid tijdens het backpacken door een YHA hostelpas toe te voegen aan je reis? Wij helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Ook als je met de bus wilt reizen en zelf wilt bepalen wanneer je de bus neemt stel je eenvoudig je eigen individuele reis samen. Met de ongelimiteerde Whimit buspas Australië of de Flexibele buspas tussen Sydney en Cairns ben je heerlijk vrij en bepaal je helemaal zelf waar je heen gaat en hoe lang je daar blijft. Natuurlijk geven wij je de leukste tips voor activiteiten in iedere plaats die je kunt bezoeken tijdens je busreizen. Zo wordt jouw reis in Australië een droom die waarheid wordt!

Aanvragen van een
Working Holiday visum

Wil jij graag werken en reizen in Australië? Dan ben je verplicht om een Working Holiday visum aan te vragen. Met dit visum kun je in een periode van twaalf maanden in Australië werken, waarvan maximaal zes maanden voor dezelfde werkgever. Het hoofddoel van je bezoek aan Australië dient echter wel vakantie te zijn. Tussen het werken en rondreizen door kun je onbeperkt Australië verlaten en het land weer opnieuw betreden. Voor een Working Holiday visum moet je tussen de 18 en 31 jaar oud zijn en dien je over minimaal $5000,- AUD te beschikken. Wil je een Working Holiday visum aanvragen, dan dien je dat buiten Australië te doen. Voor vrijwilligerswerk in Australië heb je geen visum nodig.

Vind je het lastig om zelf de aanvraag van je Working Holiday visum te regelen? Laat dat dan over aan onze partner e-visums.nl. Zij zorgen voor een snelle en uitstekende service, zodat jij je kunt richten op de voorbereiding van je ultieme Australië reis. Ook voor een 30 dagen visum kun je terecht bij E-visums.