Jongerenreizen

Bekijk hieronder onze gave groepsreizen in Nieuw-Zeeland

Jongerenreizen in het land
van de Maori’s

Reizen door Nieuw-Zeeland is ontzettend gaaf! En helemaal als je dit kunt delen met andere reizigers. Reis daarom mee met een groepsreis, waarin je deel uitmaakt van een leuke groep reizigers. Deze groepsreizen zijn onder begeleiding van professionele en gezellige reisgidsen. Ook is het mogelijk gave activiteiten naar keuze te ondernemen, zodat jij het beste uit je reis door Nieuw-Zeeland kunt halen. Wil je liever op eigen tempo reizen, dan is een Stray Buspas ook zeker de moeite waard!

Jongeren groepsreizen
in Nieuw-Zeeland

Het backpacken in Nieuw-Zeeland doe je met een van de gave jongerenreizen die Oak Travel aanbiedt. Tijdens de tour ontmoet je nieuwe vrienden, je ontdek het beste van Nieuw-Zeeland en dat voor een leuke prijs! Dus maak je keuze uit een van de jongeren groepsreizen en ontdek de meest gave plekken van Nieuw-Zeeland!
Ben je opzoek naar nieuwe ervaringen, cultuur snuiven en de ongerepte natuur ontdekken? Dan is backpacken in Nieuw-Zeeland zeker iets voor jou! Je vindt namelijk op het Noordereiland de rijke Maori cultuur, bruisende steden en de vele geothermische plekken. Als je gek bent op thrill-seeking activiteiten, hiken en buitensport dan is het Zuidereiland perfect voor je ultieme reis.

Reis je liever niet in een groep, kijk dan eens het huren van een camper in Nieuw-Zeeland. Maar niet alleen met een camper of een tour kun reizen door Nieuw-Zeeland, de Stray bus is namelijk een perfect alternatief. Zodra je stapt op de Stray bus ontdek je het vulkanische Noordereiland en bergachtige Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Voor vertrek je visum en
reisverzekering regelen

Europesche reizigers moeten vanaf 1 oktober 2019 in het bezit zijn van een Electronic Travel Authority (ETA) voor hun reis naar Nieuw-Zeeland. Je kunt deze vanaf 1 juli 2019 voor $12,- NZD aanvragen via de website van de Nieuw-Zeelandse Immigratiedienst.

Daarnaast wordt er per 1 juli 2019 ook een toeristentoeslag ingevoerd van $35,- NZD. De kosten hiervoor betaal je wanneer je de aanvraag voor de ETA doet. Met deze bijdragen ondersteun je de onderhoud van de toeristische infrastructuur en het behoud van de natuur.

Een goede reisverzekering afsluiten is erg belangrijk voor je reis door Nieuw-Zeeland. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Globetrotter Reisverzekering van Allianz, deze verzekering heeft namelijk een uitgebreide dekking voor tijdens je reis. Klik hier voor de voorwaarden van de Globetrotter Reisverzekering. En vraag nu bij Oak Travel i.s.m. Allianz een Globetrotter Reisverzekering met korting aan!