Ontdek het spectaculaire Latijns-Amerika
met een groepsreis

Wil jij reizen door Latijns-Amerika en doe je dat het liefst samen met anderen? Dan zijn onze jongerenreizen in Midden-Amerika en Zuid-Amerika een geweldige manier om een prachtig deel van de wereld te leren kennen. Reizen in Costa Rica, Mexico, Colombia en Peru is een fantastisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten. Ook kun je een reis door deze landen ook combineren met Belize, Guatemala en Panama. Als je dat avontuur met anderen deelt wordt de reis helemaal bijzonder: je kunt ervaringen uitwisselen en samen reizen is natuurlijk reuze gezellig. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je backpacken op een comfortabele manier. Onze groepsreizen zijn inclusief vervoer, accommodatie en gezellige stafleden en bieden de leukste activiteiten.

Colombia Groepsreizen
COLOMBIA
EXPLORER

Medellin –>
Cartagena
12 dagen | €1625,-

Costa Rica Groepsreizen
COSTA RICA
ADVENTURE

San Jose –>
Santa Teresa
10 dagen | €1245,-

Mexico Groepsreizen
MEXICO
INTRO

Mexico City –>
Oaxaca
8 dagen | €695,-

MEXICO YUCATÁN
EXPERIENCE

Cancún –>
Playa del Carmen
11 dagen | €1625,-

¡MEXICO
ÉPICA!

Mexico City –>
Playa del Carmen
15 dagen | €1295,-

CHECK OOK
DE….

Combinatie groepsreizen
Mexico, Belize &
Guatemala

MIDDEN-AMERIKA
EXPLORER

Mexico –>
Belize
8 dagen | €795,-

MIDDEN-AMERIKA
WANDERER

Mexico –> Belize –>
Guatemala
15 dagen | €1375,-

MIDDEN-AMERIKA
ULTIMATE

Mexico –> Belize –>
Guatemala
29 dagen | €2495,-

Peru Groepsreizen
PERU
INCA

Lima –> Machu Picchu –>
Cusco
9 dagen | €1395,-

Backpacken met jongerenreizen in

Latijns-Amerika

Staat backpacken in Zuidoost-Azië op jouw bucketlist? Streep dat er dan maar snel af en ga mee met onze fantastische jongerenreizen in diverse prachtige landen. Ga jij naar Bali in Indonesië, Thailand, de Filipijnen, Vietnam, Sri Lanka of Cambodja of kies je voor een combinatie van deze tropische landen? Waar je ook naartoe wilt, met onze jongerenreizen maak je snel contact met andere reizigers en deel je bijzondere ervaringen. Daardoor ontstaat al snel een band en dat betekent nog meer plezier! Of je nu een lange reis alleen wilt maken en in eerste instantie wilt starten met een groepsreis of het liefst je hele verblijf met een jongerenreis op pad bent, een reis in een groep is altijd leuk. Backpacken in Zuidoost-Azië wordt natuurlijk helemáál onvergetelijk als je een groepsreis boekt bij Oak Travel!

Onze jongerenreizen of groepsreizen in Zuidoost-Azië zijn uitstekend met elkaar te combineren. Als je alles wilt zien van dit deel van de wereld kun je kiezen voor diverse groepsreizen die op elkaar aansluiten. Bezoek de meest bijzondere bezienswaardigheden van de landen van jouw keuze en onderneem activiteiten die je alleen met een groepsreis kunt ervaren. Maak een once in a lifetime trip in Zuidoost-Azië en geniet van je gezelschap. Dat is backpacken op niveau!

Naast reizen, ook vrijwilligerswerk

in Latijns-Amerika

Met onze jongerenreizen of groepsreizen kun je geweldig backpacken in Zuidoost-Azië. Het fijne van onze reizen is dat aan alles gedacht is. Vervoer, accommodatie, activiteiten, maaltijden, jij hoeft je nergens druk om te maken en je hebt nog leuk gezelschap ook. Wil je toch liever zelfstandig reizen en zelf beslissen wanneer je een bestemming aandoet en hoe lang je blijft? Dan kun je ook kiezen voor onze Stray buspassen. Ook met deze buspassen kun je een reis inclusief overnachtingen en activiteiten boeken. We hebben echter ook een Buspas Basis die alleen vervoer biedt, zodat je verder vrij bent om zelf te beslissen. Heb je alles gezien en wil je graag nog wat langer blijven? Dan kun je er ook voor kiezen te gaan surfen in Indonesië of vrijwilligerswerk te doen in Thailand of Sri Lanka. Zo wordt jouw verblijf in Zuidoost-Azië een onvergetelijke tijd volop bijzondere herinneringen.

Heb je vragen over onze groepsreizen of wil je graag een Reis op Maat laten organiseren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Heb je vragen over een visum voor Zuidoost-Azië, kijk dan op de site van e-visums.nl. Check ook even of je reisverzekering een goede dekking heeft buiten Europa. Mocht je een uitgebreide reisverzekering af willen sluiten, dan is de Globetrotter verzekering van Allianz een goede keuze. Deze kun je via ons met korting afsluiten.