Skip to main content

Azie

Wil jij graag door de veelzijdige landen van Azië reizen? Dan bieden wij je geweldige mogelijkheden voor een ''once in a lifetime'' trip! Maak je keuze uit: jongeren groepsreizen, vrijwilligerswerk, surfvakanties en tussenjaargroepsreizen. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Reis door het unieke Azie

Ontdek de bijzondere landen & kleurrijke culturen

Reizen door Azië betekent prachtige landen bezoeken met veel bezienswaardigheden en een overweldigende natuur. Denk bijvoorbeeld aan groepsreizen voor jongeren door Thailand, Indonesië en de Filipijnen. Stuk voor stuk bieden deze landen geweldige stranden die je nergens anders kunt vinden. Start jij je reis in het bruisende Bangkok of Manila of ga je liever eerst naar het prachtige Indonesische eiland Bali? Wanneer je in bent voor een stukje cultuur proeven, stap dan op het vliegtuig naar Sri Lanka of Vietnam. Deze landen worden de laatste jaren steeds populairder door hun natuurschoon en rijke cultuur. Niet alleen zijn er internationale groepsreizen beschikbaar, maar het is ook mogelijk om met een groep Nederlanders te reizen naar Bali en Thailand. Of beter nog maak tijdens je tussenjaar een reis van 4 weken naar Bali en Nusa Penida!

Wil je graag leren surfen? Het surfen in Indonesië of Sri Lanka betekent een avontuur beleven in Azië dat je niet snel zult vergeten. Indonesië en Sri Lanka staan namelijk bekend om hun wereldberoemde surf locaties. De witte stranden, het heldere water en natuurlijk de geweldige golven zorgen voor een fantastisch surf avontuur. Wil jij in Indonesië of Sri lanka gaan surfen op de beste golven ter wereld en ook de meest bijzondere plekken bezoeken met een leuke groep internationale reizigers? Dan zijn onze surfvakanties echt iets voor jou!

reis samen met een jongeren
groepsreis

Bekijk hier de groepsreizen in Thailand, Indonesië, Japan, Vietnam, Filipijnen, Sri Lanka, Cambodja en Zuid-Korea..
Tussenjaar in Azie

Je hebt een tussenjaar ingepland, alleen weet je nog niet helemaal hoe je deze gaat invullen. Daar hebben wij een geweldig idee voor! Neem tijdens je tussenjaar deel aan de 4-weekse Bali tussenjaargroepsreis, waarbij je samen met Nederlandse jongeren het eiland verkent. Niet alleen ontdek je Bali, maar ook ontdek je meer van jezelf. Sta open voor een andere cultuur, laat je onderdompelen in het Balinese leven en geef Engelse les aan kansarme kinderen. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor avontuur! Je verblijft een paar dagen op het fantastische eiland Nusa Penida, leer surfen in Canggu en fiets door de straten van Ubud.

Jouw tussenjaar is na deze 4 weken op Bali niet meer hetzelfde! Je horizon is verbreedt, je hebt geleerd van andere culturen en gaat terug naar Nederland met een groep vrienden.

Reis met Dutchies naar Bali of Thailand

Natuurlijk is ontzettend leuk om te reizen met een groep internationale reizigers. Je Engels wordt beter, je ontmoet mensen uit verschillende landen en leert van andere culturen. Als jij je toch comfortabeler voelt bij het reizen met een groep Nederlanders, dan zijn onze Dutchies jongerenreizen precies wat jij zoekt! Reis samen met Nederlanders door Bali en de Gili eilanden of verken het mooiste van Thailand.

Surfvakantie

Start je surfavontuur op het tropische Sri Lanka of op de Indonesische eilanden Bali en Lombok..

Vrijwilligerswerk

Help de olifanten in Thailand of zet je in voor de kansarme kinderen op Bali..

Groepsreizen met Dutchies

Tijdens je tussenjaar of gewoon even er tussenuit naar Thailand of Bali met Nederlandse jongeren..
Vrijwilligerswerk Thailand & Bali

Vrijwilligerswerk in Thailand betekent werken met wilde dieren zoals olifanten, apen, tijgers, beren, krokodillen en exotische vogels. Neem deel aan een vrijwilligersproject in Thailand en geef olifanten een heerlijke tijd na een hard leven in de houtindustrie. Wil je graag andere dieren verzorgen? Dan is het wildlife opvangcentrum in Thailand wellicht echt iets voor jou.

Op het Indonesische eiland Bali krijgt je de kans om aan een mooie toekomst van kansarme kinderen te werken. Je wordt hier helemaal opgenomen in het lokale dorp, want de mensen hier zijn ontzettend dankbaar voor jouw hulp. Niet alleen de kinderen ontvangen de hulp van vrijwilligers, maar ook de vrijwilligers zelf krijgen ongelofelijk veel voldoening en een andere kijk op het leven ervoor terug.

Welk vrijwilligerswerk project je ook kiest, je hebt er gegarandeerd een geweldige tijd en je zorgt er bovendien voor dat deze organisaties kunnen blijven voortbestaan.

Japan & Zuid-Korea

Wil je een jongeren groepsreis maken naar Oost-Azië? Begin dan zeker eerst met Japan! Dit indrukwekkende land beschikt namelijk over een rijke traditionele cultuur en de meest fantastische bezienswaardigheden. Maar ook de adembenemende natuur maakt een jongerenreis naar Japan meer dan de moeite waard, denk hierbij aan de Iya Valley, Shiretoko National Park en natuurlijk Mount Fuji. Ontdek het land van de neonlichten en interessante geschiedenis tijdens een gave groepsreis voor jongeren.

Op maar een uur vliegen en toch een hele andere wereld. Ontdek in het dichtbevolkte Zuid-Korea de prachtige paleizen en tempels. Natuurlijk mag de hoofdstad Seoul niet aan je jongerenreis ontbreken, wat na Tokyo de grootste stad ter wereld is. Ook de havenstad Busan is een favoriete bestemming, geniet hier van een vers visje en relax op het strand. Ontdek met een van de jongerenreizen deze geweldige landen in Oost-Azië!