Skip to main content

Amerika

Amerika is een geweldig land om doorheen te reizen, en onze reisspecialisten staan klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw ultieme droomreis! Kies uit een breed scala aan groepsreizen voor jongvolwassenen. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Canada & Amerika

Reis van oost naar west of huur een camper voor ieder budget

Reizen door Canada en Amerika is een waanzinnig avontuur op zich. Ten eerste is Noord-Amerika zo ontzettend groot dat het soms lastig is te bepalen waar je moet beginnen. Ontdek met de jongerenreizen van Oak Travel diverse staten en regio’s in Amerika en Canada. Ten tweede, maak samen met een groep internationale reizigers tussen de 18 en 32 jaar een onvergetelijke roadtrip door Noord-Amerika. Verken bijvoorbeeld het fantastische Californië, met zijn adembenemende stranden, bruisende steden en uitgestrekte nationale parken. Daarnaast, als je op zoek bent naar ultieme vrijheid, waarom dan niet een camper huren in Amerika? Rijd langs de iconische routes en geniet van de ultieme roadtrip-ervaring. Bovendien, vergeet ook zeker de bruisende oostkust niet, met New York en Boston als absolute hoogtepunten.

Twijfel je nog? Geen zorgen! Neem eerst gewoon contact op met het team van Oak Travel. Daarna kunnen we samen de perfecte reis door Amerika voor jou samenstellen, inclusief het avontuur van het huren van een camper. Tot slot, ontdek de wereld met Oak Travel!

Samen met een groep reizen door
Canada of Amerika

Ontdek met de jongerenreizen het beste wat Amerika te bieden heeft! En dat is heel veel...
Jongerenreizen

Ontdek Amerika en Canada: een mix van seizoenen, landschappen, culturen. En elke dag is een nieuw avontuur. Bovendien ontdek je deze landen samen met andere jongeren. Zo ervaar je samen New York’s beroemde wijken en maak je een boottocht bij de Niagara-watervallen. Echter, aan de westkust ontdek je Amerika’s andere kant. Daar verken je de Grand Canyon, bewonder je het bruisende Las Vegas, en proef je zeevruchten in San Francisco’s Fisherman’s Wharf.

Van Washington tot het Wilde Westen en beleef steden als Vancouver en Calgary. Zowel Amerika als Canada zijn eindeloze speeltuinen. Spectaculaire bergen, bossen, stranden, en woestijnen wachten op je. Daarnaast ervaar je avontuur, ontdekking en lokale charme. Neem verhalen en onvergetelijke herinneringen mee. Dus, ga mee op onze onvergetelijke groepsreizen voor jongvolwassenen in Amerika en Canada.

Camper huren voor een
roadtrip door USA

Vraag een voordelige offerte aan voor het huren van een camper in Amerika. Daarmee profiteer jij van onze laagste prijsgarantie..

reizen in Latijns-Amerika?

Tijdens onze reizen in Latijns-Amerika onderneem je gave activiteiten. Bovendien leer je ook snel de Spaanse taal..