Noord-Amerika

De Verenigde Staten van Amerika zijn geweldig om doorheen te reizen.. En onze reisspecialisten staan klaar om te ondersteunen bij jouw ultieme droomreis! Maak je keuze uit: jongerenreizen, surfen, werken met paarden en camperhuur. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

De Verenigde Staten van

Amerika ontdekken

Reizen door Amerika is een hele onderneming. De Verenigde Staten is namelijk zo groot, dat je niet altijd weet waar je moet beginnen. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je verschillende staten en delen van Amerika ontdekken. Maak met een groep internationale reizigers tussen de 18 en 32 jaar een roadtrip door Noord-Amerika. Ontdek bijvoorbeeld het heerlijke Californië, met fantastische stranden, bruisende steden en immense national parken. Maar sla zeker weten ook niet de bruisende oostkust over met New York en Boston als hoogtepunt.

Twijfel je nog? Neem dan contact op met het team van Oak Travel! Wij kunnen samen met jou, de perfecte reis door Amerika samenstellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om reizen met elkaar te combineren. Denk hierbij aan het werken op een paarden ranch of verbeter je surftechnieken op de golven van Californië.

Surf avontuur in Californie

Ga surfen aan de kust van Californië in het surfkamp van San Clemente of Oceanside..
Surfvakantie

Surfen is anders. Surfen is een levensstijl. Surfen is verslavend. En het is zeker erg gaaf!

Het klopt, je rijdt maar gemiddeld zes seconden op een golf. Misschien ga je zelfs de oceaan op en wacht je een uur op een goede golf. Maar dan komt er één. Je begint te peddelen, de golf neemt je mee, je springt op het board – en dan voel je het – een magisch moment. Dat is alles waarnaar je op zoek bent en dat moment is het het enige dat telt.

Bij het surfkamp in Californië zul jij dit magische moment beleven. De surfgidsen brengen je naar de beste surf spots, waar je veilig een geweldig surf moment zult ervaren. Het maakt niet uit of je een beginner of een ervaren surfer bent. Je kunt er zeker van zijn dat iedereen in het surfkamp dit speciale gevoel kent, wanneer je op je surfplank stapt en dat magische moment voelt.

Bekijk de jongerenreizen

Ontdek met een van onze jongerenreizen het beste van Amerika en Canada..

Camper huren in Amerika

Vraag hier een voordelige offerte aan voor het huren van een camper in Noord-Amerika..

reizen in Latijns-Amerika?

Tijdens de reizen in Latijns-Amerika leer je de Spaanse taal en onderneem je gave activiteiten..
Werken met Paarden

In de Amerikaanse staten Florida, Wyoming en Montana, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een paarden programma! Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende Amerikaanse paarden ranches.

Het vrijwilligerswerk programma in Florida bestaat uit het opvangen en verzorgen van verwaarloosde wilde mustangs. Jij gaat er samen met andere vrijwilligers voor zorgen dat de opgevangen mustangs weer een mooie toekomst krijgen. Naast dat de wilde paarden worden verzorgd en gerehabiliteerd, is het ook belangrijk dat ze getemd worden. En jij kunt hierbij helpen, wat natuurlijk een bijzondere ervaring is! Het werk wat je hier als vrijwilliger verricht wordt ontzettend gewaardeerd en jij haalt hier dan ook veel voldoening uit.

Op de ranches in Montana en Wyoming zijn geen verwaarloosde paarden, maar je helpt wel mee met de dagelijkse taken. Bijvoorbeeld paarden in de ochtend uit de wei halen, jonge paarden trainen en de koeien bij elkaar drijven. Ook staan er prachtige trailritten op de planning en kampeer je voor een nacht in een tipi. Kortom tijdens jouw tijd op deze paarden ranch wordt je echt ondergedompeld in het leven van de cowboys en cowgirls.

Werken met paarden op een
Amerikaanse ranch

Bekijk hier de verschillende ranches in Amerika waar je met paarden kunt werken..