Skip to main content

Mexico Surf & Spaans

vanaf 645,-
Puerto Escondido
8 of 15 dagen

Surfvakantie en Spaanse
taalcursus in Mexico

Wil je graag surflessen combineren met een Spaanse taalcursus in Mexico? Neem dan deel aan het Mexico Surf & Spaans programma in het plaatsje Puerto Escondido. Je kunt voor 8 of 15 dagen deelnemen (langer is ook mogelijk), dus je hebt tijd genoeg om de Spaanse taal en het surfen onder de knie te krijgen. Het surfkamp bevindt zich op een prachtige plek vlakbij het strand, waar je les krijgt van gekwalificeerde surf instructeurs. Het gebruik van wetsuits en surfboards zijn inbegrepen in dit programma. Viva la Vida! Leer surfen, doe yoga en ga mee met optionele excursies. Geniet van het zonnige paradijs Puerto Escondido!

Naast het surfen ga je ook deelnemen aan een Spaanse taalcursus. De school ligt op een paar minuten rijden van het surfkamp, dus de shuttle bus brengt je van maandag tot en met vrijdag naar de school. Natuurlijk heb je naast het studeren ook genoeg tijd voor andere leuke dingen. Maak bijvoorbeeld met de groep een surftrip naar de meest indrukwekkendste verborgen bestemmingen en surfspots van Pacific Mexico!

In Puerto Escondido is het ook mogelijk om alleen surflessen te volgen. Hiervoor kun je deelnemen aan het Mexico Surfkamp programma. Geniet hier van surfen, yoga en gave optionele excursies!

Inclusief

 • Vliegveld ophaalservice
 • 7 of 14 overnachtingen in het surfkamp
 • Iedere ochtend een licht ontbijt
 • 15 of 30 Spaanse lessen (50 minuten per les)
 • Cursusmateriaal Spaanse les
 • Transport van en naar het surfkamp
 • 8 of 16 uur surflessen (2 uur per les)
 • Surfuitrusting
 • Gekwalificeerde surf instructeurs
 • Fotosessie
 • WiFi

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Visum (indien nodig)
 • Overige maaltijden
 • Vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven

Extra informatie

prijzen

– 8 dagen gedeelde kamer €645,-
– 8 dagen privé kamer €795,-
– 15 dagen gedeelde kamer €945,-
– 15 dagen privé kamer €1245,-

vliegveld ophaalservice

Wij raden aan om een vliegticket te boeken naar Puerto Escondido via Mexico City. Stuur een kopie van je vluchtschema naar ons team, en wij zorgen er voor dat de coördinator van het surfkamp je op komt halen.

weekschema

Maandag tot en met vrijdag
09.00 – 09.50 uur Spaanse Grammatica
09.50 – 10.00 uur Pauze
10.00 – 11.40 uur Spaanse Grammatica
11.40 uur – 12.20 uur Lunch (niet inbegrepen)
16.00 uur – 18.00 uur Surfles

surfles

Een surfles duurt 2 uur: warming-up (5-10 min), surfen en cooling-down (5-10 min). Een wetsuit en surfboard zijn inbegrepen, en je krijgt natuurlijk les van een professionele surf instructeur. Omdat je in de ochtend Spaanse les hebt, ga je van 16.00 tot 18.00 uur surfen.

spaanse les

Je krijgt Spaanse les van een gekwalificeerde lokale docent in een klein groepje van 5 personen. De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Reisvoorbereiding

Op onze pagina Reisvoorbereiding Latijns-Amerika vind je meer informatie over het aanvragen van een reisverzekering, vaccinaties en je eventuele visum.

startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van het Surf & Spaans programma in Mexico.

maaltijden

Er is iedere ochtend een licht ontbijt in het surfkamp inbegrepen. Bij verschillende supermarkten kun je eten en drinken kopen, en bereiden in de gemeenschappelijke keuken.

spaanse school

De Spaanse taalschool ligt iets verder van het surfkamp vandaan, maar je wordt van maandag tot en met vrijdag met een shuttle bus naar de school gebracht. De school ligt echt in het hart van Puerto Escondido, en je krijgt les in een tropische privé tuin. Daarnaast is er een kleine bibliotheek, restaurant en een ruimte om te relaxen aanwezig.

surfkamp

Het surfkamp staat bekend om zijn goede vibe, gelijkgestemde mensen van over de hele wereld en prachtige zonsondergangen op het strand. Je verblijft standaard in een gedeelde kamer met maximaal 3 andere surfers. Een upgrade naar een privé kamer ensuite is ook mogelijk. Daarnaast zijn er hangmatten en een gemeenschappelijke keuken aanwezig. Het surfkamp ligt op slechts een steenworp afstand van een van de beste surfstranden van Mexico, “La Punta Zicatela”.

toelatingseisen

Je kunt aan het Mexico Surf & Spaans programma deelnemen als je 18 jaar of ouder bent. Het is eventueel ook mogelijk om als 17-jarige deel te nemen, maar neem dan eerst contact met ons op!

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ik ga op reis, maar wat neem ik mee...?!

Je hebt besloten om de sprong te wagen naar een verre bestemming en je reis staat voor de deur… Supertof natuurlijk, maar wat nu?

Of je nu van plan bent om te surfen, vrijwilligerswerk te doen, te werken of gewoon gaat backpacken in het buitenland. Elke verre reis kun je het beste van tevoren goed plannen en daarom is een inpaklijst ontzettend handig tijdens je reisvoorbereiding.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontdek
onze handige inpaklijst en Facebook Groep!