Skip to main content

Latijns-Amerika

Verken de meest populaire backpackers bestemmingen in de veelzijdige landen van Latijns-Amerika. En onze reisspecialisten helpen je graag jouw ultieme droomreis te organiseren! Maak je keuze uit: jongerenreizen, backpacken, Spaans leren, surfen en vrijwilligerswerk. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Midden- & Zuid-Amerika

Ontdek de unieke natuur, maak een groepsreis of leer de Spaanse taal

Latijns-Amerika oftewel Midden- en Zuid-Amerika heeft ontzettend veel te bieden! Denk hierbij aan de UNESCO-bezienswaardigheden Chitzen Itza in Mexico, de Galapagoseilanden van Ecuador en Machu Picchu in Peru. De geweldige mix van prachtige natuur en rijke geschiedenis, maakt dit continent een volmaakte backpackbestemming. Ook de cultuur is iets wat er tussenuit springt. Je ontdekt hier nog overblijfselen van de Afrikaanse en Europese cultuur, maar ook die van inheemse stammen. Iets wat je hierin direct herkent is natuurlijk de Spaanse taal. Met uitzondering van Brazilië waar Portugees wordt gesproken, is in de meeste landen Spaans de voertaal. Kortom Midden- en Zuid-Amerika zijn dus echt de moeite waard om doorheen te reizen!

De surfers hebben dit continent omarmd als het gaat om de beste golven en laidback surfdorpjes. Met name Costa Rica en Ecuador staan bovenaan het lijstje van surfers. Heb jij altijd al gedroomd van surfen in Costa Rica? Pak nu jouw kans! Niet alleen surfen komt hier aan bod, maar ook yoga en dit allemaal in combinatie met het leren van de Spaanse taal. En als surfen echt jouw ding is, neem dan een kijkje in ons programma van Ecuador. Hier hebben naast het surfen en Spaans leren iets extra’s toegevoegd. Namelijk een 50-uur durende workshop waarbij je een eigen Balsa Board (surfboard van hout) maakt, met behulp van een professionele ”shaper”.

Ga het avontuur aan met een
jongeren groepsreis

Maak hier je keuze uit een van de jongeren groepsreizen in Latijns-Amerika..
Jongerenreizen

Ga mee met één van onze groepsreizen door Midden- en Zuid-Amerika! Je ontdekt samen met gezellige internationale reisgenoten dit prachtige deel van de wereld. We laten je de prachtige stranden en natuur van Mexico, Costa Rica en Belize zien, maar ook de bijzondere cultuur van Peru en de rijke geschiedenis van Colombia slaan we niet over. Naast de gave activiteiten, zorgen wij natuurlijk ook voor dat er niks ontbreekt aan jouw reis. Denk hierbij aan goede accommodatie, vervoer op allerlei verschillende manieren en een professionele reisleider. Kortom… wil jij graag in een groep reizen door Latijns-Amerika? Ontdek dan snel onze jongerenreizen.

Wil je graag de Spaanse taal leren? Wij bieden een geweldige combinatie van Spaanse les met cultuur snuiven, geweldige trips maken en natuurlijk dansen. Naast de taallessen, breng je het Spaans ook in de praktijk op bijvoorbeeld markten en in restaurants. Op deze manier krijg je het Spaans snel onder de knie. Lijkt het je gaaf om hieraan deel te nemen? Bekijk dan op de pagina Taalreizen alle pakketten die we aanbieden.

Surfen & Chillen

Combineer het surfen op de beste golven, met het leren van de Spaanse taal en relaxen tijdens een yogales..

Spaanse taalreizen

Start hier met jouw Spaanstalige avontuur! Ontdek de kleurrijke landen en leer onderweg de Spaanse taal..

reizen in Noord-Amerika?

Bekijk hier alle Oak Travel reizen in Noord-Amerika..
Vrijwilligerswerk & Spaans

Altijd al een beetje Spaans willen spreken? Waarom dan niet deze taal leren in Costa Rica, Cuba, Peru of Ecuador. In deze landen bieden wij te gekke programma’s aan waarbij je niet alleen de Spaanse taal leert, maar ook vrijwilligerswerk gaat doen. Dat is toch een fantastische combinatie!

Je kunt kiezen uit verschillende projecten. Denk hierbij aan het helpen in een community waarbij kansarme kinderen echt jouw hulp nodig hebben. Maar ook kun je Engelse lesgeven op een school of help bij het behoudt van de zeeschildpadden door de eitjes op het strand veilig te stellen. Heb je een liefde voor honden? Dan zijn er in Peru genoeg honden in een opvang die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. En wat dacht je van werken op een biologische boerderij, vlakbij de magische Machu Picchu?

Welk vrijwilligerswerk project je ook kiest, je zult met een voldaan gevoel terug naar huis gaan. Of combineer het vrijwilligerswerk met surfen in bijvoorbeeld Mexico of Costa Rica, zo haal je het beste uit jouw avontuur door Latijns-Amerika.

Vrijwilligerswerk en de
Spaanse taal leren

Bekijk hier onze projecten! En help een handje met de wilde dieren, het milieu of kansarme kinderen..