Skip to main content

Nederlandse groepsreizen

Australia & Thailand: Double the Adventure, Double the Smiles!

Van de hagelwitte stranden en bruisende steden van Thailand, tot de eindeloze wegen langs de oostkust van Australië. Als solo reiziger staat er een once-in-a-lifetime avontuur op je te wachten, want je reist namelijk samen met een groep Nederlandse reizigers!

Ondanks de vrijheid kan het solo reizen een beetje ontmoedigend zijn, vooral als het gaat om het bezoeken van plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest. Maar om de kansen van het solo reizen niet te willen missen, zijn er opties. Een van die opties is om als individu met een Nederlandse groep te reizen. Bekijk hieronder onze jongerenreizen met Nederlandse reizigers naar Thailand of Australië.

AUSTRALIE DUTCHIES
GROEPSREIS
28 dagen

 

Sydney » Brisbane »
Airlie Beach » Cairns
2695,-

THAILAND DUTCHIES
GROEPSREIS
18 dagen

 

Bangkok » Koh Tao »
Phi Phi » Chiang Mai »
1695,-

 

1 plek vrij op 16 januari 2024
Als solo reiziger de voordelen van een

groepsreis naar het buitenland ontdekken

Als je het woord groepsreis hoort, denk je misschien aan horde toeristen die met hun camera’s als sprinkhanen bezienswaardigheden afspeuren en door de stad tuffen in een verouderde tourbus. Maar weg van deze zeer aanwezige clichés, zijn er alternatieven, bijna innovatieve groepsreizen die perfect zijn voor individuele Nederlandse reizigers. Deze jongeren groepsreizen, vinden plaats in kleine groepen (max. 16 reizigers) en worden geleid door een ervaren groepsleider.

Om het imago van groepsreizen op te frissen en te verjongen, zijn hier 4 redenen waarom het tijd is om de vooroordelen van groepsreizen opzij te zetten en het avontuur met andere Nederlanders aan te gaan:

1. Ontmoet nieuwe vrienden

We weten allemaal dat het niet gemakkelijk is om vrienden te maken als je een fulltime baan hebt. Zelfs als je alleen reist, is het soms moeilijk om een connectie te maken. Onze jongeren groepsreizen helpen je interessante mensen uit Nederland en België te ontmoeten, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over accommodatie, vervoer en activiteiten. Bovendien helpt het deel uitmaken van een groep je uit je comfort-zone te stappen en nieuwe dingen te proberen.

De Nederlandse groepsreizen naar Thailand of Australië van Oak Travel zijn bedoeld om jonge reizigers met vergelijkbare achtergronden samen te brengen. Met een Nederlandse groep een nieuwe cultuur ontdekken verrijkt de reis voor alle deelnemers, want je ontdekt het land niet alleen met je eigen ogen, maar ook door de ogen van de andere deelnemers. Alle ervaringen kunnen delen met anderen die dezelfde interesses hebben als jij, maakt de ervaring veel leuker en de ervaringen nog veel interessanter. Met Oak Travel ervaren reizigers nog steeds het authentieke gevoel van het solo reizen, maar kunnen ze ook nieuwe, levenslange vriendschappen sluiten.

2. Veiligheid

Veiligheid is een van de meest voorkomende zorgen van alle individuele reizigers ter wereld. Alleen drinken in een bar, naar een club gaan of verre uithoeken van de wereld verkennen is voor veel solo reizigers geen optie. Maar de Nederlandse groepsreizen kunnen dit probleem oplossen. Dit komt omdat de lokale gids veel lokale contacten heeft en ook de plekken kent waar je beter weg kunt blijven. Met de veiligheid van de groep kunnen reizigers genieten van bestemmingen buiten de gebaande paden zonder zorgen over de veiligheid.

3. Ervaren groepsleiders

Onze Engelssprekende gidsen kennen de bestemming als hun broekzak. Ze zorgen ervoor dat elk klein detail van de reis soepel en veilig verloopt. Zij zullen je helpen om het beste uit de Thailand en Australië groepsreizen te halen.

Door tijdens de jongerenreizen samen te werken de lokale bevolking, zorgen we ervoor dat onze reizigers de echte sfeer van hun bestemming voelen. Op deze manier zorgen we er ook voor dat het geld van onze reizigers in het land blijft en niet wordt uitgegeven aan grote internationale bedrijven.

4. Tijd besparen met groepsreizen

Wanneer je met een Nederlandse groep reist, hoef je geen zorgen te maken over het samenstellen van je eigen reisschema of het urenlang boeken van hotelkamers. Alles is geregeld en je kunt zonder enige moeite wachtrijen voor felbegeerde toeristische attracties vermijden. Je leeft gewoon in het moment en geniet van je bestemming!
Op deze manier ga je met een relaxt gevoel op reis, want jij hoeft je geen zorgen meer te maken over hoe je van A naar B komt of waar je overnacht. Tijd is een schaars goed, dus met een jongeren groepsreis in Thailand of Australië kun je vanaf de eerste minuut concentreren op wat het belangrijkst is op vakantie: genieten, ontspannen en ontdekken – want het enige dat je vooraf hoeft te doen, is je koffer inpakken, visum en reisverzekering aanvragen en je vliegticket boeken!