Surfen

Bekijk HIER onze surftrips

Leef als een surf dude

 in Australië

Ben jij gek op surfen? In Australië kun je genieten van de beste golven ter wereld. Surfen hoort bij Australië, het is een sport die je op ieder strand terug kunt vinden. Ben jij ook een sportieveling die graag geniet van de prachtige stranden van Australië? Dan is surfen echt iets voor jou. In een paar dagen kun jij prima redden op een surfboard en na een cursus van een week kun je al heel wat meer. Heb je al ervaring met surfen? Dan kun je binnen drie maanden je diploma surfinstructeur halen zodat je thuis of in Australië aan de slag kunt als surfinstructeur. Wil je graag een surftrip maken met een groep op de vele stranden tussen Brisbane en Melbourne? Je regelt het bij ons. Ook kun je het surfen combineren met bijvoorbeeld Crossfit of Yoga.

Zet surfen in Australië op je bucket list en kies voor de leukste surftrip!

PARADISE
SURF WEEKEND

2 nachten
€245,-

BYRON BAY
SURF & CROSSFIT

3 tot 7 nachten
€295,-

BYRON BAY
SURF & YOGA

3 tot 7 nachten
€325,-

SYDNEY
SURFKAMP

7 of 14 nachten
€595,-

WERKEN ALS
SURFLERAAR?

Neem deel aan een Surf Instructeur cursus en behaal in 3 maanden je Level 1 diploma!

SURFKAMP
ADVENTURE

8 of 11 nachten
€695,-

SURF & CARE
VRIJWILLIGERSWERK

11 dagen
€1085,-

SYDNEY
SURFCURSUS

4 of 8 weken
€1975,-

SPOT X LEVEL 1
SUP INSTRUCTEUR

Sydney/Brisbane –>
Spot X
1 maand | €2235,-

SYDNEY LEVEL 1
SURF INSTRUCTEUR

Sydney –>
Thirroul
3 maanden | €4795,-

SPOT X LEVEL 1
SURF INSTRUCTEUR

Sydney/Brisbane –>
Spot X
3 maanden | €4925,-

ONTVANG
€100,- KORTING

Combineer jouw surftrip met een flexibele buspas inclusief gave activiteiten!

Leren surfen
in Australië

Ga jij op reis naar Australië? Dan kun je niet weg voordat je hebt gesurfd. Surfen in Australië is een levensstijl waar veel Aussies van genieten. Het zijn niet alleen de golven, maar ook de stranden, de sterren aan de nachtelijke hemel en de kampvuren die deze manier van leven zo bijzonder maken. Ga op een surfkamp of een surfcursus en dompel je onder in het leven van de surfdude. Tijdens een Paradise Surf Weekend bijvoorbeeld op misschien wel het mooiste strand van Australië. Ook tijdens een surfkamp van één tot acht weken op de prachtige surfstranden bij Sydney of Byron Bay kun je echt genieten. Of je nu een beginnende surfer bent of als gevorderde je surf skills wilt verbeteren, je wordt altijd uitgedaagd, pakt de beste golven en sluit vriendschappen voor het leven!

Wil je graag een steentje bijdragen aan het behoud van de duinen, de stranden en de oceaan? Bekijk dan eens het Surf & Care vrijwilligersproject. Tijdens dit project leer je niet alleen om te surfen maar help je ook bij beach clean-ups, haal je plastic uit de rivier met een kajak en leer je van alles over biologische landbouw. Wil jij na je surf avontuur nog langer genieten van Australië? Bekijk dan onze vele mogelijkheden voor backpacken, jongerenreizen, werken en reizen, vrijwilligerswerk en een camper huren. Of laat ons een Reis op Maat voor je samenstellen!

Surf & SUP
Level 1 Instructeur

Heb je een passie voor surfen en droom je ervan in de toekomst les te kunnen geven aan beginnende surfers? Dan kun je in de omgeving van Coffs Harbour binnen drie maanden een erkend Level 1 Instructeur diploma halen dat wereldwijd erkend wordt. Een pittige cursus, maar wel één om nooit te vergeten. Het verblijf in het surfkamp aan het strand is namelijk al een ervaring op zich. Tijdens deze 12-wekelijkse surfcursus zijn er bovendien leuke activiteiten georganiseerd waar je ook tijdens je surflessen wat aan hebt. Wil jij surfen op 25 verschillende locaties met een gezellige groep en verblijven in een geweldig surfhuis? Dan is deze surfcursus echt iets voor jou.

Ben jij gek op water maar is surfen niet echt jouw ding? Dan is Stand Up Paddle misschien wél iets dat je aanspreekt. Tijdens deze SUP cursus van een maand leer je de juiste technieken en doe je eindeloos ervaring op in een prachtige omgeving. Je SUP skills worden naar een hoger niveau gebracht door professionele instructeurs. Neem je deel aan deze SUP-instructeur cursus in de omgeving van Coffs Harbour, dan kun je na afloop lesgeven aan beginnende SUP’ers.