Leer Spaans, wees actief en reis met jongeren door Latijns-Amerika…

Actief & Spaans

Altijd al gedroomd van surfen in Costa Rica of met de rumba de sterren van de hemel dansen in Cuba? Dit is zeker mogelijk! Niet alleen surfen en dansen is mogelijk, maar ook yoga en dit allemaal in combinatie met het leren van de Spaanse taal. Naast Costa Rica en Cuba, hebben we in Ecuador ook gave surf en yoga pakketten. Ook kun je in Ecuador tijdens een 50-uur durende workshop een eigen Balsa Board (surfboard van hout) maken, met natuurlijk behulp van een professionele ”shaper”.

Backpacken & Spaans

Wanneer je graag wilt backpacken in Costa Rica, Colombia en Peru, waarom het dan niet combineren met Spaanse lessen. Je reist in een leuk groepje jongeren

Surfen met Oak Travel

Actief
& Spaans

Backpacken
& Spaans

Jongerenreizen
Multi Country

Vrijwilligerswerk bij Oak Travel

Vrijwilligerswerk
& Spaans

Jongerenreizen

Ga mee met één van onze groepsreizen door Midden- en Zuid-Amerika! Je ontdekt dan namelijk samen met leuke reisgenoten dit prachtige deel van de wereld. We laten je de prachtige stranden van Mexico en Belize zien, maar ook de bijzondere cultuur van Peru en bijvoorbeeld de rijke geschiedenis van Colombia. En wat denk je van de geweldige natuur en avontuur in Costa Rica? Naast de gave activiteiten, zorgen wij natuurlijk ook ervoor dat er niks ontbreekt aan jouw reis. Denk hierbij aan de accommodatie, vervoer op allerlei verschillende leuke manieren en een professionele maar ook gezellige tourgids. Kortom… wil jij graag in een groep reizen door Latijns-Amerika? Ontdek dan snel de jongerenreizen die wij aanbieden!

Vrijwilligerswerk & Spaans

Altijd al een beetje Spaans willen spreken? Waarom dan niet deze taal leren in Costa Rica, Cuba, Peru of Ecuador. In deze landen bieden wij te gekke programma’s aan waarbij je Spaans leert, maar ook vrijwilligerswerk doet. Dat is toch een fantastische combinatie!