Skip to main content

Groepsreizen Nieuw-Zeeland

Reis samen met jongeren op het Noorder- & Zuidereiland

Met onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bieden we jongeren een ultieme manier om de prachtige eilanden beter te leren kennen. Ben jij een reiziger die graag met anderen reist om ervaringen te delen en te genieten van elkaars gezelschap? Dan is een jongerenreis echt iets voor jou. Samen met je groepsgenoten onderneem je indrukwekkende activiteiten, slaap je in comfortabele hostels en geniet je van de beste maaltijden. Met onze jongerenreizen bieden we je bovendien een professionele gids en een luxe bus met airco waarmee je de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland bezoekt. Leer het echte Nieuw-Zeeland kennen in gezelschap van een leuke groep internationale jongeren en maak vrienden voor het leven!

Reis je liever zelfstandig? Bekijk dan eens onze pagina’s voor het individueel backpacken, camper huren en de werkvakanties.

NOORDEREILAND
EXPLORER
9 dagen

 

Auckland »
Auckland
1145,-

ZUIDEREILAND
PREMIUM
14 dagen

 

Christchurch »
Christchurch
1875,-

NIEUW-ZEELAND
ADVENTURER
14 dagen

 

Auckland «»
Christchurch
1995,-

NIEUW-ZEELAND
ULTIMATE
17 dagen

 

Auckland »
Queenstown
2395,-

NIEUW-ZEELAND
DISCOVERY
21 dagen

 

Auckland «»
Christchurch
2895,-

NIEUW-ZEELAND
FRONTAL
24 dagen

 

Auckland » Christchurch »
Wellington
vanaf 2975,-

COMBINEER AUSTRALIE
MET EEN REIS NAAR
NIEUW-ZEELAND

 

Van jongerenreizen tot
surfen en vrijwilligerswerk

De voordelen van het reizen in

een groep door Nieuw-Zeeland

Als het gaat om het plannen van avonturen, heb je verschillende opties. Van solo reizen tot groepsreizen, zelf alle details plannen of laat je dit doen door een reisbureau. Waar je ook voor kiest, een reis plannen en maken door Nieuw-Zeeland is altijd een persoonlijke keuze. Maar als je een sociaal persoon bent die op zoek is naar gelijkgestemde reizigers en ervaringen buiten de gebaande paden, dan is een jongeren groepsreis precies wat je zoekt.

In deze blog hebben we 8 redenen beschreven om je te overtuigen van de voordelen van het reizen in een groep met gelijkgestemde jongeren.

#1. Geen planning

Of je nu op avontuur gaat voor slechts twee of drie weken, of op weg bent naar een tussenjaar avontuur, je zult het beste uit elk uur en elke minuut willen halen. Als je een jongeren groepsreis boekt, dan heb je geen werk meer aan het plannen van de reis. Als je van plan bent om voor een langere tijd te reizen, waarom dan niet beginnen met een groepsreis voordat je aan de go-with-the-flow-momenten begint?

#2. Laat je verwachtingen de vrije loop

Wanneer je een reis zelf gaat plannen, zul je merken dat het veel tijd kost. Vaak vorm je ook al een mening over de reis en plaatsen, zelfs voordat je je rugzak inpakt. En ondanks dat je aan het dagelijkse leven ontsnapt, zullen de vaste patronen je toch op een of andere manier achtervolgen. Hierin is een groepsreis uitkomst die alle stress rondom de planning en logistiek tijdens het reizen op zich neemt. Het enigste wat jij hoeft te doen is de reisdetails te lezen, inspiratie opdoen, de reislust voelen, inpakken en op de eerste dag verschijnen!

#3. Buiten de gebaande paden

Een groepsreis wordt gepland door lokale mensen die experts zijn in de regio. Naast dat ze de bekende plekken kennen, weten ze ook de beste off the beaten track-plaatsen te vinden. Dit geeft je tijdens een reis een echte lokale en unieke ervaring. Sommige van deze plekken zijn lastig te vinden als je niet meereist met een episch lokaal team.

TIP! – Haal met de 24-daagse Frontal Groepsreis alles uit je reis door Nieuw-Zeeland

#4. Kosten gemakkelijk op een rij

Een reis plannen kan een verwarrende ervaring zijn als het gaat om budgettering. De prijzen veranderen constant terwijl je rekening moeten houden met de beschikbaarheid van de accommodaties. Wanneer je deelneemt aan een groepsreis betaal je vooraf aan de reis alle benodigdheden. Denk hierbij aan het vervoer, de accommodatie, maaltijden en activiteiten. Natuurlijk kun je ter plaatse met extra optionele activiteiten je reis uitbreiden en persoonlijker maken.

#5. Gelijkgestemde reizigers

Een van de beste dingen van een groepsreis is je directe groep vrienden! De groepsreizen die Oak Travel aanbiedt zijn voor jongeren tussen 18 en 35 jaar, wat betekent dat je in een groep zit met mensen die hetzelfde willen halen uit een reis door Nieuw-Zeeland. Zoals de avonturen opzoeken, wilde plekken ontdekken en een goed ambachtelijk biertje drinken – natuurlijk hoort daar veel gezelligheid bij.

#6. Zie meer in minder tijd

Heb je maar twee weken de tijd voor een reis door Nieuw-Zeeland? Of misschien ben je al in Nieuw-Zeeland met een Working Holiday visum en waarom dan niet het avontuur opzoeken? De groepsreizen zitten boordevol activiteiten, altijd inclusief de gouden off-the-beaten-track spots.

#7. Betrouwbaar transport

Tijdens de groepsreizen zijn de voertuigen niet alleen betrouwbaar, maar ook comfortabel en modern. Nieuw-Zeeland zit vol met onvoorstelbare afstanden en afgelegen regio’s die echt niet te bevatten totdat je het zelf ervaart. Je reist in Nieuw-Zeeland over eindeloze kronkelende weggetjes, maar jij hoeft je geen zorgen te maken over wanneer het volgende tankstation komt. De professionele tourgids regelt dit allemaal, terwijl jij het epische landschap bekijkt.

#8. Keuze van de accommodatie

Als het om groepsreizen gaat, is de accommodatie vooraf al geboekt. Omdat de touroperators waar Oak Travel mee samenwerkt goede deals hebben met de beste hostels, ben je zeker van een goede nachtrust. Deze accommodaties zijn keer op keer getest, zodat jij zeker bent van een schone, comfortabele en veilige slaapplek.