Noord-Amerika

Bekijk HIER onze reizen

Jongerenreizen, paardenranch en camperhuur in Amerika en Canada…

Jongerenreizen

Reizen door Noord-Amerika is een hele onderneming. Canada en Amerika zijn namelijk zo groot, dat je niet altijd weet waar je moet beginnen. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je verschillende staten en delen van Amerika en Canada ontdekken. Maak een roadtrip met maximaal 15 internationale reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Dit zijn geen tours met grote bussen en grote groepen, maar juist klein en persoonlijk. Het echte roadtrip gevoel krijg je met een groepsreis van Oak Travel. Ontdek bijvoorbeeld de beroemde oostkust en westkust van Amerika en Canada, maar sla zeker weten ook niet het swingende zuiden van Amerika over.

Twijfel je of weet je niet waar je moet starten? Neem contact met ons op! Wij kunnen samen met jou, de perfecte reis door Amerika en/of Canada samenstellen. Want het is namelijk ook mogelijk om reizen met elkaar te combineren.

Camper huren

Reizen met een camper door Canada en Amerika is ontzettend populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Of je nu wilt surfen, skiën of wandelen alles is in Noord-Amerika mogelijk! Door een camper te huren, kun jij je eigen roadtrip maken. De omgevingen van California en Vancouver zijn onze favoriet. Beide gebieden beschikken over een goede mix van grote steden, mooie stranden, natuur en een laid-back levensstijl. Het is moeilijk te zeggen wat de beste reistijd is voor Canada en Amerika. Over het algemeen kiezen de meeste reizigers voor de maanden mei tot en met september. In deze periode is de temperatuur goed en staat alles in bloei.

Camperhuur

Jongerenreizen

Vrijwilligerswerk bij Oak TravelPaarden Ranch

Ook de reizen in

Werken op een paarden ranch

In de staten Florida en Wyoming van Amerika, heb jij de mogelijkheid om deel te nemen aan een te gek programma! Je kunt hier namelijk kiezen uit 2 verschillende Amerikaanse paarden ranches. En het verschil tussen deze ranches is dat je in Florida aan de slag gaat als vrijwilliger, terwijl je in Wyoming meedraait met het dagelijks leven op de ranch.

Het vrijwilligerswerk programma in Florida bestaat uit het opvangen en verzorgen van verwaarloosde mustangs. Jij gaat er samen met andere vrijwilligers voor zorgen dat de opgevangen Mustangs weer een mooie toekomst krijgen. Naast dat de paarden worden verzorgd en opgeknapt, is het ook belangrijk dat ze getemd worden. En jij kunt hierbij helpen, wat natuurlijk een bijzondere ervaring is. Het werk wat je hier als vrijwilliger verricht wordt ontzettend gewaardeerd en jij haalt hier dan ook veel voldoening uit. En natuurlijk is er tijd over om prachtige ritten in de omgeving van de paarden ranch te maken.

Op de ranch in Wyoming zijn geen verwaarloosde paarden, maar je helpt wel mee met de dagelijkse taken. Bijvoorbeeld de paarden in de ochtend uit de wei halen, jonge paarden trainen en de koeien bij elkaar drijven. Ook staan er prachtige trailritten op de planning en kampeer je een nachtje in een tipi. Kortom tijdens jouw tijd op deze paarden ranch wordt je echt ondergedompeld in het leven van de cowboys en cowgirls.