Backpacken

Met de bussen van Stray En Kiwi

Backpacken in Nieuw-Zeeland

Backpacken in Nieuw-Zeeland doe je natuurlijk met de Stray of Kiwi Experience bus. Met de bus kun je namelijk op eigen tempo het prachtige Noorder- en Zuidereiland verkennen. Naast de comfortabele manier van reizen ontmoet je in de bus ook leuke internationale reisgenoten, waarmee je eventueel kunt samen reizen en ervaringen kunt delen. Naast vervoer biedt Stray Travel en Kiwi Experience ook activiteiten en overnachtingen met korting aan. Dit kun je via de speciale app regelen of gewoon bij de chauffeur boeken. Op die manier kun je alles op één plek regelen, en met een beperkt budget een groot deel van Nieuw-Zeeland ontdekken.

Oak Travel heeft een selectie gemaakt de populairste buspassen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Neem daarvoor even een kijkje op de website van Stray en Kiwi Experience. Bekijk de verschillende opties en laat ons dan weten wat jouw voorkeur heeft. Wij kunnen namelijk al deze buspassen met korting aanbieden! Wil je liever in een groep starten? Bekijk dan eens onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland. Ontmoet leuke jongeren en kies voor een 7- tot 24-daagse groepsreis op het Noorder- en Zuidereiland.

KIWI
SUPER FUNKY
25+ dagen

Noorder- & Zuidereiland
Laagste prijsgarantie!

STRAY
FAR AND WIDE
30+ dagen

Noorder- & Zuidereiland
Laagste prijsgarantie!

KIWI
NORTHERN CAPE
13+ dagen

Noordereiland
Laagste prijsgarantie!

STRAY
BIG NORTH
14+ dagen

Noordereiland
Laagste prijsgarantie!

KIWI
BOTTOMS UP
14+ dagen

Zuidereiland
Laagste prijsgarantie!

STRAY
BIG SOUTH
18+ dagen

Zuidereiland
Laagste prijsgarantie!

Stray & Kiwi Experience

Buspassen in Nieuw-Zeeland

De buspassen van Stray en Kiwi zijn een ideaal alternatief voor een trip met een camper. Vind je het vervelend om zelf te rijden, heb je geen rijbewijs of zijn er andere redenen om niet voor een camper te kiezen? Met een buspas zie je net zo veel moois en heb je enorm veel vrijheid. De buspassen van Stray en Kiwi zijn flexibel en twaalf maanden geldig vanaf het moment dat je op de bus stapt. Tijdens je Hop-on Hop-off reis met de Stray of Kiwi bus kun je helemaal zelf bepalen waar je in- en uitstapt en wanneer. Bovendien kun je via de speciale app een slaapplek reserveren en is er altijd begeleiding van een lokale gids of chauffeur. Natuurlijk zie je tijdens je Hop-on Hop-off avontuur de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland en ga je bijzondere activiteiten ondernemen. Zo beleef jij de reis van je leven!

Ga jij het Noordereiland verkennen, kies dan voor de de Stray Big North of Kiwi Northern Round Up Buspas. Verken je liever het Zuidereiland? Neem dan de Stray Big South of de Kiwi Bottoms Up buspas, zodat je de de mooiste plekken en leukste activiteiten kunt ondernemen op het Zuidereiland. Natuurlijk kun je ook een pas kopen om beide eilanden te verkennen. Met de Stray Far and Wide of de Kiwi Super Funky buspas reis je van het uiterste Noorden naar het zuidelijkste puntje, en ontdek je al het moois wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Als je naar Nieuw-Zeeland reist is een visum en een goede reisverzekering afsluiten erg belangrijk. Op onze pagina reisvoorbereiding in Nieuw-Zeeland vind je meer informatie, over het aanvragen van een visum bij e-visums.nl en een reisverzekering bij Allianz.