Jongerenreizen

Bekijk hieronder de gave groepsreizen in Amerika of Canada...

Jongerenreizen in Noord-Amerika:

de leukste groepsreizen in de VS en Canada

Met onze jongerenreizen in Noord-Amerika kun je op een geweldige manier de VS en Canada ontdekken. Vind jij het leuk om met anderen te reizen en leuke activiteiten te ondernemen? Dan zijn onze leuke jongerenreizen echt iets voor jou. Je trekt met een groep internationale reizigers langs de mooiste gebieden van dit bijzondere continent en ziet heel veel interessante hoogtepunten. Tijdens je reis word je altijd vergezeld van een professionele gids, krijg je prima maaltijden en slaap je op de mooiste campings en in de leukste hostels. Wil je liever alleen overnachten in hotels en lodges? Bekijk dan onze Plus Groepsreizen, waarbij de accommodatie naar een hoger niveau word getild.

Reis gezellig in de bus langs de mooiste plekken, onderneem avontuurlijke activiteiten en deel je ervaringen met elkaar. Heb je een pakket gezien dat je aanspreekt of kun je niet kiezen uit onze leuke jongerenreizen? Je kunt ze ook met elkaar combineren en op die manier jouw meest ideale reis samenstellen. Waar je ook voor kiest, met onze jongerenreizen in Noord-Amerika verken je alle mooie plekken in de VS en/of Canada en maak je vrienden voor het leven.

Reis je liever zelfstandig in Noord-Amerika? Bekijk dan eens onze geweldige campers.

WEST TO
EAST

Los Angeles –>
New York
21 dagen | vanaf €2795,-
Camping & Lodge

EAST TO
WEST

New York –>
Los Angeles
21 dagen | vanaf €2795,-
Camping & Lodge

AMERICAN
DREAM

New York –>
Miami
14 dagen | vanaf €1795,-
Camping & Lodge

USA
WEST

Los Angeles –>
Los Angeles
14 dagen | vanaf €1985,-
Camping & Lodge

CANADA
EXPLORER

Vancouver –>
Calgary
11 dagen | vanaf €1485,-
Camping & Lodge

CANADA
ROCKIES PLUS

Vancouver –>
Vancouver
11 dagen | vanaf €2375,-
Hotel & Lodge

AMERICAN
DREAM PLUS

New York –>
Miami
13 dagen | vanaf €2395,-
Hotel & Lodge

EAST TO
WEST PLUS

New York –>
Los Angeles
21 dagen | vanaf €3595,-
Hotel & Lodge

De leukste jongerenreizen

in Noord-Amerika

Jongerenreizen VS

Onze groepsreizen of jongerenreizen in Noord-Amerika bieden ieder wat wils en juist daarom zijn ze zo populair. Wil jij zo veel mogelijk van de VS zien om een goede indruk te krijgen van hoe het leven daar werkelijk is? Dan is een groepsreis van Los Angeles naar New York een geweldig idee. Relax aan het strand in Los Angeles, waag een gokje in Las Vegas, ga hiken bij de Grand Canyon, volg een deel van Route 66, verken het nachtleven van New Orleans en kijk naar het uitzicht vanaf het Empire State Building in New York. Blijf jij liever aan de zonnige westkust en bezoek je graag een paar prachtige natuurparken? Ga dan met een jongerenreis naar Los Angeles en bezoek de Colorado river, Death Valley en Yosemite en maak een trip van Lake Havasu naar de Grand Canyon. Natuurlijk bezoek je tijdens deze jongerenreis ook San Diego, San Francisco en Santa Barbara en ga je relaxen langs de prachtige kust van Californië. Weet jij al welke reis het best bij je past? Voor welke jongerenreis je ook kiest, jouw reis door de VS wordt er één om nooit meer te vergeten!

Jongerenreizen Canada

Wil jij graag Canada verkennen met een bijzondere jongerenreis? Ga dan mee met de Canada Explorer reis en ontdek de mooiste plekken van West-Canada. Verken het prachtige Vancouver en reis mee naar avonturenstad Whistler, ga op zoek naar grizzly beren in Jasper en relax in de Sulphur Mountain Hot Springs in Banff. Natuurlijk verken je op deze reis ook de Rocky Mountains bij Calgary en ga je hiken op de Athabasca gletsjer. Kortom, onze jongerenreis in Canada is een geweldige reis met onvergetelijke ervaringen.

ESTA voor Amerika

en eTA voor Canada

Reisvoorbereiding VS

Ga je met een jongerenreis naar de VS of wil je met een camper door de VS trekken? De meeste Europese landen (waaronder Nederland en België) hebben een vrijstelling voor een visum voor de VS. Dat betekent dat een reistoestemming of ESTA (Electronic System for Travel Authorization) voldoende is. Daarmee kun je 90 dagen in de VS verblijven. Je paspoort dient voor een ESTA minstens drie maanden geldig te zijn. Reis je met baby’s of kinderen? Dan hebben ze een eigen paspoort nodig en dien je voor hen ook een ESTA aan te vragen. Bij het aanvragen van een ESTA dien je tevens te beschikken over een vliegticket naar huis (of een ander land). Een ESTA wordt alleen uitgegeven voor vakantie of zaken. Wil je in de VS werken of studeren? Dan is een visum verplicht. Ben je na maart 2011 in Iran, Irak, Libië, Syrië, Jemen, Soedan of Somalië geweest? Dan krijg je geen reistoestemming. Wil je langer blijven dan 90 dagen of heb je geen reistoestemming gekregen? Vraag dan een visum aan bij het consulaat in Amsterdam (en niet de ambassade in Den Haag).

Reisvoorbereiding Canada

Voor een bezoek aan Canada volstaat in principe een eTA (electronic Travel Authorization), dat je net zoals de ESTA aan kunt vragen bij onze partner e-visums. Ga je een camper huren in de VS en breng je ook een bezoek aan Canada? Dan heb je voor Canada geen eTA nodig en volstaat je paspoort. Vlieg je eerst naar Canada, dan is een eTA wel nodig.