Skip to main content

Groepsreizen

Met onze jongeren groepsreizen in het buitenland kun je op op een geweldige manier Australië, Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland, Afrika, Azië en Latijns-Amerika ontdekken. Vind jij het leuk om met andere nationaliteiten te reizen en leuke activiteiten te ondernemen? Dan zijn deze leuke groepsreizen voor jongeren echt iets voor jou! Bekijk hieronder het volledige aanbod..

Tussenjaar jongerenreizen

Reis met een groep jongeren naar een verre bestemming

Met onze diverse groepsreizen voor jongvolwassenen trek je langs de mooiste gebieden van de meest bijzondere continenten. Samen met een groep internationale reisgenoten ontdek je de gaafste hoogtepunten. Tijdens de jongerenreizen wordt je altijd vergezeld door een groepsleider, krijg je gezonde maaltijden en slaap je in de leukste hotels, hostels of op campings. Reis gezellig met een luxe mini-bus of de lokale bus langs de mooiste plekken, onderneem avontuurlijke activiteiten en deel je ervaringen met elkaar.

Heb je een reis gezien dat je aanspreekt of kun je niet kiezen uit onze leuke jongeren groepsreizen? Je kunt onze groepsreizen namelijk ook met elkaar combineren en op die manier jouw ideale avontuur samenstellen.

Australie

Met een jongerenreis in Australië verken je het beste van dit geweldige land..

Azie

Ontdek met een groep jongeren Thailand, Indonesië, Vietnam, Japan, Cambodja, Filipijnen, Sri Lanka, Zuid-Korea en Borneo..

Latijns-Amerika

Bekijk hier onze jongerenreizen door de mooiste landen van Latijns-Amerika..

Afrika

Ga op safari, dompel je zelf onder bij de lokale bevolking en verken de prachtige natuur..

Noord-Amerika

Maak je American Dream waar met een jongeren groepsreis in Amerika en Canada..

Nieuw-Zeeland

Ga mee met een jongeren groepsreis door Nieuw-Zeeland..
Waarom kiezen voor een

groepsreis in het buitenland

Denk je automatisch terug aan je schoolreisjes als je de woorden ‘groepsreizen’ of ‘busreizen’ hoort? Dan is het is tijd om deze gedachtengang te veranderen, want georganiseerde jongerenvakanties zijn nog nooit zo populair geweest! En dat is niet zomaar… Lees hieronder de redenen waarom een groepsreis voor jongvolwassenen een geweldige optie is:

Ontmoet gezellige, gelijkgestemde reisgenoten

Voor sommige reizigers is het maken van nieuwe vrienden erg belangrijk. Het is veel gemakkelijker om mensen te ontmoeten in een groep, waarbij mensen samen moeten reizen, dan wanneer je alleen op vakantie gaat. Tijdens een jongerenreis leer je je medereizigers kennen tijdens busritten, tijdens de maaltijden en tijdens je excursies. Je reisgenoten zullen ook vrienden willen maken, dus je zult geen moeite hebben om reismaatjes te vinden.

Persoonlijke veiligheid

Zorgen maken over je persoonlijke veiligheid tijdens een solo reis kan een goede reden zijn met een groep jongvolwassenen te reizen. Door het reizen in een groep voel je je veilig en natuurlijk kun je altijd terecht bij de groepsleider. De groepsleiders waar Oak Travel mee samenwerkt zijn professioneel, staan altijd voor je klaar en weten precies het beste uit de reis te halen. Wees natuurlijk wel altijd op je hoede voor zakkenrollers; ze jagen op reisgroepen en individuen.

Geen tijd om een eigen reis te plannen

Het onderzoeken van bestemmingen, transportmogelijkheden, accommodaties en bezienswaardigheden kost veel tijd. Als je het te druk hebt om onderzoek te doen en je vakantie te plannen, is een rondreis misschien een goede keuze voor jou. Wij van Oak Travel regelen alles voor de jou gekozen bestemming zonder dat jij moet na te denken over vervoer, accommodaties en activiteiten. Daarnaast bieden wij voor Australië een Reis op Maat aan. Dit kan een goede optie zijn als je geen reisroute kunt vinden die al je wensen omvat.

Wanneer autorijden geen optie is

Misschien heb je nog geen rijbewijs, maar soms is rijden op een onbekende plek gewoon geen goed idee. Denk bijvoorbeeld aan het links rijden in landen als Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Ben je hier niet zeker van dan kan het verstandig zijn het zelf rijden te vermijden. Ook in verschillende landen van Azië is de manier van rijden totaal anders dan wat je in Europa gewend bent. Super fijn dus als je met een groepsreis gewoon kunt instappen en de chauffeur je naar de volgende bestemming brengt.

Onbekende taal

Misschien heb je altijd al Japan of bijvoorbeeld een Spaanstalig land in Latijns-Amerika willen bezoeken, maar je maakt je zorgen over de taal en of je jezelf verstaanbaar kunt maken. Een jongerenreis onder leiding van een lokale gids die de moedertaal vloeiend spreekt, is misschien wel de beste manier om je droombestemming te ontdekken. Wat de bestemming ook is, de reisleider kent de omgeving en kan je tips geven voor het vinden van goede restaurants en het verkennen van de omgeving in je vrije tijd. Stel de reisleider van de groepsreis zoveel vragen als je wilt, zodat je het beste uit je reis kunt halen.

× Hoe kan ik je helpen?