Reis door Nieuw-Zeeland met een van de jongerenreizen

Jongeren groepsreizen in Nieuw-Zeeland

Het backpacken in Nieuw-Zeeland doe je met een van de gave jongeren groepsreizen die Oak Travel aanbiedt. Tijdens de tour ontmoet je nieuwe vrienden, je ontdek het beste van Nieuw-Zeeland en dat voor een leuke prijs! Dus maak je keuze uit een van de jongeren groepsreizen en ontdek de meest gave plekken van Nieuw-Zeeland!
Ben je opzoek naar nieuwe ervaringen, cultuur snuiven en de ongerepte natuur ontdekken? Dan is backpacken in Nieuw-Zeeland zeker iets voor jou! Je vindt namelijk op het Noordereiland de rijke Maori cultuur, bruisende steden en de vele geothermische plekken. Als je gek bent op thrill-seeking activiteiten, hiken en buitensport dan is het Zuidereiland perfect voor je ultieme reis.

Bekijk onze groepsreizen

Reis je liever niet in een groep, kijk dan eens het huren van een camper in Nieuw-Zeeland. Maar niet alleen met een camper of een tour kun reizen door Nieuw-Zeeland, de Stray bus is namelijk een perfect alternatief. Zodra je stapt op de Stray bus ontdek je het vulkanische Noordereiland en bergachtige Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Visum & Reisverzekering

Als je voor maximaal 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, dan hoef je geen toeristenvisum aan te vragen. Bij aankomst in Nieuw-Zeeland krijg je namelijk gewoon een stempel in je paspoort. Wil je het reizen combineren met werken, dan moet je een Working Holiday visum aanvragen. Binnen vier werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt.

Een goede reisverzekering afsluiten is erg belangrijk voor je reis door Nieuw-Zeeland. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Globetrotter Reisverzekering van Allianz, deze verzekering heeft namelijk een uitgebreide dekking voor tijdens je reis. Klik hier voor de voorwaarden van de Globetrotter Reisverzekering. En vraag nu bij Oak Travel i.s.m. Allianz een Globetrotter Reisverzekering met korting aan!

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’