Jongerenreizen

ontdek met een groepsreis voor jongeren

Het Spectaculaire Latijns-Amerika

Wil jij reizen door Latijns-Amerika en doe je dat het liefst samen met andere reizigers? Dan zijn onze jongerenreizen in Midden-Amerika en Zuid-Amerika een geweldige manier om een prachtig deel van de wereld te leren kennen. Reizen in Costa Rica, Mexico, Colombia en Peru is een fantastisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten. Ook kun je een jongerenreis door deze landen combineren met Belize, Guatemala en Panama. Als je dit avontuur met andere jongeren deelt wordt de reis helemaal bijzonder: je kunt ervaringen uitwisselen en samen reizen is natuurlijk reuze gezellig. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je backpacken op een comfortabele manier. Onze groepsreizen zijn inclusief vervoer, accommodatie, verschillende maaltijden, gezellige stafleden en de leukste activiteiten.

Wil je ook Spaans leren tijdens je reis? Check dan eens onze pagina backpacken in Latijns-Amerika voor de vele mogelijkheden of ga als vrijwilliger aan de slag.

Combi Specials

MIDDEN-AMERIKA
EXPLORER
8 dagen

Mexico »
Belize
€795,-

MIDDEN-AMERIKA
WANDERER
15 dagen

Mexico » Belize »
Guatemala
€1375,-

MIDDEN-AMERIKA
ULTIMATE
29 dagen

Mexico » Belize »
Guatemala
€2495,-

Colombia

COLOMBIA
EXPLORER
12 dagen

Medellin »
Cartagena
€1625,-

Costa rica

COSTA RICA
ADVENTURE
10 dagen

San Jose »
Santa Teresa
€1245,-

Mexico

MEXICO
INTRO
8 dagen

Mexico City »
Oaxaca
€695,-

MEXICO YUCATÁN
EXPERIENCE
11 dagen

Cancún »
Playa del Carmen
€1625,-

¡MEXICO
ÉPICA!
15 dagen

Mexico City »
Playa del Carmen
€1295,-

Peru

PERU
INCA
9 dagen

Lima » Machu Picchu »
Cusco
€1395,-

Reizen door landen van Latijns-Amerika doe je

met de jongerenreizen van oak travel

Een reis maken door Latijns-Amerika staat bij veel jonge backpackers bovenaan hun bucket list. Met de jongerenreizen van Oak Travel, kun jij als backpacker een fantastische groepsreis maken. Welke landen wil jij graag zien? Mexico, Costa Rica, Peru of Colombia? Waar je ook naartoe wilt, met onze jongerenreizen maak je snel contact met andere reizigers en deel je bijzondere ervaringen.

Heb je vragen over het aanvragen van een visum in één van deze landen? Kijk dan eens op de site van e-visums.nl. Check ook even of je reisverzekering een goede dekking heeft buiten Europa. Mocht je een uitgebreide reisverzekering af willen sluiten, dan is de Globetrotter verzekering van Allianz een goede keuze. Deze kun je via Oak Travel met korting afsluiten!

¿Hola! Cómo estás? ¿Vas a surfear? Waattttt… geen nood, Oak Travel biedt de gaafste programma’s aan waarbij je op een leuke manier de Spaanse taal leert. Bekijk de taalreizen voor een combinatie van cultuur, natuur, gave hikes en dansen met natuurlijk het leren van de Spaanse taal. Maar als je het liever iets relaxter en laid-back wilt aanpakken, dan is het surfen in Costa Rica, Nicaragua of Ecuador echt iets voor jou!