Latijns-Amerika

Stap uit je comfort zone in Latijns-Amerika

Altijd al gedroomd van surfen in Costa Rica of met de rumba de sterren van de hemel dansen in Cuba? Dit is zeker mogelijk! Niet alleen surfen en dansen is mogelijk, maar ook yoga en dit allemaal in combinatie met het leren van de Spaanse taal. Naast Costa Rica en Cuba, hebben we in Ecuador ook gave surf en yoga pakketten. Ook kun je in Ecuador tijdens een 50-uur durende workshop een eigen Balsa Board (surfboard van hout) maken, met natuurlijk behulp van een professionele ”shaper”.

Wanneer je graag wilt backpacken in Costa Rica, Colombia en Peru, waarom het dan niet combineren met Spaanse lessen. Je reist in een leuk groepje jongeren

Reis samen met een groep jongeren door
Latijns-Amerika

BEKIJK DE GROEPSREIZEN
Jongerenreizen

Ga mee met één van onze groepsreizen door Midden- en Zuid-Amerika! Je ontdekt samen met gezellige internationale reisgenoten dit prachtige deel van de wereld. We laten je de prachtige stranden en natuur van Mexico, Costa Rica en Belize zien, maar ook de bijzondere cultuur van Peru en de rijke geschiedenis van Colombia slaan we niet over. Naast de gave activiteiten, zorgen wij natuurlijk ook voor dat er niks ontbreekt aan jouw reis. Denk hierbij aan goede accommodatie, vervoer op allerlei verschillende manieren en een professionele reisleider. Kortom… wil jij graag in een groep reizen door Latijns-Amerika? Ontdek dan snel onze jongerenreizen.

Vrijwilligerswerk & Spaans

Altijd al een beetje Spaans willen spreken? Waarom dan niet deze taal leren in Costa Rica, Cuba, Peru of Ecuador. In deze landen bieden wij te gekke programma’s aan waarbij je Spaans leert, maar ook vrijwilligerswerk gaat doen. Dat is toch een fantastische combinatie!

Spaans leren en backpacken door verschillende landen

BEKIJK DE REIZEN