Surfen

Pak je surfboard en leer surfen op het beste golven van Australië

Leef het leven van een
surfer in Australië

Bekijk hieronder de verschillende surfpakketten, waarmee je professioneel leert surfen en de beste golven pakt. Volg surflessen bij een van de beste surfscholen van Australië of maak met een groep een surftour van Brisbane naar Melbourne. Maar ook is het mogelijk binnen 3 maanden je surfinstructeur diploma te halen, waarmee je vervolgens bij een surfschool aan de slag kunt als surfinstructeur. Daarnaast kun je het surfen combineren met bijvoorbeeld Crossfit of Yoga. Kortom het surfen in Australië is iets wat op je bucket list moet staan!

3 Tot 7 nachten
Vanaf €295,-

Bekijk Surfpakket

3 Tot 7 nachten
Vanaf €325,-

Bekijk Surfpakket

7 of 14 dagen
Vanaf €595,-

Bekijk Surftrip
Surfen met Oak Travel
Check it out!
Wordt surfleraar met de Surf Instructeur cursussen

8 of 11 dagen
Vanaf €695,-

Bekijk Surftrip

4 of 8 weken
Vanaf €1975,-

Bekijk Surfcursus

Sydney/Brisbane → Spot X
1 Maand
€2235,-

Bekijk Surfcursus

Sydney → Thirroul
3 Maanden
€4795,-

Bekijk Surfcursus

Sydney/Brisbane → Spot X
3 Maanden
€4925,-

Bekijk Surfcursus
€100,- korting
Combineer jouw surftrip met een
Hop
-on Hop-off Pakket

Leer surfen in
Australië

Je kunt Australië niet verlaten zonder te hebben gesurft! Surfen in Australië is namelijk een must-do, dus neem deel aan een surfkamp of surfcursus in de omgeving van Sydney of Byron Bay. Wil je meer plekken bezoeken om te surfen, dan is de surftour van Brisbane naar Sydney of Melbourne ideaal. Of je nu beginner bent of je surf skills wilt verbeteren, er zit voor iedere surfer genoeg uitdaging in. Ervaar het laid-back surf leven, pak de beste golven en sluit nieuwe vriendschappen voor het leven!

Wil je graag een steentje bijdragen aan het behoudt van de duinen, oceaan en stranden? Bekijk dan eens het Surf & Care vrijwilligersproject! Je gaat dan niet alleen surfen, maar ook help je bij de Beach Clean Ups, haal je plastic uit de rivier met een kajak tour en leer je alles over biologische landbouw.

Surf & SUP
Level 1 Instructeur

Heb je een passie voor surfen en wil je in de toekomst lesgeven aan beginnende surfers, dan kun je in de omgeving van Sydney en Coffs Harbour binnen 3 maanden een erkend Level 1 Instructeur diploma behalen. Dit is een pittige cursus, maar wel één om nooit meer te vergeten. Het verblijf in het surfkamp gelegen aan het strand, is namelijk al een ervaring op zich!

Ben je gek op water, maar is surfen niet echt je ding. Dan hebben we een leuk alternatief genaamd Stand Up Paddle Board, ook wel SUP genoemd. Neem deel aan een erkende SUP-Instructeur cursus van 1 maand in de omgeving van Coffs Harbour. Na deze cursus kun je lesgeven aan beginnende suppers.