Skip to main content

Australie

Australië is het land bij uitstek voor lange en avontuurlijke reizen. En wij helpen jouw graag met het organiseren van een ultieme droomreis! Maak je keuze uit: jongerenreizen, backpacken, vrijwilligerswerk, surfen, werkvakanties en camperhuur. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Ontdek en Beleef Australie:
Een Onvergetelijk Tussenjaar Down Under

De meest populaire route in Australië is natuurlijk de oostkust, van Sydney naar Cairns of andersom. Tijdens je reis langs de Australische oostkust kun je diverse must-do activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Blue Mountains, Fraser Island en ga skydiven of zeilen bij de Whitsundays. Heb je er nog niet genoeg van? Verleng je reis dan met een trip naar Zuid-Australië of de Outback. De Great Ocean Road is geweldig om te verkennen, maar ook Kangaroo Island, Uluru Rock en Kakadu National Park mag je zeker weten niet overslaan!

Naast het reizen zijn werkvakanties in Australië ook ontzettend populair onder jongeren tussen 18 en 30 jaar. Ben je toe aan een tussenjaar en wil je werken en reizen in Australië? Of droom je gewoon al jaren van een leven in Australië? Dan is een startpakket van Oak Travel ideaal. Werk in het bruisende Sydney en Melbourne of kies voor een baan in de natuur. Werk in een hippe koffietent, restaurant, ga werken met paarden of kies voor boerderijwerk in Australië. Met een Working Holiday visum kun je voor maximaal 12 maanden werken, waarvan zes maanden voor dezelfde werkgever. Ga je mee? Het plannen van jouw avontuur in Australië kan nu beginnen!

Ga het avontuur aan met onze
jongerenreizen

Reis in een groep en ga met een van onze jongerenreizen het avontuur aan in Australië..
Backpacken

Backpacken in Australië is mogelijk voor iedereen. Stap op de Greyhound bus en verblijf in de leukste hostels of regel een camper en overnacht op de leukste campings. De meeste backpackers beginnen hun reis in Sydney en Melbourne, maar ook in Darwin en Cairns kun jij je ultieme reis starten. Ontdek de prachtige Great Barrier Reef, surf op de beste plekken aan de oostkust en verken de adembenemende Whitsundays met een zeilboot. Was dat nog niet genoeg? Verken dan Fraser Island met een 4WD en spring uit een vliegtuig tijdens een 14.000FT tandem skydive. Wil je even rust? De Outback van Australië is magisch, zeker als je tijdens het backpacken iedere avond de heldere sterrenhemel kunt bewonderen.

Jongerenreizen

De jongerenreizen in Australië zijn ideaal als je een reis wilt maken waarbij je zelf niets hoeft te regelen. Heb jij de stap gemaakt om alleen door Australië te reizen maar vind je het wel prettig als je overnachtingen, activiteiten en vervoer al in kannen en kruiken zijn? Bekijk dan onze gave jongerenreizen in Australië met professionele begeleiding. Tijdens deze jongeren groepsreizen doe je nieuwe ervaringen op en maak je vrienden voor het leven. Je reist met mensen die het net als jij te gek vinden om een trip door Australië te maken.

Leer Surfen

Bekijk hier onze surftrips en surfcursussen in Australië..

Reis op Maat

Met het Oak Travel Team maak jij een Reis op Maat door Australië..

Start je backpackreis

Reis op eigen tempo door Australië met onze samengestelde pakketten..

Werken & reizen pakketten

Ga met je Working Holiday visum het werkavontuur in Australië aan..

Neem deel aan vrijwilligerswerk

Bekijk hier onze vrijwilligerswerk projecten en help de dieren in Australië..
Surfen

Pak de beste golven, surf op de mooiste locaties, ervaar het laid-back surf leven en sluit vriendschappen voor het leven. Tijdens de surfcursus leer je alles over de zee, golven, stroming en welke effecten die hebben op je surfboard. Ben je helemaal verkocht en wil je het surfen graag overbrengen op andere liefhebbers? Dan kun je bij Spot X binnen 3 maanden een erkend Level 1 Instructeur diploma behalen. Met dit diploma kun je overal ter wereld lesgeven aan zowel beginners als gevorderden. Zo heb je niet alleen een leuke reis gemaakt, maar ook een nieuwe carrière!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Australië, wie wil dat nu niet beleven? Kom werken als vrijwilliger en de wilde dieren aan een betere toekomst. Wil je graag met kangoeroes en koala’s werken? Dan is het vrijwilligerswerk project in de omgeving van Cairns, Port Douglas en Albury echt iets voor jou. In Tasmanië kun je naast de kangoeroes ook werken met pinguïns. Wil je graag zeeschildpadden helpen die aan een ziekte lijden of een letsel hebben opgelopen door boten, visgerei of ingeslikt plastic? Help op Fitzroy Island mee om gewonde zeeschildpadden te verzorgen. Voor welk project je ook kiest, vrijwilligerswerk in Australië is altijd leuk en interessant.

Huur hier een camper voor Australie

Vraag hier een voordelige offerte aan voor het huren van een camper in Australië..