Skip to main content

Europa

Ontdek Europa met onze jongerenreizen en vrijwilligerswerk, speciaal ontworpen voor avontuurlijke jongeren. Verken adembenemende bestemmingen, maak nieuwe vrienden en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je een positieve impact maakt. Jouw ultieme Europese avontuur wacht!

Een Tussenjaar in Europa:
Ontwikkeling en Avontuur voor Jongvolwassenen

Stel je voor… een jaar lang zwerven door Europa, van de hippe straten van Parijs tot de relaxte sfeer van Griekse dorpjes. Voor jongvolwassenen is een tussenjaar hier niet zomaar een pauze, het is een epische reis. Het biedt de perfecte kans om jezelf te ontdekken en volop te genieten van alles wat dit continent te bieden heeft. Je leert niet alleen nieuwe talen, maar duikt ook in de rijke geschiedenis bij elke bezienswaardigheid die je tegenkomt. En de adembenemende landschappen? Die zijn onvergetelijk! Dankzij het gemakkelijke en betaalbare openbaar vervoer reis je moeiteloos van de ene indrukwekkende locatie naar de andere.

Maar er is meer! Dit jaar is een enorme boost voor je persoonlijke groei als jongvolwassene. Je leert zelfstandig te zijn, wordt een expert in het oplossen van problemen en ontwikkelt belangrijke vaardigheden in interculturele communicatie. De vriendschappen die je sluit, zijn voor het leven, en je bouwt een internationaal netwerk op dat van onschatbare waarde zal zijn.

Praktisch gezien biedt dit jaar ook veel voordelen. Denk aan de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en interessante bijbaantjes die niet alleen je avontuur verrijken, maar ook een waardevolle toevoeging zijn voor je cv. Waar wacht je nog op? Een tussenjaar in Europa met andere jongvolwassenen is de ultieme kans om uit je comfortzone te stappen, nieuwe herinneringen te maken en je horizon te verbreden. Let’s go!

Ga het avontuur aan met onze
jongerenreizen

Hey jonge avonturier! Duik in het hart van Europa met jongerenreizen, waar elke stad een nieuw verhaal en een unieke ervaring voor je in petto heeft..
Jongerenreizen

Ontdek Europa met jongerenreizen! Amsterdam biedt gezellige grachten en een unieke kunstscene. In München kun je genieten van Beierse tradities en het beroemde Oktoberfest. Ook Barcelona is een paradijs voor kunstliefhebbers, met Gaudí’s werken en levendige stranden. Bovendien combineert Lissabon de schilderachtige wijken met melancholische fado muziek en een energiek nachtleven.

Rome neemt je mee door een rijke historie, van het Colosseum tot het Vaticaan, terwijl Split aan de Dalmatische kust een heerlijke mix van geschiedenis en strand biedt. Elke stad heeft zijn eigen charme en avonturen, perfect voor een culturele en leuke Europese ontdekkingstocht!

Vrijwilligerswerk

Ontdek Europa op een unieke manier door je in te zetten voor vrijwilligerswerk. Draag bij aan de bescherming van oceanen in landen als Portugal, Spanje en Kroatië. Zet je in tegen voedselverspilling in steden zoals Lissabon en Porto. Ondersteun bovendien creativiteit en milieubewustzijn door deel te nemen aan upcycling projecten. Dit is niet alleen een kans om persoonlijk te groeien, maar ook om een positieve impact te maken in de wereld!

Vrijwilligerswerk

Neem deel aan duurzame projecten, zoals het beschermen van het mariene ecosysteem en het tegengaan van voedselverspilling. Dit alles doe je op enkele van de mooiste locaties in Europa: Barcelona, Lissabon, Porto en Split..

Reizen buiten Europa

Verken de rijke culturen en exotische landschappen van Azië, een continent vol avontuur en ontdekkingen, perfect voor reizigers die verder willen dan Europa..