Jongerenreizen

Bekijk HIER onze groepsreizen

Jongerenreizen in Australië:
onze groepsreizen Down Under

Onze jongerenreizen in Australië zijn een perfecte manier om het ultieme avontuur Down Under te beleven. Vind jij het supergezellig om met een groep internationale reizigers het land van de Aboriginals en Surfdudes te verkennen? Met deze jongerenreizen onderneem je de leukste activiteiten, krijg je de lekkerste maaltijden en slaap je in de hipste hostels. Natuurlijk krijg je onderweg begeleiding van een professionele gids en reis je in een luxe bus met airco. Op deze leuke jongerenreizen leer je het echte Australië kennen en zie je vele bijzondere hoogtepunten. Kun je niet kiezen tussen al onze leuke mogelijkheden? Geen probleem, onze jongerenreizen zijn ook te combineren, zodat je in vier weken tijd een groot deel van Australië kunt zien!

Reis je liever zelfstandig? Kijk dan eens op onze pagina backpacken in Australië voor de vele mogelijkheden of huur een camper.

OOSTKUST
CLASSIC

Sydney –>
Cairns
15 dagen | €1595,-

OOSTKUST
EXPERIENCE

Sydney –>
Cairns
21 dagen | €1825,-

OOSTKUST
WANDER

Sydney –>
Cairns
25 dagen | €2395,-

 

Flexibel Reizen

OOSTKUST
BUDGET

Sydney –>
Cairns
36 dagen | €2245,-

BEACH ‘N
BUSH

Sydney –> Cairns
–> Alice Springs
21 dagen | €2095,-

SYDNEY
EXPLORER

Sydney
9 dagen | €595,-

OUTBACK
ADVENTURE

Darwin –> Alice Springs
–> Melbourne
17 dagen | €1875,-

CROCODILE
ROCK

Alice Springs <–>
Darwin
11 dagen | €995,-

QUEENSLAND
ADVENTURE

Brisbane –>
Cairns
9 dagen | €985,-

GO
WILD

Melbourne –>
Adelaide
6 dagen | €625,-

TASMANIË
ULTIMATE

Hobart –>
Hobart
8 dagen | €785,-

NULLARBOR
PLAIN

Adelaide –>
Perth
10 dagen | €1095,-

Jongerenreizen in Australië:

populair met een reden

Onze jongerenreizen in Australië zijn erg populair en dat is niet voor niets! Met een leuke groep internationale jongeren het land Down Under verkennen is gezellig. Je maakt snel contact met andere reizigers en kunt veel bijzondere ervaringen met elkaar delen waardoor je snel een band krijgt. Ga je een paar maanden naar Australië en wil je je reis starten met een groepsreis? Een goed idee. Tijdens onze groepsreizen voel je je al snel op je gemak in Australië en maak je vrienden waar je later mee verder kunt reizen. Afhankelijk van je budget kun je kiezen uit diverse jongerenreizen in Australië. Reis je langs de oostkust of de zuidkust of ga je liever naar Tasmanië of de Outback? Misschien wil je het liefst alles zien! Waar je ook voor kiest, jouw reis door Australië wordt sowieso onvergetelijk!

Onze jongerenreizen of groepsreizen zijn uitstekend te combineren met elkaar. Wil je graag een groot deel van Australië zien, dan kun je kiezen voor diverse reizen die op elkaar aansluiten. Maak jij een korte reis langs de Oostkust en vervolg je je reis naar de Outback? Misschien reis je liever dwars door Australië van Melbourne naar Darwin of kies je voor een trip langs de Zuidkust in combinatie met acht dagen Tasmanië. Hoe jouw reis er ook uit zal zien, wij zorgen er voor dat je de tijd van je leven hebt. Bij ons kun je zelfs leren surfen in Australië. Zie je jouw droombestemmingen niet tussen onze jongerenreizen staan en wil je graag een Reis op Maat boeken? Neem gerust contact met ons op. Wij stellen graag jouw droomreis samen.

Jongerenreizen en een
Working Holiday visum

Heb jij een jongerenreis bij ons geboekt en denk je dat je daarna nog graag in Australië wilt blijven werken en reizen? Regel dan nu alvast een Working Holiday Visum. Dit visum moet aangevraagd worden als je je buiten Australië bevindt. Je kunt er maximaal twaalf maanden mee in Australië blijven om te reizen, waarvan je maximaal zes maanden mag werken voor dezelfde werkgever. Om in aanmerking te komen voor dit Working Holiday Visum dien je te voldoen aan verschillende eisen. Zo moet je tussen de 18 en 30 jaar oud zijn en moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over minimaal 5000 Australische dollars. Je kunt in de twaalf maanden dat het visum geldig is Australië verlaten en weer terugkomen wanneer je wilt. Ga je vrijwilligerswerk doen in Australië? Dan is een Working Holiday Visum niet nodig.

Een Working Holiday Visum is een ideale manier om langer in Australië te kunnen blijven. Wil jij graag een Working Holiday Visum aanvragen en weet je niet hoe dat moet? Bij e-visums.nl kun je terecht voor meer informatie en regel je je aanvraag direct en met een snelle service. Ook voor een Australisch toeristenvisum van dertig dagen kun je terecht bij E-visums. Heb je al eerder in Australië gewerkt en wil je nóg een Working Holiday Visum aanvragen? Dat kan wel in Australië zelf. Ook dan moet je voldoen aan diverse eisen, waar je meer over kunt lezen op de website van E-visums.