Skip to main content

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een geweldig land om te ontdekken. Reis van het vulkanische Noordereiland naar het ruige Zuidereiland. En wij helpen je graag jouw ultieme reis te organiseren! Maak je keuze uit: jongerenreizen, backpacken, werkvakanties en camperhuur. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Een tussenjaar in Nieuw-Zeeland

Backpacken, working holiday startpakketten & jongerenreizen

Heb jij besloten om door Nieuw-Zeeland te reizen en vind je het prettig als het vervoer, de overnachtingen en leukste activiteiten geregeld zijn? Dan moet je zeker de pagina jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bekijken. Je ontmoet mensen die net als jij het reizen door Nieuw-Zeeland te gek vinden. Maar als je het moeilijk vindt om je keuze te maken uit de diverse jongeren groepsreizen, dan is het ook mogelijk om reizen te combineren. Op deze manier haal je alles uit je reis door het land van de Kiwi en Maori.

Wil je graag op eigen houtje door Nieuw-Zeeland reizen? Dan is niet alleen een camper huren een optie, maar ook eventueel de bus. Je kunt namelijk met de buspassen van Kiwi Experience flexibel reizen. Dit houdt in dat je tot wel 12 maanden over de route van de gekozen buspas mag doen. Als je het bijvoorbeeld naar je zin hebt in Queenstown, dan kun je hier ook gewoon langer blijven. Super handig en flexibel dus! Dit geeft je echt het ultieme gevoel van backpacken in vrijheid. De buspassen waar je uit kunt kiezen hebben allemaal hun eigen route op het Noorder- en Zuidereiland. Natuurlijk is het ook mogelijk om buspassen te combineren. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op!

reis mee met een jongeren
groepsreis

Maak hier je keuze uit een van de jongeren groepsreizen in Nieuw-Zeeland..
Werken & Reizen

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is een leerzame ervaring. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je graag tijdens je reis door Nieuw-Zeeland werken? Dan zijn onze Working Holiday startpakketten in Auckland ideaal. Samen met een groep andere reizigers krijg je een introductie in het dagelijks leven en leer je alles over werk zoeken in Nieuw-Zeeland. Daarnaast regelen ze tijdens jouw verblijf alles wat je nodig hebt: zoals een SIM kaart, bankrekening openen, Tax File Number aanvragen en nog veel meer.

Ook na het startpakket heb je een heel jaar recht op ondersteuning en kun je in noodgevallen bij het kantoor in Auckland terecht. Je ontdekt de stad met de andere reizigers en onderneemt met elkaar leuke sociale activiteiten, zodat Nieuw-Zeeland als een thuis ver van huis voelt.

Ook niet onbelangrijk, is het aanvragen van een visum. Om te mogen werken en reizen in Nieuw-Zeeland, heb je namelijk een Working Holiday visum nodig. Deze kun je via de overheid van Nieuw-Zeeland gemakkelijk en snel aanvragen. Ook vraag je hier jouw toeristenvisum aan!

Flexibel backpacken

Reis op eigen tempo door Nieuw-Zeeland met onze samengestelde pakketten..

Werken & Reizen

Start hier met jouw Working Holiday avontuur in Nieuw-Zeeland..

reizen In Australie?

Bekijk hier alle Oak Travel reizen in Australië..
Camper Huren

Campers zijn een perfect vervoersmiddel om Nieuw-Zeeland mee te verkennen. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noorder- en Zuidereiland. De afstanden zijn erg groot en dan is reizen met een camper ideaal.

Een camper huren is ook fijn omdat je daarmee op de mooiste plekken kunt kamperen, en op plaatsen komt waar niet veel toeristen zijn. Daardoor beleef je echt meer dan een gewone toerist! Wil je graag een camper huren in Nieuw-Zeeland? Dan kun je kiezen uit verschillende modellen, met ieder zijn eigen indeling en aantal slaapplaatsen. Van budget tot een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen is er een camper beschikbaar.

Huur hier je camper voor Nieuw-Zeeland

Vraag hier een voordelige offerte aan voor het huren van een camper in Nieuw-Zeeland..