Skip to main content

Noord-Amerika

De Verenigde Staten van Amerika zijn geweldig om doorheen te reizen.. En onze reisspecialisten staan klaar om te ondersteunen bij jouw ultieme droomreis! Maak je keuze uit: groepsreizen voor jongvolwassenen, werken met paarden en camperhuur. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Verenigde Staten van Amerika

Reis van oost naar west, werk met paarden of huur een camper

Reizen door Amerika is een hele onderneming. De Verenigde Staten is namelijk zo groot, dat je niet altijd weet waar je moet beginnen. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je verschillende staten en delen van Amerika ontdekken. Maak met een groep internationale reizigers tussen de 18 en 32 jaar een roadtrip door Noord-Amerika. Ontdek bijvoorbeeld het heerlijke Californië, met fantastische stranden, bruisende steden en immense national parken. Maar sla zeker weten ook niet de bruisende oostkust over met New York en Boston als hoogtepunt.

Twijfel je nog? Neem dan contact op met het team van Oak Travel! Wij kunnen samen met jou, de perfecte reis door Amerika samenstellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om reizen met elkaar te combineren. Denk hierbij aan het werken op een paarden ranch of verbeter je surftechnieken op de golven van Californië.

Samen met een groep reizen door de
Verenigde Staten van Amerika

Ontdek met de jongerenreizen het beste wat Amerika te bieden heeft! En dat is heel veel...
Jongerenreizen

Met een mix van seizoenen, landschappen en culturen, kun je elke dag een nieuw avontuur beleven terwijl je door de Verenigde Staten reist. Onze groepsreizen voor jongvolwassenen in Amerika brengen je van de oostkust, waar je door de bekende wijken van New York kunt dwalen en een boottocht maken onder de Niagarawatervallen, naar de westkust, waar je weer een compleet andere kant van Amerika ontdekt. Verken hier de machtige diepten van de Grand Canyon, zie de glinsterende lichten van Las Vegas en proef verse zeevruchten in Fisherman’s Wharf in San Francisco.

Van Washington tot het Wilde Westen, van Detroit Motown tot New Orleans-jazz, van de Texaanse cowboys tot de Inuits van Alaska. En met alle spectaculaire bergen, bossen, stranden en woestijn ertussenin, is de Verenigde Staten een eindeloze speeltuin. De charme van dit land ligt in avontuur en ontdekking, in het genieten van de Amerikaanse keuken en in het contact met de mensen. Waardoor je veel verhalen en onvergetelijke herinneringen mee naar huis neemt.

Camper huren voor een
roadtrip door Amerika

Voor een roadtrip door het avontuurlijke Amerika, vraag je bij ons een voordelige offerte aan voor het huren van een camper..

reizen in Latijns-Amerika?

Tijdens de reizen in Latijns-Amerika leer je de Spaanse taal en onderneem je gave activiteiten..
Werken met Paarden

In de Amerikaanse staten Florida, Wyoming en Montana, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een paarden programma! Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende Amerikaanse paarden ranches.

Het vrijwilligerswerk programma in Florida bestaat uit het opvangen en verzorgen van verwaarloosde wilde mustangs. Jij gaat er samen met andere vrijwilligers voor zorgen dat de opgevangen mustangs weer een mooie toekomst krijgen. Naast dat de wilde paarden worden verzorgd en gerehabiliteerd, is het ook belangrijk dat ze getemd worden. En jij kunt hierbij helpen, wat natuurlijk een bijzondere ervaring is! Het werk wat je hier als vrijwilliger verricht wordt ontzettend gewaardeerd en jij haalt hier dan ook veel voldoening uit.

Op de ranches in Montana en Wyoming zijn geen verwaarloosde paarden, maar je helpt wel mee met de dagelijkse taken. Bijvoorbeeld paarden in de ochtend uit de wei halen, jonge paarden trainen en de koeien bij elkaar drijven. Ook staan er prachtige trailritten op de planning en kampeer je voor een nacht in een tipi. Kortom tijdens jouw tijd op deze paarden ranch wordt je echt ondergedompeld in het leven van de cowboys en cowgirls.

Werken met paarden op een
Amerikaanse ranch

Bekijk hier de verschillende ranches in Amerika waar je met paarden kunt werken..
Ik ga op reis, maar wat neem ik mee...?!

Je hebt besloten om de sprong te wagen naar een verre bestemming en je reis staat voor de deur… Supertof natuurlijk, maar wat nu?

Of je nu van plan bent om te surfen, vrijwilligerswerk te doen, te werken of gewoon gaat backpacken in het buitenland. Elke verre reis kun je het beste van tevoren goed plannen en daarom is een inpaklijst ontzettend handig tijdens je reisvoorbereiding.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontdek
onze handige inpaklijst en Facebook Groep!