Vrijwilligerswerk

Verzorgen van wilde dieren tijdens

Vrijwilligerswerk in Australie

Vrijwilligerswerk in Australië is werken voor een goed doel. Of je er nu voor kiest wilde dieren te verzorgen of om de natuur een handje te helpen, je bent altijd hard nodig! Veel van deze projecten blijven namelijk alleen bestaan door hulp van lokale en internationale vrijwilligers en donaties. Natuurlijk heb je hier de tijd van je leven en zul je intens genieten van alle mooie dingen die je meemaakt.

Wil je gaan werken met koala’s en kangoeroes in het regenwoud of help je liever zeeschildpadden of gewonde wilde dieren? Waar je ook voor kiest, je gaat met een voldaan gevoel weer terug naar huis. De vrijwilligersprojecten duren tussen de één en twaalf weken en deel je ervaringen met andere internationale vrijwilligers. Ga je liever vrijwilligerswerk doen in Zuidoost-Azië? Bekijk dan onze projecten met olifanten en andere wilde dieren in Thailand.

CAIRNS
SCHILDPADDEN
1 – 8 weken

Vanaf €845,-

PORT DOUGLAS
WILDLIFE HABITAT
4 – 8 weken

Vanaf €1945,-

CAIRNS
RAINFOREST
4 – 8 weken

Vanaf €1945,-

TASMANIË
WILDLIFE & PINGUÏNS
2 – 8 weken

Vanaf €1065,-

ALBURY
WILDLIFE PROJECT
2 – 12 weken

Vanaf €1195,-

Als vrijwilliger aan de slag

Help schildpadden, kangoeroes & koala's

Als je vrijwilliger wilt worden in Australië kun je kiezen voor diverse projecten met meerdere verblijfsmogelijkheden. Wil je graag in het regenwoud werken met onder andere koala’s en kangoeroes? Dan zijn de Wildlife projecten in Port Douglas en Cairns echt iets voor jou. Hier bereid je eten voor de dieren en kun je ze wassen, voeden en met ze spelen. Ook verzorg je de hokken, verzamel je verschillende soorten planten en ook plant je nieuwe bomen. Help je liever in een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren, dan zijn met name Tasmanië en Cairns geweldige vrijwilligersprojecten. Hier ondersteun je onder andere de medewerkers van het opvangcentrum bij het verzorgen en revalideren van Tasmanian Devils, pinguïns en zeeschildpadden.

Vrijwilligerswerk in Australië is ontzettend leuk, lonend en leerzaam, maar natuurlijk wel onbetaald. Ben je van plan een paar maanden of een jaar in Australië te blijven? Dan wil je waarschijnlijk ook wel wat geld verdienen. Met een Working Holiday Visum is dat mogelijk. Met dit werkvisum kun je twaalf maanden werken en reizen in Australië en mag je maximaal zes maanden voor dezelfde werkgever aan de slag. Het Working Holiday visum kun je via E-visums.nl gemakkelijk en snel aanvragen.

Wil je naast je vrijwilligerswerk of werk in Australië ook nog reizen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het reizen door Australië. Natuurlijk kunnen wij ook samen met jou een reis op maat samenstellen, zodat jij je droomreis waar kunt maken!