Jongeren groepsreizen in Australie

zijn perfect voor de jonge solo reiziger

Onze jongerenreizen in Australië zijn een perfecte manier om het ultieme avontuur Down Under te beleven. Vind jij het supergezellig om met een groep internationale reizigers het land van de Aboriginals en Surfdudes te verkennen? Met deze jongerenreizen onderneem je de leukste activiteiten, krijg je de lekkerste maaltijden en slaap je in de hipste hostels. Natuurlijk krijg je onderweg begeleiding van een professionele gids en reis je in een luxe bus met airco. Tijdens een leuke jongerenreis leer je het echte Australië kennen en zie je vele bijzondere hoogtepunten. Kun je niet kiezen tussen al onze leuke mogelijkheden? Geen probleem, onze jongerenreizen zijn ook te combineren, zodat je bijvoorbeeld in vier weken tijd een groot deel van Australië kunt zien!

Is in een groep reizen niks voor jou? Kijk dan voor de individuele reizen op onze pagina backpacken in Australië. Of maak één van de mooie camper routes door Australië met het huren van een camper.

SYDNEY
EXPLORER
9 dagen

 

Sydney » Bondi »
Sydney
595,-

OOSTKUST
EXPERIENCE
21 dagen

 

Sydney » Brisbane »
Cairns
1875,-

OOSTKUST
BUDGET
36 dagen

 

Sydney » Brisbane »
Cairns
2295,-  2195,-

100,- euro korting
BEACH ‘N
BUSH
24 dagen

 

Sydney » Cairns »
Alice Springs
2245,-

BUCKET LIST
ADVENTURE
31 dagen

 

Sydney » Cairns »
Uluru » Melbourne
3195,-  2995,-

200,- euro korting
WEST COAST
ULTIMATE
22 dagen

 

Perth «» Darwin
2595,-

CROCODILE
ROCK
10 dagen

 

Broome «» Darwin
1495,-

THE GREAT
OUTBACK
10 dagen

 

Melbourne «» Alice Springs
795,-

NULLARBOR
PLAIN
10 dagen

 

Adelaide » Perth
1145,-

THE GREAT
GRAMPIANS
4 dagen

 

Melbourne «» Adelaide
375,-

TASMANIE
ULTIMATE
6 dagen

 

Hobart » Hobart
595,-

WIST JE DAT WE OOK
JONGERENREIZEN IN
EUROPA HEBBEN?

 

Check de Manuka Travel website voor meer info!

5 redenen waarom

groepsreizen in Australie zo populair zijn

Of je nu voor het eerst op reis gaat of een doorgewinterde reiziger bent, groepsreizen voor jongeren hebben veel voordelen waar je bij een reis naar Australië rekening moet houden. Het bespaart je de stress van het plannen, want wanneer je boekt via een reisorganisatie zoals Oak Travel wordt dit allemaal voor je regelt. Voor de volle 100% zul je Australië ervaren en je gids zorgt ervoor dat je met nieuwe vrienden de beste herinneringen maakt.

Vanuit het perspectief van onze reisspecialist Joey, hebben we 5 redenen op een rij gezet waarom een jongeren groepsreis in Australië de beste keuze is.

1 – Het bespaart je veel planning, tijd en energie

Misschien maak je lange dagen, heb je een stressvolle baan, of laten we eerlijk zijn, je voelt je een beetje lui als het gaat om het vinden van tijd om je hele vakantie te plannen en te organiseren. Een jongeren groepsreis kan je behoorlijk wat uren aan planning en onderzoek besparen, zowel voor als tijdens je reis. Allereerst bespaar je hoofdpijn van het boeken van je eigen accommodatie, wat een zeer belangrijk deel van elke reis is. Vooral bij de voorbereiding is het lezen van recensie na recensie, het vergelijken van prijzen en proberen erachter te komen hoe ver je daadwerkelijk van het stadscentrum verblijft, het laatste dat je wilt doen. Als je via Oak Travel een groepsreis boekt, zijn je reisschema, activiteiten en planning al geregeld, dus je hoeft alleen maar zelf een vlucht te boeken, je koffers in te pakken en voilà, genieten!!

2 – Je zult vrienden voor het leven maken!

Je vindt een geweldige bestemming, je vraagt vakantie aan, maar je kunt geen enkele vriend overhalen om mee te gaan, ongeacht hoeveel insta-waardige reisfoto’s of blogposts je naar hen toe stuurt. Alleen reizen kan soms ontmoedigend zijn en daarom zijn onze jongeren groepsreizen de perfecte manier om de sprong te wagen en op avontuur te gaan met de zekerheid dat er een groep nieuwe vrienden op je wacht zodra je aankomt. Groepsreizen zijn ook perfect voor stellen of groepen vrienden die nog steeds andere reizigers willen ontmoeten zonder het gedoe om alles zelf te boeken.

3 – Je hebt een persoonlijke reisleider die 24/7 mee reist

Het is net alsof je naar een nieuw restaurant gaat en de ober vraagt om het beste gerecht op het menu aan te bevelen. Als jij meereist met een jongeren groepsreis, krijg je tips en aanbevelingen uit eerste hand van iemand die weet waar ze het over hebben. De lokale gidsen zijn ervaren en het is hun taak je een onvergetelijke reis te bezorgen, compleet met deskundige tips, verborgen juweeltjes en lokale eetplekken die de gemiddelde toerist niet snel zal vinden. Je gids kan al je vragen beantwoorden, van ‘waar is de dichtstbijzijnde apotheek’ tot ‘wat is de beste plaats voor een lokaal biertje’ en alles daartussenin. Zij zullen je bij elke stap begeleiden om ervoor te zorgen dat je Australië verlaat met meer dan alleen de “toeristische” beleving.

4 – Ga van de toeristische route af

Tijdens de jongerenreizen in Australië mogen de toeristische hoogtepunten natuurlijk niet aan je reis ontbreken. Maar daarnaast ga je tijdens deze groepsreis ook van de gebaande paden om een aantal plekken te bezoeken waar de gewone toerist niet snel komt. Door de jarenlange ervaring van de lokale reisleider, ben je verzekerd dat je tijdens de roadtrip op de meest indrukwekkende plekken belandt.

5 – Een leven lang herinneringen creëren en nieuwe perspectieven krijgen

Je ervaart nieuwe bezienswaardigheden, smaken en activiteiten, evenals een compleet nieuwe cultuur. Elke dag zul je een beetje buiten je comfortzone treden, taalbarrières overwinnen, nieuwe dingen proberen en je aanpassen aan verschillende klimaten en tijdzones. Met de steun en vriendschap van je groep en reisleider, lijdt het geen twijfel dat je de jongerenreis zult verlaten met een meer open geest en begrip en mededogen voor mensen die niet op dezelfde plek zijn opgegroeid als jij. Je verlaat deze groepsreis met duizend nieuwe herinneringen, verhalen om te delen en de wens om je volgende reis te boeken, want reizen is fantastisch!