Skip to main content

Groepsreizen Nieuw-Zeeland

Reis samen met jongeren op het Noorder- & Zuidereiland

Met onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bieden we jongeren een ultieme manier om de prachtige eilanden beter te leren kennen. Ben jij een reiziger die graag met anderen reist om ervaringen te delen en te genieten van elkaars gezelschap? Dan is een jongerenreis echt iets voor jou. Samen met je groepsgenoten onderneem je indrukwekkende activiteiten, slaap je in comfortabele hostels en geniet je van de beste maaltijden. Met onze jongerenreizen bieden we je bovendien een professionele gids en een luxe bus met airco waarmee je de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland bezoekt. Leer het echte Nieuw-Zeeland kennen in gezelschap van een leuke groep internationale jongeren en maak vrienden voor het leven!

Reis je liever zelfstandig? Bekijk dan eens onze pagina’s voor het individueel backpacken, camper huren en de werkvakanties.

NIEUW-ZEELAND
ULTIMATE
17 dagen

 

Auckland »
Queenstown
2475,-

NIEUW-ZEELAND
DISCOVERY
21 dagen

 

Auckland «»
Christchurch
3095,-

NIEUW-ZEELAND
FRONTAL
21 dagen

 

Auckland » Christchurch »
Wellington
3195,-

NIEUW-ZEELAND
EXPERIENCE
24 dagen

 

Auckland »
Christchurch
3295,-

NOORDEREILAND
EXPLORER
9 dagen

 

Auckland »
Auckland
1245,-

ZUIDEREILAND
PREMIUM
14 dagen

 

Christchurch »
Christchurch
2195,-

De voordelen van het reizen in

een groep door Nieuw-Zeeland

Als het gaat om het plannen van avonturen, heb je verschillende opties. Van soloreizen tot groepsreizen, of je nu alle details zelf wilt plannen of dit wilt laten doen door een reisbureau, er zijn talloze mogelijkheden om jouw avontuur vorm te geven. Waar je ook voor kiest, een reis plannen en maken door Nieuw-Zeeland is altijd een persoonlijke keuze. Maar als je een sociaal persoon bent die op zoek is naar gelijkgestemde jonge reizigers en unieke ervaringen buiten de gebaande paden, dan is een jongeren groepsreis precies wat je zoekt.

In deze blog hebben we 8 redenen beschreven om je te overtuigen van de voordelen van het reizen in een groep met gelijkgestemde jongeren tijdens je eventuele tussenjaar.

#1. Geen planning

Of je nu slechts voor twee of drie weken op avontuur gaat of op weg bent naar een werkvakantie tijdens je tussenjaar, je wilt het maximale uit elk uur en elke minuut halen. Door het boeken van een jongerenreis hoef je je geen zorgen te maken over de reisplanning. Als je van plan bent om voor een langere tijd te reizen, waarom dan niet beginnen met een groepsreis voordat je je overgeeft aan de go-with-the-flow-momenten?

#2. Laat je verwachtingen de vrije loop

Wanneer je zelf een reis gaat plannen, zul je merken dat het veel tijd kost. Vaak vorm je ook al een mening over de reis en de plaatsen, zelfs voordat je je rugzak inpakt. En ondanks dat je aan het dagelijkse leven ontsnapt, zullen de vaste patronen je toch op een of andere manier achtervolgen. In dit opzicht biedt een groepsreis uitkomst, omdat deze alle stress rondom de planning en logistiek tijdens het reizen wegneemt. Het enige wat jij hoeft te doen, is de reisdetails lezen, inspiratie opdoen, de reislust voelen, inpakken en op de eerste dag verschijnen!

#3. Buiten de gebaande paden

Een jongerenreis wordt gepland door lokale mensen die experts zijn in de regio. Naast dat ze de bekende plekken kennen, weten ze ook de beste off-the-beaten-track plaatsen te vinden. Dit geeft je tijdens de roadtrip een echte lokale en unieke ervaring. Sommige van deze plekken zijn lastig te vinden als je niet met lokale experts meereist.

TIP! – Haal het maximale uit je reis door Nieuw-Zeeland met de 21-daagse Frontal Groepsreis.

#4. Kosten gemakkelijk op een rij

Een reis plannen kan een verwarrende ervaring zijn als het aankomt op budgetteren. De prijzen veranderen voortdurend terwijl je rekening moet houden met de beschikbaarheid van accommodaties. Wanneer je deelneemt aan een groepsreis, betaal je vooraf aan de reis alle benodigdheden, zoals vervoer, accommodatie, maaltijden en activiteiten. Natuurlijk kun je ter plaatse met extra optionele activiteiten je groepsreis uitbreiden en persoonlijker maken.

#5. Gelijkgestemde reizigers

Een van de beste dingen aan een groepsreis is dat je direct een groep vrienden hebt! De reizen die Oak Travel aanbiedt, zijn bedoeld voor jongeren tussen 18 en 35 jaar, wat betekent dat je in een groep zit met mensen die hetzelfde willen halen uit een reis door Nieuw-Zeeland, zoals avonturen beleven, wilde plekken ontdekken en van een goed ambachtelijk biertje genieten – natuurlijk hoort daar veel gezelligheid bij!

#6. Zie meer in minder tijd

Heb je slechts twee weken de tijd voor een reis door Nieuw-Zeeland? Of ben je wellicht al in Nieuw-Zeeland met een Working Holiday visum en overweeg je om het avontuur op te zoeken? Onze groepsreizen zitten boordevol activiteiten, altijd inclusief bijzondere off-the-beaten-track locaties.

#7. Betrouwbaar transport

Tijdens de groepsreizen zijn de voertuigen niet alleen betrouwbaar, maar ook comfortabel en modern. Nieuw-Zeeland kent onvoorstelbare afstanden en afgelegen regio’s die je pas echt kunt begrijpen als je ze zelf ervaart. Terwijl je door de eindeloze kronkelende wegen van Nieuw-Zeeland reist, hoef je je geen zorgen te maken over wanneer het volgende tankstation komt. De professionele reisleider regelt dit allemaal, zodat jij kunt genieten van het epische landschap.

#8. Keuze van de accommodatie

Bij onze jongerenreizen is de accommodatie al van tevoren geregeld. Dankzij de samenwerking van Oak Travel met gerenommeerde touroperators verblijf je onderweg in de beste hostels en resorts, wat een goede nachtrust garandeert. Deze accommodaties zijn zorgvuldig gecontroleerd en getest, zodat je verzekerd bent van een schone, comfortabele en veilige slaapplek.