Vrijwilligerswerk

Engels lesgeven of werken met wilde dieren

Vrijwilligerswerk in Thailand

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Thailand? Dan vind je bij ons geweldige vrijwilligersprojecten! Niet alleen kun je als vrijwilliger wilde dieren verzorgen in hun natuurlijke leefomgeving. Maar ook is het mogelijk om Engelse les te geven aan lokale kinderen op een openbare school in Chiang Mai of Bangkok. Als vrijwilliger kan je op ieder niveau Engelse lesgeven op verschillende locaties. Onze partner ter plaatse zoekt altijd naar scholen die het hardst vrijwilligers nodig hebben.

Leer alles over de olifanten, hun habitat en zorg voor ze op hun oude dag. Dit kun jij gaan doen tijdens het vrijwilligerswerk in Thailand. Een perfecte gelegenheid dus om deze grote dieren beter te leren kennen. Ook als je van apen, honden en andere exotische dieren houdt kun je een steentje bijdragen en ondertussen genieten van de prachtige omgeving.

Vrijwilligerswerk in Thailand is dankbaar werk waar je veel plezier aan zult beleven. Alle vrijwilligersprojecten zijn inclusief accommodatie, begeleiding, training en maaltijden. En maak je reis naar Thailand compleet, door het vrijwilligerswerk te combineren met een reis. Kies uit één van de busreizen of ga gezellig backpacken met onze jongerenreizen.

THAILAND
DIERENKLINIEK
1 tot 8 weken

 

Hua Hin
vanaf €465,-

THAILAND
WILDLIFE RESCUE
1 tot 12 weken

 

Phetchaburi
vanaf €475,-

THAILAND
OLIFANTEN
1 tot 12 weken

 

Phetchaburi
vanaf €495,-

THAILAND
OLIFANTEN
1 tot 12 weken

 

Chiang Mai
vanaf €685,-

THAILAND
ENGELS LESGEVEN
OPENBARE SCHOOL
2 tot 12 weken

 

Chiang Mai – Bangkok
vanaf €695,-

De olifanten en wilde dieren

hebben jouw hulp nodig

Als je vrijwilligerswerk in Thailand wilt gaan doen, dan kun je kiezen uit verschillende projecten. Je kunt in Thailand werken met olifanten, waar deze dieren op dit moment vechten om te overleven. Er leven nog maar zo’n tweeduizend wilde olifanten in de verschillende regenwouden. De olifanten die worden opgevangen in Thailand zijn voornamelijk werkolifanten. Helaas zijn hier geen wetten om misbruik en mishandeling te voorkomen. Daarom is het een noodzaak deze prachtige dieren te helpen.

Wil je graag andere wilde dieren verzorgen? Dan kun je ook kiezen voor vrijwilligerswerk in Thailand waarbij je zorgt draagt voor wilde dieren zoals makaken, luipaarden, krokodillen, beren, tijgers, gibbons en diverse exotische vogels. Het Wildlife Rescue Centre in Thailand is opgericht om wilde dieren te redden en rehabiliteren. Vaak worden hier dieren opgevangen die werden gebruikt als huisdier of erger nog, toeristische attractie. In de meeste gevallen gaat het dan om apen.

Olifanten voeren in het opvangcentrum tijdens vrijwilligerswerk in Thailand

Het opvangcentrum heeft veel verschillende wilde dieren onderdak gegeven, waarvan een aantal voor een korte periode en andere permanent. De behuizingen van de dieren staan vaak vlak bij de natuur, zodat de dieren uiteindelijk weer eenvoudig teruggeplaatst kunnen worden in het wild. Tijdens jouw verblijf help je mee met het bereiden van voedsel, het schoonmaken van de hokken, het rondleiden van bezoekers en het ondersteunen van de ontwikkeling van het opvangcentrum.

Wil je graag naar Thailand om een handje te helpen? Bekijk dan ook onze pagina Reisvoorbereiding Thailand voor mer informatie over het aanvragen van een reisverzekering, vaccinatie en visum. Voor het eventueel aanvragen van een visum raden wij onze partner e-visums.nl aan.