Skip to main content

Groepsreizen
Met Nederlanders

Ontdek Thailand, Japan, Australië en Bali met groepsreizen voor jongvolwassenen, samen met onder andere Nederlanders en Belgen. Van levendige steden tot prachtige natuur, geniet van avontuur en cultuur in een veilige groep. Ideaal voor soloreizigers die de gezelligheid van landgenoten zoeken. Begin alleen, eindig met vrienden en herinneringen voor het leven.

Reizen met Nederlanders naar Azie en Australie:
Avontuurlijke trips voor Jongeren

Droom je van avontuur in het buitenland? Van Thailand’s levendige steden en Australië’s eindeloze kustlijnen tot Bali’s mystieke schoonheid en Japan’s unieke cultuur. Als soloreiziger staat je een onvergetelijke ervaring te wachten. En je hoeft het niet alleen te doen! Sluit je aan bij onder andere Nederlandse en Belgische jongvolwassenen voor een reis vol ontdekkingen en vriendschap.

De vrijheid van solo reizen is ongeëvenaard, maar kan ook uitdagingen met zich meebrengen. Daarom bieden we groepsreizen aan speciaal voor jongvolwassenen uit Nederland en België. Deze reizen naar Thailand, Australië, Japan en Bali zijn jouw kans om nieuwe culturen te ervaren, adembenemende landschappen te verkennen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Of je nu het nachtleven wilt induiken, ontspannen op ongerepte stranden of avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen, deze reizen zijn veilig en vol verrijkende ervaringen. Ontsnap aan het alledaagse en ga mee op een avontuur dat je wereldbeeld zal veranderen. Bereid je voor op het avontuur van je leven met groepsreizen voor jongvolwassenen in het buitenland. Reis solo, maar nooit alleen.

THAILAND
DUTCHIES
18 dagen

 

Bangkok » Koh Phangan »
Phi Phi » Chiang Mai
1885,- 1785,-

 

100,- Cyber Sale
AUSTRALIE
DUTCHIES
28 dagen

 

Sydney » Brisbane »
Airlie Beach » Cairns
2895,- 2795,-

 

100,- Cyber Sale
JAPAN
DUTCHIES
14 dagen

 

Tokyo » Kyoto »
Hiroshima
2695,- 2595,-

 

100,- Cyber Sale
BALI
DUTCHIES
12 dagen

 

Canggu » Lovina »
Gili T » Ubud
1245,- 1145,-

 

100,- Cyber Sale
Als solo reiziger de voordelen van een

groepsreis naar het buitenland ontdekken

Het idee van een ‘groepsreis’ roept vaak beelden op van grote groepen toeristen die, met camera’s, populaire bezienswaardigheden overspoelen, alsof ze op excursie zijn in een overvolle schoolbus. Deze voorstelling staat echter mijlenver af van de vernieuwde groepsreizen die nu beschikbaar zijn voor individuele jonge reizigers uit Nederland en België. Deze jongeren groepsreizen, beperkt tot maximaal 20 deelnemers, worden geleid door deskundige Engelssprekende groepsleiders.

Hier zijn vijf redenen waarom het tijd is om de verouderde visie op groepsreizen aan de kant te schuiven en je open te stellen voor het avontuur met andere Nederlandse en Belgische jongvolwassenen:

1. Ontmoet nieuwe vrienden

Vrienden maken met een fulltime baan kan uitdagend zijn, en zelfs tijdens solo reizen of backpacken is het soms moeilijk om echt te verbinden. Groepsreizen voor jongeren maken het eenvoudiger om interessante mensen uit Nederland, België en andere landen te ontmoeten. Zonder de zorgen over accommodatie, vervoer, activiteiten en maaltijden. Bovendien moedigt het deel uitmaken van een groep je aan om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen.

Deze groepsreizen naar Thailand, Australië, Japan en Bali zijn speciaal ontworpen om jongvolwassenen met gelijkgestemde interesses samen te brengen. Het verkennen van een nieuwe cultuur met een Nederlandstalige groep verrijkt de reiservaring voor iedereen betrokken. Je beleeft het land niet alleen door je eigen ogen, maar ook door die van je medereizigers. Het delen van deze ervaringen met mensen die dezelfde passies delen, maakt de reis niet alleen leuker maar ook diepgaander.

Reizigers krijgen het beste van twee werelden: het authentieke gevoel van solo reizen, gecombineerd met de kans om nieuwe, levenslange vriendschappen te smeden. Ontdek samen de wereld en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

2. Veiligheid & Zekerheid

Veiligheid is essentieel voor solo reizigers. De uitdagingen van alleen uitgaan of het verkennen van onbekende plekken worden verminderd met groepsreizen. Dit dankzij groepsleiders met diepgaande lokale inzichten en je medereizigers uit onder andere Nederland en België.

Deze jongeren groepsreizen voor Nederlandstalige reizigers bieden niet alleen veiligheid, maar ook de kans om volop in de lokale cultuur en landschappen te duiken, begeleid door een ervaren groepsleider. Het resultaat is een zorgeloze, verrijkende ervaring met gelijkgestemden. Ideaal voor diegenen die zonder zorgen het maximale uit hun reis willen halen. Ontdek nieuwe culturen, maak nieuwe vrienden, en verzamel levenslange herinneringen in een veilige groepsomgeving.

3. Ervaren groepsleiders

Ontdek de verborgen parels van Japan, Thailand, Australië en Bali met ervaren Engelssprekende groepsleiders, die zorgen voor een soepele en veilige reiservaring. Groepsreizen voor Nederlandstalige jongvolwassenen bieden een unieke mix van avontuur en culturele verrijking. Ze zijn namelijk zorgvuldig samengesteld om het beste van elke bestemming te ervaren.

Door directe samenwerking met de lokale bevolking worden authentieke ervaringen gegarandeerd die dichter bij de cultuur en tradities brengen, terwijl tegelijkertijd lokale economieën worden ondersteund. Jongerengroepsreizen zijn ontworpen met een focus op verantwoord toerisme. Waardoor avonturen niet alleen onvergetelijk worden, maar ook een positieve impact hebben.

Of het nu gaat om het verkennen van dynamische steden, adembenemende landschappen of rijke culturele geschiedenis. De groepsreizen naar Thailand, Japan, Bali en Australië bieden een perfect evenwicht tussen ontdekking en ontspanning. Wordt begeleid op een reis die verder gaat dan de gebaande paden en diepe, betekenisvolle verbindingen legt met de bezochte plekken.

4. Stressvrije planning

Groepsreizen ontdoen je van de planningstress, ideaal voor Nederlandse jongvolwassenen die het maximale uit hun reis naar Thailand, Japan, Australië, of Bali willen halen zonder de kopzorgen. Geen eindeloze zoektochten naar hotels of het puzzelen met routes. Alles van skip-the-line bij populaire attracties tot soepel vervoer is geregeld. Zo focus je vanaf dag één op avontuur en ontspanning. Of je nu de culturele rijkdom van Bali verkent, surft langs de Australische kust of de Thaise keuken proeft.

Het enige op jouw checklist zijn je koffer, visum, reisverzekering, en vliegticket. Door aan te sluiten bij een groepsreis voor jongvolwassenen met onder andere Nederlanders en Belgen duik je direct in een reis vol plezier, ontdekkingen en nieuwe vriendschappen. Elke minuut is gevuld met onvergetelijke ervaringen. Waardoor je elke seconde optimaal benut zonder je druk te maken over de details.

5. Unieke ervaringen

Duik in de avontuurlijke wereld van groepsreizen, perfect afgestemd op de nieuwsgierige jongvolwassene die verlangt naar unieke ervaringen in Thailand, Japan, Bali en Australië. Deze reizen bieden meer dan alleen een bezoek aan populaire bestemmingen. Ze openen namelijk de deuren naar unieke locaties, privé-rondleidingen en bijzondere culturele interacties die je als solo reiziger waarschijnlijk zou missen. Met de kennis van lokale gidsen in elke regio en de dynamiek van een groep, verken je de verborgen hoeken van elke bestemming. Van de ongerepte stranden van Bali tot de bruisende markten van Thailand, de uitgestrekte wildernis van Australië, en de rijke cultuur van Japan. Het is niet alleen een kans om de essentie van elke bestemming echt te ervaren, maar ook om je reisbudget en tijd optimaal te benutten.