Skip to main content

Backpacken in Nieuw-Zeeland

Het Noorder- & Zuidereiland ontdekken met de Kiwi Experience buspas

Backpacken in Nieuw-Zeeland doe je natuurlijk met de Kiwi Experience bus. Met de bus kun je namelijk op eigen tempo het prachtige Noorder- en Zuidereiland verkennen. Naast deze comfortabele manier van backpacken ontmoet je in de bus ook leuke internationale reisgenoten, waarmee je eventueel kunt samen reizen en ervaringen kunt delen. Naast vervoer biedt Kiwi Experience ook activiteiten en overnachtingen met korting aan. Dit kun je via de speciale app regelen of gewoon bij de chauffeur boeken. Op die manier kun je alles op één plek regelen, en met een beperkt budget een groot deel van Nieuw-Zeeland ontdekken.

Oak Travel heeft een selectie gemaakt van de populairste buspassen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Neem daarvoor even een kijkje op de website van Kiwi Experience. Bekijk de verschillende opties en laat ons weten wat jouw voorkeur heeft. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie aan! Wil je liever in een groep starten? Bekijk dan onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland. Ontmoet internationale jongeren en kies voor een 14- tot 24-daagse groepsreis op het Noorder- en Zuidereiland.

KIWI
NORTHERN CAPE
Minimaal 13 dagen

 

Noordereiland
Laagste prijsgarantie!

KIWI
BOTTOMS UP
Minimaal 11 dagen

 

Zuidereiland
Laagste prijsgarantie!

KIWI
SUPER FUNKY
Minimaal 27 dagen

 

Noorder- & Zuidereiland
Laagste prijsgarantie!

EEN INDIVIDUELE
BACKPACKREIS MAKEN
IN AUSTRALIE?

 

Bekijk de gave opties
voor oostkust & outback

Dit is wat zo leuk is aan

solo reizen in Nieuw-Zeeland

Solo reizen

Vaak kunnen dagelijkse taken, verantwoordelijkheden en to-do-lijsten ons opslokken in onze dagelijkse routines. Nu, meer dan ooit, leven we in een snel veranderende wereld met schijnbaar hoge normen – meer opties, een verlangen om meer te bereiken – meer, meer, meer. Hierdoor hebben we weinig tijd om na te denken en zonder het te beseffen zetten we onszelf vaak op een laag pitje. In je eentje door Nieuw-Zeeland reizen is daarom perfect, omdat je leert wat je wel en niet leuk vindt, hoe je een band met mensen kunt opbouwen en dat je de kleine dingen sneller waardeert. Maar ook omdat je er alleen voor staat, leer je te genieten van je eigen gezelschap.

Alleen reizen kan soms ontmoedigend en eng lijken, maar er is zoveel te winnen door tijd met jezelf door te brengen. Als je een solo-trip overweegt, ga dan op zoek naar een organisatie met een authentiek roadtrip vibe! Neem contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie.

Onafhankelijkheid

Buiten je comfortzone treden en alleen reizen is een fantastische manier om onafhankelijk te worden, aangezien je je eigen verantwoordelijkheid draagt! Je moet je best doen om nieuwe vrienden te maken. Stel jezelf open voor andere reizigers tijdens je reis met de Kiwi Experience bus. De bus is namelijk een perfecte plek om op een relaxte en makkelijke manier iemand te leren kennen.

Maak onderweg vrienden

Iedereen bevindt zich op een of andere manier in hetzelfde schuitje en dit versnelt vaak het proces. Als je mee gaat met een groepsactiviteit of trektocht, leer je samenwerken en het omgaan met verschillende karakters.

Leer wat je wel en niet leuk vindt

Tijdens de reis met Kiwi Experience leer je vanzelf wat je wel en niet leuk vindt. Je begint prioriteit te geven aan wat wel belangrijk is en wat niet, en als je alleen reist, merk je dat dingen pas belangrijk worden als ze je rechtstreeks raken, en dat deze reis door Nieuw-Zeeland een ervaring op zich is.

Andere kijk op materiele bezittingen

Onderzoek toont aan dat het gevoel van geluk bij het kopen van materiële producten van korte duur is, terwijl tevredenheid uit een ervaring op langere termijn nog steeds een gelukkig gevoel geeft.

Reizen biedt een overvloed aan ervaringen – The Good, the Bad and the Ugly. Een ervaring is – of het nu een nieuwe cultuur, een spannende activiteit, een zware trektocht of het proeven van de lokale keuken is – zoveel meer waard dan een bling-bling-ding. Een ervaring biedt ook meer kans om contact te maken met mensen die dezelfde interesses hebben.