Skip to main content

Noord-Amerika

De Verenigde Staten van Amerika zijn geweldig om doorheen te reizen.. En onze reisspecialisten staan klaar om te ondersteunen bij jouw ultieme droomreis! Maak je keuze uit: groepsreizen voor jongvolwassenen en het huren van een gave camper. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Verenigde Staten van Amerika

Reis van oost naar west of huur een camper voor ieder budget

Reizen door Amerika is een hele onderneming. De Verenigde Staten is namelijk zo groot, dat je niet altijd weet waar je moet beginnen. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je verschillende staten en delen van Amerika ontdekken. Maak met een groep internationale reizigers tussen de 18 en 32 jaar een roadtrip door Noord-Amerika. Ontdek bijvoorbeeld het heerlijke Californië, met fantastische stranden, bruisende steden en immense national parken. Maar sla zeker weten ook niet de bruisende oostkust over met New York en Boston als hoogtepunt.

Twijfel je nog? Neem dan contact op met het team van Oak Travel! Wij kunnen samen met jou, de perfecte reis door Amerika samenstellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om reizen met elkaar te combineren. Denk hierbij aan het werken op een paarden ranch of verbeter je surftechnieken op de golven van Californië.

Samen met een groep reizen door de
Verenigde Staten van Amerika

Ontdek met de jongerenreizen het beste wat Amerika te bieden heeft! En dat is heel veel...
Jongerenreizen

Met een mix van seizoenen, landschappen en culturen, kun je elke dag een nieuw avontuur beleven terwijl je door de Verenigde Staten reist. Onze groepsreizen voor jongvolwassenen in Amerika brengen je van de oostkust, waar je door de bekende wijken van New York kunt dwalen en een boottocht maken onder de Niagarawatervallen, naar de westkust, waar je weer een compleet andere kant van Amerika ontdekt. Verken hier de machtige diepten van de Grand Canyon, zie de glinsterende lichten van Las Vegas en proef verse zeevruchten in Fisherman’s Wharf in San Francisco.

Van Washington tot het Wilde Westen, van Detroit Motown tot New Orleans-jazz, van de Texaanse cowboys tot de Inuits van Alaska. En met alle spectaculaire bergen, bossen, stranden en woestijn ertussenin, is de Verenigde Staten een eindeloze speeltuin. De charme van dit land ligt in avontuur en ontdekking, in het genieten van de Amerikaanse keuken en in het contact met de mensen. Waardoor je veel verhalen en onvergetelijke herinneringen mee naar huis neemt.

Camper huren voor een
roadtrip door USA

Voor een roadtrip door het avontuurlijke Amerika, vraag je bij ons een voordelige offerte aan voor het huren van een camper..

reizen in Latijns-Amerika?

Tijdens de reizen in Latijns-Amerika leer je de Spaanse taal en onderneem je gave activiteiten..