Skip to main content

Auckland Intro

1195,-
Auckland
9 dagen

Werkvakantie in Nieuw-Zeeland
tijdens je tussenjaar

Start jouw werkvakantie in Nieuw-Zeeland met het Auckland Intro Startpakket. Ervaar het beste van het Noordereiland tijdens deze tussenjaar groepsreis, van het bruisende Auckland tot de glooiende groene bergen en de vulkanische wonderen van Rotorua. Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is adembenemend! Ook krijg je hulp bij het openen van een bankrekening, het aanvragen van een tax file number en het zoeken naar een baan.

Ontdek Auckland, wandel door de beroemde Hobbiton-filmset en ervaar de traditionele Maori-cultuur. Maar ook geniet je van natuurlijke warmwaterbronnen, verken ondergrondse grotten, zeil de zonsondergang tegemoet en nog veel meer! Oh, en hebben we al gezegd dat je dit allemaal gaat doen met een deskundige groepsleider en nieuwe internationale vrienden? Maak je klaar voor de Nieuw-Zeeland werkvakantie van je leven met dit Auckland Intro startpakket!

Wil je liever in op het Zuidereiland gaan werken en reizen? Bekijk dan de 9-daagse groepsreis Queenstown Intro en start je tussenjaar in Nieuw-Zeeland met een knaller!

Inclusief

 • Hulp voor vertrek
 • Vliegveld ophaalservice
 • 3 overnachtingen Auckland Attic Backpackers
 • 3 overnachtingen Rotorua YHA Hostel
 • 2 overnachtingen Lake Taupo YHA Finley Jacks
 • Luxe transport
 • 5 keer ontbijt en 3 keer diner
 • SIM kaart
 • Tax File Number
 • Nieuw-Zeelandse bankrekening
 • 12 maanden ondersteuning
 • Hulp bij het zoeken naar werk
 • 10 bomen worden geplant wanneer je deze reis boekt
 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Hoogtepunten

 • Aucklands stadstour
 • Waitomo Glowworm Caves boottocht
 • Hobbiton filmset
 • Kerosene Creek
 • Wai-O-Tapu Thermal wonderland
 • Kuirau Geothermische Park
 • Maori culturele ervaring
 • Zeiltrip Lake Taupo met zonsondergang
 • Huka Falls

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Working Holiday visum
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven

Reisschema

Dag 1 - Aankomst Auckland

Kia ora! Vandaag kom je aan in het land van de Maori en Kiwi vogel. De chauffeur brengt je van het vliegveld naar Attic Backpackers voor de eerste 3 nachten. Vanavond ontmoet je de rest van de Auckland Intro groep.

Dag 2 - Auckland & Werk Oriëntatie

Vandaag staat er een oriëntatie in Auckland op de planning. En je ontvangt een SIM kaart, bankrekening en Tax File number. Vanavond zie je wat Auckland te bieden heeft in het donker! Vergeet niet te luisteren naar het lokale Kiwi-accent om te zien of het zijn titel als ‘werelds meest sexy’ waarmaakt.

Dag 3 - Glowworm Caves & Hobbiton Town

Vandaag stop je met de groep eerst in Waitomo, thuisbasis van de wereldberoemde glimworm grotten. Spring op een boot om de ondergrondse rivieren en glimwormen te verkennen. Vanmiddag ga je naar Hobbiton om de weelderige weiden van ‘The Shire’ te verkennen, zoals beschreven in The Lord Of The Rings en The Hobbit trilogieën. Geniet van een drankje in de Green Dragon Inn voordat je met de groep naar Rotorua vertrekt.

Dag 4 - Rotorua verkennen

Vandaag ga je naar het verwarmde water van Kerosene Creek om te relaxen, en dan is het tijd voor het geothermische gebied van Wai-O-Tapu. De middag is aan jou om rond te dwalen, kies bijvoorbeeld voor Zorbing, de Skyline, of misschien zelfs een bungeejump voor de waaghalzen!

Dag 5 - Warmwaterbronnen & Maori cultuur

Vandaag ga je met de groep naar Kuirau Park, een gebied met natuurlijke warmwaterbronnen, borrelende modderpoelen en thermische ‘voetbaden’. Vanavond reis je terug naar een tijd van trotse krijgers en oude tradities. Bereid je voor op een feestmaal en wees getuige van de huiveringwekkende optredens in een Maori-dorp.

Dag 6 - Lake Taupo & Zonsondergang zeiltocht

Vandaag reis je door naar Taupo, een stad aan het meer in het hart van het Noordereiland. Vanavond word je op iets speciaals getrakteerd: een zeiltocht bij zonsondergang over het beroemde meer. Neem het spectaculaire landschap in je op en geniet van de lucht dat verandert door de zonsondergang. Je hebt hier echt geen filter nodig voor je Instagram foto’s.

Dag 7 - Watervallen & Hot Springs

’s Ochtends maak je een mooie wandeling om Huka Falls te bekijken, een stortvloed van kristalhelder water dat over de Waikato rivier stroomt. Daarna is het tijd om de pijntjes en kwaaltjes te verzachten in mineraalrijke thermische warmwaterbronnen.

Dag 8 - Werk & Reis Gesprek

Vandaag is het tijd om terug te gaan naar Auckland. Het team helpt je vandaag bij het regelen van je verdere reis en bij het helpen van je werkvakantie in Nieuw-Zeeland. Stel gerust al je vragen, zodat je met een voldaan gevoel naar bed gaat. Voordat je naar bed gaat is het natuurlijk nog wel tijd voor een afscheidsdiner met de groep en stafleden.

Dag 9 - Uitchecken

Je onvergetelijke 9-daagse avontuur komt vandaag tot een einde, maar je werkvakantie in Nieuw-Zeeland is nog maar net begonnen. Je bent nu klaar voor de volgende etappe, samen met de nieuwe vrienden die je hebt gemaakt, en het team dat ​​klaar staat voor ondersteuning bij elke stap.

Extra informatie

Vliegveld ophaalservice

Bij aankomst op het internationale vliegveld van Auckland loop je naar buiten richting de shuttle bus. Je wordt direct naar Attic Backpackers gebracht. Rust even goed uit, want vanavond ontmoet je de groep tijdens een welkomstdiner.

Accommodatie

Je verblijft in een gedeelde kamer voor 3 nachten bij Attic Backpackers in Auckland, 3 nachten bij het YHA Hostel in Rotorua en 2 nachten bij YHA Finley Jack’s in Taupo.

Nieuw-Zeelandse Bankrekening

Op dag 2 wordt er een bankrekening voor je geopend bij één van de grote Nieuw-Zeelandse banken. Je kunt nu salaris ontvangen en met je bankpas bij iedere winkel betalen.

Tax File Number

Tijdens de infosessie op dag 2 krijg je meer informatie over het werken en reizen in Nieuw-Zeeland. Tijdens de infosessie wordt er ook een Tax File Number voor je aangevraagd. Je ontvangt een uniek nummer binnen 2 weken en zal worden geüpload naar je e-mailadres. Je kan wel al werken terwijl je nog in afwachting bent van een Tax File Number.

Cultuur

De cultuur van Nieuw-Zeeland wordt beïnvloed door Europese en Maori-tradities. De Maori’s reisden meer dan 1000 jaar geleden vanuit Polynesië en bracht een cultuur van trotse krijgers en oude tradities met zich mee die nog steeds een onderdeel zijn van de identiteit van Nieuw-Zeeland. Een op de zeven Kiwi’s identificeert zich als Maori, en je zult merken dat het Maori-vocabulaire vaak wordt gebruikt naast de Engelse taal.

Werk & Reis Gesprek

Stel op dag 8 al je vragen over het werken en reizen in Nieuw-Zeeland. Het team zal je verder helpen met het zoeken naar werk en eventueel je CV verbeteren.

Visum & reisverzekering

Bij het voorbereiden van je reis naar Nieuw-Zeeland, is het belangrijk dat je een goede reisverzekering met werelddekking aanvraagt. Daarnaast moet je ook kijken of een visum noodzakelijk is, en of je vaccinaties nodig hebt. Meer info hierover kun je vinden op Reisvoorbereiding Nieuw-Zeeland, en bereken direct een premie voor je reisverzekering.

SIM kaart

Je ontvangt op dag 2 een SIM kaart en kies daarna je eigen prepaid plan.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan deze Auckland Intro groepsreis als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent. Natuurlijk is een portie avontuur en gezelligheid ook heel belangrijk!

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van het Auckland Intro startpakket in Nieuw-Zeeland.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4556 9564

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl

Ik ga op reis, maar wat neem ik mee...?!

Je hebt besloten om de sprong te wagen naar een verre bestemming en je reis staat voor de deur… Supertof natuurlijk, maar wat nu?

Of je nu van plan bent om te surfen, vrijwilligerswerk te doen, te werken of gewoon gaat backpacken in het buitenland. Elke verre reis kun je het beste van tevoren goed plannen en daarom is een inpaklijst ontzettend handig tijdens je reisvoorbereiding.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontdek
onze handige inpaklijst en Facebook Groep!