Jongerenreizen

Reis in een kleine groep door Australië, Noord-Amerika, Zuidoost-Azië of Nieuw-Zeeland...

Australië
Bekijk Groepsreizen

Onze internationale jongerenreizen Down Under

Onze jongerenreizen in Australië zijn een perfecte manier om het ultieme avontuur Down Under te beleven. Vind jij het supergezellig om met een groep internationale reizigers het land van de Aboriginals en Surfdudes te verkennen? Met deze jongerenreizen onderneem je de leukste activiteiten, krijg je de lekkerste maaltijden en slaap je in de hipste hostels. Natuurlijk krijg je onderweg begeleiding van een professionele gids en reis je in een luxe bus met airco. Op deze leuke jongerenreizen leer je het echte Australië kennen en zie je vele bijzondere hoogtepunten. Kun je niet kiezen tussen al onze leuke mogelijkheden? Geen probleem, onze jongerenreizen zijn ook te combineren, zodat je in vier weken tijd een groot deel van Australië kunt zien!

Wil je liever op eigen houtje reizen? Kijk dan eens op onze pagina backpacken in Australië voor de vele mogelijkheden. Of huur een camper die bij jouw wensen en budget past.

Noord-Amerika
Bekijk Groepsreizen

De leukste groepsreizen in de VS en Canada

Met onze jongerenreizen in Noord-Amerika kun je op een geweldige manier de VS en Canada ontdekken. Vind jij het leuk om met anderen te reizen en leuke activiteiten te ondernemen? Dan zijn onze leuke jongerenreizen echt iets voor jou. Je trekt met een groep internationale reizigers langs de mooiste gebieden van dit bijzondere continent en ziet heel veel interessante hoogtepunten. Tijdens je reis word je altijd vergezeld van een professionele gids, krijg je prima maaltijden en slaap je in de leukste hostels. Reis gezellig in de bus langs de mooiste plekken, onderneem avontuurlijke activiteiten en deel je ervaringen met elkaar. Heb je een pakket gezien dat je aanspreekt of kun je niet kiezen uit onze leuke jongerenreizen? Je kunt ze ook met elkaar combineren en op die manier jouw meest ideale reis samenstellen. Waar je ook voor kiest, met onze jongerenreizen in Noord-Amerika verken je alle mooie plekken in de VS en/of Canada en maak je vrienden voor het leven.

Reis je liever zelfstandig in Noord-Amerika? Bekijk dan eens onze geweldige campers.

Nieuw-Zeeland
Bekijk Groepsreizen

Reis door het land van de Maori’s en de Kiwi’s

Met onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bieden we jongeren een ultieme manier om de prachtige eilanden beter te leren kennen. Ben jij iemand die graag met anderen reist om ervaringen te delen en te genieten van elkaars gezelschap? Dan zijn onze jongerenreizen echt iets voor jou. Samen met je groepsgenoten onderneem je indrukwekkende activiteiten, slaap je in comfortabele hostels en geniet je van de beste maaltijden. Met onze jongerenreizen bieden we je bovendien een professionele gids en een luxe bus met airco waarmee je veel hoogtepunten van Nieuw-Zeeland bezoekt. Leer het echte Nieuw-Zeeland kennen in gezelschap van een leuke groep internationale jongeren en maak vrienden voor het leven!

Reis je liever zelfstandig? Kijk dan eens op onze pagina Campers & Buspassen, Werken en Reizen of Vrijwilligerswerk.

Zuidoost-Azië
Bekijk Groepsreizen

Backpacken met een groep internationale reizigers

Wil jij backpacken in Zuidoost-Azië en doe je dat het liefst samen met anderen? Dan zijn onze jongerenreizen in Zuidoost-Azië een geweldige manier om een prachtig deel van de wereld te leren kennen. Backpacken in Thailand, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Cambodja en de Filipijnen is een fantastisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten. Als je dat avontuur met anderen deelt wordt de reis helemaal bijzonder: je kunt ervaringen uitwisselen en samen reizen is natuurlijk reuze gezellig. Met de jongerenreizen van Oak Travel kun je backpacken op een comfortabele manier. Onze groepsreizen zijn inclusief vervoer, accommodatie en gezellige stafleden en bieden de leukste activiteiten.

Vind je het leuker om zelfstandig te reizen? Kijk dan eens op onze pagina Buspassen. Of ga naar onze pagina vrijwilligerswerk, als je graag zou willen werken met olifanten of andere wilde dieren.