Skip to main content

Afrika

Wanneer je aan Afrika denkt, dan denk je aan de machtige Big 5, eindeloze safari's en het werk als vrijwilliger met veel voldoening. Is dit jouw droom? Onze reisspecialisten helpen je graag jouw ultieme droomreis te organiseren! Maak je keuze uit: jongerenreizen, vrijwilligerswerk, backpacken en surfen. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Reis door uniek Afrika

Avontuurlijke groepsreizen, surfvakanties & bijzonder vrijwilligerswerk

Afrika is een continent dat bekend staat om zijn exotische ontmoetingen met wilde dieren, dramatische landschappen, stranden van wereldklasse en rijke culturele tradities. En daarom is Afrika voor veel reizigers een droombestemming. Of je nu op zoek bent naar een onverschrokken jongerenreis, een leerzaam vrijwilligersproject of een adembenemend safari-uitje, je zult het allemaal in Afrika vinden.

Afrika is een continent van meer dan 30 miljoen vierkante kilometer en de thuisbasis van meer dan 1,2 miljard mensen. Het heeft een enorm divers landschap, van de kenmerkende savanne van de Serengeti tot de Masai cultuur in Kenia en een glorieuze tropische kustlijn van Centraal-Afrika. Waar je ook naartoe wilt op dit grote, prachtige continent, Afrika heeft alles als het gaat om natuurlijke schoonheid en avontuurlijke reiservaringen.

Bekijk onze verschillende vrijwilligerswerk projecten, jongeren groepsreizen, surfkampen en individuele backpack reizen! Natuurlijk staat reisspecialist Joey voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken. En maak jouw ‘once in a lifetime’ reis naar Afrika. Maar wees erop voorbereid dat je een stukje van je hart achterlaat in dit bijzondere continent.

Vrijwilligerswerk

Help de lokale gemeenschappen of draag bij aan het behoud van de wilde dieren in Afrika..
Vrijwilligerswerk

Een keuze maken uit de vrijwilligerswerk projecten in Afrika kan misschien lastig zijn. Want er is genoeg keuze en de projecten zijn stuk voor stuk ontzettend gaaf. Voordat je een beslissing maakt, bekijk dan eerst waar jouw prioriteit ligt. Dit kan zijn; steun bieden aan de lokale gemeenschappen of het behoud van de wilde dieren in Afrika.

Heb je een sport achtergrond? Dan is misschien het Sport & Community Project iets wat bij je past. Hierbij help je de lokale kinderen in Zambia met het ontwikkelen van belangrijke teamwork- en communicatieve vaardigheden. Liever werken met wilde dieren? Help in dit geval de bedreigde zwarte neushoorn en de machtige olifant tijdens het Neushoorn & Olifanten Project in Zimbabwe.

Waar jij ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat jij een geweldige en lonende vrijwilligerswerk ervaring zult beleven.

Jongerenreizen

Reis in een groep en ga met een van onze jongerenreizen het avontuur aan in Afrika..

Surfen

Bekijk de complete surfvakanties voor beginners en intermediate surfers in Zuid-Afrika en Marokko..

Surfen in Costa Rica?

Jongerenreizen, surfen, vrijwilligerswerk en taalreizen.. Bekijk het allemaal voor Latijns-Amerika!