Jongerenreizen

Bekijk HIER onze groepsreizen

Jongerenreizen in Nieuw-Zeeland,
het land van de Maori’s

Met onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bieden we jongeren een ultieme manier om de prachtige eilanden beter te leren kennen. Ben jij iemand die graag met anderen reist om ervaringen te delen en te genieten van elkaars gezelschap? Dan zijn onze jongerenreizen echt iets voor jou. Samen met je groepsgenoten onderneem je indrukwekkende activiteiten, slaap je in comfortabele hostels en geniet je van de beste maaltijden. Met onze jongerenreizen bieden we je bovendien een professionele gids en een luxe bus met airco waarmee je veel hoogtepunten van Nieuw-Zeeland bezoekt. Leer het echte Nieuw-Zeeland kennen in gezelschap van een leuke groep internationale jongeren en maak vrienden voor het leven!

Reis je liever zelfstandig? Kijk dan eens op onze pagina Campers & Buspassen, Werken en Reizen of Vrijwilligerswerk.

NIEUW-ZEELAND
ADVENTURER

Auckland –>
Queenstown
14 Dagen  |  €1465,-

NIEUW-ZEELAND
ULTIMATE

Auckland –>
Christchurch
17 Dagen  |  €1675,-

NIEUW-ZEELAND
DISCOVERY

Auckland <–>
Christchurch
21 Dagen  |  €2395,-

NIEUW-ZEELAND
FRONTAL

Auckland –>
Auckland
22 Dagen  |  €2075,-

 

Oktober tot April

ZUIDEREILAND
TASMAN

Christchurch –>
Christchurch
7 Dagen  |  €795,-

ZUIDEREILAND
QUEENS

Christchurch –>
Christchurch
8 Dagen  |  €795,-

ZUIDEREILAND
PREMIUM

Christchurch –>
Christchurch
14 Dagen  |  €1625,-

NOORDEREILAND
GROEPSREIS

Auckland <–>
Wellington
8 Dagen  |  €975,-

NOORDEREILAND
VIBES

Auckland –>
Auckland
10 Dagen  |  €925,-

 

Oktober tot April

€100,- KORTING

Combineer jouw reis door Nieuw-Zeeland met een jongerenreis in Australië

Groepsreizen of jongerenreizen
in Nieuw-Zeeland

Met onze leuke jongerenreizen in Nieuw-Zeeland ga je op zoek naar nieuwe ervaringen, kun je heerlijk cultuur snuiven en de ongerepte natuur ontdekken in gezelschap van nieuwe vrienden. Ga jij met een jongerenreis naar het Noordereiland, het Zuidereiland of bezoek jij het liefst allebei? Waar je ook voor kiest, jouw reis door Nieuw-Zeeland wordt onvergetelijk! Overal in Nieuw-Zeeland zijn mooie dingen te ontdekken. Op het Noordereiland vind je de rijke Maori cultuur, bruisende steden en vele geothermische plekken. Houd je meer van thrill-seeking? Dan zijn de geweldige activiteiten, het hiken en de buitensport mogelijkheden op het Zuidereiland perfect. Voor ieder budget vind je hier de mooiste groepsreizen. Bekijk snel de vele mogelijkheden!

Wil je heel graag Nieuw-Zeeland ontdekken maar reis je liever zelfstandig? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden voor het rondreizen met campers of buspassen. Met een camper heb je veel vrijheid en kampeer je op de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland. Wil je liever niet zelf rijden dan zijn de Stray buspassen een geweldig alternatief. Daarmee zie je de mooiste plekken van het Vulkanische Noordereiland en het bergachtige Zuidereiland en onderneem je de leukste activiteiten.

Voor vertrek je visum en
reisverzekering regelen

Europese reizigers die Nieuw-Zeeland willen bezoeken dienen sinds 1 oktober 2019 in het bezit te zijn van een Electronic Travel Authority (ETA) voor hun reis naar Nieuw-Zeeland. Deze kun je aanvragen via de website van de Nieuw-Zeelandse Immigratiedienst. De kosten daarvoor bedragen 12 NZD. Per 1 oktober 2019 is in Nieuw-Zeeland tevens een toeristentoeslag ingevoerd van 35 NZD. Deze kosten voldoe je tijdens je aanvraag voor je ETA. Met deze bijdragen ondersteun je het onderhoud van de toeristische infrastructuur en het behoud van de natuur.

Als je naar Nieuw-Zeeland reist is een goede reisverzekering afsluiten erg belangrijk. Wil jij je goed verzekeren? Dan geeft bijvoorbeeld de Globetrotter Reisverzekering van Allianz een uitgebreide dekking tijdens je reis. Wil je meer weten? Bekijk dan snel de voorwaarden van de Globetrotter Reisverzekering. Regel je deze reisverzekering via Oak Travel, dan kun je deze verzekering met een leuke korting afsluiten.