Skip to main content

Mexico Surf & Spaans

vanaf 695,-
Puerto Escondido
1 tot 3 weken

Surfvakantie en Spaanse
taalcursus in Mexico

Wil je graag surflessen combineren met een Spaanse taalcursus in Mexico? Neem dan deel aan het Mexico Surf & Spaans programma in het plaatsje Puerto Escondido. Je kunt voor 8 of 15 dagen deelnemen (langer is ook mogelijk), dus je hebt tijd genoeg om de Spaanse taal en het surfen onder de knie te krijgen. Het surfkamp bevindt zich op een prachtige plek vlakbij het strand, waar je les krijgt van gekwalificeerde surf instructeurs. Het gebruik van wetsuits en surfboards zijn inbegrepen in dit programma. Viva la Vida! Leer surfen, doe yoga en ga mee met optionele excursies. Geniet van het zonnige paradijs Puerto Escondido!

Naast het surfen ga je ook deelnemen aan een Spaanse taalcursus. De school ligt op een paar minuten rijden van het surfkamp, dus de shuttle bus brengt je van maandag tot en met vrijdag naar de school. Natuurlijk heb je naast het studeren ook genoeg tijd voor andere leuke dingen. Maak bijvoorbeeld met de groep een surftrip naar de meest indrukwekkendste verborgen bestemmingen en surfspots van Pacific Mexico!

In Puerto Escondido is het ook mogelijk om alleen surflessen te volgen. Hiervoor kun je deelnemen aan het Mexico Surfkamp programma. Geniet hier van surfen, yoga en gave optionele excursies!

Inclusief

 • Vliegveld ophaalservice
 • 7, 14 of 21 overnachtingen in het surfkamp
 • Iedere ochtend een licht ontbijt
 • 15 Spaanse lessen per week (50 minuten per les)
 • Cursusmateriaal Spaanse les
 • Transport van en naar het surfkamp
 • 4 surflessen per week (2 uur per les)
 • Surfuitrusting
 • Gekwalificeerde surf instructeurs
 • WiFi

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum (indien nodig)
 • Overige maaltijden
 • Vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven

Extra informatie

prijzen

– 1 week gedeelde kamer €695,-
– 1 week privé kamer €745,-
– 2 weken gedeelde kamer €925,-
– 2 weken privé kamer €1245,-
– 3 weken gedeelde kamer €1265,-
– 3 weken privé kamer €1745,-

Vliegveld ophaalservice

Wij raden aan om een vliegticket te boeken naar Puerto Escondido via Mexico City. Stuur een kopie van je vluchtschema naar ons team, en wij zullen ervoor zorgen dat de coördinator van het surfkamp je komt ophalen.

Weekschema

Maandag tot en met vrijdag (kan afwijken)
09.00 – 09.50 uur Spaanse Grammatica
09.50 – 10.00 uur Pauze
10.00 – 11.40 uur Spaanse Grammatica
11.40 – 12.20 uur Lunch (niet inbegrepen)
16.00 – 18.00 uur Surfles

Surfles

Een surfles heeft een totale duur van 1,5 tot 2 uur, en gedurende deze spannende sessie ervaar je een volledige reis door de wereld van het surfen. We beginnen met een verkwikkende warming-up van 5-10 minuten, waarbij je je spieren opwarmt. Na het surfgedeelte sluiten we de les af met een relaxte cooling-down van ongeveer 5-10 minuten, waarmee we je spieren ontspannen en je de gelegenheid bieden om te reflecteren op je surfavontuur.

Een groot voordeel van onze surflessen is dat je geen zorgen hoeft te maken over de surfuitrusting, want deze is inbegrepen in de prijs.

Spaanse les

Je krijgt Spaanse les van een gekwalificeerde lokale docent in een klein groepje van vijf personen. De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 12.00 uur.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van het Surf & Spaans programma in Mexico.

Maaltijden

Er is iedere ochtend een licht ontbijt in het surfkamp inbegrepen. Bij verschillende supermarkten kun je eten en drinken kopen, en bereiden in de gemeenschappelijke keuken.

Spaanse school

De Spaanse taalschool ligt iets verder van het surfkamp vandaan, maar je wordt van maandag tot en met vrijdag met een shuttle bus naar de school gebracht. De school ligt echt in het hart van Puerto Escondido, en je krijgt les in een tropische privé tuin. Daarnaast is er een kleine bibliotheek, restaurant en een ruimte om te relaxen aanwezig.

Surfkamp

Het surfkamp bevindt zich op een werkelijk prachtige en uiterst veilige locatie in het betoverende La Punta Zicatela. Deze plek staat bekend om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en het surfkamp biedt een oase van rust te midden van de opwindende branding. Met een scala aan stranden die enkele van de beste golven in de regio bieden, is La Punta Zicatela een paradijs voor surfers van alle niveaus – van beginners die hun eerste golven willen berijden tot ervaren surfers die op zoek zijn naar uitdagingen op het water.

Het surfkamp ligt op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven Puerto Escondido, wat zorgt voor een handige en snelle overgang van je reis naar de verfrissende wereld van het surfen. De korte reistijd betekent dat je snel en gemakkelijk kunt aankomen op deze idyllische locatie, klaar om de golven te trotseren en onvergetelijke surfervaringen op te doen.

Accommodatie

Het surfkamp staat bekend om zijn goede vibes, de kans om gelijkgestemde mensen van over de hele wereld te ontmoeten en de prachtige zonsondergangen op het strand. Standaard verblijf je in een gedeelde kamer met maximaal drie andere surfers. Je hebt ook de mogelijkheid om te upgraden naar een privékamer met eigen badkamer. Daarnaast zijn er hangmatten en een gemeenschappelijke keuken beschikbaar.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan het programma surfen en Spaans in Mexico als je 18 jaar of ouder bent. Het is echter ook mogelijk om deel te nemen als je 17 jaar bent, maar neem dan eerst contact op met het team van Oak Travel!

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.