Nieuw-Zeeland

Bekijk HIER onze reizen

Werken, jongerenreizen en een camper huren in Nieuw-Zeeland…

Jongerenreizen

Onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland zijn ideaal voor mensen die graag in een gezellige groep reizen en hun belevenissen willen delen met anderen. Heb jij besloten om door Nieuw-Zeeland te trekken en vind je het prettig als je vervoer, de overnachtingen en de leukste activiteiten voor jou georganiseerd zijn? Dan moet je echt onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bekijken. Elke groepsreis heeft een professionele gids en tijdens elke jongerenreis ontmoet je mensen die net als jij reizen door Nieuw-Zeeland het einde vinden. Vind je het moeilijk om een leuke jongerenreis te kiezen, dan kun je er ook voor kiezen reizen te combineren om alles uit je Nieuw-Zeeland reis te halen. Het Noordereiland en Zuidereiland bijvoorbeeld in twee aparte reizen, of aansluitend op het Noordereiland een trip met extreme uitdagingen in het Zuidereiland waar je kunt skydiven, hiken en bungee jumpen. Wil je een groepsreis op maat laten organiseren? Ook dat regelen wij graag!

Camper huren

Campers zijn een perfect vervoermiddel om Nieuw-Zeeland mee te verkennen. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noordereiland en het Zuidereiland. De afstanden zijn erg groot en dan is reizen met een camper ideaal. Een camper huren is ook fijn omdat je daarmee op de mooiste plekken kunt kamperen en op plaatsen komt waar niet veel toeristen zijn. Daardoor beleef je meer dan een gewone toerist. Wil je graag een camper huren in Nieuw-Zeeland, dan kun je kiezen uit een brede range. Van budget camper tot een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen is een camper beschikbaar. Natuurlijk kun je in Nieuw-Zeeland ook kiezen voor vervoer met een bus. Met de verschillende Stray buspassen in ons aanbod ben je altijd flexibel. Kies voor een route op het Noorder- of Zuider eiland of ga voor een combinatie. Je buspas is twaalf maanden geldig en onderweg zie je enorm veel bijzondere hoogtepunten.

Jongerenreizen

Vrijwilligerswerk bij Oak Travel

Vrijwilligerswerk

Camperhuur

Werkvakanties

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland betekent de natuur en dieren beschermen in het noordelijke Coromandel Schiereiland en het Waikawau gebied. Wil jij je onvergetelijke reis door Nieuw-Zeeland combineren met nuttig vrijwilligerswerk? Ga dan de kiwi’s beschermen om te voorkomen dat ze binnen 25 jaar uitsterven. Tijdens het vrijwilligerswerk verblijf je in een prachtig natuurgebied, bij een gastgezin of in een vrijwilligershuis op locatie. Dit is een geweldige kans om je reis te combineren met een interessant vrijwilligersproject. Je werkt samen met andere internationale vrijwilligers aan een mix van verschillende projecten om bedreigde vogels en ongewervelde dieren te beschermen. Daarnaast maak je natuurlijk goed kennis met de rijke Maori cultuur en de omgeving. Je kunt vrijwilligerswerk doen vanaf twee weken of langer. Natuurlijk heb je ook vrije dagen en kun je heerlijk genieten van diverse outdoor activiteiten in de buurt.

Werken & reizen

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is een unieke en leerzame ervaring. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je graag tijdens je reis door Nieuw-Zeeland werken? Dan zijn onze startpakketten om te werken en reizen ideaal. Samen met een groep andere internationale reizigers krijg je een introductie in het dagelijks leven in Nieuw-Zeeland en leer je alles over werk zoeken en werken. Daarnaast regelen we tijdens jouw verblijf alles wat je nodig hebt: een SIM-kaart, een bankrekening, een Tax File Number, een lidmaatschap voor een vacature database en nog veel meer. Ook na het startpakket heb je een heel jaar recht op ondersteuning vanuit ons kantoor en kun je in noodgevallen bij ons terecht. Bekijk onze leuke startpakketten in Auckland en kies wat bij jou past. Natuurlijk ga je met de andere reizigers ook de stad ontdekken en ondernemen jullie met elkaar leuke activiteiten, zodat jij je straks helemaal op je gemak voelt in Nieuw-Zeeland!