Skip to main content

Projecten

Vrijwilligerswerk in het buitenland betekent werken voor een goed doel. Je bent altijd hard nodig, want veel van de onderstaande projecten blijven alleen bestaan door hulp van vrijwilligers en donaties. Natuurlijk heb jij de tijd van je leven en zul je intens genieten van alle mooie dingen die je meemaakt...

Vrijwilligers projecten

Help met vrijwilligerswerk de wilde dieren en lokale kinderen

Wil je graag in Australië als vrijwilliger aan het werk met koala’s en kangoeroes in het regenwoud of help je liever zeeschildpadden of andere gewonde wilde dieren? Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor transport, accommodatie op het project, training en begeleiding. Vrijwilligersprojecten duren tussen de één en twaalf weken en je ontmoet veel vrijwilligers met verschillende nationaliteiten.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Azië? Dan vind je bij ons geweldige vrijwilligersprojecten waar je kunt zorgen voor wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Heb je een passie voor olifanten, en wil je graag meer weten over hun habitat of zorg je graag voor hen op hun oude dag? Dan zijn onze vrijwilligerswerk projecten in Thailand een perfecte gelegenheid om deze grote dieren beter te leren kennen. Ook als je van apen en andere exotische dieren houdt kun je een steentje bijdragen en genieten van de prachtige omgeving. Ben je meer het type die graag in de stad verblijft, dan kun je ook Engels lesgeven op een openbare basisschool in Bangkok of Chiang Mai.

Altijd al de Spaanse taal willen leren? Dan zijn de vrijwilligerswerk projecten in Latijns-Amerika echt de moeite waard! Super tof om naast het helpen van kinderen, ook Spaanse taallessen te volgen. Het Spaans wat je in de theorie leert, kun je tijdens het vrijwilligerswerk weer in de praktijk brengen. Bekijk de projecten en je vliegt binnenkort naar dit deel van de wereld.

Australie

Bekijk hier het vrijwilligerswerk in Australië..

Latijns-Amerika

Naast het werk als vrijwilliger, leer je hier ook de Spaanse taal..

Azie

Help olifanten en kansarme kinderen aan een betere toekomst..

Afrika

In Afrikaanse landen is de hulp van een vrijwilliger hard nodig..