Skip to main content

Afrika

Wanneer je aan Afrika denkt, dan denk je aan de machtige Big 5, eindeloze safari's en het werk als vrijwilliger met veel voldoening. Is dit jouw droom? Onze reisspecialisten helpen je graag jouw ultieme droomreis te organiseren! Maak je keuze uit: jongerenreizen, vrijwilligerswerk, cursussen en surfen. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Ontdek Afrika’s Wonderen: Safari’s, Vrijwilligerswerk, Wildlife cursussen en meer!

Afrika, bekend om zijn exotische ontmoetingen met wilde dieren, dramatische landschappen en stranden van wereldklasse, trekt veel reizigers aan. Het continent staat ook bekend om zijn rijke culturele tradities. Het is een droombestemming voor velen. Zoek je een onverschrokken jongerenreis, een leerzaam vrijwilligersproject, of een adembenemende safari-ervaring? In Afrika vind je het allemaal.

Dit uitgestrekte continent beslaat meer dan 30 miljoen vierkante kilometer. Het is de thuisbasis van meer dan 1,2 miljard mensen. Afrika herbergt een enorm diverse natuur. Denk aan de iconische savanne van de Serengeti. Of de Masai cultuur in Kenia. En vergeet de glorieuze tropische kustlijn van Centraal-Afrika niet. Kortom, Afrika biedt ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid en avontuurlijke reiservaringen.

Ontdek onze verschillende vrijwilligersprojecten, jongerenreizen, surfkampen en wildlife cursussen! Reisspecialisten Joey en Glen staan klaar om met je de mogelijkheden te bespreken. Ze helpen je graag jouw ‘once in a lifetime’ reis naar Afrika samen te stellen. Maar wees gewaarschuwd: je zou zomaar een stukje van je hart kunnen achterlaten in dit betoverende continent.

Vrijwilligerswerk

Help de lokale gemeenschappen of draag bij aan het behoud van de wilde dieren in Afrika..
Vrijwilligerswerk

Een keuze maken uit de vrijwilligerswerk projecten in Afrika kan misschien lastig zijn. Want er is genoeg keuze en de projecten zijn stuk voor stuk ontzettend gaaf. Voordat je een beslissing maakt, bekijk dan eerst waar jouw prioriteit ligt. Dit kan zijn; steun bieden aan de lokale gemeenschappen of het behoud van de wilde dieren in Afrika.

Heb je een sport achtergrond? Dan is misschien het Sport & Community Project iets wat bij je past. Hierbij help je de lokale kinderen in Zambia met het ontwikkelen van belangrijke teamwork- en communicatieve vaardigheden. Liever werken met wilde dieren? Help in dit geval de bedreigde zwarte neushoorn en de machtige olifant tijdens het Neushoorn & Olifanten Project in Zimbabwe.

Waar jij ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat jij een geweldige en lonende vrijwilligerswerk ervaring zult beleven.

Jongerenreizen

Reis in een groep en ga met een van onze jongerenreizen het avontuur aan in Afrika..

Surfen

Bekijk de complete surfvakanties voor beginners en intermediate surfers in Zuid-Afrika en Marokko..

Fotografie cursus

Ontwikkel je fotografie vaardigheden om de prachtige Afrikaanse natuur en wilde dieren vast te leggen..
Safari & Wildlife Cursussen

Maak je droom waar: word een professionele wildlife gids in het adembenemende Afrika. Niet alleen is dit een unieke kans die jouw passie voor de natuur en wilde dieren combineert met het verwerven van diepgaande kennis. Maar ook ontwikkel je praktische vaardigheden onder leiding van ervaren gidsen. Je leert alles over diergedrag, ecologie, en spoorzoeken. Daarnaast maak je kennis met essentiële overlevingstechnieken in de wildernis. Of je nu een carrière in natuurbescherming ambieert of een onvergetelijke ervaring zoekt, onze cursussen bieden uitkomst. Ze dompelen je volledig onder in de wonderen van de Afrikaanse wildernis.

Word een professionele wildlife gids

Begin een spannende carrière als professionele wildlife gids en ontdek de ongetemde schoonheid van Afrika's natuurlijke wereld..