Skip to main content

Azie

Wil jij graag door de veelzijdige landen van Azië reizen? Dan bieden wij je geweldige mogelijkheden voor een ''once in a lifetime'' trip! Maak je keuze uit: jongeren groepsreizen, vrijwilligerswerk, surfvakanties en jongerenreizen met Nederlanders. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Reis door het unieke Azie

Ontdek de bijzondere landen & kleurrijke culturen

Ontdek de wonderen van Azië met onze groepsreizen voor jongeren. Of je nu start in het bruisende Bangkok, kleurrijke Tokyo, of het prachtige Bali. Elk avontuur belooft onvergetelijke ervaringen. Bezoek niet alleen prachtige stranden in Thailand, Indonesië en de Filipijnen. Ervaar ook het natuurschoon en de rijke cultuur in Sri Lanka en Vietnam, die steeds populairder worden onder jonge reizigers. En dit is nog maar het begin van de vele bestemmingen die onze jongerenreizen in Azië te bieden hebben!

Voor een surfvakantie zijn Indonesië en Sri Lanka de perfecte bestemmingen met wereldberoemde surflocaties. Witte stranden, helder water en geweldige golven wachten op je. Ga surfen op enkele van de beste golven ter wereld en ontdek tegelijkertijd de meest bijzondere plekken in Azië.

Dus, ben je klaar voor een onvergetelijke groepsreis in Azië? Check dan snel de jongerenreizen vol avontuur, cultuur en nieuwe vriendschappen! En wist je dat je de betoverende schoonheid van Thailand kunt ervaren samen met een groep mede-Nederlanders? Sluit je aan bij onze Dutchies Groepsreis en ontdek Thailand in het gezelschap van andere Nederlandse reizigers.

reis samen met een jongeren
groepsreis

Bekijk hier de groepsreizen in Thailand, Indonesië, Japan, Vietnam, Filipijnen, Sri Lanka, Cambodja en Zuid-Korea..
Jongvolwassenen groepsreizen in Azie

Ben je als een jonge avonturier op zoek naar een unieke reiservaring? Azië is de ultieme bestemming voor groepsreizen. Hier verken je de diversiteit van culturen en adembenemende landschappen. Stel je voor dat je door de levendige straten van Bangkok dwaalt. De serene tempels van Kyoto ontdekt, de rijke geschiedenis en heerlijke straatvoedselcultuur van Vietnam ervaart. Of geniet van de ongerepte natuur en het diverse eilandleven in Indonesië.

Deze populaire bestemmingen in Azië bieden niet alleen betaalbare avonturen. Maar ook onvergetelijke ervaringen in culturele immersie en sociale interactie. Jongeren kunnen nieuwe vrienden maken, hun horizon verbreden en levenslange herinneringen creëren. Of je nu een liefhebber bent van avontuur, cultuur, natuur of nieuwe mensen wilt ontmoeten. Azië heeft voor elke jongere wat te bieden.

Dus wacht niet langer en plan vandaag nog je avontuurlijke jongerenreis naar Azië!

Surfvakantie

Start je surfavontuur op het tropische Sri Lanka of op het Indonesische eilanden Bali..

Vrijwilligerswerk

Help de olifanten in Thailand of zet je in voor de kansarme kinderen op Bali..

Groepsreizen met Dutchies

Reis naar de eilanden van Thailand met een groep Nederlandse jongeren..
Vrijwilligerswerk in Thailand & Bali

Vrijwilligerswerk in Thailand biedt je de unieke kans om te werken met wilde dieren, zoals olifanten, apen, tijgers, beren, krokodillen en exotische vogels. Sluit je aan bij het olifanten vrijwilligersproject en draag bij aan een beter leven voor olifanten die een zwaar leven in de houtindustrie achter de rug hebben. Zoek je meer variatie? Overweeg dan het wildlife opvangcentrum in Thailand, waar je een diversiteit aan dieren verzorgt.

Verleg je horizon naar het Indonesische eiland Bali, waar je kansarme kinderen helpt een betere toekomst op te bouwen. Door je in te zetten in lokale dorpen, word je hartelijk opgenomen door de dankbare gemeenschap. Dit vrijwilligerswerk biedt niet alleen hulp aan kinderen, maar geeft jou als vrijwilliger ook een onvergetelijke ervaring en een nieuwe kijk op het leven.

Welk vrijwilligerswerk project je ook kiest in Azië, je draagt bij aan een geweldige ervaring voor jezelf en de gemeenschap. Je inzet is niet alleen onmiddellijk voelbaar, maar helpt ook deze organisaties om hun belangrijke werk voort te zetten.

Verken Thailand met Nederlandse Reisgenoten

Reizen door Thailand met mede-Nederlanders, oftewel ‘Dutchies’, begint in het hart van het land: Bangkok. Deze bruisende stad, een smeltkroes van cultuur en avontuur, dient als de perfecte ontmoetingsplaats voor Nederlandse reizigers die gezelschap en gedeelde ervaringen zoeken.

Vervolgens trek je met de Dutchies naar de idyllische eilanden zoals Koh Phangan en Koh Phi Phi, en ontdek je de culturele rijkdom van Chiang Mai. Of je nu de Thaise keuken wilt verkennen, deelnemen aan een traditionele kookles, of snorkelen in kristalheldere wateren, het reizen met andere Nederlanders brengt een extra laag van vertrouwdheid en verbinding.

Ben je klaar om Thailand te ontdekken met een groep gelijkgestemde Nederlandse reizigers? Begin je reis in Bangkok en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door het land van de glimlach. Deel je ervaringen, maak nieuwe vrienden en creëer herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Thailand wacht op je!