Jongerenreizen

Bekijk hieronder onze gave groepsreizen in Australië

Jongerenreizen in het land
van de Aboriginals en Surfdudes

Ben je op zoek naar een ultiem avontuur Down Under, maar wil je dit niet alleen doen. Neem dan deel aan onze jongerenreizen in Australië. Of je nu in een groep de Australische oostkust wilt ontdekken of bijvoorbeeld Tasmanië en de Outback, bij Oak Travel is echt alles mogelijk. Je kan de jongerenreizen ook combineren, zodat je in 4 weken tijd een groot gedeelte van Australië kunt zien. Reis je liever alleen, kijk dan eens op onze pagina backpacken in Australië.

Jongerenreizen in
Australië

Individueel reizen met de bus of camper is nog steeds het populairst in Australie, maar jongerenreizen in een groep is een goed alternatief. Ben je van plan om te gaan werken en reizen in Australie, dan is Sydney Explorer erg interessant. Je gaat 9 dagen lang Sydney en omgeving verkennen met een leuke groep internationale jongeren. Daarna kun je misschien met je nieuwe vrienden gaan reizen door Australie. Afhankelijk van je budget en wensen kun je kiezen uit verschillende jongerenreizen in Australie.

Met name de East Coast Beachin’ groepsreis is erg populair onder de backpackers, deze jongerenreis gaat van Sydney naar Cairns of andersom. Heb je meer tijd dan kun je de reis uitbreiden naar Alice Springs of Darwin. Kies dan voor de groepsreis Outback Adventure of Beach ‘n Bush. Doordat je reist in een internationale groep, maak je snel contact met andere reizigers en kun je de ervaringen onderweg met elkaar delen! Wil je jongerenreizen combineren of zit jouw trip er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij stellen een groepsreis op maat voor je samen.

Aanvragen van een
Working Holiday visum

Als je na een groepsreis nog wilt werken in Australië, dan ben je verplicht een werkvisum aan te vragen, het zogenoemde Working Holiday Visum. Met deze visum mag je namelijk 12 maanden werken en reizen in Australië, waarvan maximaal 6 maanden werken voor één en dezelfde werkgever. Om in aanmerking te komen voor het Working Holiday visum moet je buiten Australië zijn, en voldoen aan verschillende eisen. Je moet bijvoorbeeld tussen de 18 en de 30 jaar oud zijn en aan kunnen tonen dat je beschikt over minimaal $5000,- AUD.

Vindt je het lastig om zelf de aanvraag van je Working Holiday Visum te regelen, neem dan contact op met E-visums.nl. Zij zorgen voor een snelle en goede service voor het aanvragen van je werkvisum, zodat jij je kunt richten op de reisvoorbereiding. Ook voor een Australische toeristenvisum van 30 dagen kun je terecht bij E-visusms.nl.