Nieuw-Zeeland

Bekijk hieronder onze pakketten voor Jongerenreizen, Campers, Working Holiday & Vrijwilligerswerk

Campers

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noorder- en Zuidereiland. De afstanden zijn daardoor erg groot, dus de beste optie om Nieuw-Zeeland te verkennen is per camper of bus. Een camper huren in Nieuw-Zeeland is het populairst, want je kunt op de mooiste plekken kamperen en net even wat meer zien dan de gewone toerist. Van budget camper tot aan een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen is er wel een camper beschikbaar. Een mooie manier om snel contact te leggen met andere reizigers, is door mee te reizen met de hop-on hop-off Stray bus. Elke Stray buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt.

Jongerenreizen

Backpacken in Nieuw-Zeeland betekent bij Oak Travel het ultieme avontuur aan gaan met andere internationale reizigers en te gekke stafleden. Ontdek tijdens de groepsreis het vulkanische Noordereiland met zijn bruisende steden en rijke Maori cultuur. Dit deel van Nieuw-Zeeland is ontzettend veelzijdig en leent zich goed voor mooie wandelingen of fietstochten. Daarna is het tijd om het Zuidereiland te ontdekken, want dit deel van Nieuw-Zeeland is totaal anders. Het Zuidereiland beschikt over prachtige bergen, ongerepte natuur, gletsjers en de adrenaline stad Queenstown. Maak een keuze uit verschillende groepsreizen en ontdek adembenemende plekken met de lokale ‘kiwi’ begeleiders.

Vrijwilligerswerk bij Oak Travel
Vrijwilligerswerk

Combineer je onvergetelijke reis door Nieuw-Zeeland met vrijwilligerswerk in het Coromandel gebied. Op het schiereiland van Coromandel kun je als vrijwilliger meewerken aan het behoudt van de natuurlijke omgeving van dit schiereiland. Lever jouw bijdrage om te voorkomen dat de Kiwi’s binnen 30 jaar uitsterven. Verblijf bij een gastgezin omgeven door een prachtig landschap, of verblijf in een vrijwilligershuis op locatie. Dit is afhankelijk op welke locatie in Coromandel je wordt geplaatst. Daarnaast is dit natuurlijk een geweldige kans om in het buitenland te reizen, deel te nemen aan een interessant vrijwilligersproject en kennis te maken met de rijke Maori cultuur en omgeving.

Werken & Reizen

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is een unieke en leerzame ervaring voor veel jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Met een startpakket in Auckland is het begin van je werk en reis avontuur in Nieuw-Zeeland alvast goed geregeld. Tijdens de eerste week hoef je nergens over na te denken, want alles wordt voor je geregeld. Alle startpakketten bestaan o.a. uit accommodatie en leuke activiteiten. Daarnaast ontvang je bij aankomst een SIM kaart, wordt er een bankrekening geopend en een tax file number aangevraagd. in Auckland helpen ze je ook met het zoeken naar werk en het opbouwen van je CV.