Vrijwilligerswerk

Neem deel aan een project in Australië, Nieuw-Zeeland of Zuidoost-Azië...

Australië
Bekijk Projecten

Zorg in Australië
voor dier of milieu

Vrijwilligerswerk in Australië is werken voor een goed doel. Of je er nu voor kiest wilde dieren te verzorgen of om het milieu een handje te helpen, je bent altijd hard nodig want veel van deze projecten blijven alleen bestaan door hulp van vrijwilligers en donaties. Natuurlijk heb jij hier de tijd van je leven en zul je intens genieten van alle mooie dingen die je meemaakt.

Ga jij werken met koala’s en kangoeroes in het regenwoud of help je liever zeeschildpadden of gewonde wilde dieren? Wellicht zorg jij liever voor een beter milieu en wil je werken aan duinvernieuwing en beach clean ups. Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor transport, accommodatie op het project, training en begeleiding. Vrijwilligersprojecten duren tussen één en twaalf weken en je ontmoet altijd andere jongeren van diverse nationaliteiten.

Noord-Amerika
Bekijk Projecten

Werken in Azië met
exotische dieren

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië? Dan vind je bij ons geweldige vrijwilligersprojecten waar je kunt zorgen voor dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Houd je van olifanten, wil je graag meer weten over hun habitat of zorg je graag voor hen op hun oude dag? Dan zijn onze vrijwilligersprojecten in Sri Lanka en Thailand een perfecte gelegenheid om deze grote dieren beter te leren kennen. Ook als je van apen en andere exotische dieren houdt kun je je steentje bijdragen aan een goed doel en genieten van een prachtige omgeving. In Thailand biedt het Wildlife Rescue Centre je de gelegenheid voor vele verschillende dieren te zorgen en wilde dieren een tijdelijk onderdak te geven. Vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië is dankbaar werk waar je veel plezier aan zult beleven. Onze vrijwilligersprojecten zijn inclusief accommodatie, begeleiding, training en maaltijden.

Bekijk snel onze projecten voor vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië

Nieuw-Zeeland
Bekijk Project

Red de Kiwi vogels in
Nieuw-Zeeland

Als vrijwilliger ga je aan de slag bij een non-profit vrijwilligerswerk organisatie in Coromandel, Nieuw-Zeeland. Dit project is gewijd aan de bescherming en verbetering van de natuurlijke omgeving van het noordelijke Coromandel Schiereiland. De internationale vrijwilligers komen naar Coromandel, om te helpen bij het beschermen van bedreigde diersoorten in Nieuw-Zeeland. Je werkt mee aan een mix van verschillende projecten in de prachtige omgeving en natuur van Nieuw-Zeeland. In het Waikawau gebied beschermen we bedreigde vogels en ongewervelde dieren.

Er is op dit moment een groot probleem met de Kiwi’s in Nieuw-Zeeland. De belangrijkste boosdoeners zijn hermelijnen en katten, die 70% van de Kiwi kuikens doden. Als er niets wordt gedaan, sterven de wilde Kiwi’s binnen 25 jaar uit. Ga dus snel als vrijwilliger aan de slag in Nieuw-Zeeland.