Jongerenreizen

Reis samen met een van de

jongerenreizen in Australie

Onze jongerenreizen in Australië zijn een perfecte manier om het ultieme avontuur Down Under te beleven. Vind jij het supergezellig om met een groep internationale reizigers het land van de Aboriginals en Surfdudes te verkennen? Met deze jongerenreizen onderneem je de leukste activiteiten, krijg je de lekkerste maaltijden en slaap je in de hipste hostels. Natuurlijk krijg je onderweg begeleiding van een professionele gids en reis je in een luxe bus met airco. Tijdens een leuke jongerenreis leer je het echte Australië kennen en zie je vele bijzondere hoogtepunten. Kun je niet kiezen tussen al onze leuke mogelijkheden? Geen probleem, onze jongerenreizen zijn ook te combineren, zodat je bijvoorbeeld in vier weken tijd een groot deel van Australië kunt zien!

Reis je liever zelfstandig?
Kijk dan eens op onze pagina
backpacken in Australië voor de vele mogelijkheden of huur een camper.

SYDNEY
EXPLORER
9 dagen

Sydney »
Sydney
€595,-

OOSTKUST
EXPERIENCE
21 dagen

Sydney »
Cairns
€1795,-

OOSTKUST
WANDER FLEXIBEL
25 dagen

Sydney »
Cairns
€2345,-

OOSTKUST
BUDGET
36 dagen

Sydney »
Cairns
€2245,-  €2145,-

€100,- KORTING
BEACH ‘N
BUSH
24 dagen

Sydney » Cairns
» Alice Springs
€2295,-  €2195,-

€100,- KORTING
OUTBACK
ADVENTURE
17 dagen

Darwin » Alice Springs
» Melbourne
€1995,-  €1695,-

€300,- KORTING
WEST COAST
ULTIMATE
20 dagen

Perth «»
Darwin
€2275,-

CROCODILE
ROCK
11 dagen

Alice Springs «»
Darwin
€985,-

NULLARBOR
PLAIN
10 dagen

Adelaide »
Perth
€1095,-

THE GREAT
GRAMPIANS
4 dagen

Melbourne «»
Adelaide
€375,-

THE GREAT
OUTBACK
10 dagen

Melbourne »
Alice Springs
€795,-

TASMANIË
ULTIMATE
7 dagen

Hobart »
Port Arthur
€625,-

Populair met een reden

groepsreizen voor jongeren in Australie

Onze jongerenreizen in Australië zijn erg populair en dat is niet voor niets! Je maakt namelijk snel contact met andere internationale reizigers, en je kunt de bijzondere ervaringen onderweg met elkaar delen waardoor je snel een band krijgt. Ga je een paar maanden naar Australië en wil je de reis starten met een jongerenreis? Een goed idee! Tijdens onze groepsreizen voel je je al snel op je gemak in Australië en maak je vrienden waar je later mee verder kunt reizen. Afhankelijk van je budget kun je kiezen uit diverse jongerenreizen in Australië. Reis je langs de oostkust of de zuidkust of ga je liever naar Tasmanië of de Outback? Misschien wil je het liefst alles zien! Waar je ook voor kiest, jouw reis door Australië wordt sowieso onvergetelijk!

Onze jongerenreizen zijn uitstekend te combineren met elkaar. Wil je graag een groot deel van Australië zien, dan kun je kiezen voor diverse reizen die op elkaar aansluiten. Maak jij een korte reis langs de oostkust en vervolg je je reis naar de Outback? Misschien reis je liever dwars door Australië van Melbourne naar Darwin of kies je voor een trip langs de zuidkust in combinatie met Tasmanië. Hoe jouw reis er ook uit zal zien, wij zorgen er voor dat je de tijd van je leven hebt. Bij ons kun je zelfs leren surfen in Australië of behaal het examen om surf leraar te worden. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je het juiste visum aanvraagt voor Australië. Ga daarvoor naar de website van E-visums.nl. En regel gemakkelijk en snel je toeristenvisum of je Working Holiday visum.

Zie je jouw droombestemmingen niet tussen onze jongerenreizen staan en wil je graag een Reis op Maat boeken? Neem gerust contact met ons op. Wij stellen graag jouw droomreis samen.