Werken & reizen

Met je Working Holiday visum

Werken en reizen in Australie

Wil je graag werken en reizen in Australië? Met een startpakket van Oak Travel hoef jij je nergens zorgen om te maken en weet je zeker dat je Working Holiday goed van start gaat. Via onze startpakketten in Sydney en Melbourne wordt er accommodatie geregeld, maar ook ontvang je onder andere een SIM kaart, Australische bankrekening en een Tax File number! Op deze manier wordt voor jou het werken en reizen in Australië net even wat makkelijker gemaakt. Nadat je het startpakket hebt afgerond kun je direct opzoek gaan naar een baan of je kunt ervoor kiezen om eerst met één van onze gave jongerenreizen door Australië te reizen. Wil je nog meer zekerheid en wil je direct opzoek naar een vaste baan in Australië? Dan bieden wij je een gegarandeerde baan op een boerderij of een ranch waar je kunt gaan werken met paarden

Werken en reizen in Australië is echt geweldig. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we helpen je niet alleen bij het samenstellen een Working Holiday startpakket… Maar ook tijdens het werken en reizen in Australië staan we altijd voor je klaar!

SYDNEY
BASIS
4 dagen

Individueel
€275,-

SYDNEY
PLUS
8 dagen

Groep
€625,-

SYDNEY
WORK & SURF
8 of 15 dagen

Groep
Vanaf €685,-

MELBOURNE
BASIS
4 dagen

Individueel
€275,-

MELBOURNE
PLUS
8 dagen

Groep
€595,-

WERKEN OP
EEN BOERDERIJ
4 – 12 maanden

Vanaf €1495,-

WERKEN MET
PAARDEN
4 – 12 maanden

Vanaf €1495,-

COMBINEER
WERKEN & REIZEN

met een surfcursus aan de
oostkust van Australië

Werken en reizen in Australie

met hulp van oak travel

Als je wilt werken en reizen in Australië is een opstapje naar een baan heel handig. Met een startpakket in Sydney of Melbourne helpen wij je alles in orde te maken voor jouw nieuwe baan. We halen je op van het vliegveld, zorgen voor overnachtingen, je ontvangt een infosessie over werken en reizen in Australië en je krijgt een jaar toegang tot een vacature database. Natuurlijk gaan we tijdens jouw verblijf ook leuke activiteiten ondernemen met andere jongeren uit de groep.

Kies jij graag voor een gegarandeerde baan in Australië? Dan kunnen wij zorgen voor een goede training op een boerderij of paardenranch. Daar leer je in een aantal dagen de kneepjes van het vak, waarna je zo snel mogelijk aan de slag gaat op een Australische boerderij of ranch. Tijdens je training leer je diverse zaken zoals dieren verzorgen, schapen scheren, vee inenten, assisteren bij onderhoud, omheiningen onderhouden en met een kettingzaag werken. Ook leer je paardrijden en een kudde bij elkaar houden op een paard of motor. Werken op een boerderij of ranch kan van vier tot twaalf maanden. Het is hard werken, maar je kunt een mooi zakcentje verdienen voor je reis door Australië.

Wil jij naast het werken en reizen ook nog andere avonturen beleven in Australië? Bekijk dan snel onze mogelijkheden voor backpacken, een camper huren, jongerenreizen, surfen of vrijwilligerswerk. Heb je hele specifieke wensen en zoek je een reis die daar volledig op aansluit? Dan verzorgen wij graag een Reis op Maat.