Surfen

Als een echte surfdude

surfen in Australie

Ga jij reizen door Australië? Dan mag je het surfen niet overslaan! Surfen in Australië is namelijk een levensstijl waar veel Aussies van genieten. Het zijn niet alleen de golven, maar ook de stranden, de sterren aan de nachtelijke hemel en kampvuren die deze manier van leven zo bijzonder maken. Je kunt ervoor kiezen naar een surfkamp te gaan of ontwikkel jezelf met surfcursus en dompel je onder in het leven van de surfdudes. Ga bijvoorbeeld een paar dagen surfen tijdens het Paradise Surf Weekend. Of ga een paar weken naar de prachtige surfstranden bij Byron Bay of Arrawarra Beach. Misschien vindt je het surfen zo gaaf, dat je surf leraar wilt worden. Of je nu een beginnende surfer bent of als gevorderde je surf skills wilt verbeteren, je wordt altijd uitgedaagd, pakt de beste golven en sluit vriendschappen voor het leven! Ook is het mogelijk het surfen in Australië te combineren met yoga, zodat je goed tot rust kunt komen.

Zet surfen in Australië op je bucket list en kies voor de leukste surflessen Down Under! En combineer eventueel een surftrip met een jongerenreis in Australië.

PARADISE
SURF WEEKEND
2 nachten

Sydney » Bengalong »
Sydney
€275,-

BYRON BAY
SURF & YOGA
3 – 7 nachten

Byron Bay
Vanaf €325,-

SYDNEY
SURFKAMP
7 of 14 nachten

Sydney »
Thirroul
Vanaf €595,-

SURFKAMP
ADVENTURE
8 of 11 nachten

Sydney » Arrawarra »
Byron Bay
Vanaf €685,-

SYDNEY
SURFCURSUS
4 of 8 weken

Sydney »
Thirroul
Vanaf €2135,- €1935,-

€200,- KORTING
SPOT X LEVEL 1
SUP INSTRUCTEUR
1 maand

Sydney of Brisbane »
Arrawarra Beach
€2235,-

SYDNEY LEVEL 1
SURF INSTRUCTEUR
3 maanden

Sydney »
Thirroul
€5795,- €4895,-

€900,- KORTING
SPOT X LEVEL 1
SURF INSTRUCTEUR
3 maanden

Sydney of Brisbane »
Arrawarra Beach
€4925,-

Level 1 diploma

surfleraar in Australie

Heb je een passie voor surfen en droom je ervan in de toekomst surfles te kunnen geven aan beginnende surfers? Dan kun je binnen drie maanden een erkend Level 1 Instructeur diploma halen dat wereldwijd erkend wordt. Deze cursus om surf leraar te worden, kun je volgen bij Arrawarra Beach in de omgeving van Coffs Harbour. Of ga naar het surfkamp net ten zuiden van Sydney. Welk surfkamp je ook kiest, het zal een pittige cursus worden. Maar wel één om nooit te vergeten! Het verblijf in het surfkamp aan het strand is namelijk al een ervaring op zich. Tijdens deze 12-weekse surfcursus zijn er bovendien leuke activiteiten georganiseerd, waar je ook tijdens je surflessen wat aan hebt. Wil jij surfen op 25 verschillende locaties met een gezellige groep en verblijven in een geweldig surfhuis? Dan is deze surfcursus echt iets voor jou. En na de surfcursus kun je aan de slag als leraar bij een surfschool. Zorg er wel voor dat je dan beschikt over een Working Holiday visum. Deze kun je via E-visums.nl gemakkelijk en snel aanvragen. 

Ben jij gek op water, maar is surfen niet echt jouw ding? Dan is Stand Up Paddle misschien wél iets dat je aanspreekt. Tijdens deze SUP cursus van een maand leer je de juiste technieken en doe je eindeloos ervaring op in een prachtige omgeving. Je SUP skills worden naar een hoger niveau gebracht door professionele instructeurs. Neem je deel aan deze SUP-instructeur cursus in de omgeving van Coffs Harbour, dan kun je na afloop lesgeven aan beginnende SUP’ers. 

Wil jij na je surf avontuur nog langer genieten van Australië?
Bekijk dan onze vele mogelijkheden voor een reis door Australië. Of laat ons een reis op maat voor je samenstellen!