Jongerenreizen

Roadtrip door VS en Canada met

jongerenreizen in Noord-Amerika

Met onze jongerenreizen in Noord-Amerika kun je op een geweldige manier de VS en Canada ontdekken. Vind jij het leuk om met anderen te reizen en leuke activiteiten te ondernemen? Dan zijn deze te gekke jongerenreizen echt iets voor jou. Je trekt met een groep internationale reizigers langs de mooiste gebieden van dit bijzondere continent en ziet heel veel interessante hoogtepunten. Tijdens je reis wordt je altijd vergezeld door een professionele gids, krijg je prima maaltijden en slaap je op de mooiste campings en in de leukste hostels. Wil je liever alleen overnachten in hotels en lodges? Bekijk dan onze Plus Groepsreizen, waarbij de accommodatie naar een hoger niveau word getild.

Reis gezellig in de bus langs de mooiste plekken, onderneem avontuurlijke activiteiten en deel je ervaringen met elkaar. Heb je een pakket gezien dat je aanspreekt of kun je niet kiezen uit onze leuke jongerenreizen? Je kunt ze ook met elkaar combineren en op die manier jouw meest ideale reis samenstellen. Waar je ook voor kiest, met onze jongerenreizen in Noord-Amerika verken je alle mooie plekken in de VS en/of Canada en maak je vrienden voor het leven. Reis je liever zelfstandig in Noord-Amerika? Bekijk dan eens onze geweldige campers.

USA
WEST
14 dagen

Los Angeles »
Los Angeles
Vanaf €1995,-

Camping & Lodge
WEST TO
EAST
21 dagen

Los Angeles »
New York
Vanaf €2895,-  €2795,-

Camping & Lodge
EAST TO
WEST
21 dagen

New York »
Los Angeles
Vanaf €3095,-  €2895,-

Camping & Lodge
AMERICAN
DREAM
14 dagen

New York »
Miami
Vanaf €1795,-

Camping & Lodge
ULTIMATE
WEST
20 dagen

Los Angeles »
Los Angeles
Vanaf €2995,-  €2745,-

Camping & Lodge
AMERICAN
DREAM PLUS
13 dagen

New York »
Miami
Vanaf €2495,-

Hotel & Lodge
USA
WEST PLUS
14 dagen

Los Angeles »
Los Angeles
Vanaf €2595,-

Hotel & Lodge
EAST TO
WEST PLUS
21 dagen

New York »
Los Angeles
Vanaf €3795,-  €3595,-

Hotel & Lodge
CANADA
EXPLORER
11 dagen

Vancouver »
Calgary
Vanaf €1595,-  €1495,-

Camping & Lodge
CANADA
ROCKIES PLUS
11 dagen

Vancouver »
Vancouver
Vanaf €2395,-

Hotel & Lodge
Met een kleine groep internationale jongeren

reizen door Amerika en Canada

Onze jongerenreizen in Noord-Amerika bieden ieder wat wils en juist daarom zijn ze zo populair. Wil jij zo veel mogelijk van de VS zien om een goede indruk te krijgen van hoe het leven daar werkelijk is? Dan is een groepsreis van Los Angeles naar New York een geweldig idee. Relax aan het strand in Los Angeles, waag een gokje in Las Vegas, ga hiken bij de Grand Canyon, volg een deel van Route 66, verken het nachtleven van New Orleans en kijk naar het uitzicht vanaf het Empire State Building in New York.

Blijf jij liever aan de zonnige westkust en bezoek je graag een paar prachtige natuurparken? Ga dan met een jongerenreis naar Los Angeles en bezoek de Colorado river, Death Valley en Yosemite en maak een trip van Lake Havasu naar de Grand Canyon. Natuurlijk bezoek je tijdens deze jongerenreis ook San Diego, San Francisco en Santa Barbara en ga je relaxen langs de prachtige kust van Californië. Weet jij al welke reis het best bij je past? Voor welke jongerenreis je ook kiest, jouw reis door de VS wordt er één om nooit meer te vergeten!

Wil jij graag Canada verkennen met onze bijzondere jongerenreizen? Ga dan mee met de Canada Explorer reis en ontdek de mooiste plekken van West-Canada. Verken het prachtige Vancouver en reis mee naar avonturenstad Whistler, ga op zoek naar grizzly beren in Jasper en relax in de Sulphur Mountain Hot Springs in Banff. Natuurlijk verken je op deze reis ook de Rocky Mountains bij Calgary en ga je hiken op de Athabasca gletsjer. Kortom, onze jongerenreis in Canada is een geweldige reis met onvergetelijke ervaringen. Oja en zorg ervoor dat je een ESTA voor Amerika of een ETA voor Canada aanvraagt! Via de website van E-visums.nl kun je dit gemakkelijk en snel regelen.