Nieuw-Zeeland

Bekijk HIER onze reizen

Werken, jongerenreizen en een camper huren in Nieuw-Zeeland…

Jongerenreizen

Onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland zijn ideaal voor mensen die graag in een gezellige groep reizen en hun belevenissen willen delen met anderen. Heb jij besloten om door Nieuw-Zeeland te trekken en vind je het prettig als je vervoer, de overnachtingen en de leukste activiteiten voor jou georganiseerd zijn? Dan moet je echt onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bekijken. Elke groepsreis heeft een professionele gids en tijdens elke jongerenreis ontmoet je mensen die net als jij reizen door Nieuw-Zeeland het einde vinden. Vind je het moeilijk om een leuke jongerenreis te kiezen, dan kun je er ook voor kiezen reizen te combineren om alles uit je Nieuw-Zeeland reis te halen. Het Noordereiland en Zuidereiland bijvoorbeeld in twee aparte reizen, of aansluitend op het Noordereiland een trip met extreme uitdagingen in het Zuidereiland waar je kunt skydiven, hiken en bungee jumpen. Wil je een groepsreis op maat laten organiseren? Ook dat regelen wij graag!

Camper huren

Campers zijn een perfect vervoersmiddel om Nieuw-Zeeland mee te verkennen. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noordereiland en het Zuidereiland. De afstanden zijn erg groot en dan is reizen met een camper ideaal. Een camper huren is ook fijn omdat je daarmee op de mooiste plekken kunt kamperen en op plaatsen komt waar niet veel toeristen zijn. Daardoor beleef je meer dan een gewone toerist. Wil je graag een camper huren in Nieuw-Zeeland? Dan kun je kiezen uit een brede range van verschillende modellen, met ieder zijn eigen indeling en aantal slaapplaatsen. Van budget camper tot een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen is een camper beschikbaar. 

Backpacken

Jongerenreizen

Werkvakanties

Camperhuur

Backpacken

Wil je graag op eigen houtje door Nieuw-Zeeland reizen? Niet alleen een camper huren is dan een optie, maar ook kun je kiezen voor de Stray of de Kiwi Experience bus. Je kunt namelijk met deze buspassen flexibel reizen. Dit houdt in dat je tot wel 12 maanden over de route van de buspas mag doen. Als je het bijvoorbeeld naar je zin hebt in Queenstown, dan kun je hier langer blijven. En je pakt dan gewoon weer de volgende bus. Super handig en flexibel dus! Dit geeft je het ultieme gevoel van backpacken in vrijheid.

De buspassen waar je uit kunt kiezen hebben allemaal hun eigen route op het Noorder- en het Zuidereiland. Natuurlijk is het ook mogelijk om buspassen te combineren. Twijfel je? Neem contact met ons op!

Werken & reizen

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is een unieke en leerzame ervaring. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je graag tijdens je reis door Nieuw-Zeeland werken? Dan zijn onze startpakketten om te werken en reizen ideaal. Samen met een groep andere internationale reizigers krijg je een introductie in het dagelijks leven in Nieuw-Zeeland en leer je alles over werk zoeken. Daarnaast regelen we tijdens jouw verblijf alles wat je nodig hebt: een SIM-kaart, een bankrekening, een Tax File Number, een lidmaatschap voor een vacature database en nog veel meer. Ook na het startpakket heb je een heel jaar recht op ondersteuning vanuit ons kantoor en kun je in noodgevallen bij ons terecht. Bekijk onze leuke startpakketten in Auckland en kies wat bij jou past. Natuurlijk ga je met de andere reizigers ook de stad ontdekken en ondernemen jullie met elkaar leuke activiteiten, zodat jij je straks helemaal op je gemak voelt in Nieuw-Zeeland!

Ook niet onbelangrijk, is het aanvragen van je visum. Om te mogen en kunnen werken in Nieuw-Zeeland, heb je een Working Holiday visum nodig. Deze kun je via e-visums.nl gemakkelijk en snel aanvragen.