Vrijwilligerswerk

Help een handje bij het verzorgen van wilde dieren in Australië...

Vrijwilligerswerk in Australië:
zorgen voor dier of milieu

Vrijwilligerswerk in Australië is werken voor een goed doel. Of je er nu voor kiest wilde dieren te verzorgen of om het milieu een handje te helpen, je bent altijd hard nodig want veel van deze projecten blijven alleen bestaan door hulp van vrijwilligers en donaties. Natuurlijk heb jij hier de tijd van je leven en zul je intens genieten van alle mooie dingen die je meemaakt. Ga jij werken met koala’s en kangoeroes in het regenwoud of help je liever zeeschildpadden of gewonde wilde dieren? Wellicht zorg jij liever voor een beter milieu en wil je werken aan duinvernieuwing en beach clean ups. Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor transport, accommodatie op het project, training en begeleiding. Vrijwilligersprojecten duren tussen één en twaalf weken en je ontmoet altijd andere jongeren van diverse nationaliteiten.

CAIRNS
SCHILDPADDEN

1 tot 8 weken
Vanaf €895,-

PORT DOUGLAS
WILDLIFE HABITAT

4 tot 8 weken
Vanaf €1945,-

CAIRNS
RAINFOREST

4 tot 8 weken
Vanaf €1945,-

ALBURY
WILDLIFE

2 tot 12 weken
Vanaf €1145,-

SURF & CARE
PROJECT

11 dagen
€1085,-

CHECK OUT DE PROJECTEN IN ZUIDOOST-AZIË

Maak je keuze uit het werken met olifanten, honden en andere wilde dieren!

ONTVANG €100,- KORTING

Combineer het vrijwilligerswerk met een flexibele buspas inclusief gave activiteiten!

Vrijwilliger worden

in Australië

Als je vrijwilliger wilt worden in Australië kun je kiezen voor diverse projecten met meerdere verblijfsmogelijkheden. Wil je graag in het regenwoud werken met koala’s en kangoeroes? Dan zijn de Wildlife projecten in Port Douglas en Cairns Rainforest echt iets voor jou. Hier bereid je eten voor de dieren en kun je ze wassen, voeden en met ze spelen. Ook verzorg je de hokken, doe je oefeningen en verzamel je verschillende soorten planten. Help je liever in een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren, dan zijn met name Albury en Cairns geweldige vrijwilligersprojecten. Hier ondersteun je onder andere de medewerkers van het opvangcentrum bij het verzorgen en revalideren van wildlife en zeeschildpadden.

Kies jij liever voor het Surf & Care vrijwilligersproject? Tijdens dit vrijwilligerswerk in Australië ga je tien dagen stranden opruimen, werk je mee aan het duinonderhoud, haal je plastic uit de rivier tijdens een kajak tour en leer je alles over haaien. Natuurlijk kun je ook ontspannen en krijg je bijvoorbeeld surflessen tussen het vrijwilligerswerk door of kun je kajakken, paddleboarden of raften. 

Werken

in Australië

Vrijwilligerswerk in Australië is ontzettend leuk, lonend en leerzaam, maar natuurlijk wel onbetaald. Ben je van plan een paar maanden of een jaar in Australië te blijven? Dan wil je waarschijnlijk ook wel wat geld verdienen. Met een Working Holiday Visum is dat mogelijk. Met dit werkvisum kun je twaalf maanden werken en reizen in Australië en mag je maximaal zes maanden voor dezelfde werkgever aan de slag. Dit visum dien je aan te vragen bij de Australische immigratiedienst. Is dit visum interessant, vraag het dan aan in Nederland want het kan (de eerste keer) niet in Australië zelf. Voor een Working Holiday Visum moet je tussen de 18 en 30 jaar oud zijn en beschikken over ongeveer 5000 AUD. Je kunt het Working Holiday Visum aanvragen via e-visums.nl. Ook voor een toeristenvisum van dertig dagen kun je hier terecht.

Wil je naast je vrijwilligerswerk of werk in Australië ook nog reizen? Bekijk dan de mogelijkheden voor backpacken, jongerenreizen, surfen of campers. Natuurlijk kunnen wij ook samen met jou een Reis op Maat samenstellen zodat jij je droomreis waar kunt maken!