Jongerenreizen

Maori cultuur, filmlocaties en ongerepte natuur

jongerenreizen in Nieuw-Zeeland

Met onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bieden we jongeren een ultieme manier om de prachtige eilanden beter te leren kennen. Ben jij een reiziger die graag met anderen reist om ervaringen te delen en te genieten van elkaars gezelschap? Dan is een jongerenreis echt iets voor jou. Samen met je groepsgenoten onderneem je indrukwekkende activiteiten, slaap je in comfortabele hostels en geniet je van de beste maaltijden. Met onze jongerenreizen bieden we je bovendien een professionele gids en een luxe bus met airco waarmee je veel hoogtepunten van Nieuw-Zeeland bezoekt. Leer het echte Nieuw-Zeeland kennen in gezelschap van een leuke groep internationale jongeren en maak vrienden voor het leven!

Reis je liever zelfstandig?
Kijk dan eens op onze pagina
backpacken, camper huren of werken en reizen.

NIEUW-ZEELAND
ADVENTURER
14 dagen

Auckland »
Queenstown
€1425,-  €1275,-

€150,- KORTING
NIEUW-ZEELAND
ULTIMATE
17 dagen

Auckland »
Christchurch
€1625,-

NIEUW-ZEELAND
DISCOVERY
21 dagen

Auckland «»
Christchurch
€2495,-

NIEUW-ZEELAND
FRONTAL
24 dagen

Auckland » Christchurch »
Wellington
€2625,-

ZUIDEREILAND
PREMIUM
14 dagen

Christchurch »
Christchurch
€1675,-

ZUIDEREILAND
TASMAN
7 dagen

Christchurch »
Christchurch
€875,-

ZUIDEREILAND
QUEENS
8 dagen

Christchurch »
Christchurch
€945,-

NOORDEREILAND
GROEPSREIS
8 dagen

Auckland «»
Wellington
€945,-

Internationale groepsreizen

voor jongeren in Nieuw-Zeeland

Met onze leuke jongerenreizen in Nieuw-Zeeland ga je op zoek naar nieuwe ervaringen, kun je heerlijk cultuur snuiven en de ongerepte natuur ontdekken in gezelschap van nieuwe vrienden. Ga jij met een jongerenreis naar het Noordereiland, het Zuidereiland of bezoek jij het liefst allebei? Waar je ook voor kiest, jouw reis door Nieuw-Zeeland wordt onvergetelijk! Overal in Nieuw-Zeeland zijn mooie dingen te ontdekken. Op het Noordereiland vind je de rijke Maori cultuur, bruisende steden en vele geothermische plekken. Houd je meer van thrill-seeking? Dan zijn de geweldige activiteiten, het hiken en de buitensport mogelijkheden op het Zuidereiland perfect. Voor ieder budget vind je hier de mooiste groepsreizen. Bekijk snel de vele mogelijkheden!

Wil je heel graag Nieuw-Zeeland ontdekken maar reis je liever zelfstandig? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden voor het rondreizen met campers of buspassen. Met een camper heb je veel vrijheid en kampeer je op de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland. Wil je liever niet zelf rijden dan zijn de Stray en Kiwi buspassen een geweldig alternatief. Daarmee zie je de mooiste plekken van het Vulkanische Noordereiland en het bergachtige Zuidereiland en onderneem je de leukste activiteiten.

Als je naar Nieuw-Zeeland reist is een visum en een goede reisverzekering afsluiten erg belangrijk. Op onze pagina reisvoorbereiding in Nieuw-Zeeland vind je meer informatie, over het aanvragen van een visum bij e-visums.nl en een reisverzekering bij Allianz.