Skip to main content

Mexico Surf & Spaans

vanaf 695,-
Puerto Escondido
1 tot 4 weken

Surfvakantie en Spaanse
taalcursus in Mexico

Wil je graag surflessen combineren met een Spaanse taalcursus in Mexico? Neem dan deel aan het Mexico Surf & Spaans programma in het plaatsje Puerto Escondido. Je kunt voor 8 of 15 dagen deelnemen (langer is ook mogelijk), dus je hebt tijd genoeg om de Spaanse taal en het surfen onder de knie te krijgen. Het surfkamp bevindt zich op een prachtige plek vlakbij het strand, waar je les krijgt van gekwalificeerde surf instructeurs. Het gebruik van wetsuits en surfboards zijn inbegrepen in dit programma. Viva la Vida! Geniet van het zonnige paradijs Puerto Escondido!

Naast het surfen ga je ook deelnemen aan een Spaanse taalcursus. De school ligt op een paar minuten rijden van het surfkamp, dus de shuttle bus brengt je van maandag tot en met vrijdag naar de school. Natuurlijk heb je naast het studeren ook genoeg tijd voor andere leuke dingen. Maak bijvoorbeeld met de groep een surftrip naar de meest indrukwekkendste verborgen bestemmingen en surfspots van Pacific Mexico!

In Puerto Escondido is het ook mogelijk om alleen surflessen te volgen. Hiervoor kun je deelnemen aan het Mexico Surfkamp programma. Geniet hier van surfen en gave optionele excursies!

Inclusief

 • Vliegveld ophaalservice
 • Alle overnachtingen in het surfkamp
 • 6 dagen per week een licht ontbijt (indien gewenst)
 • 15 Spaanse lessen per week (50 minuten per les)
 • Cursusmateriaal Spaanse les
 • Transport van en naar het surfkamp
 • 4 surflessen per week (2 uur per les)
 • Surfuitrusting
 • Gekwalificeerde surf instructeurs
 • WiFi

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum (indien nodig)
 • Overige maaltijden
 • Vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven

Extra informatie

prijzen programma

De kosten voor het surfen en Spaans programma in Mexico zijn voor 1 week €695,-. Wil je langer deelnemen, dan zijn de kosten per extra week €595,-.

Vliegveld ophaalservice

Wij raden aan om een vliegticket naar Puerto Escondido te boeken via Mexico-Stad. Stuur een kopie van je vluchtschema naar ons team; wij zorgen ervoor dat de coördinator van het surfkamp je komt ophalen.

Weekschema

Maandag tot en met vrijdag (kan afwijken)
09.00 – 09.50 uur Spaanse Grammatica
09.50 – 10.00 uur Pauze
10.00 – 11.40 uur Spaanse Grammatica
11.40 – 12.20 uur Lunch (niet inbegrepen)
16.00 – 18.00 uur Surfles

Surfles

Een surfles duurt in totaal tussen de 1,5 en 2 uur. Gedurende deze spannende sessie maak je een complete reis door de wereld van het surfen. We starten met een verkwikkende warming-up van 5 tot 10 minuten om je spieren op te warmen. Na het surfgedeelte ronden we de les af met een relaxte cooling-down, eveneens van ongeveer 5 tot 10 minuten. Dit helpt om je spieren te ontspannen en biedt je de gelegenheid om te reflecteren op je surfervaring.

Een groot voordeel van onze surflessen is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de surfuitrusting; deze is inbegrepen bij de prijs.

Spaanse les

Je krijgt Spaanse les van een gekwalificeerde lokale docent in een klein groepje van maximaal vijf personen. De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 12.00 uur.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan het programma surfen en Spaans in Mexico’ als je 18 jaar of ouder bent. Ben je echter 17 jaar, dan is deelname ook mogelijk, mits je eerst contact opneemt met het team van Oak Travel!

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van het surfen en Spaans programma in Mexico.

Maaltijden

Er is 6 dagen per week een licht ontbijt in het surfkamp inbegrepen. We raden wel aan om bij een supermarkt het ontbijt aan te vullen met je eigen eten en drinken, want het ontbijt is erg basic. Er is een gemeenschappelijke keuken aanwezig in het surfkamp om je maaltijden klaar te maken.

Spaanse school

De Spaanse taalschool ligt iets verder van het surfkamp vandaan, maar je wordt van maandag tot en met vrijdag met een shuttle bus naar de school gebracht. De school ligt echt in het hart van Puerto Escondido, en je krijgt les in een tropische privé tuin. Daarnaast is er een kleine bibliotheek, restaurant en een ruimte om te relaxen aanwezig.

Surfkamp

Het surfkamp bevindt zich op een werkelijk prachtige en uiterst veilige locatie in het betoverende La Punta Zicatela. Deze plek is beroemd om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en biedt een oase van rust te midden van de opwindende golven. Met een scala aan stranden die enkele van de beste golven in de regio bieden, vormt La Punta Zicatela een paradijs voor surfers van alle niveaus – van beginners die hun eerste golven willen berijden tot ervaren surfers op zoek naar uitdagende wateravonturen.

Het surfkamp ligt op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven Puerto Escondido, wat een handige en snelle overgang van je reis naar de verfrissende surfwereld verzekert. De korte reistijd zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt aankomen op deze idyllische locatie, klaar om de golven te trotseren en onvergetelijke surfervaringen te beleven.

Accommodatie

Het surfkamp is bekend om zijn goede vibes, de kans om gelijkgestemde mensen van over de hele wereld te ontmoeten, en de prachtige zonsondergangen die je vanaf het strand kunt bewonderen. Standaard verblijf je in een gedeelde kamer samen met maximaal drie andere surfers. Er is echter ook de mogelijkheid om je verblijf te upgraden naar een privékamer met eigen badkamer. Verder zijn hangmatten en een gemeenschappelijke keuken beschikbaar voor alle gasten.

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.