Vrijwilligerswerk

Help een handje bij het verzorgen van wilde dieren in Australië

Werken als vrijwilliger in
Australië met wilde dieren

Vrijwilligerswerk in Australië betekent werken met wilde dieren, die jouw hulp goed kunnen gebruiken! Verzorg onder andere de koala’s, kangoeroes en zeeschildpadden met andere internationale vrijwilligers. Je bent hard nodig, want veel van deze projecten blijven alleen bestaan door donaties en hulp van vrijwilligers. Wil je na het vrijwilligerswerk ook gaan werken in Australië, kijk dan eens op onze pagina werken en reizen.

Vrijwilligerswerk bij Oak Travel
Check it out!
Bekijk onze Vrijwilligerswerk Projecten in Thailand en Sri Lanka
€100,- korting
Combineer het vrijwilligerswerk met een
Hop-on Hop-off Pakket

Vrijwilliger in
Australië

Oak Travel beschikt over vijf verschillende vrijwilligersprojecten in Australië. Naast het werken met dieren, kun je ook kiezen voor het Surf & Care vrijwilligersproject. Tijdens deze 10 dagen, ga je onder andere stranden opruimen, werk je mee aan het duinonderhoud en haal je plastic uit de rivier tijdens een kajak tour.

Als je graag met koala’s en kangoeroes in het regenwoud wilt werken, dan zijn de wildlife projecten in Port Douglas en Cairns Rainforest echt iets voor jou! Wil je een handje helpen in een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren, dan zijn met name Albury en Cairns de plek om naartoe te gaan. Hier ondersteun je onder andere de medewerkers van het opvangcentrum, bij het verzorgen en revalideren van wildlife en zeeschildpadden.

Wil je naast het vrijwilligerswerk ook gaan reizen in Australië? Boek dan bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Of stel samen met Oak Travel jouw reis op maat samen!

Aanvragen van een
Working Holiday visum

Wil je na het vrijwilligerswerk ook gaan werken in Australië, dan kun je via de Australische immigratiedienst een Working Holiday visum aanvragen. Je mag met deze werkvisum 12 maanden werken en reizen, waarvan maximaal 6 maanden voor één en dezelfde werkgever. Het is niet mogelijk om tijdens je verblijf in Australië een Working Holiday visum aan te vragen, want dit kan alleen buiten Australië. Verder is het belangrijk dat je tussen de 18 en de 30 jaar oud bent en dat je over ongeveer $5000,- AUD beschikt.

Als je het lastig vindt om zelf de aanvraag van je Working Holiday Visum te regelen, neem dan contact op met E-visums.nl. Onze partner zorgt voor een snelle service en aanvraag, zodat jij je kunt richten op de reisvoorbereiding. Ook voor een toeristenvisum van 30 dagen kun je terecht bij E-visusms.nl.