Azie

Wil jij graag door de veelzijdige landen van Azië reizen? Dan bieden wij je geweldige mogelijkheden voor een ''once in a lifetime'' trip! Maak je keuze uit: jongeren groepsreizen, vrijwilligerswerk, surfen en de buspassen van Stray. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Explore, reis en ontdek

de kleurrijke landen van Azie

Reizen door Azië betekent prachtige landen bezoeken met veel bezienswaardigheden en een overweldigende natuur. Denk bijvoorbeeld aan Thailand, Indonesië en de Filipijnen. Stuk voor stuk bieden deze landen geweldige stranden die je nergens anders kunt vinden. Start jij je reis in het bruisende Bangkok of Manila of ga je liever eerst naar het prachtige Indonesische eiland Bali? Wanneer je in bent voor een stukje cultuur proeven, stap dan op het vliegtuig naar Sri Lanka of Vietnam. Deze landen worden de laatste jaren steeds populairder door hun natuurschoon en rijke cultuur.

Staat Japan of Zuid-Korea ook al héél lang op jouw bucket-list? Japan en Zuid-Korea zijn namelijk landen met een ongelooflijk contrast, een verbluffende mix van ultra modern en ultra traditioneel. Van de flikkerende neonlichten in de futuristische stad Tokyo tot oude tempels genesteld bovenop besneeuwde bergen. Waar je ook voor kiest, reizen door Azië is een avontuur dat jij je hele leven niet meer vergeet!

Ook niet onbelangrijk tijdens je reis door Azië, is het afsluiten van een goede reisverzekering. Oak Travel werkt samen met Allianz en SafetyWing. De reisverzekering van Safetywing biedt ook dekking voor een behandeling van Covid-19.

reis samen met een jongeren
groepsreis

Bekijk hier de groepsreizen in Thailand, Indonesië, Japan, Vietnam, Filipijnen, Sri Lanka, Cambodja en Zuid-Korea..
Buspassen Zuidoost-Azie

De Stray buspassen zijn perfect om een aantal bijzondere landen in Azië te verkennen. Wil jij graag zelfstandig door Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos reizen? Dan is een flexibele buspas van Stray een geweldige keuze. De buspassen zijn 12 maanden geldig, je kunt zelf bepalen waar je in- of uitstapt en hoe lang je ergens blijft. De buspassen zijn geldig per land, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een combinatie en een aantal landen bezoeken. Kies jij voor een Buspas Basis zonder extra’s of ga je voor een Buspas Plus inclusief overnachtingen, activiteiten en een aantal maaltijden? Lees er alles over op de Buspassen in Azië pagina.

Surfen Indonesie

Surfen in Indonesië betekent een avontuur beleven in Azië dat je niet snel zult vergeten. Indonesië beschikt over wereldberoemde surf locaties op Bali, Lombok, Gili, Nusa en Red Island. De witte stranden, het heldere water en natuurlijk de geweldige golven zorgen voor een fantastisch surf avontuur. Natuurlijk bezoek je tijdens je surf vakantie ook de mooiste bezienswaardigheden in Indonesië, zodat je het land beter leert kennen. Wil jij in Indonesië surfen op de beste golven van de wereld en ook de meest bijzondere plekken bezoeken met een leuke groep internationale reizigers? Dan zijn onze surf vakanties echt iets voor jou. Kies voor een surfkamp, ga eilandhoppen of onderga een surf avontuur!

Leer Surfen in Indonesie

Bekijk hier onze surftrips en surfcursussen op Bali, Lombok, Gili, Nusa en Red Island..

Vrijwilligerswerk

Maak je keuze uit een van de vrijwilligerswerk projecten in Thailand..

Flexibele backpackreizen

Backpacken op eigen tempo met de Stray Travel buspassen door Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos..
Vrijwilligerswerk Thailand

Vrijwilligerswerk in Thailand betekent werken met wilde dieren zoals olifanten, apen, tijgers, beren, krokodillen en exotische vogels. Neem deel aan een vrijwilligersproject in Thailand en geef olifanten een heerlijke tijd na een hard leven in de houtindustrie. Wil je graag andere dieren verzorgen? Dan is het wildlife opvangcentrum in Thailand wellicht echt iets voor jou. Welk vrijwilligerswerk project je ook kiest, je hebt er gegarandeerd een geweldige tijd en je zorgt er bovendien voor dat deze organisaties kunnen blijven voortbestaan.

Ben je meer een vrijwilliger die graag in de stad verblijft, dan kun je ook Engels lesgeven op een openbare basisschool in Bangkok of Chiang Mai. Ook is het mogelijk om de monniken Engelse les te geven in een klooster. Op ieder niveau krijgen vrijwilligers de mogelijkheid om les te geven op verschillende locaties. Onze partner ter plaatse is altijd op zoek naar scholen die het hardst de vrijwilligers nodig hebben.

Japan & Zuid-Korea

Wil je een jongeren groepsreis maken naar Oost-Azië? Begin dan zeker eerst met Japan! Dit indrukwekkende land beschikt namelijk over een rijke traditionele cultuur en de meest fantastische bezienswaardigheden. Maar ook de adembenemende natuur maakt een jongerenreis naar Japan meer dan de moeite waard, denk hierbij aan de Iya Valley, Shiretoko National Park en natuurlijk Mount Fuji. Ontdek het land van de neonlichten en interessante geschiedenis tijdens een gave groepsreis voor jongeren.

Op maar een uur vliegen en toch een hele andere wereld. Ontdek in het dichtbevolkte Zuid-Korea de prachtige paleizen en tempels. Natuurlijk mag de hoofdstad Seoul niet aan je jongerenreis ontbreken, wat na Tokyo de grootste stad ter wereld is. Ook de havenstad Busan is een favoriete bestemming, geniet hier van een vers visje en relax op het strand. Ontdek met een van de jongerenreizen deze geweldige landen in Oost-Azië!